Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από Photis »

Την Κυριακή ο Σέρτζιο θα είναι βασικός!!!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!! :) :)

:?
Zapaokos

Δημοσίευση από Zapaokos »

Χρειαζομαστε τον καλο Sergio.

Ας ελπισουμε να ΄ναι το πρωτο και το τελευταιο "παραπτωμα" παιχτη του ΠΑΟΚ για την φετινη χρονια.

Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Tον καλο conceisao τον χρειαζεται ο ΠΑΟΚ αλλα που ειναι χρειαζομαστε ηρεμια πανω απο ολα επρεπε να του δωσουνε να καταλαβει οτι φετος θα παιζει λιγοτερο περαιτερω λεπτομερειες θεμα διοικησης καλη επιτυχια στην πρεμιερα αν και το δυαρι ειναι σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

eleos έγραψε:Απότι βλέπω το περιμένατε αυτό ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ διάφοροι να βγάλετε τα κόμπλεξ σας.

Τον παίχτη αυτό ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται.
Αν δε το καταλαβαίνετε το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απο όλα και όχι το τι θέλετε εσείς, συνεχίστε. Καλά πάτε.
:P
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ! Συμφωνώ απόλυτα στο... Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!
Όταν θα γίνει ο Σέρτζιο πάνω από όλα... τότε έλα να μου πεις πως βγάζω το κόπλεξ μου.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Σέρτζιο. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Μούσλι. Σύμφωνοι. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ - και κάθε ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη - χρειάζεται ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πειθαρχία. Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ομάδα.... Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις εντολές του προπονητή. Όταν μάλιστα ο εν λόγω προπονητής λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα και είχε ισχυροποιήσει τη θέση του. Δηλαδή εάν ο Σάντος δεν είχε ανανεώσει και δεν ήταν το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, πως θα αντιδρούσε ο Σέρτζιο; Θα τον έβριζε κατάμουτρα; Γι' αυτό η συμπεριφορά του Σέρτζιο είναι για ένα λόγο παραπάνω απαράδεκτη. Η τιμωρία είναι εκ των ουκ άνευ, δεν το συζητώ. Αν χάσουμε την μπάλα της πειθαρχίας απο τώρα, καήκαμε...
Καλύτερα να μου λείψει ο Σέρτζιο με τον Πανιώνιο, αλλά να λάβει έγκαιρα το μήνυμα, παρά να παίξει, να βάλει και γκολ, να κερδίσουμε και να πιστεύει μετά ότι έχει το ακαταλάγιστο. Σε μια τέτοια περίπτωση, προτιμώ να χάσουμε από τον Πανιώνιο....
Φυσικά θεωρώ τον Κονσεϊσάο σπουδαίο παίκτη, κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον ΠΑΟΚ. Αλλά πρέπει να παίζει με τους κανόνες του παιχνιδιού και όχι να βάζει τους δικούς του....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αύριο κάτι μου λέει πως ο Σέρτζιο θα κάνει μεγάλο παιχνίδι.Με τις μικρομεσαίες ομάδες κεντάει.Στα δύσκολα χάννεται...

Άβαταρ μέλους
paokpool

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Όντως κεντάει με τις μικρές... όμως να το βράσω!
DimisK έγραψε: Καλύτερα να μου λείψει ο Σέρτζιο με τον Πανιώνιο, αλλά να λάβει έγκαιρα το μήνυμα, παρά να παίξει, να βάλει και γκολ, να κερδίσουμε και να πιστεύει μετά ότι έχει το ακαταλάγιστο. Σε μια τέτοια περίπτωση, προτιμώ να χάσουμε από τον Πανιώνιο....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

οχι να μην τον βρασεις γιατι παλια ουτε τις μικρομεσαιες κερδιζαμε
........και με αυτες τις ομαδες χρειζομαστε τα γκολ και την καλη αποδοση
.........ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

