Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paliotomaros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από paliotomaros »

Θεωρώ οτι θα γίνει μόνο μία μεταγραφή και αυτή θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Δεν γίνεται να παίζεις με 4 στην άμυνα και να έχεις κεντρικούς αμυντικούς με υψος κατω απο 1,80. Στα στημένα θα γίνεται πάλι χαμός όπως γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν νομίζω ο Α.Α. να μην ζητήσει κεντρικό αμυντικό, υπάρχουν και κάρτες και τραυματισμοί. Ούτε καν τον ιντζίδη δεν έχουμε για αλλαγή. Για ποιά νέα παιδιά μιλανε οτι θα βασιστεί ο Α.Α.? Ακόμα και στο τοπικό πρωτάθλημα υπάρχει ένας ψηλός για να καθαρίζει τις σέντρες. Αν δεν βρεθεί κάποια πραγματική ευκαιρία για αριστερά γύρω στα 300.000€ σε στυλ ΜΑΚ καλύτερα να μείνουμε ως έχει. Ποδοσφαιριστής λούκοβιτς δεν υπάρχει ρε παιδιά. Είναι αριστερός μπάκ και έχει να παίξει 2 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μπαίνω στο λογαριασμό και μου ζητάει κωδικό επαλήθευσης!
Αν μπορείς να με βοηθήσεις όταν ανεβεί θα σου ήμουν ευγνώμων!
Τώρα ον topic me ton Runje τι γίνεται?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ilovegame27 έγραψε:Μπαίνω στο λογαριασμό και μου ζητάει κωδικό επαλήθευσης!
Αν μπορείς να με βοηθήσεις όταν ανεβεί θα σου ήμουν ευγνώμων!
Τώρα ον topic me ton Runje τι γίνεται?
Ποιον αυτον τον κλεισμενο αν δεν ερθει ο ελτσακο?
berry

Δημοσίευση από berry »

καλησπερα. δεν το συνηθηζω αλλα θα προτεινα στο ρομαν να αλλαξει γνωμη. οχι τοσο για τις μεταγραφες που περιμενει :mrgreen: ουτως η αλλως και μεις τις περιμενουμε αλλα ειναι πολυ καλος με σωστο λογο και ωραιο χιουμορ ειδικα για την ηλικια του. δε βρισκεις σημερα πολλους πιτσιρικαδες με τετοια χαρακτηριστικα!!!!
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

GiorgosAtha έγραψε:Χρυσώνει Νάτχο!
Συντάκτης Μάνος Τσαλγατίδης
Αναρτήθηκε: 4 Αυγούστου | 15:23

Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μπίμπρας Νάτχο και πλέον περιμένει την απάντηση του.
Μάλιστα, οι Ρώσοι για να κάνουν πιο δελεαστική την πρόταση στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του προσφέρουν, όπως γράφεται στο κείμενο, πάνω από τρία εκατομμύρια!
Επίσης, οι συμπατριώτες του Νάτχο αναφέρουν πως η πρόταση, εκτός από τα πολλά λεφτά είναι ενδιαφέρουσα, διότι η ομάδα από την πρωτεύουσα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό για έναν παίκτη.
Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΤΣΣΚΑ ενδιαφέρεται για τον Ισραηλινό, αφού τον έχει στο… «μπλοκάκι» της από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ρουμπίν Καζάν.

Τελευταίες προσπάθειες του μάνατζερ να τσιμπήσει γκαφρά... ή το χάσαμε το κορμί πατριώτη?
4-5 ημέρες υπομονή ακόμα...

Υπάρχει ομάδα που του προσφέρει 3+ εκ. τον χρόνο και συμμετοχή στο Ch.L. και ακόμα το σκέφτεται?
Τροφή για σκέψη... ;)

Όσο πιθανόν είναι να δώσει ο Νάτχο αποκλειστική συνέντευξη στον Πετρουλάκη για το μέλλον της καριέρας του τόσο πιθανόν είναι να του έχει γίνει επίσημη πρόταση 3 εκ από την ΤΣΣΚΑ!

Για όσους ταράζονται στην ιδέα ότι υπάρχει περίπτωση να μην παρουμε άλλον CB και τέλη Αυγούστου να πάμε να παίξουμε προκριματικά Europa με δίδυμο 'Βίτορ-Μαντούρο'.. Τι διαφορά έχει το συγκεκριμένο δίδυμο από το 'Κατσουράνης-Βίτορ', βασικό δίδυμο όλου του πρώτου περσινού γύρου;;

Μακάρι να έρθει CB προδιαγραφών. Επιπέδου Ινσα και πάνω. Διαφορετικά σε ομάδα με μπάτζετ 'Europa League/7-8χιλ διαρκείας' είναι πολυτέλεια να τρώνε πάγκο παίκτες όπως ο Μαντούρο και ο Τζαβέλλας..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Βρε αν είναι (περί Roman o λόγος) αθλητικός και αψηλός, χαλαρά για cb. Θα αφήσει εποχή, λέμε! :lol:

