Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Θεσσαλονίκη ο Αντώνης;
paok next generation
Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Τέρι Αντώνη να έχει φτάσει ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν την έλευσή του. Πάντως προτεραιότητα έχει να κλείσει θετικά μέχρι το βράδυ η υπόθεση Τσίμιροτ κι από αύριο έχει ο Θεός και για τον Αντώνη.
paok next generation
Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Τέρι Αντώνη να έχει φτάσει ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν την έλευσή του. Πάντως προτεραιότητα έχει να κλείσει θετικά μέχρι το βράδυ η υπόθεση Τσίμιροτ κι από αύριο έχει ο Θεός και για τον Αντώνη.
+1 και από μένα.obanebane έγραψε:Συμφωνω με τον thracian για τον Γκολασα,σα να τα εγραψα εγω.
Καλός παίκτης τον πίστευα πολύ αλλά δεν έχει ομαδική ψυχολογία. Η άδεια γάμου που πήρε εν μέσω playoff με χάλασε πολύ και τα λέει όλα για την συμπεριφορά του. Το σκεφτόμουν και τότε αλλά ήταν το κλίμα στραβό για να το στραβώσουμε και άλλο με γκρίνια αλλά ρε πστη μου πόση μαλκια ήταν αυτή του η άδεια σε σχέση με την ομάδα αφού:
Αν προγραμμάτισες τον γάμο πριν πολλούς μήνες τότε είχες όλον τον χρόνο να αλλάξεις ημερομηνία αφού έβλεπες ότι ο αρχικός προγραμματισμός σου έπεσε μέσα στα πλειοφ. Άρα είτε δεν τον προγραμμάτισες νωρίς είτε είχες σκοπό να λείψεις σε κάποιο αγώνα στα πλει οφ ανεξαρτήτως αν θα ήσουν τραυματίας ή όχι.
Αν τον προγραμμάτισες τελευταία στιγμή γιατί είδες ότι είσαι τραυματίας και είπες δεν παίζω που δεν παίζω δεν ρίχνω και ένα στεφάνι, τότε η απόφαση αυτή δείχνει την έλλειψη δεσίματος με την ομάδα αφού μπορούσε να βάλει τον γάμο την επομένη που λήγουν τα πλειοφ και να παει καπάκι τις γαμήλιες διακοπές και να στηρίξει ψυχολογικά την ομάδα και τους συμπαίκτες του στην πιο δύσκολη φάση της. Άσε που μπορεί να είχε και κανά συμπαίκτη του στον γάμο του ενώ τώρα ούτε πρόσκληση δεν θα τόλμησε να τους μοιράσει. Συμπαίκτης να σου τύχει !!!
Έδειξε με την συμπεριφορά του να μην έχει δέσιμο με τους συμπαίκτες του και δικαίως δεν ταιριάζει στο πλάνο που τα θέλω των παικτών να είναι κάτω από τα θέλω της ομάδας.
Δικαίως για μένα μένει εκτός παρά τις δυνατότητες του. Πιστεύω ότι οι νέες μεταγραφές μας θα έχουν εμποτιστεί πρωτίστως με το πλάνο δημιουργίας ομάδας και ανάδειξης του κάθε παίκτη μέσα απο αυτήν και όχι πάνω από αυτήν και τα μηνύματα ήταν ισχυρά μέσα από τις αποδεσμεύσεις που δρομολογήθηκαν περσινών πρωτοκλασάτων παικτών μας και πιστεύω θα έχουν ληφθεί και στους νέους παίκτες μας.
Το επόμενο στρώσιμο σε συμπεριφορές που περιμένω αφορούν τους παίκτες των ακαδημιών και τις επιλογές εκπροσώπων που κάνουν ελλείψει κάποιου συγκεκριμένου πλάνου οικονομικής ανέλιξης τους και ενσωμάτωσης στην ομάδα (π.χ σύνδεση μισθού με αριθμό συμμετοχών στην 11αδα που θα ισχύει για όλους και θα το ξέρουν από την στιγμή που μπαίνουν στην ακαδημία ώστε να μην χρειάζονται εκπροσώπηση μέχρι να φτάσουν σε έναν ώριμο αριθμό συμμετοχών ή ηλικία).
