11.Χρήστος Τζόλης
- ΑποστόληςΑ
- Shivaspace
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
πάμε ρε Χρηστάρα τώρα στο τέλος της χρονιάς κλείσιμο όπως το ξεκίνημα, έτσι κάνουν οι μεγάλοι παίχτες, σκίσε τους όλους!
-
Άντε πάλι τα ίδια. Μεγαλύτερο χαβα έχετε να παίξει ο Χρήστος παρά αν θα κερδίσει η ομάδα.
- PAOK_Antarctica
- Salvador Allende
Μπορεί να έχασε το τετ-α-τετ στο τέλος αλλά η σκέψη να ρίξει ένα μπούμπι προς το τέρμα ήταν σωστή. Δεν του βγήκε, δεν πειράζει
- bersekeros
εγώ θα πω αυτό που βλέπω και βγάλτε με άμπαλο
βλέπω το χρήστο ξεζουμισμένο και κουρασμένο ακόμα κι από το πώς περπατάει και κινείται
κι ας παίζει 10λεπτα
φαντάζομαι ότι από πέρσι όλα τα ματς σερί που πήρε και έπαιζε σε φουλ ρυθμό, ότι τον κούρασαν για πρώτη χρονιά σε αντρικό επίπεδο
δεν είναι παράξενο, ούτε σπάνιο, απεναντίας μου φαίνεται λογικό
με τη νέα χρονιά πιστεύω θα τον δούμε ξανά να πετάει
βλέπω το χρήστο ξεζουμισμένο και κουρασμένο ακόμα κι από το πώς περπατάει και κινείται
κι ας παίζει 10λεπτα
φαντάζομαι ότι από πέρσι όλα τα ματς σερί που πήρε και έπαιζε σε φουλ ρυθμό, ότι τον κούρασαν για πρώτη χρονιά σε αντρικό επίπεδο
δεν είναι παράξενο, ούτε σπάνιο, απεναντίας μου φαίνεται λογικό
με τη νέα χρονιά πιστεύω θα τον δούμε ξανά να πετάει
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ λογικό...
Τεράστια διαφορά να παίζεις απέναντι σε 17-19χρονα από 25-30αρηδες.
Δεν ξερω αν τα έφτυσε τελείως αλλά μετά τα Χριστούγεννα το παιδί φαίνεται να μην έχει εκείνη τη φρεσκάδα.
Το ότι είναι αθληταρας και σωματαρα και και δε σημαίνει ότι μπορεί να έχει αντοχές, δύναμη σαν 23-25χρονος, ξέροντας ότι παίζει σερί από πέρυσι και μη έχοντας ξανακάνει προετοιμασία επαγγελματία.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τεράστια διαφορά να παίζεις απέναντι σε 17-19χρονα από 25-30αρηδες.
Δεν ξερω αν τα έφτυσε τελείως αλλά μετά τα Χριστούγεννα το παιδί φαίνεται να μην έχει εκείνη τη φρεσκάδα.
Το ότι είναι αθληταρας και σωματαρα και και δε σημαίνει ότι μπορεί να έχει αντοχές, δύναμη σαν 23-25χρονος, ξέροντας ότι παίζει σερί από πέρυσι και μη έχοντας ξανακάνει προετοιμασία επαγγελματία.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν έμπαινε αυτό. Ο μόνος τρόπος ήταν στο πισω δοκάρι αλλά του είχε κλείσει ο αμυντικός το χώρο.Salvador Allende έγραψε:Μπορεί να έχασε το τετ-α-τετ στο τέλος αλλά η σκέψη να ρίξει ένα μπούμπι προς το τέρμα ήταν σωστή. Δεν του βγήκε, δεν πειράζει
- sourmenetes
- Moderator
Δουλειά δεν είχε ο διάολος..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Τον προστατευουμε και τον βελτιωνουμε για τα φιλικα του καλοκαιριου.
-
Ο μονος τροπος να μπει ηταν αυτο που εκανε ο Χρηστος. Σουταρα μπας και περασει.sourmenetes έγραψε:Δεν έμπαινε αυτό. Ο μόνος τρόπος ήταν στο πισω δοκάρι αλλά του είχε κλείσει ο αμυντικός το χώρο.Salvador Allende έγραψε:Μπορεί να έχασε το τετ-α-τετ στο τέλος αλλά η σκέψη να ρίξει ένα μπούμπι προς το τέρμα ήταν σωστή. Δεν του βγήκε, δεν πειράζει