Για να μην παρεξηγηθώ, θέλω να συμπληρώσω κάτι.Doomlord4 έγραψε:Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και όχι τώρα,αν δεν παρθεί ο Μεϊτε,θα τους κράξω όλους
(για να είμαστε και τελείως ον τοπικ)
Όπως σε κάθε παράλογη κίνηση,π.χ πώληση Άκπομ την στιγμή που πουλήθηκε
Ας νικήσουμε τον Ολυμπιακό πρώτα
Η όλη συζήτηση ξεκίνησε (τουλάχιστον από μέρους μου) γιατί διάβασα πως είναι λογικό να μην παίρνει ο ΠΑΟΚ ακριβούς - ποιοτικούς παίκτες (καλή ώρα ο Μεϊτέ που μέχρι τώρα έχει αποδείξει πως είναι ο πιο ποιοτικός μας χαφ) γιατί δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την Ευρώπη και θα κάνει ανοίγματα. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Δηλαδή από τότε που φορούσαμε κοντά παντελονάκια και ονειρευόμασταν έναν ΠΑΟΚ με ρόστερ Ρεάλ Μαδρίτης (μωρά ήμασταν) φτάσαμε στο σήμερα να λέμε "έλα μωρέ, άσε να μην κάνει ανοίγματα ο πρόεδρος".
Αυτό δεν είναι αντίθετο μόνο με το DNA του ΠΑΟΚ (όπως τουλάχιστον τον έχω μάθει εγώ), είναι αντίθετο με κάθε οπαδική (και το τονίζω) λογική.
Όπως φυσικά είναι αντίθετο το να μην πηγαίνεις γήπεδο παρά μόνο στα πανηγύρια - ντέρμπι κλπ. Εδώ έχουμε τεράστιες ευθύνες.
Δεν είναι ούτε λογικό, ούτε υγιές (κατ' εμέ), να έχουμε γίνει αναλυτές γεωπολιτικών καταστάσεων, λογιστές, δικηγόροι, επενδυτές και όλα τα υπόλοιπα, αφήνοντας στην άκρη την οπαδική μας ιδιότητα.
Ναι ρε φίλε, μπορείς να μου φέρεις τον Μπαπέ (ότι πιο ακραίο μπορώ να γράψω) στον ΠΑΟΚ; Δεν με νοιάζει που θα βρεις τα λεφτά, εγώ τον θέλω!
Σιγά μην πω "όχι ρε πρόεδρε μην τον φέρεις και μπεις μέσα 100 χαρτιά, κρίμα είναι..".
Οπότε δεν μπορώ να δεχθώ, ούτε οπαδικά, ούτε ποδοσφαιρικά (γιατί δεν έχει καν ποδοσφαιρική λογική) το επιχείρημα "κάτσε να βγούμε πρώτα Ευρώπη και μετά θα δούμε τι ομάδα θα έχουμε" λες και υποστηρίζω τη Λαμία και έχω πρόεδρο τον.. Πανουργιά.
Αν για να αγοράσει ο ΠΑΟΚ το πιο ποιοτικό του χαφ με κόστος 3-4 εκατομμύρια (όχι 10 και 20), βασίζεται στο να βγει Ευρώπη, μετά να περάσει τρία προκριματικά και ΜΕΤΆ να πάει να διαπραγματευτεί, τότε.. γάμησε τα.
*ΑΝ λέω. ΑΝ όλα αυτά. Θεωρητικά μιλάμε, πάντα όμως με βάση όσα διαβάζουμε και σχολιάζω μια άποψη που γράφτηκε εδώ μέσα.
Αυτά.