Εγω βλεπω άλλες ταινιες.πχ αν φυγη ο Κατσε μετα το ματς με τη μπροντμπι είναι +3,4μυρια.Μετα θα λεμε αλλα.
Με το Ρουντνεβς βλεπω ότι Αρνεσεν και Ρουντνεβς ταχουνε βρη και το παιχνιδι γινεται για να πεσει η τιμη που θελει η ομαδα του.(θελουνε 3 μυρια).
Τωρα ένα φανταστικο σεναριο δικο μου.
Η παε ανακοινωνη την πωληση των Σαλπι-Γλυκου-Γκολασα για 1,8μυρια σε μια τουρκικη ομαδα.Το ιδιο τον Σκονδρα-Περειρα για ακομα 1,8μυρια.Τον κατσε για 4 και τον Κλαους για αλλα 5μυρια.Ακομα την αποδεσμευση των
Μαντουρο-Βιτορ-Κοστα με κατι λιγα.
Και φερνει Ρουντνεβς-Ταιβονεν-Ραικοβιτς κτλ,κτλ............
Με το Ρουντνεβς βλεπω ότι Αρνεσεν και Ρουντνεβς ταχουνε βρη και το παιχνιδι γινεται για να πεσει η τιμη που θελει η ομαδα του.(θελουνε 3 μυρια).
Η παε ανακοινωνη την πωληση των Σαλπι-Γλυκου-Γκολασα για 1,8μυρια σε μια τουρκικη ομαδα.Το ιδιο τον Σκονδρα-Περειρα για ακομα 1,8μυρια.Τον κατσε για 4 και τον Κλαους για αλλα 5μυρια.Ακομα την αποδεσμευση των
6 αρι μάλλον παίρνουμε. Αν τα ρεπορτάζ έχουν ίχνος αλήθειας μάλλον παίρνουμε και 8-10 αρι (είτε τον Κροατη είτε τον Αυστραλο). Για το φορ είμαι σίγουρος τώρα μένουν τα σέντερ μπακ.lamosas έγραψε:Είπαμε και 6αρι και 8-10αρι και φορ και 2 μπακ
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Αυτό με τον δανεισμό στην Βέροια, ποιος το έβγαλε; ξέρει κανείς;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ΔΕΝ ειμαι σιγουρος , αλλα νομιζω το πρωτοειδα στον κοκκινο κοπροσκυλο που προσπαθει να βγαλει σκαρτες ολες τις μεταγραφες μας

Καλός παίκτης ο Κάκτας και όντως έπαιξε βασικός στα 5/6 των ευρωπαϊκών παιχνιδιών της Χάιντουκ. Εγώ δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα κυρίως γιατί τον υποσκιάζουν οι δύο 17χρονοι Μπάλιτς και Βλάσιτς. Η Χάιντουκ πάντως δε θα κλάψει αν χάσει τον Κάκτας και ελπίζω να μην μας "μαδήσουν" για αυτόν. Για να τους χωρέσει όλους τον βάζει στα εξτρέμ και όχι σαν 10άρι εδώ και καιρό. Τελικά ποια είναι η θέση του δεν είναι ξεκάθαρο. Αν παίζει στο 10 πάντως μπορεί να μοιραστεί τη χρονιά με τον Πέλκα. Είναι σχεδόν ισάξιοι και δε θα τον καπελώσει όπως πολλοί φοβόμασταν με την έλευση ενός μεγάλου ονόματος στη θέση αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 12 Αύγ 2015, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ Τζελας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει μια ομαλότητα με τους παίκτες από την Κ20. Σε όλες τις χώρες υπογράφουν 5ετή συμβόλαια και εμάς μας εμπαίζει ο κάθε μάνατζερ της κακιάς ώρας.tzelas έγραψε:Το επόμενο στρώσιμο σε συμπεριφορές που περιμένω αφορούν τους παίκτες των ακαδημιών και τις επιλογές εκπροσώπων που κάνουν ελλείψει κάποιου συγκεκριμένου πλάνου οικονομικής ανέλιξης τους και ενσωμάτωσης στην ομάδα (π.χ σύνδεση μισθού με αριθμό συμμετοχών στην 11αδα που θα ισχύει για όλους και θα το ξέρουν από την στιγμή που μπαίνουν στην ακαδημία ώστε να μην χρειάζονται εκπροσώπηση μέχρι να φτάσουν σε έναν ώριμο αριθμό συμμετοχών ή ηλικία).obanebane έγραψε:Συμφωνω με τον thracian για τον Γκολασα,σα να τα εγραψα εγω.
