Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Οι καψεροί οι Φριτς καλά κάνουν να λένε για << φορεσιά ουδέτερων χρωμάτων>> αλλά πάνε να προπονηθούν στο Βικελίδης, λες κι αλλού άλλα γήπεδα δεν έχει. Ελάτε με πορεία κιόλας ρε μ@λ@κες. Με την όπισθεν.
- Dinos_Liverpool
Ακριβώς αυτό!Φοίνικας έγραψε:Οι καψεροί οι Φριτς καλά κάνουν να λένε για << φορεσιά ουδέτερων χρωμάτων>> αλλά πάνε να προπονηθούν στο Βικελίδης, λες κι αλλού άλλα γήπεδα δεν έχει. Ελάτε με πορεία κιόλας ρε μ@λ@κες. Με την όπισθεν.
Λες και δεν μπορούν να προπονηθούν στο Καυταντζόγλειο, οι μλκς. Ήδη με με την επιλογή του "μήλου" προκαλούν και μας ανεβάζουν την πίεση. Άντε, γμ τα σκουλήκια μου μέσα... Αδελφοποίηση με τα ανύπαρκτα μηδενικά!
- ΑποστόληςΑ
Μάλλον το χορτάρι στου Χαρίλαου βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από αυτό του Καυταντζογλείου.
- back in black
Στον άνθρωπο Κατσικά ευχομαι ολοψυχα περαστικά, στον ποδοσφαιριστή Κατσικά θα πρότεινα να σκεφθεί κάτι άλλο για να βγάζει το ψωμί του, γιατί με το ποδόσφαιρο , όπως φαίνεται , δεν...stelyk έγραψε:Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Ολλανδία για τον Γιώργο Κατσικά. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση της Τβέντε και υπάρχουν φόβοι, αν όχι βεβαιότητα, για ρήξη χιαστών και κίνδυνος να χάσει όλη την φετινή σεζόν.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ Ολλανδικών ιστοσελίδων (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) ο Κατσικάς που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στην προπόνηση της Τβέντε, υπέστη ρήξη χιαστών και η σοβαρότητα της κατάστασής του, αλλά και το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι Ολλανδοί, είναι πλέον σοβαρό το ενδεχόμενο να χάσει από τώρα όλη την σεζόν ο Κατσικάς, εάν επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και η ενδεχόμενη απουσία του για τους επόμενους 6-9 μήνες.
Άλμα καριέρας....![]()
paok24
Ανοίξτε ρε παιδιά αυτό το τόπικ για παλιούς παίχτες:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=134&t=118
- ace79grpaok
Που ήταν αυτοί που υπεεραστηζονταν τον κατσίκα και τον ταανδαρη πέρσι και με έβαζαν χέρι επειδή τον έλεγα αμπαλο και ότι είναι κωλοπαιδι και πρέπει να φυγει?αα τι έγινε ρ εσύ το χαφ με τα περισσότερα τρεξίματα στην Ευρώπη?οσο για αυτοπου έλεγα περσυ οτι οι δικοί του βγάλαν βρωμα οτι ο βρυζας ζήτησε λεφτά για να ανανεώσει καιεφαγε πέσιμο απο τους δικούς του επιβαιβεωθηκα και πάλι ,γατάκια αα άντε και εσύ στον γαύρο να σε στείλει σε κανέναν πλατάνιαsourmenetes έγραψε:κοιτα κατι μ@λ@κες που πληρωνε ο ΠΑΟΚ...
Ο ενας ταχα απο ακαδημιες και βγαινει και μιλαει και ο αλλος ενω δεν ακουμπησε και επι ενα χρονο μονο τραυματισμους ηταν και αυτος μιλαει...
Στην υγεια των μαλακων,εμας,τρωγατε και πινατε...
Ουστ απο δω...
Ηθελε να κατσει και φετος ο μαντουρο.να τσιμπησει ενα 500 ακομα..σου λεει τοσα χαφ πηρανε,σιγα μη βαλει εμενα..
