Γ αυτό μπανάρουμε κόσμο. Για να μην κλειδώνουμε topics. Όταν όμως στις μεταγραφές είναι είκοσι άτομα και γινεται πανικός, δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή να στείλεις τόσο κόσμο μαζεμένο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν σας κάνω καμία πλάκα. Προφανώς δεν με καταλαβαίνεις.Odi έγραψε:Αποστόλη με κοροϊδεύεις; Εσύ προχθές υπερασπιζόσουν άνθρωπο που έλεγε για σχέσεις ΠΑΟΚ-Βόλου και το μπαν σου φαινόταν υπερβολικό και τώρα γράφεις με περισσή ευκολία ¨Απλά μπανάρετε τους".ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξεφεύγουμε άσχημα...
Πλάκα μας κάνεις ; Αν δεν είναι αυτό διαφορετική αντιμετώπιση πάνω στην ίδια πολιτική (των μπαν) τότε ποια είναι;
Εγώ είπα ότι είναι λάθος να κλειδώνετε ένα τόπικ σημαντικότατης ενημέρωσης. Η δικαιολογία του κλειδώματος ήταν ότι κάποιοι, (5 ή 10), γράφουν γκρινιάζοντας ή κράζοντας, ή εν πάσει περιπτώσει λειτουργώντας αντίθετα από κάποιους κανονισμούς.
Η δική μου απάντηση είναι πως ΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να μπανάρεις αυτούς που παραβαίνουν τους κανονισμούς από το να κλειδώνεις ένα τόπικ.
Διαφορετική άποψη εξέφρασα στο κλείσιμο ενός τόπικ.
Τώρα γιατί αυτό σε πείραξε εσένα και βγήκες να μου την πεις. ότι σας κοροϊδεύω, ή ότι σας κάνω πλάκα, δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ το ερμηνεύω ως αδυναμία διαχείρισης της διαφορετικής άποψης και γι αυτό είπα ότι ξεφεύγουμε πολύ άσχημα.
Γ αυτό και το προηγούμενο μπαν που βρήκες αδικαιολόγητο. Αν το αφήναμε, θα απαντούσαν και άλλοι και μετά και άλλοι και στο τέλος θα κλείναμε το topic.
Έχεις κάνει και mod. Απορώ.