László Bölöni
Re: László Bölöni
Η σύγκριση, αν γινει, πρέπει να γινει με τη πρώτη χρονια του Φερναντου! Τη χρονια που βρήκανε ενα ροστερ χωρις να μπορουν να βάλουν τη δικιά τους πινελιά!
Ενα λαζαρ μεχρι στιγμης διάλεξε μονο ο Λασζλο!
Κ αναφερθηκε οτι δεν παραδέχεται τα λαθη του! Ειδατε πολλους μεγάλους προπονητές να τα παραδέχονται?? Ακομα κ ο Φερναντου ο ανάδρομος ερμης έφταιγε αλλα οχι αυτος!
Λασλο-σκυλο!!!
Κ αναφερθηκε οτι δεν παραδέχεται τα λαθη του! Ειδατε πολλους μεγάλους προπονητές να τα παραδέχονται?? Ακομα κ ο Φερναντου ο ανάδρομος ερμης έφταιγε αλλα οχι αυτος!
Λασλο-σκυλο!!!
- kataramenos5
Για να φανεί στο μέγιστο η δουλειά ενός προπονητή αλλα και να αφομοιωθεί η φιλοσοφία του πρέπει
να περάσουν 2 χρόνια στην ομάδα με τον ίδιο βασικό κορμό.Υπομονή.
να περάσουν 2 χρόνια στην ομάδα με τον ίδιο βασικό κορμό.Υπομονή.
- navigator11
GeorgT έγραψε:Η σύγκριση, αν γινει, πρέπει να γινει με τη πρώτη χρονια του Φερναντου! Τη χρονια που βρήκανε ενα ροστερ χωρις να μπορουν να βάλουν τη δικιά τους πινελιά!
Λασλο-σκυλο!!!
δεν είναι κι έτσι φίλε.αν συγκρίνεις την πρώτη χρονιά σάντος με την τρέχουσα αδικείται κατάφωρα ο πορτογάλος.εκτός κι αν ως πρώτη χρονιά σάντος εννοείς την πρώτη μετά τις σαρδέλες.σε κάθε περίπτωση κι εγώ βλέπω να κάνουμε κι άλλα στραβοπατήματα σε αγώνες-"σιγουράκια".θεωρώ μάλιστα δεδομένη την στήριξη,της οποίας θα τύχει από τους διοικούντες ο προπονητής,εφάμιλλης τουλάχιστον του σάντος.
υγ υπομονή και καθαρό μυαλό προς εξαγωγή κρίσεων (κι οχι αστείων επικρίσεων).
υγ1 συμφωνώ με τον καταραμένο

- george aspromayros
xristos14 έγραψε:Γιώργο δεν μένδιαφέρει τι κάνει ο Βαλβέρδε, αν και στο Αθενς τον κατηγορούν ότι στην προπόνηση μόνο μήλα που δεν τους βάζει να παίζουν..και πάλι είναι γεμάτος θλάσεις και τραυματισμούς..ξέρεις πόσους τραυματίες έχει αυτή τη στιγμή?Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις γιατί το τσίρκουλο του Πειραιά έχει 45 άτομα ρόστερ σχεδόν ισάξια.
Όσο για μας, παίκτες που επί ένα χρόνο γυμνάζονταν κάτω από οδηγίες άσχετων και αρχαρίων, με το που κάνουν κανονικές προπονήσεις παθαίνουν θλάσεις, όπως όλοι οι αγύμναστοι..που ακριβώς κολλάς?
που ακριβως κολλαω...μου την εχεις ξαναπει ακριβως αυτη τη φραση σε παλαιοτερη ΄΄συνομιλια΄΄μας!
Δυστυχως λογω και του αντικειμενου που εχω σπουδασει αλλα κ οτι η ομαδα στερειται παικτες γιαυτο κολλαω στους τραυματισμους κ οχι στο αποτελεσμα του αγωνα.....
Για τους ασχετους κ οι αρχαριους... που λες, μετα απο μεγαλη επιβαρυνση πολλων συνεχομενων αγωνων δεν επαθαν οι παικτες θλαση...Ξανατονιζω αλλο οι αλλοι τραυματισμοι και ΑΛΛΟ οι θλασεις... επομενως μην τα ριχνεις ΚΑΙ αυτα σε αυτους!! ο Σαλπι εχει παιξει ΜΕ προετοιμασια ,ΧΩΡΙΣ, απειρα παιχνιδια κ επαθε φετος..(κι ο λογος υπαρχει!)
Οταν παιζεις Πεμπτη αγωνα ευρωπαικο ..κ Σαββατο κανεις σπριντ μεγαλης εντασης κ διαρκειας (γιατι σπριντακια κανεις) ενω κυριακη ξαναπαιζεις....αυτο σημαινει οτι θα χεις προβλημα! Ξερεις για το τι κανει στην προπονηση ο ισπανος....για τον δικο μας αυτο δεν το ηξερες.....?
