91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Eίναι και πικραμένος......τι να πω.
Σε στηρίζουμε ρε Δαρείε αλλα βελτίωση παλληκάρι μου δε βλέπουμε......τι γίνετε?
Σε στηρίζουμε ρε Δαρείε αλλα βελτίωση παλληκάρι μου δε βλέπουμε......τι γίνετε?
Κρέσιτς έγραψε: Ήρθε ένα ωραίο σερί αγώνων, με αποκρούσεις μάλιστα τριών πέναλτι".

- Maximus
Dark Angel έγραψε:ΣωσταΑποστόληςΑ έγραψε:Αν δεν βελτιωθεί στις εξόδους, στον πάγκο θα αραχνιάσει.
τρεμει η καρδια μου οταν κανει εξοδους
Ενταξει, και ο Χαλκιας δεν είναι ο μαστερ των εξόδων...Karelias έγραψε:Δαρείε, έτσι απλά, χέσε μας.
Μάθε τα βασικά που είσαι 2 μέτρα παλικάρι και δεν μπορείς να καθαρίσεις τη μπάλα ψηλά και μετά πες μας πόσο θες να παίζεις.
- Μπαρκαρούτσος
εκανε και εξοδους...δε νομιζω να φταει στα γκολ///βεβαια απαιτησεις πολλες δεν εχω
-
Για μένα το μόνο που αποδυκνει στις συμμετοχές του είναι το γιατί έχει χάσει την θέση απο τον μετριότατο Χαλκιά... Κρίμα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Το πρώτο γκολ δεν το είδα (μόνο από μία λύψη κακή σε επανάλυψη) αλλά θεωρώ ότι ήταν θετικός από το 11' και μετά που τον είδα. Σταθερός στους εξόδους του και 1-2 φορές που γίναν φάσεις από στημένα θεωρώ ότι φταίγανε οι αμύντικοί μας και όχι ο Ντάριο.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Δεν γίνεται στο ένα ματς οι αμυντικοί να αφήνουν τον τερματοφύλακα να καθαρίσει την έξοδο και αυτοί να φυλάνε τη γραμμή και στο επόμενο να βγαίνουν για κεφαλιά αφού ο τερματοφύλακας θα μείνει καρφωμένος στη γραμμή.
Σε άλλο επίπεδο δεν γίνεται να αφήνουν απόσταση οι επιθετικοί από τους αμυντικούς για να μη φάνε τη ντρίπλα και στο επόμενο να πρέπει να πιέσουν γιατί ο αμυντικός είναι ταγάρι.
Το μυαλό είναι δύσκολο να προσαρμοστεί, πως να το κάνουμε.
Σε άλλο επίπεδο δεν γίνεται να αφήνουν απόσταση οι επιθετικοί από τους αμυντικούς για να μη φάνε τη ντρίπλα και στο επόμενο να πρέπει να πιέσουν γιατί ο αμυντικός είναι ταγάρι.
Το μυαλό είναι δύσκολο να προσαρμοστεί, πως να το κάνουμε.
Έχει την μεγαλύτερη ευθύνη στο πρ'ωτο γκολ που δεχόμαστε,ενώ υπήρχαν και στιγμές που έμενε καρφωμένος στην γραμμή.Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει τους πιο ντεφορμέ(γιατί άχρηστοι δεν είναι) τερματοφύλακες στο ελληνικό πρωτάθλημα
- Sick Bastard
Βάλτε μέσα τον Γλύκο μωρέ επιτέλους.
Έχουμε το πιο ψηλό δίδυμο τερματοφυλάκων και όποτε η μπάλα πάει ψηλά από σέντρα/φάουλ/κόρνερ τρέμει η καρδιά μας.
Έχουμε το πιο ψηλό δίδυμο τερματοφυλάκων και όποτε η μπάλα πάει ψηλά από σέντρα/φάουλ/κόρνερ τρέμει η καρδιά μας.
Δεν έχεις άδικο..
Λες και με αυτούς τους 2 θα πάρουμε το πρωτάθλημα..
Βάλτε μέσα Γλύκο ,Γιακουμή τουλάχιστον στις μ@λ** θα έχουν ελαφρυντικό...
Αυτοί οι 2 πάντως δεν έχουν κανένα..
Λες και με αυτούς τους 2 θα πάρουμε το πρωτάθλημα..
Βάλτε μέσα Γλύκο ,Γιακουμή τουλάχιστον στις μ@λ** θα έχουν ελαφρυντικό...
