33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Σίγουρα όχι όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση του Κλάους αδερφέ Yupis... ;)
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Σίγουρα φίλε Γκόραν, εγώ την άποψη μου για τον Κλάους την είπα. Για τον τρίτο-τέταρτο ΠΑΟΚ είναι ό,τι πρέπει. Για το παραπάνω θες καλύτερο παίκτη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μια χαρά είναι και για πρωτοδεύτερος να πας (δεύτερος ήδη πήγες, μην το ξεχνάς) αν έχεις δύο πολύ δυνατά εξτρέμ κι έναν δεκάραρο φίλε μου!!! ;)

20 γκολάκια ανά σεζόν θα σε παστελώνει το λιγότερο, δίχως μάλιστα τα πέναλτι... :shock: :shock:

Μην τον απαξιώνετε επειδή παίζει στην Ελλάδα και δεν έχει τον super wow manager!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πως λεει ομως ψεματα το γκολ ανα τελικη ως αντικρουση στο "χανει πολλες ευκαιριες"
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πέρα από αριθμούς, στη στελέχωση μιας ομάδας παίζουν ρόλο οι ισορροπίες δυνάμεων και πολλοί άγραφοι κανόνες.
Ο Κλάους, αν δεν προκύψει κάποια, too good to refuse από τον ίδιο και την ομάδα, πρόταση θα είναι ο βασικός επιθετικός πυλώνας του ΠΑΟΚ τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια.
Πρέπει εννοείται να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός κρούσης, ο οποίος: α) δεν θα έχει πρόβλημα να είναι 2η κατά βάση επιλογή β) προφανώς θα ξεκινά κ σε κάποια ματς βασικός και γ) αν τυχόν το απαιτήσουν οι συνθήκες κάποιου αγώνα, θα μπορεί να παίξει για ορισμένα λεπτά και πλάι στον Κλάους, χωρίς να κόβεται η ομάδα στα 2. Αυτή τη θέση, του αναπληρωματικού του Κλάους, είναι από τις λίγες όπου δεν με ενοχλεί να αποκτηθεί παίκτης σε σχετικά μεγάλη ηλικία, εφόσον όμως διαθέτει ακόμη πνευμόνια.
Από εκεί και πέρα, ο Κλάους ίσως μπορεί να κατηγορηθεί για κάποιες ελλείψεις στο παιχνίδι του, αλλά για όνομα του θεού, σε καμία περίπτωση δεν είναι χασογκόλης. Το αντίθετο.
Σε μία ομάδα που θα βγάζει πολλές ευκαιρίες και που θα διαθέτει διεμβολιστικά άκρα και οξυδερκή τροφοδότη πίσω από τον φορ, ο Κλαόυς μπορεί να γράψει τρελά νούμερα, κατ΄ εμέ.
(Btw, δεν θεωρώ διεμβολιστικό άκρο τον Ροντρίγκεζ. Είναι καλός, έχει μπόλικες αρετές, αλλά όχι αυτή, κατ΄εμέ πάντα.)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Συμφωνώ σε όλα. :D
Και θα προσθέσω και κάτι: Ο Κλάους είναι κάτι παραπάνω από αρχηγός και σημαία. Το τι, σκεφτείτε και βρείτε το.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μετοχος στο τριμπεκα? :lol: :lol: :lol: χουμορ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Παραμονή
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pgetsos έγραψε:Πως λεει ομως ψεματα το γκολ ανα τελικη ως αντικρουση στο "χανει πολλες ευκαιριες"
Δεν παίρνει πρωτοβουλίες και έχει πολύ λίγες τελικές για φορ, σε σχέση με τους αγώνες που έχει δώσει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Aureliano Buendia έγραψε: Σε μία ομάδα που θα βγάζει πολλές ευκαιρίες και που θα διαθέτει διεμβολιστικά άκρα και οξυδερκή τροφοδότη πίσω από τον φορ, ο Κλαόυς μπορεί να γράψει τρελά νούμερα, κατ΄ εμέ.
Αυτο.Επειδη ομως υπαρχουν παιχνιδια που θα χρειαστει να παιξεις διαφορετικα( λογω αντιπαλου),χρειαζεσαι κι εναν φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απ του κλαους,που να μπορει να δημιουργησει ευκαιριες και οχι μονο να τελειωνει. Για την εκτελεστικη του ικανοτητα τα λεφτα που παιρνει ειναι τζαμπα.
Ο Κλάους είναι κάτι παραπάνω από αρχηγός και σημαία.
Εγω αυτα και σορρυ κιολας τ ακουω βερεσε.Σημαιες ,Dna,ΠΑΟΚτσακι κλπ ειναι για να χαιρομαστε εμεις οι οπαδοι.Το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια του ικανοποιητικα και με βαση αυτα που ζηταει ο κοουτς.Μπορει να ναι ενα εξαιρετικο φορ αλλα αν δε ταιριαζει στα θελω και τον τροπο παιχνιδιου του προπονητη εχεις ζητημα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
pgetsos έγραψε:Πως λεει ομως ψεματα το γκολ ανα τελικη ως αντικρουση στο "χανει πολλες ευκαιριες"
Δεν παίρνει πρωτοβουλίες και έχει πολύ λίγες τελικές για φορ, σε σχέση με τους αγώνες που έχει δώσει.
Και ετσι να ειναι, δε χανει πολλες ευκαιριες. Αν κανει λιγες, ειναι αλλη ιστορια
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να παστελώνει. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Εκτός των άλλων ο Κλάους είναι μαχητικός και μαρκάρει - παίρνει και αρκετές κίτρινες. Τα τελευταία χρόνια έχει δυναμώσει αρκετά και βλέπουμε ότι έχει κράτημα μπάλας, τη σπάει δίπλα του και δημιουργεί. Στο 4-2-3-1 είδαμε ξανά τον Κλάους που ξέραμε με τον Ίβιτς στον πάγκο. Όπως είπε και ο Πέλκας, στη χειρότερή του χρονιά (ελέω ΙΤ) πέτυχε 15 γκολ. Δηλαδή πόσα περιμένουμε από ενδεχόμενη μεταγραφγή στον ΠΑΟΚ? Γενικά πολύ κριτική στον Κλάους, αντί για στήριξη και αυτό είναι αχαριστία, μιας που τα νούμερα λένε την αλήθεια και φυσικά η αξία του στο transfermarket που είναι 4εκ γιατί παστελώνει ως φορ που είναι το ζητούμενο θα ξαναπώ. Περιμένω να κάνει τουχρόνου εξαιρετική χρονιά και να συνεχίσει από εκεί που άρχισε με Ίβιτς προπονητή, έχοντας και καλύτερη τροφοδότηση από ένα καλό 10άρι, αλλά και γενικότερα από μια ομάδα που ξέρει τι ψάχνει μέσα στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ως παίκτης έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία και κάποια ΠΟΛΥ μέτρια, αν οχι κακά.
Τα καλά του τα ξέρουμε. Γεννημένος σκόρερ, ενίοτε καλές εμπνεύσεις σε μοίρασμα παιχνιδιού, σε βάζει στο παιχνίδι απ το πουθενά. ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεν έχει πρόβλημα να τρέξει να μαρκάρει, ακόμα και να οπισθοχωρήσει πολύ για την ομάδα.

