Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
θέλω το αντίστοιχο σύγχρονο του Φράνκι Κινγκ στα γκαρντ...βρείτε τον στο ΝΒΑ ή στο αναπτυξιακό και φέρτε τον... και τον Χουγκάζ και τον Μήτρου Λογκ. Αυτά.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, Dimitris_L4
Αν θυμάμαι καλά ο Andrews έχει κάνει πραγματακια τελευταία..Μακάρι να ισχύει ότι παίζει για εμάς...
τι είπες τώρα ρε γιάννη..KalamarGiannis έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 19:25 θέλω το αντίστοιχο σύγχρονο του Φράνκι Κινγκ στα γκαρντ...βρείτε τον στο ΝΒΑ ή στο αναπτυξιακό και φέρτε τον... και τον Χουγκάζ και τον Μήτρου Λογκ. Αυτά.
η μεγαλύτερη ΠΑΟΚοκαψούρα μου
Αυτό με το Σφαιρό πολύ παίζει αλλά δεν είναι καλή λύση. Σε καμιά ομάδα δεν έκατσε δεύτερη ολόκληρη χρονιά. Χάνει τα αποδυτήρια. Εκτός Μπαρτζώκα, δεν υπάρχει Έλληνας προπονητής. Ζοτς φυσικά θα ήταν όνειρο αλλά δεν νομίζω πως θα ενδιαφερθεί.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 15:12 ε όχι και με Γιούρι ρε φίλε...
μην ξεχνάμε ότι δεν έχει πετύχει τίποτα στο ανώτατο επίπεδο...
Εχει δοκιμάσει στη euroleague χωρίς επιτυχία.
Για να ανέβεις επίπεδο θες Ζοτς, Σφαιρο . Παιγμένους στο ανώτατο επίπεδο.
ΥΓ ΤΩΡΑ είναι η στιγμή για άκρατη παραφιλολογία στο τόπικ των μεταγραφών. Κλείτος ακούει;
Σε ολυμπιακο και μακαμπι ηταν 4 χρόνια κ στον ερυθρό απο το 2023Thax έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 20:59Αυτό με το Σφαιρό πολύ παίζει αλλά δεν είναι καλή λύση. Σε καμιά ομάδα δεν έκατσε δεύτερη ολόκληρη χρονιά. Χάνει τα αποδυτήρια. Εκτός Μπαρτζώκα, δεν υπάρχει Έλληνας προπονητής. Ζοτς φυσικά θα ήταν όνειρο αλλά δεν νομίζω πως θα ενδιαφερθεί.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 15:12 ε όχι και με Γιούρι ρε φίλε...
μην ξεχνάμε ότι δεν έχει πετύχει τίποτα στο ανώτατο επίπεδο...
Εχει δοκιμάσει στη euroleague χωρίς επιτυχία.
Για να ανέβεις επίπεδο θες Ζοτς, Σφαιρο . Παιγμένους στο ανώτατο επίπεδο.
ΥΓ ΤΩΡΑ είναι η στιγμή για άκρατη παραφιλολογία στο τόπικ των μεταγραφών. Κλείτος ακούει;
Ο Ζοτς θα ζητησει μεγαλο μπατζετ και πρωτοκλασατες μεταγραφες οποτε ειναι στο χερι του Μυστα.
Ερωτηση, εαν η ομαδα βγει τριτη και κανει εξαιρετικη πορεια ευρωπη, να μεινει ο Γιουρι?
Ερωτηση, εαν η ομαδα βγει τριτη και κανει εξαιρετικη πορεια ευρωπη, να μεινει ο Γιουρι?