10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Απογοητευση,παντελως ακινδυνος,65 λεπτα,ουτε μια φαση σε παιχνιδι 75-25 κατοχη,θελει προσπαθεια και ομως τα καταφερε.Οκ σε γενικες γραμμες τα εχουμε παει πολυ καλα στις μεταγραφικες μας επιλογες,καποια δεν θα εβγαινε.Δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει η εικονα του.
Ο Τζαλμα σημερα ηταν πολυ καλυτερος απο αλλους και πολυ καλος σε δυναμη, κρατημα μπαλας αλλα ακομα και κουβαλημα και τριπλα...
Το προβλημα ειναι οτι ειναι ακινδυνος οσο εχει να κανει την σχεση του με την περιοχη του αντιπαλου. Οι οποιες κινησεις επισης κανει στην περιοχη ειναι κινησεις σεντερ φορ.
Εγω απο την αρχη της χρονιας υποπτευομαι οτι σε λαθος θεση τον βαζουμε και λαθος πραγματα περιμενουμε απο αυτον...κανονικο καθαρο ΕΞΤΡΕΜ, δηλαδη Γκαρυ, δεν ειναι με τιποτα.
Το προβλημα ειναι οτι ειναι ακινδυνος οσο εχει να κανει την σχεση του με την περιοχη του αντιπαλου. Οι οποιες κινησεις επισης κανει στην περιοχη ειναι κινησεις σεντερ φορ.
Εγω απο την αρχη της χρονιας υποπτευομαι οτι σε λαθος θεση τον βαζουμε και λαθος πραγματα περιμενουμε απο αυτον...κανονικο καθαρο ΕΞΤΡΕΜ, δηλαδη Γκαρυ, δεν ειναι με τιποτα.
-
Ώρες ώρες τον βλέπω και απορώ πως δεν τον μετέτρεψε κανένας σε 8άρι box-to-box μέχρι τώρα.

- teo4giannitsa
Αν και στο σημερινο παιχνιδι εγω σε ειδα λιγο καλύτερο...
Ρε αγορι μου, σ'αγαπαω και το εχω πει, μπορει να μην εισαι και ο πιο ευστοχος ανθρωπος στην ομαδα, ομως εκανες και εχανες ευκαιριες και γενικα ήσουν θετικός στην εικόνα της ομάδας. Μετα τον τραυματισμό ρε Τζαλμα, επεσες πολυ ρε φιλε. Παντως ως μπακ ειναι καλυτερος απο τον Ματος, ειναι και αυτη μια πιθανη λυση
Ρε αγορι μου, σ'αγαπαω και το εχω πει, μπορει να μην εισαι και ο πιο ευστοχος ανθρωπος στην ομαδα, ομως εκανες και εχανες ευκαιριες και γενικα ήσουν θετικός στην εικόνα της ομάδας. Μετα τον τραυματισμό ρε Τζαλμα, επεσες πολυ ρε φιλε. Παντως ως μπακ ειναι καλυτερος απο τον Ματος, ειναι και αυτη μια πιθανη λυση

Αλλη μια φορα να ακουσω για καλο παικτη που κανει πολλες δουλειες αλλα εχει προβλημα στο τελευταιο τεταρτο του γηπεδου ενω μιλαμε για εξτρεμ θα αυτοκτονησω.
- Παλαιολόγος
εμενα στην θεση που επαιζε με σαλκε μου αρεζε στο στυλ θυμησε εκεινους τους αγγλους στην πρεμιερblack death έγραψε:Ώρες ώρες τον βλέπω και απορώ πως δεν τον μετέτρεψε κανένας σε 8άρι box-to-box μέχρι τώρα.![]()
ομως και εκει λες δεν κανει γιατι ειναι χασογκολης
για 8 τι να σου πω

Που συγκλινει και ποια η προσφορα του εκει που συγκλινει?γινεται απειλητικος με καποιον τροπο?pilotos έγραψε:Δεν παίζει εξτρεμ, μόνιμα συγκλεινει
SM-G935F
Γιατι και ο μυστακιδης συγκλινει...
Αυτο κανει η συντιπτικη πλειονοτητα των εξτρεμ πλεον και δεν βλεπω τι σχεση εχει με την ανυπαρξια του στο τελευταιο τεταρτο του γηπεδου.pilotos έγραψε:Δεν παίζει εξτρεμ, μόνιμα συγκλεινει
SM-G935F
Ανοίγει χώρους στον Ματος.Sera4 έγραψε:Που συγκλινει και ποια η προσφορα του εκει που συγκλινει?γινεται απειλητικος με καποιον τροπο?pilotos έγραψε:Δεν παίζει εξτρεμ, μόνιμα συγκλεινει
SM-G935F
Γιατι και ο μυστακιδης συγκλινει...
Αυτό κάνει, εγώ δεν είπα αν κερδίζει κάτι η ομάδα από αυτό, αλλά αυτό κάνει και λογικά αυτήν την εντολή εκτελεί. Γιατί; δεν ξέρω, ρώτα Ιβιτς
SM-G935F
- Παλαιολόγος
ψαξτε βρειτε εξτρεμ με χαρακτηριστικα μακ
σκεψου με τον μακ στην ομαδα πως θα ειμασταν!θα μας ετρεμαν ολοι πισω,
τετοιον θελουμε εκει περα
μια τριαδα ενρικε,μακ,μυστακιδη στα φτερα
και απο πισω να ρχονται ματος λεοβατς
το νευρο και η ταχυτητα πληρωνονται
σκεψου με τον μακ στην ομαδα πως θα ειμασταν!θα μας ετρεμαν ολοι πισω,
τετοιον θελουμε εκει περα
μια τριαδα ενρικε,μακ,μυστακιδη στα φτερα
και απο πισω να ρχονται ματος λεοβατς
το νευρο και η ταχυτητα πληρωνονται
-
Τιποτα. Μηδεν. Εφυγε η σεζον που λεει ο λογος κι εσυ ακομα δεν εχεις δωσει τιποτα. Δυστυχως ομως πληρωνεσαι για να δινεις πολλα. Το καλοκαιρι καλο θα ειναι να ερθει καποιος αλλος στην θεση του.
Ελα τωρα την προηγουμενη φορα για να τον δικαιολογησεις εν ετη 2017 και με το 90% των ομαδων να παιζουν 4-3-3 εγραψες σε ποια ομαδα θεωρειται το εξτρεμ,ο ακραιος επιθετικος, βασικος σκορερ...