Στα αρνητικά;
Κακός παίκτης-στόχος. Δεν κερδίζει μονομαχία ούτε απέναντι σε πραγματικά κατώτερους αντιπάλους. Κατεβάζει τη μπάλα μέτρια, σπάνια τη σπάει σωστά (φταίνε και συμπαίκτες γι αυτό) με τη μία
ΜΗΔΕΝ τρίπλα.
Ανύπαρκτη ταχύτητα
Ανύπαρκτη δύναμη
Μεγάλες "κοιλιές" κάθε αγωνιστική περίοδο
Κακός αρχηγός (όταν τα πράγματα είναι καλά ξέρω κι εγώ να βγαίνω μπροστά. Τόσα χρόνια που υπήρχαν σοβαρά προβλήματα όλο κάτι αόριστες δηλώσεις ΚΑΤΟΠΙΝ εορτής έκανε, δεν ξύπνησε ΠΟΤΕ την ομάδα, δεν έκραξε συμπαίκτες για μαλακίες, δεν δίνει κατευθύνσεις).
Μέτρια δύναμη στο σουτ.
Μέτρια τεχνική στο σουτ.
Μέτρια πέναλτι.
Ανύπαρκτα στημένα.
ΜΕΤΡΙΟΣ στο ψηλό παιχνίδι.
Και ένα προσωπικό παράπονο: Παρότι είναι ΠΑΟΚτσάκι, ΔΕΝ έχει αυτό που θέλω για να αποτελέσει παράδειγμα ΠΑΟΚτσή μέσα στο γήπεδο. Είναι βαρύς και βαριεστημένος σα χαρακτήρας (όσο βλέπουμε τουλάχιστον). Θα ήθελα να βλέπω πυγμή, τρέλα, αρρώστια για νίκη. Οχι ραστώνη.

