Σε άλλη θέση??τσιριγωτης έγραψε:Είναι ανεκδοτο ο ντοουγκλας στο 10
6. Χάρης Τσιγγάρας
-
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Ψέμμα είναι ο ισχυρισμός
"... με το που θα δει αργοκίνητο καράβι στο κέντρο ο Λουτσέσκου, τσουπ θα
τον βάλει να παίξει, δε πα να του έχουν πει από την ομάδα ότι είναι για φευγιό, δε τον νοιάζει..."
Δε μιλάω για το λογικό ή όχι του ισχυρισμού σου , νομίζω δε χρειάζεται .
Αλλά σίγουρα ο ισχυρισμός τι του λένε απο την ομάδα (ποιος άραγε) κι αν αυτός το αγνοεί, αν τον νοιάζει ή όχι , κλπ κλπ , είναι ψέμματα .
τον βάλει να παίξει, δε πα να του έχουν πει από την ομάδα ότι είναι για φευγιό, δε τον νοιάζει..."
Αλλά σίγουρα ο ισχυρισμός τι του λένε απο την ομάδα (ποιος άραγε) κι αν αυτός το αγνοεί, αν τον νοιάζει ή όχι , κλπ κλπ , είναι ψέμματα .
Καταρχην να ξεκαθαρισουμε για ποιον Τσιγγαρα μιλαμε. Για τον καλο που περσι στο πρωτο μισο της χρονιας λεγαμε και συμφωνουσαν ολοι οτι αδικηθηκε που δεν επαιξε στην αρχη?
Η για τον Τσιγγαρα του '22 ο οποιος ειναι σε κακη κατασταση? Γιατι δυστυχως απο πτο λεπτα πηρε φετος προς το παρων φενεται να συνεχιζει απο εκει που αφησε την περσινη σεζον σε κακη κατασταση δηλαδη.
Αυτον τον Τσιγγαρα του '22 λοιπον, ουτε στο παπα να μη το πειτε αμα παρουμε και λεφτα.
Η για τον Τσιγγαρα του '22 ο οποιος ειναι σε κακη κατασταση? Γιατι δυστυχως απο πτο λεπτα πηρε φετος προς το παρων φενεται να συνεχιζει απο εκει που αφησε την περσινη σεζον σε κακη κατασταση δηλαδη.
Αυτον τον Τσιγγαρα του '22 λοιπον, ουτε στο παπα να μη το πειτε αμα παρουμε και λεφτα.
-
Σου εξήγησα ότι σχολιάζω γενικά τη διαχείριση του κέντρου από πέρυσι. Δανεισμός με οψιόν είναι, που σημαίνει πως ή θα παίξει, θα πληρώσουν και θα τον πάρουν ή δε θα παίξει και θα γυρίσει έχοντας χάσει μια χρονιά. Εγώ δε θεωρώ πως 2,5 μύρια που ακούγονται είναι αρκετά για να χάσεις έναν μελλοντικό αρχηγό, έναν παίκτη που νιώθει από ΠΑΟΚ και τα δίνει όλα. Και που έχει χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι άλλοι, προσφέροντας δυνατότητα για σύνθεση χαρακτηριστικών ανάλογα με τη περίσταση.
Ο Χάρης ας πούμε, είναι γρήγορος. Ο Ντάντας επίσης. Ό Αουγκουστο δεν είναι. Ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, μια μόνιμη ραθυμία διακρίνω εκτός από το όταν διαμαρτύρεται στο διαιτητή. Εσύ μπορεί να τον βλέπεις γρήγορο, οκ, δε θα κάτσω να το αναλύσω άλλο, κουράσαμε.
Ο Χάρης ας πούμε, είναι γρήγορος. Ο Ντάντας επίσης. Ό Αουγκουστο δεν είναι. Ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, μια μόνιμη ραθυμία διακρίνω εκτός από το όταν διαμαρτύρεται στο διαιτητή. Εσύ μπορεί να τον βλέπεις γρήγορο, οκ, δε θα κάτσω να το αναλύσω άλλο, κουράσαμε.
- ΑποστόληςΑ
Γιάννη ο Τσιγγάρας δεν θα έχει τύχη με Lucesku. Πέρυσι μπήκε αναγκαστικά, μετά τον τραυματισμό όλων (τελευταίος ο Schwab) και έμεινε γιατί ταίριαξε με Curtic. Καλώς ή κακώς ο παίκτης δεν ταιριάζει με τα θέλω του προπονητή. Χωρίς Ευρώπη φέτος δεν θα έχει τύχη, εκτός αν φύγουν Augusto και Curtic (μακάρι να γινόταν), που δεν το βλέπω.giapas έγραψε:Ψέμμα είναι ο ισχυρισμός
Αν είναι να δοθεί δανεικός, ας δοθεί μπας και πάρει αγώνες. Όχι πώληση όμως, γιατί, θεωρώ ότι ο παίκτης έχει μέλλον και αν τον πουλήσουμε τώρα η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή.