Καλα ace κι εγω ριχνω πολυ γελιο με την υποθεση Τζανδαρη οταν σκεφτομαι πως να αισθάνονται καποιοι εδω μεσα που δεν προλαβε να μπει στην πρωτη ομαδα και να παιξει μερικους μηνες και ειχε ηδη αρχισει το γλυψιμο και δεν προλαβεναν να μας λενε τι παικταρας ειναι. Που δεν ηξερε τι ειναι πασα πανω απο δυο μετρα και προς τα μπροστα.
Ας γινει μαθημα μπας και σταματήσει το γλυψιμο στα "δικα μας παιδια" πριν καν προσφέρουν στην ομαδα.
Ας γινει μαθημα μπας και σταματήσει το γλυψιμο στα "δικα μας παιδια" πριν καν προσφέρουν στην ομαδα.
- Dinos_Liverpool
Δηλαδή να μιλήσετε χωρίς να κατηγορήσετε συνοπαδούς, δεν γίνεται, ε; Τι είπε και τι έκανε και πως το είπε και τι εννοούσε!
Ποιο "γλύψιμο" και ποιο "μάθημα", ρε συ CCCP; Κάποιοι είχαμε χαρεί πάρα πολύ που έπαιζε στην α' πρώτη ομάδα ένα ακόμα παιδί από τις δικές μας ακαδημίες και έδειχνε σημάδια βελτίωσης αγώνα με τον αγώνα. Τι "γλύψιμο" και πράσινα άλογα είναι αυτά που λες; Άντε και να είπε κάποιος "τι παικταράς είναι αυτός" (που αμφιβάλω αν ειπώθηκε), είναι κακό αυτό και ψέγουμε τον άλλο;
Ποιο "γλύψιμο" και ποιο "μάθημα", ρε συ CCCP; Κάποιοι είχαμε χαρεί πάρα πολύ που έπαιζε στην α' πρώτη ομάδα ένα ακόμα παιδί από τις δικές μας ακαδημίες και έδειχνε σημάδια βελτίωσης αγώνα με τον αγώνα. Τι "γλύψιμο" και πράσινα άλογα είναι αυτά που λες; Άντε και να είπε κάποιος "τι παικταράς είναι αυτός" (που αμφιβάλω αν ειπώθηκε), είναι κακό αυτό και ψέγουμε τον άλλο;
- ΑποστόληςΑ
Ποτέ κανείς δεν θυμάμαι να χαρακτήρισε καλό παίκτη τον Φάνη. Ένας τρεχαλατζής ήταν που έκλεινε τρύπες με τις γρήγορες επιστροφές και τα κλεψίματά του. Μερικές φορές είχε και θετικό πρόσημο στην προώθηση της μπάλας (τις περισσότερες φορές όμως έκανε λάθος πάσα) και όλοι περιμέναμε να βελτιωθεί στον τομέα αυτόν γιατί το χρειαζόταν πολύ ο ΠΑΟΚ. Αλλά δεν πρόκαμε. Η καθιέρωσή του από τον ΑΑ ως βασικού και ιδιαίτερα η συμμετοχή του και το σκοράρισμα (έστω και αν δεν μέτρησε) στο τηγάνι φούσκωσαν τα μυαλά του και η φούσκα έσκασε.
- Dinos_Liverpool
Ναι, βρε! Σωστά είναι όλα αυτά που λες. Εγώ, όμως, με άλλο δαιμονίζομαι: που αμέσως ποινικοποιούμε τη χαρά κάποιων με την καθιέρωση κάποιου παιδιού από τις ακαδημίες. Και αμέσως μιλάμε για "γλύψιμο". Τι να πω, ρε γμτ; Τελικά, με πολλά πράγματα δεν βγάζω άκρη...
Παιδια συγνωμη αλλα δε φταιω εγω αν εχει προβλημα η μνημη σας.
Ετσι οπως το περιγραφετε εσεις ειναι ακριβως οπως θα επρεπε να αντιμετωπειζεται η ανοδος ενως παικτη απο τις ακαδημιες.