Ειπαμε ναι εχει περγαμηνες...δεν κραζω!! ειναι εμπειρος..ΑΛΛΑ δεν τους εχει μετρησει σωστα, τους εχει υπερεκτιμησει? τους εχει πιεσει πολυ? δεν ξερω...μετα απο κυπελλο κ αλλους αγωνες τι θα γινει?
αυτο λεω......Γιατι να παμε με τα σκουληκια χωρις παμπλο κ φωτακη? γιατι? αυτο με καιει...οχι να πω για τον Μπολονι..αν θελουν να κλεινουν τα ματια οταν κ οπου θελουν δεν εμενα δεν μου πεφτει λογος!
χωρις να θελω να επιμορφωσω ή να το παιξω ειδικος..κ επειδη δεν μου αρεσει να κουραζω(ηδη το εκανα )...οποιος θελει ας διαβασει στο νημα των τραυματισμων τι ειναι θλαση....
H διοίκηση σίγουρα θα τον στηρίξει ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Για τον κόσμο δεν είμαι και τόσο σίγουρος.Ιδίως αν χάσει την άλλη Κυριακή.Ο λαός του ΠΑΟΚ έχει τεράστια υπομονή φτάνει βέβαια η ομάδα να κερδίζει συνέχεια.
- george aspromayros
μα γιατι να μην τον στηριξει? αυτη η ομαδα επιτελους θελει σταθεροτητα..Να κλεισουν τα αυτια τους ,να δουλευουν κ ολοι μας να κανουμε υπομονη!
Ωραία ας πούμε ότι τους έχει υπερεκτιμήσει, θ'αλλάξει γνώμη αφού πέφτει τόσο έξω, έξυπνος άνθρωπος είναι..του πήρε μόλις 1.5 μήνα να καταλάβει ότι ο Κρεσιτς δεν διορθώνεται..στους ΧαβοΔερμιτζάκηδες πήρε το διπλάσιο..μην ξεχνάς ότι εν μέρει τώρα τους μαθαίνει.george aspromayros έγραψε:xristos14 έγραψε:Γιώργο δεν μένδιαφέρει τι κάνει ο Βαλβέρδε, αν και στο Αθενς τον κατηγορούν ότι στην προπόνηση μόνο μήλα που δεν τους βάζει να παίζουν..και πάλι είναι γεμάτος θλάσεις και τραυματισμούς..ξέρεις πόσους τραυματίες έχει αυτή τη στιγμή?Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις γιατί το τσίρκουλο του Πειραιά έχει 45 άτομα ρόστερ σχεδόν ισάξια.
Όσο για μας, παίκτες που επί ένα χρόνο γυμνάζονταν κάτω από οδηγίες άσχετων και αρχαρίων, με το που κάνουν κανονικές προπονήσεις παθαίνουν θλάσεις, όπως όλοι οι αγύμναστοι..που ακριβώς κολλάς?
που ακριβως κολλαω...μου την εχεις ξαναπει ακριβως αυτη τη φραση σε παλαιοτερη ΄΄συνομιλια΄΄μας!
Δυστυχως λογω και του αντικειμενου που εχω σπουδασει αλλα κ οτι η ομαδα στερειται παικτες γιαυτο κολλαω στους τραυματισμους κ οχι στο αποτελεσμα του αγωνα.....
Για τους ασχετους κ οι αρχαριους... που λες, μετα απο μεγαλη επιβαρυνση πολλων συνεχομενων αγωνων δεν επαθαν οι παικτες θλαση...Ξανατονιζω αλλο οι αλλοι τραυματισμοι και ΑΛΛΟ οι θλασεις... επομενως μην τα ριχνεις ΚΑΙ αυτα σε αυτους!! ο Σαλπι εχει παιξει ΜΕ προετοιμασια ,ΧΩΡΙΣ, απειρα παιχνιδια κ επαθε φετος..(κι ο λογος υπαρχει!)
Οταν παιζεις Πεμπτη αγωνα ευρωπαικο ..κ Σαββατο κανεις σπριντ μεγαλης εντασης κ διαρκειας (γιατι σπριντακια κανεις) ενω κυριακη ξαναπαιζεις....αυτο σημαινει οτι θα χεις προβλημα! Ξερεις για το τι κανει στην προπονηση ο ισπανος....για τον δικο μας αυτο δεν το ηξερες.....?
Ειπαμε ναι εχει περγαμηνες...δεν κραζω!! ειναι εμπειρος..ΑΛΛΑ δεν τους εχει μετρησει σωστα, τους εχει υπερεκτιμησει? τους εχει πιεσει πολυ? δεν ξερω...μετα απο κυπελλο κ αλλους αγωνες τι θα γινει?