Να τι γραφει το ινπαοκ :
Ιστοσελίδα απο την Αυστραλία διαψεύδει άλλες, που μιλούν για απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ και συνέχεια δανεισμό του Τέρι Αντώνης, αφού όπως τονίζει ο Φρανκ Άρνεσεν πιστεύει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο.
To ΙΝPAOK σας έχει ενημερώσει για την προγραμματισμένη άφιξη του παίκτη στην Θεσσαλονίκη, αλλά και τα δημοσιεύματα από την Αυστραλία ,που μιλούσαν για δανεισμό του παίκτη στην Βέροια.
Τώρα η ιστοσελίδα «theworldgame» διαψεύδει ότι ο παίκτης πρόκειται να δανειστεί και τονίζει πως ο Άρνεσεν έχει ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή, πως τον υπολογίζει και συμφώνησε μαζί του για τριετές συμβόλαιο.
http://inpaok.com/254629/%CF%84%CF%81%C ... %B7%CF%82/
Ιστοσελίδα απο την Αυστραλία διαψεύδει άλλες, που μιλούν για απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ και συνέχεια δανεισμό του Τέρι Αντώνης, αφού όπως τονίζει ο Φρανκ Άρνεσεν πιστεύει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο.
To ΙΝPAOK σας έχει ενημερώσει για την προγραμματισμένη άφιξη του παίκτη στην Θεσσαλονίκη, αλλά και τα δημοσιεύματα από την Αυστραλία ,που μιλούσαν για δανεισμό του παίκτη στην Βέροια.
Τώρα η ιστοσελίδα «theworldgame» διαψεύδει ότι ο παίκτης πρόκειται να δανειστεί και τονίζει πως ο Άρνεσεν έχει ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή, πως τον υπολογίζει και συμφώνησε μαζί του για τριετές συμβόλαιο.
http://inpaok.com/254629/%CF%84%CF%81%C ... %B7%CF%82/
Αν ισχύει αυτό και ήμουν στη θέση της ΠΑΕ τους τράβαγα μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση της εταιρείας ΠΑΟΚ...Lazlo4 έγραψε:ΔΕΝ ειμαι σιγουρος , αλλα νομιζω το πρωτοειδα στον κοκκινο κοπροσκυλο που προσπαθει να βγαλει σκαρτες ολες τις μεταγραφες μας![]()
![]()
Για πολλούς και διάφορους λόγους, νομίζω καταλαβαίνετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 12 Αύγ 2015, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
φιλε αυτο ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας...nasos66 έγραψε:Εγω βλεπω άλλες ταινιες.πχ αν φυγη ο Κατσε μετα το ματς με τη μπροντμπι είναι +3,4μυρια.Μετα θα λεμε αλλα.
δεν ειναι μανατζερ εδω, οποιον δε θες τον πουλας, και στην τιμη που θες κιολας..
πολυ ουτοπικο
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/8966 ... -o-antonis
Από sport24.gr: Η πίστη του Αρνεσεν στο ταλέντο του διεθνή μέσου της Σίδνεϊ, Τέρι Αντονι, και η συμφωνία που θα κλείσει μέχρι την Παρασκευή.
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Τέρι Αντονις φιλοξενεί η ιστοσελίδα theworldgame.sbs.com.au. Οπως τονίζεται ο Αρνεσεν διαβεβαίωσε τον 22χρονο Ελληνοαυστραλό χαφ ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του, με αφορμή την φημολογία που αναπτύχθηκε ότι θα δοθεί δανεικός από τον Δικέφαλο. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε και από ατζέντη ο οποίος μεσολάβησε για την διαφαινόμενη μεταγραφή.