να τιμωρειθει αλλα οχι να εκτελεστει αυτοι που ειναι εκει ξερουν να χειρισυουν το ζητημα.....το κερδος της ομαδας ειναι πανω απο ολα .....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Για μενα αυριο πρεπει να ξεκινησει απο τον παγκο,,Παντως το προστιμο δεν ειναι παπαριες και θα ειναι μεγαλο..Ετσι λενε τουλαχιστον....
Δεν θελω να δω την μαγκαι του(που τοσο καιρο υπερασπιζομαι αυριο)...Θελω να τη δω την Πεμπτη γιατι εκει καιγομαστε...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

και φυσικα εαν βαλει γκολ σημερα θελω πανυγηρισμο σε στυλ ''Σορρυ , παμε παρακατω'' και παρομοιες δηλωσεις ...Δε πρεπει να αρχισει τωρα ρεσταλ εγωισμου..Κομβικη στιγμη για το αρχηγηλικη του...Ελπιζω να μην εκθεσει ολους εμας που τοσο τον υπερασπιζομαστε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ετσι ακριβως,παρε διπλο μονος σου στην Ολλανδια και μην κανεις καν δηλωσεις, δε τρεχει.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Στην αποστολή πάντως είναι.

Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Τώρα στη δύση της καριέρας του ελπίζω να καταλάβει ότι αυτή είναι η τελευταία δοκιμασία ώστε να διατηρήσει τον τίτλο του μεγάλου: να αποδεχτεί ότι σιγά σιγά έρχονται και άλλοι από πίσω και σταδιακά να αρχίσει να τους παραχωρεί τη θέση του αδιαμαρτύρητα (γιατί στην τελική το αν θα παίζει θέμα προπονητή είναι).

Όσο για αυτούς που λένε να φύγει ο Σέρτζιο, ένα έχω μόνο να πω: ΠΑΟΚ είσαι (όπως θέλετε ερμηνεύστε το).
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Μην βιαζεστε...το αν θα παιξει θα φανει...
Αρχισατε πολλοι να λετε οτι "θα τον βαλει ο Σαντος και αρα ειναι το πουλεν του και δεν υπαρχει ισονομια" και αλλα τετοια...
Γιατι βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα και μετα κριτικαρετε πανω σε αυτα?
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα αποφασισει ο Σαντος και τα λεμε μετα...

Μεχρι τωρα αυτο που μαθαμε ειναι οτι θα φαει προστιμο (και καλα θα κανει) και οτι ειναι αμφιβολο αν θα τον ξεκινησει (ελπιζω και εγω να τον τιμωρησει "σιωπηλα" με τον τροππο του)...
Απο εκει και περα,ξεπεραστε τις υστεριες οπως τοτε με τον Γκαρσια,του στυλ να παρει δρομο και αλλα...

Αντε γιατι μολις εκλεισα εισητηρια για Ολλανδια,μη μου σπατε τα νευρα και μου χαλατε τη διαθεση και αισιοδοξια λεμε....
Εγω ΠΑΟΚ για διπλο εκει και δε μιζεριαζω...αυτος ειναι ο ρολος μας...
Άβαταρ μέλους
paokpool

Είσαι ωραίος αδερφέ... σόρρυ αν με όσα έγραψα και γράφτηκαν χαλιέτε έστω και λίγο η διάθεση για αισιοδοξία, εκδρομές κλπ. Και εγώ θα πάω Ολλανδία και θα δώσω την φωνή μου και την ψυχή μου στην κερκίδα. Έχεις δίκαιο αυτός είναι ο ρόλος μας.... έχεις όμως τεράστιο άδικο αν νομίζεις πως μόνο αυτός είναι ο ρόλος μας.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι ούτε του Σέρτζιο, ούτε του Φερνάντου, ούτε κανενώς.
Εγώ αύριο θέλω να συμβεί το αυτονόητο, που είμαι σίγουρος πως δεν θα συμβεί. Τίποτα παραπάνω... Αν πάλι δεν μου επιτρέπετε, good wines όπως έγραψε και ένα άλλο παλικάρι.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”