95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από DamoN »

Μα αν ρωτήσεις τα παιδιά που μαλώνεις εδώ μέσα αν ήταν στο χέρι τους τον τζιμα θα έβαζαν σε σχέση με τον σαματτα
Άλλο σου λένε ότι κράζεις για τον τζιμα επειδή δεν έπαιζε ενώ η ομάδα πήρε πρωτάθλημα.οποτε ελάχιστα σημασία έχει .
Όσο για φέτος αν με τζιμα ο Μπακαγιόκο γινόταν μειτε και ο κόλεϊ Κουλιερακης και οι Τάισον Ζιβκοβιτς Κωνσταντελιας μπαμπα έπαιζαν όπως πέρυσι τότε μαζί σου
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Δεν μαλωνω με κανεναν, τη γνωμη μου λεω και 2-3 μου επιτιθονται επειδη δεν ξερουν να συνομιλουν.
Φυσικα και το αποτελεσμα ειναι ακομα ενα πρωταθλημα, αλλα αυτο σημαινει οτι ολα ηταν ροδινα? Ή θα χαιρεστε αν παιρνουμε τιτλους αλλα εχουμε 24 ξενους στο ροστερ?
Ο Σαββιδης ριχνει ενα καρο λεφτα στις ακαδημιες για τις οποιες ειμαστε τοσο περηφανοι αλλα μολις ξεπεταχτει ενας, τον στελνουμε.
Και εννοειται οτι δεν εχει ελαχιστη σημασια το οτι ενα τεραστιο περιουσιακο μας στοιχειο επαιξε ελαχιστα. Το οτι πηραμε πρωταθλημα δεν πρεπει να κρυψει κατω απο το χαλακι τις εμμονες του προπονητη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Zanis24 έγραψε: Ή θα χαιρεστε αν παιρνουμε τιτλους αλλα εχουμε 24 ξενους στο ροστερ?
Βασικά ναι, αν παίρνουμε τίτλους θα χαίρομαι και ας είναι όλη η ομάδα από τη Μοζαμβίκη.
Χέστηκα αν τον τίτλο μου τον φέρει Έλληνας ή Παναμέζος.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν ρωτάς εμένα προσωπικά για καμία ακαδημία δεν είμαι περήφανος. Ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες φαίνεται ότι κάνουμε την καλύτερη δουλειά αλλά για την ακαδημία μου θα ήμουν περήφανος όπως το έχω ξαναπεί γιατί πολλοί λένε ότι έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στα βαλκάνια εάν εκτός από τους 2-3 που ξεχωρίζουν βλέπε Ντελια Κουλιερακη τζολη τζιμα κλπ κάθε χρόνο στο ρόστερ υπάρχουν τουλάχιστον καμιά 10αρια παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να είναι σε καλύτερο επίπεδο από αυτό του Ράφα και του Σαστρε ή τουλάχιστον στο ίδιο και οι ξένοι ερχόντουσαν μόνο για να κάνουν την διαφορά σαν βασικοί .
Οταν όμως κάνεις τους δεν έχει αδικηθεί , δηλαδή κάποιος που ο ΠΑΟΚ δεν εκτίμησε σωστά βλέπε διαδρομή πογκμπα ή πικέ και η ιστορία τους σε γιουναιτεντ Γιούβε μπαρτσα τότε δεν μπορώ να πω ότι σαν ομάδα κάναμε κάποιο λάθος . Δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που τους πουλάς για εκατομμύρια γιατί για κάθε κουτσια τζιμα Κουλιε κλπ κλπ υπάρχουν και τα αντίστοιχα παραδείγματα του μιχαηλιδη του πελκα του Κλαους και πάει λέγοντας .
Το θέμα είναι ότι όσο το πρωτάθλημα είναι τόσο υποβαθμισμένο και όσο στην κοινωνία υπάρχει η άποψη φύγε από την χώρα να σωθείς κανενός όνειρο δεν είναι να μείνει εδώ . Ο κάθε Κουλιερακης θα προτιμάει από το να σηκώνει πρωταθλήματα να παλεύει στην Μπουντεσλίγκα για σωτηρία .και αν κρίνω από την αντιμετώπιση που έχει ο ντελιας φέτος και πολύ καλά πράττει
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εγώ πάντως στην θέση του ,θα κανά τα πάντα να μείνω εξωτερικό...αυτή είναι η πόρνη αλήθεια
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Zanis24 έγραψε: Ή θα χαιρεστε αν παιρνουμε τιτλους αλλα εχουμε 24 ξενους στο ροστερ?
