Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Odi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Odi έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξεφεύγουμε άσχημα...
Αποστόλη με κοροϊδεύεις; Εσύ προχθές υπερασπιζόσουν άνθρωπο που έλεγε για σχέσεις ΠΑΟΚ-Βόλου και το μπαν σου φαινόταν υπερβολικό και τώρα γράφεις με περισσή ευκολία ¨Απλά μπανάρετε τους".

Πλάκα μας κάνεις ; Αν δεν είναι αυτό διαφορετική αντιμετώπιση πάνω στην ίδια πολιτική (των μπαν) τότε ποια είναι;
Δεν σας κάνω καμία πλάκα. Προφανώς δεν με καταλαβαίνεις.
Εγώ είπα ότι είναι λάθος να κλειδώνετε ένα τόπικ σημαντικότατης ενημέρωσης. Η δικαιολογία του κλειδώματος ήταν ότι κάποιοι, (5 ή 10), γράφουν γκρινιάζοντας ή κράζοντας, ή εν πάσει περιπτώσει λειτουργώντας αντίθετα από κάποιους κανονισμούς.
Η δική μου απάντηση είναι πως ΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να μπανάρεις αυτούς που παραβαίνουν τους κανονισμούς από το να κλειδώνεις ένα τόπικ.

Διαφορετική άποψη εξέφρασα στο κλείσιμο ενός τόπικ.
Τώρα γιατί αυτό σε πείραξε εσένα και βγήκες να μου την πεις. ότι σας κοροϊδεύω, ή ότι σας κάνω πλάκα, δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ το ερμηνεύω ως αδυναμία διαχείρισης της διαφορετικής άποψης και γι αυτό είπα ότι ξεφεύγουμε πολύ άσχημα.
Γ αυτό μπανάρουμε κόσμο. Για να μην κλειδώνουμε topics. Όταν όμως στις μεταγραφές είναι είκοσι άτομα και γινεται πανικός, δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή να στείλεις τόσο κόσμο μαζεμένο.

Γ αυτό και το προηγούμενο μπαν που βρήκες αδικαιολόγητο. Αν το αφήναμε, θα απαντούσαν και άλλοι και μετά και άλλοι και στο τέλος θα κλείναμε το topic.

Έχεις κάνει και mod. Απορώ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μετά το χθεσινό κλείσιμο του τόπικ των μεταγραφών και διαβάζοντας το τελευταίο ποστ του Rain, που χρησιμοποίησε copy paste μια άσχημη (κατ' εμέ) έκφραση άλλου μέλους προς το πρόσωπο μου, έγινε ξεκάθαρο πως μέσα στα 15-20 μέλη, που θεωρεί πως δημιούργησαν θέμα στο forum, συμπεριέλαβε και εμένα. Rain γράψε λάθος αν δεν ισχύει.
Έχω μάθει σαν άνθρωπος να αναθεωρώ και επειδή δεν είμαι κανένα πιτσιρίκι 20 χρονών, να σκέφτομαι σε ποιο βαθμό μπορεί να έφταιξα σε κάτι.
Σίγουρα πάντως, αν εξαιρέσω δυο συγκεκριμένα μέλη, δεν έχω διαφωνήσει με ένταση με κανέναν άλλο. Δυο μέλη είναι, που προσβάλουν και χαρακτηρίζουν εκ του ασφαλούς διαρκώς.
Όπως και να χει, για το ποσοστό που μου αναλογεί,απολογούμαι.

Στο δια ταύτα και ον τόπικ. Αν εγώ (ή ο οποιοσδήποτε άλλος) γράφω κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες του forum, θεωρώ απείρως πιο σωστό να φάω μπαν, παρά να κλείσει ένα ολόκληρο τόπικ που αρκετοί χρησιμοποιούν-με, ως το πιο αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης, σε σχέση με τις αηδίες που υπάρχουν εκεί έξω.
Καλημέρες.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:
astral έγραψε:Ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδια, διαβάστε τις τελευταίες 10-20 σελίδες στις μεταγραφές και πείτε ποσα post είναι για μεταγραφές και ποσα αφορούν πράγματα που δεν τα έxουμε ξαναδιαβάσει 1000 φορες.
Το χειρόφρενο, τα 500 χιλιάρικα, φταίει ο Ivan, φταίει ο Ραζβάν, φταίει ο Boto, έχουμε/δεν έχουμε 10αρι, οι άλλοι παίρνουν εμείς δεν παίρνουμε και πάλι από την αρχή.