ΒΕΒΑΙΩΣ έχει αυτό το "κάτι" που χιλιάδες παίκτες στον κόσμο παρακαλάνε. Σπρώχνει τη μπάλα στο πλεκτό χωρίς κόπο. Για μένα στον επόμενο ΠΑΟΚ ο Κλάους θα ήταν μια πολύ καλή ΑΛΛΑΓΗ.
Η ομάδα θέλει ΚΟΛΩΝΑ μπροστά. Παίκτη που να ξέρει ΠΟΛΛΗ μπάλα και να έχει το σθένος να κουβαλήσει την ομάδα σε δύσκολα σημεία. Ο Ζλάταν ΟΤΑΝ είχε έρθει ήταν κοντά σε αυτό. Μετά έβγαλε προβλήματα.

Σε συνδυασμό λοιπόν με το μάλλον υψηλό του συμβόλαιο (ακόμα δεν ξεχνώ εκείνα τα τερτίπια), νομίζω οτι είναι αρκετά συμφέρον να πουληθεί, αν έρθει ΚΑΛΗ πρόταση. Οχι τζάμπα.
Αν μείνει, πρέπει να πλαισιωθεί απο κανονικό σέντερ φορ για να δώσει όσα μπορεί με βάση τα στοιχεία του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kataramenos5 έγραψε:......
Ο Κλάους είναι κάτι παραπάνω από αρχηγός και σημαία.
Εγω αυτα και σορρυ κιολας τ ακουω βερεσε.Σημαιες ,Dna,ΠΑΟΚτσακι κλπ ειναι για να χαιρομαστε εμεις οι οπαδοι.Το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια του ικανοποιητικα και με βαση αυτα που ζηταει ο κοουτς.Μπορει να ναι ενα εξαιρετικο φορ αλλα αν δε ταιριαζει στα θελω και τον τροπο παιχνιδιου του προπονητη εχεις ζητημα
Καλά ρε χαμένε, σε έχω δώσει την εντύπωση ότι επειδή ο Κλάους είναι ΠΑΟΚσάκι, εγώ χαίρομαι και χοροπηδάω; :D

Φίλε μου, αν και σε ότι αφορά το dna, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το ισχυριστεί αυτός είναι ο Κλάους (από 10-12 χρονών εργάζεται μέσα στα τσιμέντα που λατρεύουμε κι εμείς ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ), δεν αναφερόμουν σε dna και χημείες.
Θα σε πω σε τι αναφέρομαι: αναφέρομαι στον πατέρα που παίρνει από το χέρι τον γιο του για να τον γράψει στις ακαδημίες και του δίνει σαν παράδειγμα τον Κλάους. Και αναφέρομαι σε όλα τα πιτσιρίκια των ακαδημιών μας που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ να γίνουν και αυτά κάποια στιγμή Κλάους. Τώρα με καταλαβαίνεις; Δεν είναι τα πάντα αριθμοί. Είναι συναίσθημα, είναι όνειρο, είναι φιλοδοξία, είναι πίκρα στην αποτυχία, είναι αντίδραση στην κόντρα. Είναι ΠΑΟΚ φίλε μου. Και είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτήν την στιγμή ο Κλάους είναι το παράδειγμα προς μίμηση. Το μπαλ μπόι που έγινε αρχηγός και βασικό φορ στην ομάδα της καρδιάς του.
Έτσι το βλέπω εγώ. Προσωπικές απόψεις και συμπεράσματα, βασισμένα όμως σε γεγονότα.
Εσύ (όχι προσωπικά, γενικότερα) μπορείς να κοιτάζεις το κοντρόλ του Κλάους και να ονειρεύεσαι έτοιμους γκολτζήδες από την Ευρώπη ή την Λατινική Αμερική. :)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@rain
με λιγα λογια ειναι απλα κολοφαρδος. :mrgreen:

υγ: παντως τα κοντρολ του, τα κατεβασματα του, οι κεφαλιες και τα σπασιματα του ακομα και προχθες, ηταν αρκετα καλα και ειδικά σε θεματα παροτυρυνσης και παθους που εβγαζε στο παιχνιδι, ηταν πραγματικα απο αυτους που ξεχωρισαν. και γενικά φετος δειχνει οτι το first touch του έχει εξελιχθεί και δεν εχει αυτα τα 3μετρα κοντρολ που ειχε και περυσι, λογικά και ελέω μπερμπατοφ. πχ χαρακτηριστικό προχθές σε μια φαση στο β' που δεν αφήνει τη μπαλα να ανέβει απο το σκάσιμο της (όπως έκανε πχ πέρυσι) αλλά πάει σε αυτή και την σταματάει με το στηθος στο ανέβασμα της... 8-)

τεσπα... :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”