Σταύρος Κόλκας
Re: Σταύρος Κόλκας
Πάρε τον κολλητό σου τσορμπατζόγλου και πατε να βοσκήσετε κάνα πρόβατο.
Γράψε κάνα κειμενάκι να ειρωνεύεσαι τους κάτω και να το παίζεις ανάρχα και μην ασχολήσαι με ΠΑΟΚ σοβαρά...
Γράψε κάνα κειμενάκι να ειρωνεύεσαι τους κάτω και να το παίζεις ανάρχα και μην ασχολήσαι με ΠΑΟΚ σοβαρά...
- montolivo4
1η προπονηση για την σεζον 2008/2009,Κοντρερας μεσα,ξεραμε οτι πηραμε Γκαρσια-Μουσλι,υπερ-ενθουσιασμος,και καμια 1,000αδα σε ακυρη φαση να φωναζει ρυθμικα <<ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ ΟΕΟΕΟΕ>>
ΤΕΛΟΣ...Απο τοτε τα επιπεδα ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ εχουνε φτασει στο ΚΟΚΚΙΝΟ...Εκθεσεις αποψεων και επιχειρηματων που αρχιζουνε με τις εκφρασεις <<ακουστε με εμενα,κατι παραπανω ξερω>> και στο τελος να σου λεει με υφακι <<δουλεια της διοικησης ειναι>> ,ετσι ωστε να ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι καλυμμενος και ταχα μου σωστος,απλως με αηδιαζουν..
Πολλα +++στους αποπανω για τα κραξιματα,μαζι τους ειμαι
ΤΕΛΟΣ...Απο τοτε τα επιπεδα ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ εχουνε φτασει στο ΚΟΚΚΙΝΟ...Εκθεσεις αποψεων και επιχειρηματων που αρχιζουνε με τις εκφρασεις <<ακουστε με εμενα,κατι παραπανω ξερω>> και στο τελος να σου λεει με υφακι <<δουλεια της διοικησης ειναι>> ,ετσι ωστε να ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι καλυμμενος και ταχα μου σωστος,απλως με αηδιαζουν..
Πολλα +++στους αποπανω για τα κραξιματα,μαζι τους ειμαι
- paok kerkyra
Eκτέθηκες ανεπανόρθωτα [edit] και εσυ και το αφεντικό σου στο ράδιο και ο αλλος ο [edit] ο συναίτερος σου σιγά σιγά θα ξεμπροστιάζεσαι ολο και περισσότερο και θα αποκαλύπτεται το παιχνιδάκι σου [edit] μου την είδες και επιχειρηματίας κεφτέ με πόδια ειρωνεία στον ΘΕΣΜΟ του προέδρου του ΠΑΟΚ δεν θα ξαναπουλήσεις [edit] γιατί τα γραπτά μένουν [edit] εβγαλές και τον ΠΑΟΚ στο τσου λου ε μεγάλε ΑΡΔ να σου στήσουμε και άγαλμα τενεκέ...
sorry μάγκες για τους χαρακτιρισμούς αλλα ολες αυτές τις μέρες διαβάζω διαβάζω και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι...
sorry μάγκες για τους χαρακτιρισμούς αλλα ολες αυτές τις μέρες διαβάζω διαβάζω και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι...
Καλα να παθετε,ολοι εσεις που καθεστε και τους ακουτε!
Τους εχετε δωσει,ολους αυτους αερα και πουλανε και μουρη........πολυ καλα σας κανουν!
Τους εχετε δωσει,ολους αυτους αερα και πουλανε και μουρη........πολυ καλα σας κανουν!
κολκα σαπιοκοιλια φαε την φαπα σου απο τον προεδρα παλιολαμογιο ..
σε κατατασω ως εχθρο του ΠΑΟΚ παλιολινατσα
σε κατατασω ως εχθρο του ΠΑΟΚ παλιολινατσα
δεν με ενοχλει οτι δεν επιβεβαιωθηκαν αυτα που εγραφε.Αυτο ουτε κακο ειναι,ουτε κατακριτεο..συμβαινει..
με ενοχλει οτι ακομα και τωρα δεν το παραδεχεται
με ενοχλει οτι ακομα και τωρα δεν το παραδεχεται
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Το Σόου θα δωθεί σήμερα στις 11:00 σε μία έκτακτη δίωρη εκπομπή στον 103 FM, με συμπρωταγωνιστή τον Βασιλό.. 
Λέτε να πέσουν οι μάσκες; Ήδομεν..

Λέτε να πέσουν οι μάσκες; Ήδομεν..
Ως προς τί να πέσουν οι μάσκες; Να πούνε δηλαδή τί;
Ειδικά ο Βασιλόπουλος; Δεν νομίζω..
Ειδικά ο Βασιλόπουλος; Δεν νομίζω..
Mην τον τσαντιζεται... Τετοια εγραφα και εγω περυσι και τα διαβαζε ο Σταυρος και δεν βγηκαμε φετος C.L.... 

