Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Μπραβο κοουτς. Ενα ακομα ημιχρονο με 0 παθητικο. Προβλεπω ευκολη παραμονη, να κοψουμε βαθμους απο τους μεγαλους και απο κει και περα ονειρευομαστε.
Δυστυχώς δεν κανεις.... Εχω αρχίσει και αναπολώ τον Άγγελο, φαντάσου.... Και οι άλλες ομάδες της λιγδας τον ιδιο χρόνο με μας ειχαν. Τετοιο χαλι δεν παρουσιαζει καμια
- desperando
- Επικοινωνία:
Η ομάδα πίεζε και έψαχνε το γκολ.
Και αυτός πήγε να βγάλει τον Πρίγιοβιτς!!
Αυτολογοκρίνομαι.
Αυτολογοκρίνομαι.
Σε ένα με ενιση μήνα θα είμαστε έτοιμοι λέει
Τότε φίλε μου ραζβαν θα έχει χαθεί το τρένο
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
karlat85 έγραψε:Σε ένα με ενιση μήνα θα είμαστε έτοιμοι λέει
εξυπνη δηλωση. Σου λεει οτι χασω στον επομενο 1μιση μηνα απο βαθμους ειναι δικαιολογημενο πλεον και αν καταφερουν και με υποφερουν μεχρι τοτε,κατι καινουριο θα βρω.
Δεν γινεται να λες οτι σε εναμιση μηνα θα καταφερουμε να κανουμε τα βασικα. Σε εναμησι μηνα να παιξεις ομορφο και ωραιο ποδοσφαιρο ΟΚ το δεχομαι,να χρειαζεσαι 1μιση μηνα για το αυτονοητο κατι παει λαθος
Πραγματικα. Μια κεφαλια πηρε και στην εκανε γκολ. Μπορει να ηταν μετριος στο ματς,αλλα αν του παρουσιαστει η ευκαιρια σκοραρει. Ο Κουλουρης πως θα σου ξεκλειδωσει το ματς αναρωτιεμαιAle έγραψε:Η ομάδα πίεζε και έψαχνε το γκολ.
Αυτολογοκρίνομαι.
- back in black
Σωστό και μάλιστα διατηρώντας μέσα τον αρνητικό (και ) σήμερα ΚάμποςAle έγραψε:Η ομάδα πίεζε και έψαχνε το γκολ.
Αυτολογοκρίνομαι.
Να ευχαριστεις την τυχη σου που δεν προλαβες να βγαλεις τον Πριγιοβιτς.Πραγματικα δεν ξερω τι να περιμενω και τι να ελπιζω.Μπορει να γυρισει αυτη η κατασταση,να αποκτησει η ομαδα αυτοματισμους,κινηση με σενα στον παγκο? Ειναι θεμα ψυχολογιας,ειναι θεμα κακης προετοιμασιας? Να πω για την μεχρι τωρα διαχειριση του ροστερ? Για τις αλλαγες? Δεν μοιαζει να λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ!!!
Δεν πειραζει,η ομαδα πηρε νικη ψυχολογιας οπως δηλωσε,μιας και κερδισαμε 1-0 τον Παναιτωλικο με αποκαρδιωτικη εμφανιση. Εγω αν ημουν παικτης της ομαδας,η ψυχολογια μου θα ηταν στα υψη σημερα
Ολη η δουλεια ειναι τα τρεξιματα josh,ειναι τετοια η ποιοτητα των παιχτων που εχουμε που οταν ολη η ομαδα βρει αντοχες θα περναμε αερα.
Λιγο τυχη να εχουμε τον επομενο μηνα και μετα ολα θα παρουν το δρομο τους.
ΟΧΙ bane σε παιχνιδι στην Τουμπα αν ησουν στοιχειωδως δουλεμενος δεν χρειαζοσουν τρεξιματα οταν εχεις τετοια ποιοτητα και σημερα δεν ελειψαν τα τρεξιματα.Αυτο που ηταν απιστευτο ηταν η στατικοτητα της ομαδας.
- sourmenetes
- Moderator
Παιζει μεγαλο ρολο αυτο που λεςobanebane έγραψε:Ολη η δουλεια ειναι τα τρεξιματα josh,ειναι τετοια η ποιοτητα των παιχτων που εχουμε που οταν ολη η ομαδα βρει αντοχες θα περναμε αερα.
Ρε Μπάνε δηλαδή είναι θέμα φυσικής κατάστασης αυτό που είδαμε στο 1ο ημίχρονο; Προσωπικά ούτε με σφαίρες δεν το πιστεύω. Και θεωρώ ότι αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο 2ο ήμασταν και καλύτεροι.
Μια χαρα τρεξιματα ειχαμε σημερα,μονο αυτο δεν ηταν το προβλημα.Η ομαδα δεν εχει αφομειωσει τον παραμικρο αυτοματισμο.Ειδα ακομα και τον παναιτωλικο να κανεις 5-6 τριγωνα,εμεις στημενοι σαν κορινες που περιμεναμε μηπως καποιος παρει την αποφαση να κινηθει ατομικα.