Στη συνέχεια στο κείμενο σημειώνεται ότι ο Αντονις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων την Παρασκευή, ενώ ο συντάκτης υπογραμμίζει ότι ο Αρνεσεν του ανέλυσε επί μακρόν τις προοπτικές και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν. Η συμφωνία κλείνει στις 500.000 δολάρια.
"Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Αντονις ανυπομονεί να ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ. Ο Αρνεσεν είναι πεπεισμένος για την ποιότητα και τις αντοχές του ποδοσφαιριστή", επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα.
Εγώ παιδιά τον Πιστεύω πιο πολύ από όλες μας τις μεταγραφές. Θα ήθελα 4-5 χρόνια συμβόλαιο στον μικρό (εξάλλου δε νομίζω να πάρει μεγάλο μισθό).
Από sport24.gr: Η πίστη του Αρνεσεν στο ταλέντο του διεθνή μέσου της Σίδνεϊ, Τέρι Αντονι, και η συμφωνία που θα κλείσει μέχρι την Παρασκευή.
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Τέρι Αντονις φιλοξενεί η ιστοσελίδα theworldgame.sbs.com.au. Οπως τονίζεται ο Αρνεσεν διαβεβαίωσε τον 22χρονο Ελληνοαυστραλό χαφ ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του, με αφορμή την φημολογία που αναπτύχθηκε ότι θα δοθεί δανεικός από τον Δικέφαλο. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε και από ατζέντη ο οποίος μεσολάβησε για την διαφαινόμενη μεταγραφή.
Στη συνέχεια στο κείμενο σημειώνεται ότι ο Αντονις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων την Παρασκευή, ενώ ο συντάκτης υπογραμμίζει ότι ο Αρνεσεν του ανέλυσε επί μακρόν τις προοπτικές και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν. Η συμφωνία κλείνει στις 500.000 δολάρια.
"Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Αντονις ανυπομονεί να ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ. Ο Αρνεσεν είναι πεπεισμένος για την ποιότητα και τις αντοχές του ποδοσφαιριστή", επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα.
Εγώ παιδιά τον Πιστεύω πιο πολύ από όλες μας τις μεταγραφές. Θα ήθελα 4-5 χρόνια συμβόλαιο στον μικρό (εξάλλου δε νομίζω να πάρει μεγάλο μισθό).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 12 Αύγ 2015, 10:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Πάντως το να φέρνουμε τσιριμοκο και να πουλαμε κάτσε είναι πολύ ρεαλιστικό σενάριο.βλεποντας τα βιντς οι παίκτες μοιάζουν αρκετά και ο τσιριμωκος είναι καλύτερος σε προοπτικές μεταπώλησης
σειρα θα παρουν του χρόνου και τα πλακάκια απ οτι φαίνεται
πληροφορίες αναφερουν οτι τα νεα πλακακια θα είναι κεραμικα σε πενήντα αποχρώσεις του γκρί
οι διαφωνουντες με τις αποχρώσεις μπορουν να αρχίσουν την γκρίνια άμεσα
πληροφορίες αναφερουν οτι τα νεα πλακακια θα είναι κεραμικα σε πενήντα αποχρώσεις του γκρί
οι διαφωνουντες με τις αποχρώσεις μπορουν να αρχίσουν την γκρίνια άμεσα
λες γι αυτο να μην σκιζετε φετο το εργκίς;obanebane79 έγραψε:Πάντως το να φέρνουμε τσιριμοκο και να πουλαμε κάτσε είναι πολύ ρεαλιστικό σενάριο.βλεποντας τα βιντς οι παίκτες μοιάζουν αρκετά και ο τσιριμωκος είναι καλύτερος σε προοπτικές μεταπώλησης
σαν χαμενο ειναι
λες να τον εχει τάξει σε καμια αγγλιδούλα η ιταλίδα;
δεν ειν κακο....