Και δεν ειπα οτι γινοταν γλειψιμο απο πολλους. Αλλα ακριβως αυτο ειναι που κανει εντυπωση, το οτι ενας παικτης που ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, υπηρχαν ΗΔΗ ατομα που τον ανεβαζαν στα αστρα. Ψαξτε και βρειτε ποσα ματς συνεχεια αναφεροταν παντα στους mvp.
Και ενταξει, δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα μιας και ειναι μεγα τρολ, αλλα μου εχουν μηνει πχ ποστ του Αστροναυτη για τον Τζανδαρη που τον εξυμνουσε.
Επαναλανβανω, βεβαιως και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι και να στηρίζουμε οταν βγαινει παικτης χρησιμος απο τις ακαδημιες, αλλα μεσα σε 6 μηνες ηδη ειχε γινει overrated ο Τζανδαρης και ειχαν αρχισει οι υμνοι. Γιατι αλλιως να μου εχει κανει εντυπωση?
Ετσι οπως το περιγραφετε εσεις ειναι ακριβως οπως θα επρεπε να αντιμετωπειζεται η ανοδος ενως παικτη απο τις ακαδημιες.
Και δεν ειπα οτι γινοταν γλειψιμο απο πολλους. Αλλα ακριβως αυτο ειναι που κανει εντυπωση, το οτι ενας παικτης που ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, υπηρχαν ΗΔΗ ατομα που τον ανεβαζαν στα αστρα. Ψαξτε και βρειτε ποσα ματς συνεχεια αναφεροταν παντα στους mvp.
Και ενταξει, δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα μιας και ειναι μεγα τρολ, αλλα μου εχουν μηνει πχ ποστ του Αστροναυτη για τον Τζανδαρη που τον εξυμνουσε.
Επαναλανβανω, βεβαιως και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι και να στηρίζουμε οταν βγαινει παικτης χρησιμος απο τις ακαδημιες, αλλα μεσα σε 6 μηνες ηδη ειχε γινει overrated ο Τζανδαρης και ειχαν αρχισει οι υμνοι. Γιατι αλλιως να μου εχει κανει εντυπωση?
Ποιοί τον πιστεύαμε, ποιοί όχι και πώς εκφραζόταν ο καθένας, δεν έχει πλέον σημασία.
Επέλεξε να γίνει γενίτσαρος, άρα έτσι θα αντιμετωπίζεται εφ' εξής.
Και πολύ ασχοληθήκαμε, λέω εγώ.
Επέλεξε να γίνει γενίτσαρος, άρα έτσι θα αντιμετωπίζεται εφ' εξής.
Και πολύ ασχοληθήκαμε, λέω εγώ.
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει ρε αδελφέ (CCCP)! Ένα παιδί από τις ακαδημίες ήταν που ξαφνικά έπαιρνε θέση βασικού, πάνω στο διάστημα που η ομάδα πέταγε και λογικό είναι να γράφουμε ενθουσιώδη σχόλια. Άλλο αυτό και άλλο το γλύψιμο.
Αποστολη ξαναλεω, για μια μικρή μειοψηφία μιλαω, δεν εχεις λογο να το περνεις προσωπικα η εκ μερος ολου του φορουμ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εντάξει ρε αδελφέ (CCCP)! Ένα παιδί από τις ακαδημίες ήταν που ξαφνικά έπαιρνε θέση βασικού, πάνω στο διάστημα που η ομάδα πέταγε και λογικό είναι να γράφουμε ενθουσιώδη σχόλια. Άλλο αυτό και άλλο το γλύψιμο.
- Dinos_Liverpool
Βρε, παλίκαρε, πες τη γνώμη σου και μην κατηγορείς κάποιον (όσο τρολ και να ήτανε - έχω άλλη γνώμη εγώ για τον αστροναύτη!), αλλά χωρίς να τον κατηγορείς επειδή μόνο και μόνο χάρηκε με το γεγονός της προώθησης του παίκτη από τις ακαδημίες. Ό,τι και να είπε! Δεν υπάρχει λόγος να τον κατηγορείς γι΄αυτό. Μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες άλλοι λόγοι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος κατηγορίας. Αυτό λέω!