Ζήτημα να έχουν αναφερθεί και 1-2 μεταγραφικά θέματα στις 200+ σελίδες.

Κι εγώ ανοιχτό το θέλω το νήμα και πιστεύω πρέπει να ανοίξει. Αλλα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο να μένουμε στο θέμα και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια σε κύκλους.
Με το χερι στη καρδια αυτη ειναι η κατασταση αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ, οποτε γιατι ακριβως σε εκπλησσει? Χεσε με εμενα,δες πχ τα δυο ποστ του Ναπολι στο τοπικ που εγραφε ''Όταν βράζει ο κόσμος, πιστευω πως πρέπει να βγαίνει κάποιος να μεταφέρει τις σκέψεις της ΠΑΕ.

Δεν μιλάω για πράγματα που είναι εταιρικά αλλά ρε φίλε βγες και πες δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή ή παλεύουμε 1-2 δύσκολες περιπτώσεις κι αν δεν κάτσουν δεν θα πάρουμε παίκτη.

Πες μια καλημέρα στην τελικη
''

Αυτο ειναι το κλιμα αυτη τη στιγμη στις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ,ο κοσμος βραζει γραφει και χρησιμοποιω τον Ναπολι γιατι και σοβαρο παιδι ειναι και δεν νομιζω οτι τον κατατασει κανεις στη ταξη των μονιμα γκρινιαριδων.
Αν κανεις μια βολτα στα σοσιαλ θα δεις να γινεται της τρελης απο υβρεις και ισοπεδωσεις.
Εδω αντιθετα αν εξαιρεσεις μετρημενα στα δαχτυλα ποστ,υπαρχει γκρινια,εκφραζονται ερωτηματικα,ναι πολλες φορες επαναλαμβανομενα, αλλα στη συντριπτικη τους πλειοψηφια με σωστο υφος.Τι μας χαλαει ακριβως?
Το Forum καλά κάνει και περνάει γραμμή. Φαντάζομαι είναι η αυτονόητη και έχει να κάνει με το καλο του συλλόγου και στη συγκεκριμένη περίπτωση της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Κάποιοι γραφουν για την προσωπική τους ανάγκη για προσοχή και επιβεβαίωση κάποιες φορες, αναλύουν με βάση αόριστα η φανταστικά δεδομένα και με την επανάληψη παρουσιάζεται μια περίεργη πραγματικότητα που πολλές φορες δεν ισχύει.
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί κανένας να κάνει τον μπάτσο και να κάνει fact check σε κάθε post, αλλα αν κάποιος έχει επαναλάβει ψέματα η είναι offtopic σε 10-20-30 post και εμείς τον έχουμε ignore, τι καταλάβαμε? Η κουβέντα έχει ήδη ξεφύγει και το topic μεταγραφές είναι άχρηστο.

Το post που έβαλες για παράδειγμα, έγινε ΜΙΑ φορα. ’λλοι το έχουν ξεχειλώσει και κάθε μέρα έχουμε 30 post με τα ίδια. Ok, έίναι εκνευριστικό ότι μεταγραφικά δεν κουνιέται φύλλο, αλλα λίγη αυτοσυγκράτηση.

Αλίμονο αν καταντήσει το forum όπως τα social.

ps:Κι εγώ θα προτιμούσα αν έλεγαν 5 Αυγούστου μεταγραφές τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 07 Σεπ 2022, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε: Γ αυτό μπανάρουμε κόσμο. Για να μην κλειδώνουμε topics. Όταν όμως στις μεταγραφές είναι είκοσι άτομα και γινεται πανικός, δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή να στείλεις τόσο κόσμο μαζεμένο.

Γ αυτό και το προηγούμενο μπαν που βρήκες αδικαιολόγητο. Αν το αφήναμε, θα απαντούσαν και άλλοι και μετά και άλλοι και στο τέλος θα κλείναμε το topic.