Βασικά ναι, αν παίρνουμε τίτλους θα χαίρομαι και ας είναι όλη η ομάδα από τη Μοζαμβίκη.
Διαφορα νοοτροπιας.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ δεν θέλω ούτε τίτλους ούτε τίποτα. Να παίζουν μόνο Έλληνες και ας παλεύουμε για την σωτηρία.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Οτι καταλαβαινει ο καθενας φιλε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ρε Τζανή, οίστρο έχεις;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Πφφφ, πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ανατροφή, για να μην πω για τα εθνικά ιδεώδη σου...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Montrealiotis έγραψε:Εγώ δεν θέλω ούτε τίτλους ούτε τίποτα. Να παίζουν μόνο Έλληνες και ας παλεύουμε για την σωτηρία.
Την υπερβολή την έχουμε στο αίμα μας μου φαίνεται. Κι εγώ υποστηρίζω πως αν κρατούσαμε Γιαννούλη( μαζί με Baba), Τζόλη( μαζί με Taison), Πέλκα( αντί για Murg),Κουλιε μαζί με Ντελια, Τζίμα και ρεζέρβες Μιχαηλίδη, Κουλούρη( αντί Chalov), Τσιγγάρα(αντί Bakayoko) θα είχαμε μια ελληνική βάση γεμάτη ποιότητα και θα είχαμε ήδη δύο παρουσίες σε ομίλους Champions League. Εμείς όμως βιαστηκαμε να πουλήσουμε λες και είμαστε η Χαουγκενσουντ και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων γεμίσαμε την ομάδα με υπερτιμημενους ξένους που μας πασαραν οι διάφοροι μάνατζερ με αποτέλεσμα ούτε Champions League να έχουμε δει, ούτε Έλληνες να έχουμε στην ομάδα και φυσικά να έχουμε το μισό κέρδος απ' ότι θα είχαμε στα ταμεία. Ο καθένας είναι οι επιλογές του!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Το ότι με Πέλκα, Τσιγγαρα και Γιαννούλη θα μπαίναμε Τσάμπιονς λιγκ (και μάλιστα δύο φορές) το παίρνουμε ως δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Zanis24 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
Διαφορα νοοτροπιας.
Δηλαδη;
Ποια είναι η νοοτροπία σου και ποια η δική μου;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Zanis24 έγραψε:Δεν μαλωνω με κανεναν, τη γνωμη μου λεω και 2-3 μου επιτιθονται επειδη δεν ξερουν να συνομιλουν.
Φυσικα και το αποτελεσμα ειναι ακομα ενα πρωταθλημα, αλλα αυτο σημαινει οτι ολα ηταν ροδινα? Ή θα χαιρεστε αν παιρνουμε τιτλους αλλα εχουμε 24 ξενους στο ροστερ?
Ο Σαββιδης ριχνει ενα καρο λεφτα στις ακαδημιες για τις οποιες ειμαστε τοσο περηφανοι αλλα μολις ξεπεταχτει ενας, τον στελνουμε.
Και εννοειται οτι δεν εχει ελαχιστη σημασια το οτι ενα τεραστιο περιουσιακο μας στοιχειο επαιξε ελαχιστα. Το οτι πηραμε πρωταθλημα δεν πρεπει να κρυψει κατω απο το χαλακι τις εμμονες του προπονητη.
Ο Ιβαν δεν ριχνει λεφτα στις ακαδημιες για να εισαι εσυ,εγω η ο καθε ΠΑΟΚτσης περηφανος...
Λες ''ο'' Ιβαν βαζει τα λεφτα αλλα ''εμεις' τον στελνουμε...
Ολα πισω απ την πλατη του γινονται...κρυφα...

Και εννοειται οτι τον Ιβαν δεν τον νοιαζει αν θα παιξει ο Τζιμας και ο καθε Τζιμας στον ΠΑΟΚ...
Ο Ιβαν θα σου πει...μπορω να εχω ενα Τζιμα καθε χρονο που θα φερνει 18-20 εκατομμυρια;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Tzimas24
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”