-
Είχε δηλώσει ο ίδιος ότι του είχαν πει ότι ο Εσίτι είναι να φεύγει, όμως αυτός τον είδε και αποφάσισε να τον κρατήσει. Άρα μας είπε ότι δε τον ένοιαξε η απόφαση που είχε πάρει το club, αυτός τον έβαλε να παίξει και τον κράτησε. Το ψέμα ποιό είναι; Και η λέξη ψέματα είναι βαριά ξέρεις, πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιος πριν τη γράψεις.giapas έγραψε:Ψέμμα είναι ο ισχυρισμός
Η μόνη μου ένσταση στην προοπτική αποχώρησης τσιγγαρα είναι να φύγουν τελικά Κουρτιτς ή/και Ντουγκλας και να αποψιλωθουν τα χαφ ενώ έχει ήδη αρχίσει η σεζον
Είχε δηλώσει ότι του είχαν πει πως είναι ακατάλληλος για να μείνει. Όχι ότι είχε συμφωνηθεί η παραχώρηση του και έβαλε βέτοdeathmassious έγραψε:Είχε δηλώσει ο ίδιος ότι του είχαν πει ότι ο Εσίτι είναι να φεύγει, όμως αυτός τον είδε και αποφάσισε να τον κρατήσει. Άρα μας είπε ότι δε τον ένοιαξε η απόφαση που είχε πάρει το club, αυτός τον έβαλε να παίξει και τον κράτησε. Το ψέμα ποιό είναι; Και η λέξη ψέματα είναι βαριά ξέρεις, πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιος πριν τη γράψεις.giapas έγραψε:Ψέμμα είναι ο ισχυρισμός
Μη τα μπλεκουμε και δημιουργούμε εντυπώσεις
-
κάτι θα ξέρει ο προπονητής επί αυτού, πρέπει να φύγει
αν πάρουμε και χρήματα, ακόμα καλύτερα
Καλή τύχη παλικαρε
αν πάρουμε και χρήματα, ακόμα καλύτερα
Καλή τύχη παλικαρε
ελπιζω να παρουμε 1 χαρτι τουλαχιστον για τον δανεισμο και αλλα 2,5 υποχρεωτικη ρητρα.. να μην περιμενουμε μεχρι του χρονου για 2,5 μονο.. η εστω να μπει ρητρα 3-3,5
Γιατί ο Αουγκούστο δεν τα δίνει όλα? Ο Σβαμπ που δε μου αρέσει, δεν τα δίνει όλα?
Μελλοντικούς αρχηγούς χορτάσαμε, έχουμε και Μιχαηλίδη και Λύρατζη και Κουλιεράκη πλέον και ίσως και Ντέλια, η φοβερή δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια στις ακαδημίες κάνει τη δεξαμενή να μεγαλώνει, αυτό το νιώθει παύει να είναι επιχείρημα το 2022.
Μια χαρά είναι τα χαφ του ΠΑΟΚ, τα καλύτερα στην Ελλάδα χωρίς προφανώς να έχω δει πώς θα διαμορφωθεί το κέντρο του γάβρου ακόμα. Στα άκρα έχουμε θέμα.
Σαφώς και ο Τσιγγάρας δεν είναι πιο γρήγορος του Ντούγκλας γιατί απλά ο Τσιγγάρας δεν μπορεί να τρέξει με την μπάλα στα πόδια. Την πάσα στον Ντάντας χθες στο γκολ που χάνει ο Μπράντον ο Τσιγγάρας ΔΕΝ την έχει.
Μακάρι να πάει εκεί να την εξελίξει και να γυρίσει καλύτερος, φέτος δε θα βρει το χρόνο εδώ να το κάνει.
Μελλοντικούς αρχηγούς χορτάσαμε, έχουμε και Μιχαηλίδη και Λύρατζη και Κουλιεράκη πλέον και ίσως και Ντέλια, η φοβερή δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια στις ακαδημίες κάνει τη δεξαμενή να μεγαλώνει, αυτό το νιώθει παύει να είναι επιχείρημα το 2022.
Μια χαρά είναι τα χαφ του ΠΑΟΚ, τα καλύτερα στην Ελλάδα χωρίς προφανώς να έχω δει πώς θα διαμορφωθεί το κέντρο του γάβρου ακόμα. Στα άκρα έχουμε θέμα.
Σαφώς και ο Τσιγγάρας δεν είναι πιο γρήγορος του Ντούγκλας γιατί απλά ο Τσιγγάρας δεν μπορεί να τρέξει με την μπάλα στα πόδια. Την πάσα στον Ντάντας χθες στο γκολ που χάνει ο Μπράντον ο Τσιγγάρας ΔΕΝ την έχει.
Μακάρι να πάει εκεί να την εξελίξει και να γυρίσει καλύτερος, φέτος δε θα βρει το χρόνο εδώ να το κάνει.
