Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
-
gate4mitsos
- ContrerasPablo
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
ΓαματοGORDON έγραψε:ΟΚ, αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
Το είδα πρωί πρωί και τρελάθηκα στο γέλιο...! Ο τερματζής με τσιγάρο μέσα στο γήπεδο, ο παπάς, και όλα τα λεφτά ο προπονητής στο φινάλε...
Να'στε καλά ρε παιδιά εκεί στο Χορτερό (όπου κι αν πέφτει - και συγγνώμη για την άγνοια...)
[youtube]BNokrXs4WdQ[/youtube]
Ρε σεις, εάν αυτοί εκεί στο χορτερο φορούσαν κι ασπρόμαυρα, θα νόμιζα ότι βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει! 
Δηλαδή το κράτος όχι μόνο θα κάνει γήπεδο στο βάζελο, αλλά θα αποζημιώσει και τον Βωβό με άλλα 280 εκ. ευρώ;;;;
http://www.sport-fm.gr/article/195965
http://www.sport-fm.gr/article/195965
- PABLO GARCIA1
Τέλος ο Βούκοτιτς
Και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού αποτελεί ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας της Βοιωτίας. Η παραίτηση του Σέρβου τεχνικού, έγινε γνωστή με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ίδιος.
«Ο πρόεδρος ήθελε να με κρατήσει, έκανε τα πάντα γι’ αυτό, αλλά εγώ έχω πάρει την οριστική απόφασή να φύγω. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελα. Υπήρχαν αντιδράσεις από τους φιλάθλους και πήρα την απόφασή μου, παρά τις πιέσεις. Έχουμε καλή ομάδα. Ο Λεβαδειακός μπορεί να πάει καλύτερα. Θέλει να δέσει σαν ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Βούκοτιτς στον πάγκο του Λεβαδειακού. Στον σύλλογο της Βοιωτίας κρατούν σιγήν ιχθύος, ωστόσο δεν αποκλείεται σύμφωνα με τις φήμες ο εκλεκτός να είναι ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος αν τελικά αναλάβει τον Λεβαδειακό θα κάνει το ντεμπούτο του στην Τρίπολη κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Αστέρα.
http://www.gazzetta.gr/content/view/47893/2/
Και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού αποτελεί ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας της Βοιωτίας. Η παραίτηση του Σέρβου τεχνικού, έγινε γνωστή με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ίδιος.
«Ο πρόεδρος ήθελε να με κρατήσει, έκανε τα πάντα γι’ αυτό, αλλά εγώ έχω πάρει την οριστική απόφασή να φύγω. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελα. Υπήρχαν αντιδράσεις από τους φιλάθλους και πήρα την απόφασή μου, παρά τις πιέσεις. Έχουμε καλή ομάδα. Ο Λεβαδειακός μπορεί να πάει καλύτερα. Θέλει να δέσει σαν ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Βούκοτιτς στον πάγκο του Λεβαδειακού. Στον σύλλογο της Βοιωτίας κρατούν σιγήν ιχθύος, ωστόσο δεν αποκλείεται σύμφωνα με τις φήμες ο εκλεκτός να είναι ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος αν τελικά αναλάβει τον Λεβαδειακό θα κάνει το ντεμπούτο του στην Τρίπολη κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Αστέρα.
http://www.gazzetta.gr/content/view/47893/2/
Μετά τον Σόλιντ, τον διώξαμε και αυτόν. Ο δε Κετσπάια έφυγε πριν ακόμη παίξει μαζί μας.
Ποιοι είναι προπονητές σε Πανιώνιο και Ατρόμητο είπαμε;
Ποιοι είναι προπονητές σε Πανιώνιο και Ατρόμητο είπαμε;
-
gate4mitsos
Ω ρε μια πεναλντάρα που χάρισε στον θρύλο...η καρδιά του πρωταθλητή ρε γαμώτο

τι κάνει αυτός ο Τοροσίδης ρε παιδιά! όλα τα παιχνίδια μόνος του τα παίρνει..μπράβο του, μισό Τοροσίδη δεν μπορούσαμε να είχαμε να δώσει λίγο πάθος στην ομάδα..
και μην πείτε τίποτα τα αξίζει τα μπράβο!!
και μην πείτε τίποτα τα αξίζει τα μπράβο!!
- ΑποστόληςΑ
- Maximus
Εχουμε πολλους ''Τοροσιδηδες'' στην ομαδα με περισσιο παθος...κατι αλλο φταιει και δεν το βγαζουν στο γηπεδο...
- ΑποστόληςΑ
Να αλλάξουμε χάπια, τότε! Ίσως τα Κινέζικα να είναι καλύτερα, αν και η Εθνική μας ομάδα Άρσης Βαρών τα σταμάτησε.
Να ρωτήσουμε την Εθνική μπάσκετ απο πού προμηθεύεται τα δικά της "πυραυλικα συστήματα"!
Να ρωτήσουμε την Εθνική μπάσκετ απο πού προμηθεύεται τα δικά της "πυραυλικα συστήματα"!