8. Bruno Cirillo

Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Re: 8. Bruno Cirillo

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Άντε sexy Bruno, σε περιμένω φέτος στα προκριματικά του Champions League καλύτερο από πέρσι :opaokara: ...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

επειδή είμαι από αυτούς που έκραξαν τον bruno (δεν ανέχομαι παίκτης που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα να βρίζει να διαμαρτύρεται και να κλωτσάει σαν τον κάθε ανατολάκη-αβραάμ) έχω να πω οτι μετά τον κόνδορα είναι ο καλύτερος αμυντικός του ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια (ναι στέλιο, και ναι oli είναι καλύτερος από τον στέλιο :mrgreen: ). όσον αφορά το ατομικό μαρκάρισμα, για μένα το πρόβλημα είναι το πώς παίζει η άμυνά μας που επιλέγει να παίζει κάτι σαν ζώνη με σκούπισμα από τους bruno-pablo Και όχι καθαρό man to man (δεν μιλάω για το αν παίζουνε ζώνη οι 4 στην ευθεία). πρόβλημα στο ατομικό μαρκάρισμα δεν αντιμετωπίσαμε μόνο από εν ενεργεία παίκτη της liverpool (suarez) αλλά και από τον κάθε (καλό βέβαια) center του εργοτέλη, βόλου, ατρόμητου, πέρυσι πανθρακικού κλπ.
έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον και ελπίζω να μείνει ο sexy bruno...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

που θα παει θα το βαλεις το μαμημενο 8-)
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ωραια κομπινα με τον κομανταντε στο φαουλ και ωραιο γυριστο στο πρωτο ημιχρονο. Ψηνεται .. :pano:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

περιμένει την στιγμή της παστελιοσης 8-)
ο άνθρωπος που για παρτυ του εγιναν οι περισσότερες κολοτουμπες σε 1 χρονια (και μενα μεσα)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην ξεχνάτε και το κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο που απέκρουσε (πάλι σε κόρνερ) ο Τζόρβας.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Falegkos έγραψε:περιμένει την στιγμή της παστελιοσης 8-)
ο άνθρωπος που για παρτυ του εγιναν οι περισσότερες κολοτουμπες σε 1 χρονια (και μενα μεσα)
Ήταν εκτός των άλλων και πάρα πολύ καλός αμυντικά...
Κάπου άκουσα ότι στο γκολ τους φταίει ο Bruno (σκαι νομίζω) αλλά πιστεύω ότι ο κόνδορας τον χάνει, άσε που δε πιάνεται ο Σισέ σε κάτι τέτοια anyway...

Μπράβο ρε Bruno, σταθερά πολύ καλός..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Είναι πασίγνωστο ότι ο Τσιρίλο μετά από τον Οκτώβρη βρίσκει ρυθμό, δε ξέρω γιατί αλλά όλες οι χρονιές του στην Ελλάδα έτσι είναι.
Στο γκολ φταίει, αλλά να' χαμε να λέγαμε όμως, απλά αυτός είναι το δεξί κεντρικό μπακ και πρέπει να κολλήσει πάνω στο Σισέ στο γκολ και μαζί με τον Μίρο να τον παρεμποδίσουν.
Ντάξει τι να λάιμαι τώρα, απλά το σημειώνω...
Επίσης από τη στιγμή που πήγε οφθαλμίατρο ο Μπρούνο παίζει όλο και καλύτερα... :D
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Είναι τρελό το μπλε χέρι...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και άλλος ένας άτυπος τίτλος για το πουλέν

Η ιστοσελίδα "calciomercato.it" εκθειάζει τον Μπρούνο Τσιρίλο σε κείμενο που δημοσιεύτηκε και αναφέρεται στους Ιταλούς ποδοσφαιριστές και προπονητές που εργάζονται εκτός συνόρων. Αφού ο Αντσελότι χαρακτηρίζεται ως το... απόλυτο μηδέν μετά την ήττα της Τσέλσι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, που πλέον αγωνίζεται στην Μάλαγα, Ένζο Μαρέσκα, αναφέρεται ως ο καλύτερος χαφ της αγωνιστικής του περασμένου Σαββατοκύριακου (7-8/5) και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ως ο καλύτερος προπονητής, σειρά είχε ο Ιταλός στόπερ του "Δικεφάλου", ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο "καλύτερος αμυντικός".

Συγκεκριμένα, για τον κεντρικό αμυντικό του "Δικεφάλου" γράφεται:

"Καλύτερος αμυντικός: Μπρούνο Τσιρίλο

Στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει τα πλέι-οφ μεταξύ των ομάδων που κατατάχθηκαν στην δεύτερη και την πέμπτη θέση. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Την 1η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1, με εξαιρετικές επιδόσεις από τον πρώην παίκτη της Ίντερ, Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος στάθηκε πολύ καλά στην άμυνα, κάνοντας με τον Κοντρέρας ένα ζευγάρι που συνεργάστηκε ιδανικά".
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

με την εμπειρία του έχει μάθει να καλύπτει τα ελαττώματά του εν ώρα παιχνιδιού.δεν είναι κάτι το αξιομνημόνευτο από τεχνικής άποψης αλλά αντεπεξέρχεται,ακόμα και χωρίς κοντρέρας πλάϊ του,σταθερά ικανοποιητικότατα.εύχομαι να έχει ήδη αποφασίσει την παραμονή του στην τούμπα για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα.τον πάω αφάνταστα το μακαρονά.
Μαρκήσιος

Δημοσίευση από Μαρκήσιος »

Ψυχάρα ο Μπρούνο!!! Αυτό (ο ψυχισμός του) είναι το βασικό του προσόν και τον βλέπουμε να παλεύει και να προσπαθεί υπερβάλλοντας κατά την γνώμη μου τις μέτριες αγωνιστικές του ικανότητες (γκέλες, χάνει τον παίκτη του κ.λ.π.). Λίγο από την ψυχή του να είχε πάρει ο Μαλεζάς θα μιλούσαμε για άλλο παίκτη. Είναι θέμα ημερών νομίζω να σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος και του το εύχομαι ολόψυχα! Σαφώς και με τα σημερινά δεδομένα τον θέλω και για του χρόνου στην ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι το ότι παρότι έμπειρος σε αρκετά ματς δεν έχει καθαρό μυαλό. Ειδικά στα πρώτα φετινά ματς που ήμασταν λίγο ότι να 'ναι γενικώς σαν ομάδα, έκανε πολλές βεβιασμένες κινήσεις, διωξίματα στο πουθενά και στην κερκίδα χωερίς να τον πιέζει κανείς κ.λ.π...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

μπρουνο
δεν κανουν τετοιες ερωτησεις αγορι μου
πανε στο 90' φτυσε το μπομπ το φασολακι και παρε 2η κιτρινη
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν σκοράρει κάποιος να του κάνει κεφαλοκλείδωμα όπως κάνει αυτός στους σκόρερ να δει τι καλά είναι και αν πονάει.

υγ
Μπρε θα τραυματίσεις κανέναν άσχημα έτσι όπως κάνεις! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”