Δικιο εχεις..
Ασε που μπορει να μην παρει διαρκειας φετος μονο και μονο για ενισχυση (οπως κανει τοσα χρονια)..
Εξαλλου "επαγγελματιας" ειναι ο ανθρωπος..
Κοτζαμ ταυτοτητα ΑΡΔ διαθετει...
Ασε που μπορει να μην παρει διαρκειας φετος μονο και μονο για ενισχυση (οπως κανει τοσα χρονια)..

Εξαλλου "επαγγελματιας" ειναι ο ανθρωπος..
Κοτζαμ ταυτοτητα ΑΡΔ διαθετει...
+++++mpafos4 έγραψε:Καλα να παθετε,ολοι εσεις που καθεστε και τους ακουτε!
Οι σφαλιάρες που έπεσαν από τον Ζαγοράκη πάνω σε αυτά http://blog.paok24.com/?p=1280&cpage=1#comment-9948 που έγραφε εχθές και τους αβανταδόρους του, είναι επικές.
-
Τί έγινε ρε παιδιά?
Ο πιο κυβερνητικός-φιλοδιοικητικός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ,ο Κόλκας,δέχεται σκληρή κριτική?
Συχαίνομαι τον Κόλκα και το υφάκι του,αλλά όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες.
Δεν νομίζω ότι είπε και κάτι επιλήψιμο.
Άλλωστε κάθε χρόνο βάζει πωλητήρια σε παίκτες του ΠΑΟΚ,πρόπερσυ μπήκε μπροστά να φάει τον Γκαρσία(Ανγκαραγκουτσού),πέρσυ Κοντρέρας-Μούσλι,φέτος Βιερίνια και πάει λέγοντας.
Η πλάκα είναι ότι ο παίκτης που πάει να φάει το καλοκαίρι,στη συνέχεια κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα!!!!
Πέρσυ Γκαρσία,φέτος Κοντρέρας κλπ
Βλέπω επίσης ένα τσουβάλιασμα Τζαντζαρά,Κόλκα,Ζαγόρα,Πετρουλάκη κλπ,έναν βομβαρδισμό αρνητικών σχολίων χωρίς επιχείρηματα.
Ας είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι....
Η κριτική δεν κάνει ποτέ κακό,αντίθετα η έλλειψη κριτικής κάνει πάντα κακό....
ΥΓ Ο Κόλκας είναι ο ρεπόρτερ που όποιος Παοκτσής ΤΟΛΜΟΥΣΕ να πει στο ράδιο ότι στο Χαριλάου χάσαμε επειδή είμασταν τραγικοί(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΣΠΑΘΑ)-όπως είναι η αντικειμενική αλήθεια,τον έκλεινε αυτόματα....
Για τέτοιο επίπεδο διαλόγου μιλάμε.
Τώρας ας τα λουστεί.
Ο πιο κυβερνητικός-φιλοδιοικητικός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ,ο Κόλκας,δέχεται σκληρή κριτική?
Συχαίνομαι τον Κόλκα και το υφάκι του,αλλά όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες.
Δεν νομίζω ότι είπε και κάτι επιλήψιμο.
Άλλωστε κάθε χρόνο βάζει πωλητήρια σε παίκτες του ΠΑΟΚ,πρόπερσυ μπήκε μπροστά να φάει τον Γκαρσία(Ανγκαραγκουτσού),πέρσυ Κοντρέρας-Μούσλι,φέτος Βιερίνια και πάει λέγοντας.
Η πλάκα είναι ότι ο παίκτης που πάει να φάει το καλοκαίρι,στη συνέχεια κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα!!!!
Πέρσυ Γκαρσία,φέτος Κοντρέρας κλπ
Βλέπω επίσης ένα τσουβάλιασμα Τζαντζαρά,Κόλκα,Ζαγόρα,Πετρουλάκη κλπ,έναν βομβαρδισμό αρνητικών σχολίων χωρίς επιχείρηματα.
Ας είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι....
Η κριτική δεν κάνει ποτέ κακό,αντίθετα η έλλειψη κριτικής κάνει πάντα κακό....
ΥΓ Ο Κόλκας είναι ο ρεπόρτερ που όποιος Παοκτσής ΤΟΛΜΟΥΣΕ να πει στο ράδιο ότι στο Χαριλάου χάσαμε επειδή είμασταν τραγικοί(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΣΠΑΘΑ)-όπως είναι η αντικειμενική αλήθεια,τον έκλεινε αυτόματα....
Για τέτοιο επίπεδο διαλόγου μιλάμε.
Τώρας ας τα λουστεί.
τσουβαλιασμα ? για να ακουσω ρε φιλε την γνωμη σου για ζαγορα και σκουληκομετρουλακη ? εχω πραγματικα περιεργια ...για πες μου την γνωμη σου για τα δυο αυτα λουλουδια ?