Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Ε ναι ρε πστ μου.. Αν δεν εισαι σιγουρος οτι οι παικτες σου δεν θα διασυρουν το Δικεφαλο με ομαδα Γ κατηγοριας, κανε οικογενειακα διπλα για την προετοιμασια σου, ιδιως μετα απο τοσο περιπετειωδες καλοκαιρι.
Εν τω μεταξυ αυτο το μουλωχτο φιλικο πολυ παραξενο με φανηκε.. Βγηκε χθες προχθες ο Μπεος και σαλια για Σαββιδη και να και το φιλικο... Μου φανηκε καπως σαν να μας γλυφει ο Μπεος κι εμεις να τον κανουμε εξυπηρετησεις.. να τον εχουμε απο κοντα.. δεν θα ηθελα να ειναι αληθεια κατι τετοιο
Εν τω μεταξυ αυτο το μουλωχτο φιλικο πολυ παραξενο με φανηκε.. Βγηκε χθες προχθες ο Μπεος και σαλια για Σαββιδη και να και το φιλικο... Μου φανηκε καπως σαν να μας γλυφει ο Μπεος κι εμεις να τον κανουμε εξυπηρετησεις.. να τον εχουμε απο κοντα.. δεν θα ηθελα να ειναι αληθεια κατι τετοιο
-
B&W
Μπέος: "βγάλτε το αυτό να το στείλουμε στο Χαρβαρντ"denyparxeisalio έγραψε:Ο μλκας ο σπίκερ ακούει τι λέει ο μπέος(αν κατάλαβα καλά από την φωνή αυτός είναι) και τα λέει
Σπίκερ: "αυτό το γκολ είναι πραγματικά για σεμινάριο"
-
mbison
'Οτι προλαβαινουν να αλλαξουν τον Λουτσεσκου και το τιμ του, πριν να ειναι αργαpaokpool έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου βγάλει το παραμικρό ενθαρρυντικό από αυτό το ματς γιατί είμαι (όπως όλοι φαντάζομαι) πάρα πολύ προβληματισμένος.
Κάτι... οτιδήποτε.....
κραταμε το πρωτο 45λεπτο του καντουρι και τιποτα αλλο...
υγ καποιοι παιχτες δειχνουν ξεκαθαρα οτι θελουν να αποχωρησουν απο την ομαδα...ελπιζω να το καταλαβανε σημερα και οι τελευταιοι :ugeek:
υγ καποιοι παιχτες δειχνουν ξεκαθαρα οτι θελουν να αποχωρησουν απο την ομαδα...ελπιζω να το καταλαβανε σημερα και οι τελευταιοι :ugeek:
4-2 και ισιώσαμε! Το γυρνάμε πάλι στην κλάψα και ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας 
Εγώ θα ξαναπώ ευτυχώς δεν υπάρχουν Β ομάδες γιατί το όνομα του ΠΑΟΚ θα έπαιζε Γ εθνική και θα μάζευε τρίμπαλα σε κάθε χωριό της Μακεδονίας. Αστε τα παιδάκια να παίζουν με τα Λύκεια της Κέρκυρας, να βάζουν 7 γκολ να χαίρονται και οι γονείς.
Θα με πεις εδώ δε βλεπόταν Λεο Μπισε, τα παιδάκια σε πείραξαν. Ναι γτ τους άλλους τους βαρεμένους τους ξέρω, ήθελα να δω και τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας που υποτίθεται περίμεναν την ευκαιρία τους. Και δεν αναφέρομαι σε προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά σαν λειτουργία ομάδας.
Θα με πεις εδώ δε βλεπόταν Λεο Μπισε, τα παιδάκια σε πείραξαν. Ναι γτ τους άλλους τους βαρεμένους τους ξέρω, ήθελα να δω και τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας που υποτίθεται περίμεναν την ευκαιρία τους. Και δεν αναφέρομαι σε προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά σαν λειτουργία ομάδας.
σχεδόν το καλύτερο υλικό της ιστορίας του ΠΑΟΚ θα το διαχειριστεί ένας πρώην προπονητής της ξάνθης.
ντροπή να ξεφτιλίζετε τον ΠΑΟΚ με 4μπαλο από 1 ομάδα που ιδρύθηκε πριν κάνα μήνα.
ντροπή να ξεφτιλίζετε τον ΠΑΟΚ με 4μπαλο από 1 ομάδα που ιδρύθηκε πριν κάνα μήνα.
Ευτυχώς δεν μαθαίνουμε τα αποτελέσματα των οικογενειακών διπλών. Φανταστείτε να μαθαίναμε ότι οι αναπληρωματικοί κερδίζουν τους βασικούς!!!!! Προβληματισμός, κατήφεια, αφορισμοί και δε συμμαζεύεται... 
Και αγγαρεία να κάνει η ομάδα, άν υπάρχει αγωνιστική πειθαρχεία και οι παίκτες ξερουν τον ρόλο τους 4 γκόλ δεν δέχεται. Απλά παρουσιάζουμε σαν ομάδα ένα μπέρδεμα στις θέσεις, αργό τρανζίσιον όταν χάνεται η μπάλα, κακό γενικά στήσιμο στο γήπεδο, μία ανεπίτρεπτη απειθαρχεία γενικά. Αυτό πέρυσι δεν το είδαμε μέχρι τα πλέι οφ όπου άρχισε να εμφανίζεται (ίσως και λίγο νωρίτερα).
