15. Pablo Andrés Contreras Fica
- ΑποστόληςΑ
- PAOKfanAthens
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Διαβαζω οτι οι διενθνεις του αγιαξ απο το μουντιαλ επιστρεφουν και θα ειναι στην διαθεση του γιολ την τεταρτη.Δηλαδη ο Κοντρερας που εχει γυρισει εδω και 3 μερες γιατι δεν μπορει?Θεωρω δεδομενο οτι θα προλαβει και θα παιξει παιξει τουλαχιστον 60 λεπτα! 

Πόσα πήραμε ΡΕ απο την πώληση τελικά του Κόνδορα?
[youtube]iRru9qWW5wA&feature=related[/youtube]
υγ
Πρώτο να μην παίξει ουε και αλίμονο για το δεύτερο παιχνίδι!

υγ
Πρώτο να μην παίξει ουε και αλίμονο για το δεύτερο παιχνίδι!

κονδορα γθρνα γρηγορα πισω. θελω να δω διδυμο κονδορα-βουβουΖΟΥΕΛΑ πισω . κονδορας το μυαλο και ο ανθροποφαγος την μπουλντοζα!!!1

- Aureliano Buendia
Το ενδιαφέρον της Μπρέσια είναι πραγματικό. Όμως έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζω τις προθέσεις των ανθρώπων της διοίκησης και απέχουμε μία εβδομάδα από τον προκριματικό του Champions League απέναντι στον Άγιαξ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ
Ποια Μπρέσια;
Εδώ ο άνθρωπος θέλει να παίξει προκριματικά τσου λου και να συνεχίσει να γουστάρει στον ΠΑΟΚ...
Ας μην κάνουμε άλλη μεταγραφή λέω εγώ και ας κρατήσουμε την ίδια ομάδα...
Εδώ ο άνθρωπος θέλει να παίξει προκριματικά τσου λου και να συνεχίσει να γουστάρει στον ΠΑΟΚ...
Ας μην κάνουμε άλλη μεταγραφή λέω εγώ και ας κρατήσουμε την ίδια ομάδα...
Αυτό να το δω μέσα στην μικρή ολλανδέζα και τι άλλοgash04 έγραψε:

- Federacion
Τι άλλο να πει αυτος ο σπουδαίος αμυντικος;
Μου αρέσει πολυ που είναι ανθρωπος χαμηλών τόνων αλλα με έντονη προσωπικότητα.
Τα πες όλα Παμπλίτο! Κράτα γερα με αζαξ κι ας τους αλλους να κουρευονται!
Μου αρέσει πολυ που είναι ανθρωπος χαμηλών τόνων αλλα με έντονη προσωπικότητα.
Τα πες όλα Παμπλίτο! Κράτα γερα με αζαξ κι ας τους αλλους να κουρευονται!
Κρα κανει να μην φυγει...!!! Τι αλλο να πουμε...Αν φτασουμε μεχρι Τεταρτη και παιξει και εχουμε καλο αποτελεσμα ,μπορει να μεινει στο τελος..
Ελπιζω οτι εχει τελειωσει το θεμα της πωλησης.......Μια κλαση πανω απο τους υπολοιπους αμυντικους μας.....
1. Αυτοί μιλούσαν για ανταλλαγή με έναν (34χρονο) επιθετικό.....
2. Και να μην περάσουμε σε ομίλους, η διοίκηση δεν θα τον πουλήσει (μετά απ' όσα έγιναν) εκτός και αν έχει σούπερ προσφορά (που δεν υπάρχει περίπτωση)...Για μένα έχει τελειώσει το θέμα πώλησης Κοντρέρας.

2. Και να μην περάσουμε σε ομίλους, η διοίκηση δεν θα τον πουλήσει (μετά απ' όσα έγιναν) εκτός και αν έχει σούπερ προσφορά (που δεν υπάρχει περίπτωση)...Για μένα έχει τελειώσει το θέμα πώλησης Κοντρέρας.
ακριβως νικο το γραφω πολυ καιρο τωρα οτι οι πιθανοτητες πωλησης του ειναι μηδαμινες...
Ο Κοντρέρας είναι ένας από τους πάρα πολλούς λόγους που πρέπει να μπούμε σε ομίλους αλλιώς θα πρέπει κάποιος να θυσιαστεί σαν άλλη Ιφιγένεια και ο Κοντρέρας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες γι' αυτό. Το καλό είναι ότι ο ίδιος φαίνεται να θέλει να μείνει...