Αυτοί οι 2 πάντως δεν έχουν κανένα..
Ο Κρεσιστς μπήκε μετά απο ενάμιση μήνα ξαφνικά να παίξει και μάλιστα σε ένα γήπεδο λίμνη, δεν θέλω να τον δικαιολογήσω αλλά αυτή είναι η αλήθεια, τώρα όσο για τους μικρούς και εγώ θέλω να παίζει ενας μικρός και μάλιστα απο τα σπλάχνα του συλλόγου μας, αλλά επειδή η θέση του τερματοφύλακα δεν ειναι σαν του μπακ που θα κάνει ένα λάθος αλλά θο τον καλύψει ο λίμπερο ή κάποιος άλλος που θα συγκλίνει προς τον μικρό για να τον βοηθάει, υπάρχει περίπτωση να τους κάψουμε και κυρίως ψυχολογικά γιατί γιά φαντάσου έναν πιτσιρικά που σε τέτοιο σαν το χθεσινό γήπεδο θα ξεκινήσει με λάθος δικό του, οτι και να πηγαίνει μετά μέσα θα γράφει.
Θέλει να είναι σχεδόν έτοιμος απο πλευράς ψυχολογίας και να τον βάλεις σε ενα ματς εύκολο στην Τουμπα και οχι σε ενα βάλτο μέσα σε δύσκολο ματς όπως το χθεσινό.
Βέβαια ολοι οι τερματοφύλακες κάποια στιγμή άρπαξαν την ευκαιρία απο τα μαλλιά, ειτα αυτός λέγεται Κασίγιας (ρεαλ με τεράστιο βάρος φανέλας) ειτε λέγεται καπινο ( βαζελο επίσης βαριά φανέλα) και κάπως ετσι να ξεκινήσει και κάποιο δικό μας παιδί.
Άλλωστε ταλέντο υπάρχει και πρέπει να το αξιοποιούμε και οχι να το έχουμε σαν αιώνιο ταλέντο στον πάγκο, άλλωστε έστω και κάτω απο αυτές τις συνθήκες ο Κόουτς δίνει ευκαιρίες, ελπίζω να το κάνει σύντομα και στην θέση του τερματοφύλακα.
Θέλει να είναι σχεδόν έτοιμος απο πλευράς ψυχολογίας και να τον βάλεις σε ενα ματς εύκολο στην Τουμπα και οχι σε ενα βάλτο μέσα σε δύσκολο ματς όπως το χθεσινό.
Βέβαια ολοι οι τερματοφύλακες κάποια στιγμή άρπαξαν την ευκαιρία απο τα μαλλιά, ειτα αυτός λέγεται Κασίγιας (ρεαλ με τεράστιο βάρος φανέλας) ειτε λέγεται καπινο ( βαζελο επίσης βαριά φανέλα) και κάπως ετσι να ξεκινήσει και κάποιο δικό μας παιδί.
Άλλωστε ταλέντο υπάρχει και πρέπει να το αξιοποιούμε και οχι να το έχουμε σαν αιώνιο ταλέντο στον πάγκο, άλλωστε έστω και κάτω απο αυτές τις συνθήκες ο Κόουτς δίνει ευκαιρίες, ελπίζω να το κάνει σύντομα και στην θέση του τερματοφύλακα.
Ψήνομαι κι εγώ για Γλύκο.
Ακόμα καλύτερα βέβαια ο Γιακουμής που αν δεν κάνω λάθος είναι και διεθνής με τις Ελπίδες(;).
Αλλά τώρα είναι δανεικός. Οψόμεθα.
Απο αυτά τα παλουκάρια των 2 μέτρων που δεν μπορούν να καθαρίσουν μια ψηλή μπαλιά (όχι απλά σαν επαγγελματίες τερματοφύλακες) αλλά σαν άνθρωποι, καλύτερα θα ναι.
Ακόμα καλύτερα βέβαια ο Γιακουμής που αν δεν κάνω λάθος είναι και διεθνής με τις Ελπίδες(;).
Αλλά τώρα είναι δανεικός. Οψόμεθα.
Απο αυτά τα παλουκάρια των 2 μέτρων που δεν μπορούν να καθαρίσουν μια ψηλή μπαλιά (όχι απλά σαν επαγγελματίες τερματοφύλακες) αλλά σαν άνθρωποι, καλύτερα θα ναι.