Έχεις κάνει και mod. Απορώ.
Εγώ σαν mod (που ήμουν λίγο χρονικό διάστημα) δεν μπαναρα κανέναν, ούτε καν έναν που έγραψε ότι ο (τότε αγαπημένος μου) Σάκης Παπάζογλου ήταν καδρόνι.
Όταν υπάρχει φανατισμός γράφονται πολλές υπερβολές και πολλές ύβρεις. Μπορούν όμως να σβηστούν κάποια σχόλια και να γίνουν αντίστοιχες προειδοποιήσεις.
Εδώ όμως συμβαίνει το γεγονός να ρίχνονται μπαν για ερμηνείες που κάνετε εσείς στα σχόλια κάποιων άλλων, χωρίς να σας ενδιαφέρει η ερμηνεία στα σχόλια των κατ' εξοχήν αρμόδιων, δηλαδή αυτών που τα έγραψαν.
Αυτό είναι που με πειράζει και οδηγεί σε άλλους συλλογισμούς.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα,δεν χρειάζεται καμία "ερμηνεία", τέτοιο ήταν και το ποστ για το ματς με τον Βόλο. Από που και να το πιάσεις ήταν εμετικό και επιλήψιμο. Έλεος δηλαδή
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς Αποστόλη σόρρυ αλλά μόνο και μόνο που ήσουν ο υποστηρικτής του Παπάζογλου, δεν έπρεπε να σου μιλάμε

Κατά δεύτερον, απαντώντας στον Μπλακτζρ, τονίζω ότι υπάρχουν δύο παράλληλα προβλήματα:

Ένα είναι οι αντεγκλήσεις μεταξύ μελών

Δεύτερον και πολύ σημαντικότερο είναι η χολή και επιβολή αρνητικής ενέργειας γύρω απ' την ομάδα

Οι περισσότερες συστάσεις έχουν γίνει για το δεύτερο γιατί εν τέλει αυτό μας νοιάζει.

Όπως έχω ξαναπεί πολλάκις ΔΕΝ κοιτάμε πρόσωπα για να πούμε " α αυτόν τον αντιπαθούμε διώξτον". Δεν μας νοιάζει αυτό.

Στόχος είναι η σωστή και υγιής υποστήριξη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ούτε μόνο αποθέωση ούτε όλη μέρα μιρλα και επανάληψη των ίδιων κριτικών επί μήνες.

Αυτό λέμε.

Βάλτε λίγο θετική ενέργεια, έχει αποδειχθεί ότι ειδικά στον ΠΑΟΚ κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς Αποστόλη σόρρυ αλλά μόνο και μόνο που ήσουν ο υποστηρικτής του Παπάζογλου, δεν έπρεπε να σου μιλάμε

Κατά δεύτερον, απαντώντας στον Μπλακτζρ, τονίζω ότι υπάρχουν δύο παράλληλα προβλήματα:

Ένα είναι οι αντεγκλήσεις μεταξύ μελών

Δεύτερον και πολύ σημαντικότερο είναι η χολή και επιβολή αρνητικής ενέργειας γύρω απ' την ομάδα

Οι περισσότερες συστάσεις έχουν γίνει για το δεύτερο γιατί εν τέλει αυτό μας νοιάζει.

Όπως έχω ξαναπεί πολλάκις ΔΕΝ κοιτάμε πρόσωπα για να πούμε " α αυτόν τον αντιπαθούμε διώξτον". Δεν μας νοιάζει αυτό.

Στόχος είναι η σωστή και υγιής υποστήριξη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ούτε μόνο αποθέωση ούτε όλη μέρα μιρλα και επανάληψη των ίδιων κριτικών επί μήνες.

Αυτό λέμε.