Δηλαδή, θέλω να πώ την Κ20 να βάζαμε, δεν νομίζω να τρώγανε 3 γκόλ στο 45λεπτο γιατί απλά θα ήταν πιό πειθαρχειμένοι.
Τέλος πάντων, κρατάμε τον Γκαργκαλατζίδη, τον Ελ Καντουρί και το 50% του Πέλκα (είχε και κακά διαστήματα) και οψόμεθα ότι με τους διεθνείς και τους νέους θα έχουμε φέτος ένα πολύ δυνατό σύνολο.
Δηλαδή, θέλω να πώ την Κ20 να βάζαμε, δεν νομίζω να τρώγανε 3 γκόλ στο 45λεπτο γιατί απλά θα ήταν πιό πειθαρχειμένοι.
Τέλος πάντων, κρατάμε τον Γκαργκαλατζίδη, τον Ελ Καντουρί και το 50% του Πέλκα (είχε και κακά διαστήματα) και οψόμεθα ότι με τους διεθνείς και τους νέους θα έχουμε φέτος ένα πολύ δυνατό σύνολο.
- denyparxeisalio
γιεςB&W έγραψε:Μπέος: "βγάλτε το αυτό να το στείλουμε στο Χαρβαρντ"denyparxeisalio έγραψε:Ο μλκας ο σπίκερ ακούει τι λέει ο μπέος(αν κατάλαβα καλά από την φωνή αυτός είναι) και τα λέει
Σπίκερ: "αυτό το γκολ είναι πραγματικά για σεμινάριο"
- efthimis_paok
Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Είναι πάρα πολύ άσχημο η ομάδα του ΠΑΟΚ,οι άντρες του ΠΑΟΚ να γίνονται περιοδεύουν θίασος σε επαρχιακές πόλεις. Μου θυμίζει τον εαυτό μου τότε που έπαιζα μπάσκετ και παίζαμε με αντιπάλους τις ομάδες του ΠΑΟΚ του Άρη του παο σε διάφορα τουρνουά η ερχότανε επισκέψεις στην επαρχία και παίζαμε όλοι με το μαχαίρι στα δόντια λες και παίζουμε τελικό τσουλου.
Αν θες όμως να κάνεις επίσκεψη στην επαρχία όπως τότε και στην δράμα απλά να πηγαίνεις υποψιασμένος γεια σας ήρθα ρίχνω τρία γκολάκια στην επαρχιακή ομάδα που σέβομαι δείχνω το ποδόσφαιρο μου,χαιρετω και ευχαριστώ τον κόσμο μου, γεια σας και φεύγω κύριος.
Αν θες όμως να κάνεις επίσκεψη στην επαρχία όπως τότε και στην δράμα απλά να πηγαίνεις υποψιασμένος γεια σας ήρθα ρίχνω τρία γκολάκια στην επαρχιακή ομάδα που σέβομαι δείχνω το ποδόσφαιρο μου,χαιρετω και ευχαριστώ τον κόσμο μου, γεια σας και φεύγω κύριος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Σάβ 02 Σεπ 2017, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Συμφωνω και στα δυοsic-4 έγραψε:Ε ναι ρε πστ μου.. Αν δεν εισαι σιγουρος οτι οι παικτες σου δεν θα διασυρουν το Δικεφαλο με ομαδα Γ κατηγοριας, κανε οικογενειακα διπλα για την προετοιμασια σου, ιδιως μετα απο τοσο περιπετειωδες καλοκαιρι.
GI4NNEN4 έγραψε:4-2 και ισιώσαμε! Το γυρνάμε πάλι στην κλάψα και ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας
- The_Stalker
Αναδημοσίευσή μου από chat:
Εντύπωση προκάλεσαν στο σημερινό παιχνίδι τόσο οι αυτοματισμοί της ομάδας με τους παίκτες να βρίσκονται με κλειστά μάτια στο γήπεδο, όσο και οι εξαιρετικές κομπίνες στα στημένα. Φανερά και τα δύο έχουν δουλευτεί από τον προπονητή. Υπήρξε βέβαια μια μικρή δυσλειτουργία στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτεί 4 γκολ, ωστόσο μικρή σημασία έχει αυτό. Απ' όσα είδαμε , χτίζεται μια ομάδα με προοπτική 10ετίας (δλδ να παίξει μπάλα σε 10 χρόνια). Υπομονή και στήριξη στον ππΞ, πάμε για μεγάλα πράγματα.
Εντύπωση προκάλεσαν στο σημερινό παιχνίδι τόσο οι αυτοματισμοί της ομάδας με τους παίκτες να βρίσκονται με κλειστά μάτια στο γήπεδο, όσο και οι εξαιρετικές κομπίνες στα στημένα. Φανερά και τα δύο έχουν δουλευτεί από τον προπονητή. Υπήρξε βέβαια μια μικρή δυσλειτουργία στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτεί 4 γκολ, ωστόσο μικρή σημασία έχει αυτό. Απ' όσα είδαμε , χτίζεται μια ομάδα με προοπτική 10ετίας (δλδ να παίξει μπάλα σε 10 χρόνια). Υπομονή και στήριξη στον ππΞ, πάμε για μεγάλα πράγματα.
- buffalobill4
πιο ΠΑΟΚ πεθαινεις. πεμπτη πρωταθλημα, σαββατο ντορτι απο ομαδα γ εθνικης σε φιλικο.paokpool έγραψε:GI4NNEN4 έγραψε:4-2 και ισιώσαμε! Το γυρνάμε πάλι στην κλάψα και ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας![]()
![]()
ζητω η τρελα