Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
Η αδεια απο την πολεοδομια.. Εκεινη του 1959. Και τωρα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να αλλαξει
τοτε πως επιτρεπει μπουτικ κ αρβανιτιδη?επισης νομιζω οτι και τα λικια που το γηπεδο τους ειναι πιο παλιο εχουν κανει καφε,μπυραρια κ κατι αλλες μ@λακιες....
Δεν νομιζω να ειναι και το καλυτερο μερος για να σου πω πως εγινε και πηρε αδεια ο αρβανιτιδης και η μπουτικ. Για τα ληκια που λες η κερκιδα που ειναι τα μαγαζια εγινε καπου στο 1980, και απο την αλλη η κερκιδα τους εγινε ολη ξανα το 2004. Αν θελαμε μαγαζια μπορουσαμε για παραδειγμα να γκρεμισουμε ολη την 7-8 και να την ξαναχτιζαμε και να ηταν και παραλληλα προς την εστια για να παιρνει περισσοτερο κοσμο. Το κοστος θα εβγαινε σιγουρα απο τα μαγαζια
Μία από τις καλύτερες προτάσεις που έχω ακούσει εδώ και καιρό...w.s έγραψε: Αν θελαμε μαγαζια μπορουσαμε για παραδειγμα να γκρεμισουμε ολη την 7-8 και να την ξαναχτιζαμε και να ηταν και παραλληλα προς την εστια για να παιρνει περισσοτερο κοσμο. Το κοστος θα εβγαινε σιγουρα απο τα μαγαζια
Δε ξέρω αν το έχει ξαναπει κάποιος αλλά πραγματικά αντί να ονειρεύομαστε γήπεδο, όπου δεδομένων των συνθηκών ή γηπεδάκι θα έχουμε ή τιποτα (λόγω κρίσης και οικονομικών αναφέρομαι) θα μπορούσαμε να στήσουμε το γήπεδο μας κομμάτι κομμάτι...
Δηλαδή να αλλάζουμε κάθε φορά ενα τμήμα του γηπέδου. Θέλει πολύ δουλειά βέβαια αλλά και το γήπεδό μας θα έχουμε και καινούρια τμήματα προς εκμετάλλευση θα αποκτούμε...ακόμα θυμάμαι στο τιβι γιατί δεν έχω πάει το γήπεδο της Μάντσεστερ όπου έπαιζε αγώνα νομίζω τσου λου και πάνω πάνω φαινόταν δύο πυργωτοί γερανοί και τμήμα γηπέδου υπό ανέγερση...
Αμαρτωλή ιστορία και καθόλου συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ το supermarket εκεί πέρα...έτσι ρε Κασιμάτη;

καλη σαν προταση αλλα δεν ξερω να σε πω την αληθεια δε νομιζω αυτη η λυση να μπορει να καλυψει τις αναγκες του ΠΑΟΚ...το νεο γηπεδο στο μυαλο μου εχει χωρητικοτητα 38000-40000(παλια τουμπα δλδ
) με κερκιδες κοντα στον αγωνιστικο χωρο και ολο σκεπαστο...φανταστειτε εκει καυτη ατμοοσφαιρα ποσο δυνατα θα ακουγομαστε...
επισης χρειαζεται πολυκαταστηματα και θεσεις παρκινγκ...

Τα σπορακια θα ακούγονται περισσότερο Sera...

αυτο με την ανακασκευη δεν ειναι καθολου κακη ιδεα (εχει γινει "μοδα" στην ευρωπη και ειδικα στη γερμανια) αλλα νομιζω οτι λογω των τμηματων του ΑΣ που ειναι κατω απο τις κερκιδες και πρεπει να ξεσπιτωθουν και λογω των προσφυγων που μπορουν να γινουν (βλεπε 4499) υπαρχει κινδυνος να βγει ο ερασιτεχνης αστεγος και η ΠΑΕ με μισο γηπεδο...
Καλά δεν είπα να ξεκινησουμε από αύριο...
Θέλει μελέτη το θέμα...απλά μου φάνηκε σα καλή ιδέα...