Βάλτε λίγο θετική ενέργεια, έχει αποδειχθεί ότι ειδικά στον ΠΑΟΚ κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ
Μακάρι να γνωριζόμασταν και να μιλούσαμε από κοντά. Θα καταλάβαινες πόσο έξω πέφτεις αν πιστεύεις, πως είμαι εγώ, ένας από αυτούς που βγάζουν χολή και προσπαθούν να επιβάλουν(;) αρνητική ενέργεια.
Το μόνο που μου βγαίνει, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι πρέπει, είναι στεναχώρια. Και ίσως την εκφράζω με λάθος τρόπο και ειλικρινά δεν πιστεύω πως είμαι ο μόνος.
Αντιλαμβάνομαι και συμμερίζομαι το ότι τα μυαλά σας έχουν γίνει.. πουρές από τα εκατοντάδες σχόλια γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα (των μεταγραφών) και όλο αυτό είναι ξεκάθαρο πρόβλημα ερμηνείας.
Στη μία πλευρά ένα σακί (αρκετά μικρό) με τις θετικές εντυπώσεις των μεταγραφών και στην άλλη πλευρά ένα άλλο σακί (αρκετά μεγαλύτερο) με τις αρνητικές εντυπώσεις. Ε δεν είναι όμως έτσι, αν και ξαναλέω, καταλαβαίνω τι έφταιξε και έχετε φτάσει ως εδώ.
In any case, για ένα πράγμα που είμαι 100% σίγουρος, είναι πως η κριτική η δική μου, είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Δέχομαι αν σε ενοχλεί ή αν είναι αντίθετη με τους κανόνες του forum, γι' αυτό άλλωστε πρότεινα το ban από μόνος μου.
Δεν δέχομαι όμως πως είμαι εγώ υπεύθυνος ούτε για 0.00001% σχετικά με την όποια αρνητική ενέργεια υπάρχει. Βασικά κανείς μας δεν είναι και ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι. Τρομάζω στην ιδέα πως μπορεί εγώ να επηρεάζω τόσο πολύ τη γνώμη άλλων. Δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο.
Και το αν δεν αντέχουν τα ματάκια μου να βλέπω τον Αουγκούστο, δεν σημαίνει πως δεν θα είμαι στο γήπεδο, να φωνάζω για πάρτη του και να προσπαθώ να εμψυχώσω ΚΑΙ εκείνον.
Όταν όμως γράφω την άποψη μου, ε δεν είναι ΠΑΟΚ το να.. τη στρογγυλεύω.
Αν κάποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει στο μυαλό του αυτά τα δυο, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να το κάνω γι' αυτόν.
Προσωπική άποψη, δεν νομίζω πως ο ρόλος ενός forum, είναι αυτός του Νικολακόπουλου.
Ο καθένας θα έπρεπε να μπορεί να γράψει την άποψη του, όσο αυτή δεν αντιτίθεται στους κανόνες του forum και όσο δεν προσβάλει άλλους. Για το κουραστικό(;) της υπόθεσης υπάρχει και το ignore.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε συ Μπλάκ αυτό ακριβώς λέω ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά κάτι γενικευμένο το οποίο προσπαθούμε να φρενάρουμε γιατί έχει ξεφύγει.

Δεν σε κατηγόρησα προσωπικά
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

rainmaker έγραψε:Ρε συ Μπλάκ αυτό ακριβώς λέω ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά κάτι γενικευμένο το οποίο προσπαθούμε να φρενάρουμε γιατί έχει ξεφύγει.

Δεν σε κατηγόρησα προσωπικά
Ok πάσο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μη λες

γεροντας prist64,7-9-2022
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τι έγινε; Μέχρι το βράδυ ξανανοίγει;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Εγώ σαν mod (που ήμουν λίγο χρονικό διάστημα) δεν μπαναρα κανέναν, ούτε καν έναν που έγραψε ότι ο (τότε αγαπημένος μου) Σάκης Παπάζογλου ήταν καδρόνι.
Γιατι?Επειδη ελεγε αληθειες? :mrgreen:

Περι φορουμ γενικοτερα
[youtube]kleoinBTNqo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν θα τιμωρούσα κανένα για προσωπικά θέματα, όπως και δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ για τα δύο ban που έχω φάει στην εφηβική ζωή μου (13 έτη) στο paokmania. Για άλλους ναι, έχω διαμαρτυρηθεί, όταν θεώρησα ότι κακώς τιμωρήθηκαν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Νταξ μια χαρα ειναι το φορουμ. Μπειτε Liverpoolmania να δειτε τι γινεται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Λογικό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”