Αποστόλη μου αυτό που λες είναι μια βάση συζήτησης και μπορούμε να το σχολιάσουμε. Συμφωνώ γενικά πως ο Τσιγγάρας ως παίκτης από τις ακαδημίες θα ήθελα να πάρει ευκαιρίες. Από την άλλη όταν ένας παίκτης δε παίζει , προτιμώ να θεωρώ ότι δε καλύπτει τα θέλω του παίκτη σε σχέση με αυτόν που παίζει βασικός. Κι ότι πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει και να προσπαθεί να βελτιωθεί. Κι όχι ότι ο προπονητής έχει προηγούμενα μαζί του ή δε τον συμπαθεί. Αυτό , ως γενική σκέψη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιάννη ο Τσιγγάρας δεν θα έχει τύχη με Lucesku. Πέρυσι μπήκε αναγκαστικά, μετά τον τραυματισμό όλων (τελευταίος ο Schwab) και έμεινε γιατί ταίριαξε με Curtic. Καλώς ή κακώς ο παίκτης δεν ταιριάζει με τα θέλω του προπονητή. Χωρίς Ευρώπη φέτος δεν θα έχει τύχη, εκτός αν φύγουν Augusto και Curtic (μακάρι να γινόταν), που δεν το βλέπω.giapas έγραψε:Ψέμμα είναι ο ισχυρισμός
Αν είναι να δοθεί δανεικός, ας δοθεί μπας και πάρει αγώνες. Όχι πώληση όμως, γιατί, θεωρώ ότι ο παίκτης έχει μέλλον και αν τον πουλήσουμε τώρα η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή.
-
Rain, δεν είπα ποτέ ότι είχε συμφωνηθεί κάτι και ότι έκοψε τη συμφωνία.rainmaker έγραψε:Είχε δηλώσει ότι του είχαν πει πως είναι ακατάλληλος για να μείνει. Όχι ότι είχε συμφωνηθεί η παραχώρηση του και έβαλε βέτοdeathmassious έγραψε:Είχε δηλώσει ο ίδιος ότι του είχαν πει ότι ο Εσίτι είναι να φεύγει, όμως αυτός τον είδε και αποφάσισε να τον κρατήσει. Άρα μας είπε ότι δε τον ένοιαξε η απόφαση που είχε πάρει το club, αυτός τον έβαλε να παίξει και τον κράτησε. Το ψέμα ποιό είναι; Και η λέξη ψέματα είναι βαριά ξέρεις, πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιος πριν τη γράψεις.giapas έγραψε:Ψέμμα είναι ο ισχυρισμός
Μη τα μπλεκουμε και δημιουργούμε εντυπώσεις
Precisely!ΑποστόληςΑ έγραψε:+1Miles έγραψε:Μάλλον έχουμε αυτοκτονικές τάσεις αν προτιμάμε αυτόν τον Σβαμπ και τον Σοάρες από τον Τσιγγάρα.
Θα συμφωνήσω με αρκετούς φίλους.
Δεν θα παίξει γιατί δεν πουλήθηκαν Κουρτιτς και Ντάγκλας.
Θα προτιμηθει ο Σοαρες σε χρόνο από τον μικρό.
Η ανανέωση του σβαμπ, επίσης.
Για δανεικός, παίρνοντας παιχνίδια και ερχόμενος την επομένη σαιζόν πιο γεμάτος.
Τα ποσά για υποχρεωτική οψιον αγοράς μου φαίνονται λίγα.
Ή σκέψη ότι του χρόνου δεν θα υπολογίζονται, όπως γράφεται, οι Ντάγκλας και Κουρτιτς θεωρείται επιβεβλημένη η παραμονή του.
Είναι σίγουρο ότι με παιχνίδια θα βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού του. Ασφαλώς δεν θα γίνει άλλος ποδοσφαιριστής αλλά χρήσιμος και πιο θελτικος από την παρούσα εικόνα του.
Τέλος δεν γνωρίζω τα κατάλοιπα, την συνέπεια του τραυματισμού του.
Για να δούμε.
Ο Μποτο γνωρίζει καλύτερα.
Δεν θα παίξει γιατί δεν πουλήθηκαν Κουρτιτς και Ντάγκλας.
Θα προτιμηθει ο Σοαρες σε χρόνο από τον μικρό.
Η ανανέωση του σβαμπ, επίσης.
Για δανεικός, παίρνοντας παιχνίδια και ερχόμενος την επομένη σαιζόν πιο γεμάτος.
Τα ποσά για υποχρεωτική οψιον αγοράς μου φαίνονται λίγα.
Ή σκέψη ότι του χρόνου δεν θα υπολογίζονται, όπως γράφεται, οι Ντάγκλας και Κουρτιτς θεωρείται επιβεβλημένη η παραμονή του.
Είναι σίγουρο ότι με παιχνίδια θα βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού του. Ασφαλώς δεν θα γίνει άλλος ποδοσφαιριστής αλλά χρήσιμος και πιο θελτικος από την παρούσα εικόνα του.
Τέλος δεν γνωρίζω τα κατάλοιπα, την συνέπεια του τραυματισμού του.
Για να δούμε.
Ο Μποτο γνωρίζει καλύτερα.