Θέλει μελέτη το θέμα...απλά μου φάνηκε σα καλή ιδέα...
teod1980 έγραψε:Τα σπορακια θα ακούγονται περισσότερο Sera...![]()
![]()
![]()

Η ιδέα της σταδιακής ανακατασκευής του γηπέδου χωρίς να γκρεμιστεί όλο μεμιάς ώστε να κινδυνέψουμε να πάθουμε ό,τι και η ΑΕΚ είναι πολύ καλή. Το ζήτημα του περιβάλλοντος χώρου πάντως είναι πολύ δύσκολο να λυθεί εκτός αν γίνει κάποιος υπόγειος χώρος στάθμευσης για τις ανάγκες του γηπέδου. Το κέντρο πολιτισμού έχει κλείσει την αλάνα. Δε λέω, όμορφο αισθητικά αλλά θα μπορούσε να γίνει λίγα χρόνια μετά σε συνδυασμό με βοηθητικούς χώρους για το γήπεδο. Πολλή βιασύνη από τη δημαρχία ρε παιδί μου.......
Και τώρα πρέπει να βρεθεί κάποιος να το προτείνει στον ΑΣ ΠΑΟΚ.
Και τώρα πρέπει να βρεθεί κάποιος να το προτείνει στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

πηγασε πιστευω πως αν φυγει το ταρταν το γηπεδο δεν θα πιανει τοσο χορο και ετσι θα υπαρχουν προυποθεσεις για παρκινγκ κτλ...
οπως ειναι το γηπεδο τρως το ταρταν εχεις καμια 5000 παραπνω κοσμο και ερχεται πιο κοντα ο κοσμος στο γηπεδο
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
όσο είναι ο κατσαρίδας στον ασ, ....όνειρο είναι, όνειρο θα μείνει.
καμιά ομελέτα κανείς? εφτασιιιιιιιιιιιιι
καμιά ομελέτα κανείς? εφτασιιιιιιιιιιιιι
- Μπαρκαρούτσος
Αδέρφια, μπορεί να μην έχω ΙΔΕΑ για το τι εργασίες, μελέτες, αναλύσεις, άδειες, αναγέρσεις και εκσκαφές χρειάζεται να γίνουν, όμως χωρίς να πάρουμε πρωτάθλημα το νέο γήπεδο θα παραμένει ένα όνειρο.
Πρωτάθλημα = χρήματα από την χλΕΠΟ και χρήματα ύστερα από ΤΣ. Λ. = μεταγραφές = νέο επίπεδο για τον Π.Α.Ο.Κ. = νέες επιτυχίες = νέος τίτλος σύντομα και μετά πάλι χρήματα από Ευρώπη. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, το οποίο θα αρχίσει να γεμίζει στο πρώτο πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα τα έσοδα είναι λίγα, ίσα που καλύπτονται τα έξοδα. Ενώ με ένα πρωτάθλημα ο Π.Α.Ο.Κ. θα αρχίσει να ανεβαίνει επίπεδο και να γίνεται όλο και πιο δυνατός, και από το σπίτι που 'χει τώρα, θα αποκτήσει βίλα...

Πρωτάθλημα = χρήματα από την χλΕΠΟ και χρήματα ύστερα από ΤΣ. Λ. = μεταγραφές = νέο επίπεδο για τον Π.Α.Ο.Κ. = νέες επιτυχίες = νέος τίτλος σύντομα και μετά πάλι χρήματα από Ευρώπη. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, το οποίο θα αρχίσει να γεμίζει στο πρώτο πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα τα έσοδα είναι λίγα, ίσα που καλύπτονται τα έξοδα. Ενώ με ένα πρωτάθλημα ο Π.Α.Ο.Κ. θα αρχίσει να ανεβαίνει επίπεδο και να γίνεται όλο και πιο δυνατός, και από το σπίτι που 'χει τώρα, θα αποκτήσει βίλα...