αυτο λεω......Γιατι να παμε με τα σκουληκια χωρις παμπλο κ φωτακη? γιατι? αυτο με καιει...οχι να πω για τον Μπολονι..αν θελουν να κλεινουν τα ματια οταν κ οπου θελουν δεν εμενα δεν μου πεφτει λογος!
χωρις να θελω να επιμορφωσω ή να το παιξω ειδικος..κ επειδη δεν μου αρεσει να κουραζω(ηδη το εκανα )...οποιος θελει ας διαβασει στο νημα των τραυματισμων τι ειναι θλαση....
Ωραία η κριτική αλλά εμένα με ενοχλεί να έχουμε τέτοιον προπονητή που πραγματικά μπορεί να αναβαθμίσει την ομάδα και τις ακαδημίες, να τον βγάζουμε λίγο και να τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή έφερε ένα χ με μια ομάδα που αμυνόταν στο 1/4 του γηπέδου..
Αυτές οι άμυνες απ'τα λίγα που ξέρω θέλουν προσωπικές ενέργειες να ξεκλειδώσουν και οι μόνοι που έχουμε να μπορούν να το κάουν αυτό είναι ο Βιερι και ο Γεωργιάδης..ε δεν το κάνανε, στεναχωρεθήκαμε αλλά τι να κάνουμε τώρα?να τους αχρηστέψουμε όλους?πως κάνετε έτσι ρε πστη
Πως το ειπαμε το "καρπουζας" στα ρουμανικα ??
Γιατι βλεπω να ερχεται η στιγμη που θα ακουστει ....
Ρε δωσε μας εδω Χαβους , Δερμιτζακηδες , Παρασχους ...

- george aspromayros
Τοτε γιατι υπαρχει αυτο το νημα??
μηπως επειδη εχει περγαμηνες κ ειναι καλος...να λεμε μονο μπραβο? ή να λεμε μονο τα καλα του?
αν ειναι κλειδωστε κ να ανοιγει μονο μετα απο νικες... καθως και του σαλπι κ του αθανασιαδη κτλ πλιζ..να ανοιγουν μονο οταν βαζουν γκολ κ ειναι καλοι!
Η καλοπροαιρετη κριτικη κ οι σωστες Κ ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΕΣ λεξεις ασχετως αν δεν μας καλυπτουν προσωπικα πρεπει ναναι σεβαστες κ να ακουγονται....γιαυτο υπαρχει κ το φορουμ....
ισα μετρα κ ισα σταθμα για ΟΛΟΥΣ!
μηπως επειδη εχει περγαμηνες κ ειναι καλος...να λεμε μονο μπραβο? ή να λεμε μονο τα καλα του?
αν ειναι κλειδωστε κ να ανοιγει μονο μετα απο νικες... καθως και του σαλπι κ του αθανασιαδη κτλ πλιζ..να ανοιγουν μονο οταν βαζουν γκολ κ ειναι καλοι!

Η καλοπροαιρετη κριτικη κ οι σωστες Κ ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΕΣ λεξεις ασχετως αν δεν μας καλυπτουν προσωπικα πρεπει ναναι σεβαστες κ να ακουγονται....γιαυτο υπαρχει κ το φορουμ....
ισα μετρα κ ισα σταθμα για ΟΛΟΥΣ!
Μια προβλεψη εκανα αδερφε... Λογω και της παραδοσης που εχουμε με τον προηγουμενο προπονητη με περγαμηνες... 
Απλως με αυτους ειμαστε λιγο πιο συγκρατημενοι και πιο υπομονετικοι σε σχεση με τους εγχωριους ...

Απλως με αυτους ειμαστε λιγο πιο συγκρατημενοι και πιο υπομονετικοι σε σχεση με τους εγχωριους ...
- kataramenos5
Οχι, απο την αρχη αυτο πιστευα. Οποιος και αν ερχοταν εκτος των Μουρινιο και Φεργκιουσον θα πιστευα οτι ειναι κατωτεροι του Σαντος. Απλα εχω τον Σαντος πολυ ψηλα, αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι πολυ καλοι προπονητες, οπως ο Μπολονι.dj_timo έγραψε:Μετα απο ενα μηνα βγηκε το πορισμα?Olorin έγραψε:Καλος ειναι, αλλα Σαντος δεν ειναι.
google translate: pepeni verzishark4 έγραψε:Πως το ειπαμε το "καρπουζας" στα ρουμανικα ??![]()
Ατυχείς οι συγκρίσεις με το Σαντος..
Ο Σαντος είχε πολύ καλύτερο ροστερ από το τωρινό..
Έτσι απλά η συζήτηση είναι άτοπη..
Ο Σαντος είχε πολύ καλύτερο ροστερ από το τωρινό..
Έτσι απλά η συζήτηση είναι άτοπη..
Εμείς έχουμε πολύ καλύτερη γνώμη για τον Σάντος απ' ότι ο ίδιος για τον εαυτό του. Οι επαγγελματικές του επιλογές αυτό μου δείχνουν.