Πάντως, είναι τουλάχιστον κωμικό να του την λέει - πως και καλά ... αναστατώνει ένας "σπόρος" το φόρουμ,αναρωτώμενος πως και δεν τον στέλνουν να μπανιαριστεί - κάποιος που, αφορμής δοθείσης, προκαλεί και δη κατά τρόπο αχαρακτήριστο. Η αυτογνωσία, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, καλλιεργείται στους νέους με τη συμβολή, μεταξύ άλλων, και των εκπαιδευτικών! Αυτό μάλλον προξενεί περισσότερα γέλια κι απ'τις μετεγγραφικές "μπαρούφες" του Ρόμαν. :shock:

Το ενδεχόμενο να μην πάρει τουλάχιστον 2-3 παίχτες ακόμα η ομάδα, θεωρώ πως, είναι ... τολκινιά.
Ο Σισοκό, που αναφέρθηκε πιο πρίν, έχει μεταπηδήσει από Βόλφσμπουργκ, έστω σαν δανεικός κάπου;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ale έγραψε:
RoMaN έγραψε:
DASKALOS4 έγραψε:Παιζει μπαλα σ ενα φορουμ ενας σπορος...οποια καταντια
Αυτο ηθελα να γραψω απ τη στιγμη που εκανε το ποστ...
Γελαγαμε στην παρεα οταν ανεφερα οτι ενας στο μανια ειπε για μεταγραφή
Οταν ειπα ρομαν επεσαν κατω απ τα γελια
Αλλα αν τα εγραφα αυτα παρασκευη θα ετρωγα μπαν
Βασικα απορω γιατι δεν εχει φαει ακομα αυτος...

Μπάλα παίζω σε γήπεδο, όχι σε forum.

Μ'αρέσει το humor της παρέας σου.

Σπόροι είναι αυτά που φυτρώνουν στη γη. Συνήθως γίνονται μεγάλα δέντρα...

Αν το nick μου προκαλεί τόσο γέλιο, τότε έχω μεγάλη αναγνωρισημότητα.

Στα τέτοια μου αν θέλεις να φάω μπαν. Αλλά αφού το θέλει ο Rain και δεν το κάνει, θα το κάνω εγώ γι'αυτόν.

Τα λέμε, θα σας λείψω. :mrgreen:
Αδερφέ, κόψε τις χαζομάρες περί αυτομπαναρίσματος. ;)
αντε ρε σαλιαρη σοβαρεψου που θα φυγεις επειδη επαθες λιγη πετρωτιτιδα.παιδικες ασθενειες ειναι αυτες.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

http://instagram.com/bibras Παντα σε ασπρομαυρο φοντο
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Roman, μέχρι αύριο βράδυ θέλω να έχω δει τοστ σου να σχολιάζει την επερχόμενη μεταγραφή που θα έχει γίνει B-)

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Athens έγραψε:δε νομιζω πως θα γινουν αλλες μεταγραφες...
ξεκιναμε ετσι και θα γινουν προσθεσεις τον Γεναρη..
ο ΑΑ τους πιστευει τους παικτες μας και θα τους δωσει την ευκαιρια να εξελιχθουν για το καλο τους και το καλο της ομαδας μας...
ειναι ενα στοιχημα του ΑΑ οτι μπορει να κανει ομαδα με τα μισα λεφτα που πιστευει οτι θα τα καταφερει...
Αυτη ειναι η αποψη μου και μακαρι να κανω λαθος και να δω 3 παικταραδες στην τουμπα
Εαν γινει κατι τετοιο θα τους θεωρησω ολους εγκληματιες,απο τον αναστασιαδη μεχρι τον σαββιδη...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ειμαι Θάσο και δεν παρακολουθώ κκανένα νεο?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν ησουν χαλκιδικη θα ηξερες. :P
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

navigator11 έγραψε:Βρε αν είναι (περί Roman o λόγος) αθλητικός και αψηλός, χαλαρά για cb. Θα αφήσει εποχή, λέμε! :lol:

Navi ισχύει το mail σου; ΑΝ οχι, στείλε ένα σε μένα, θέλω να τα πούμε λίγο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

navigator11 έγραψε:Βρε αν είναι (περί Roman o λόγος) αθλητικός και αψηλός, χαλαρά για cb. Θα αφήσει εποχή, λέμε! :lol:

Πάντως, είναι τουλάχιστον κωμικό να του την λέει - πως και καλά ... αναστατώνει ένας "σπόρος" το φόρουμ,αναρωτώμενος πως και δεν τον στέλνουν να μπανιαριστεί - κάποιος που, αφορμής δοθείσης, προκαλεί και δη κατά τρόπο αχαρακτήριστο. Η αυτογνωσία, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, καλλιεργείται στους νέους με τη συμβολή, μεταξύ άλλων, και των εκπαιδευτικών! Αυτό μάλλον προξενεί περισσότερα γέλια κι απ'τις μετεγγραφικές "μπαρούφες" του Ρόμαν. :shock:

Το ενδεχόμενο να μην πάρει τουλάχιστον 2-3 παίχτες ακόμα η ομάδα, θεωρώ πως, είναι ... τολκινιά.
Ο Σισοκό, που αναφέρθηκε πιο πρίν, έχει μεταπηδήσει από Βόλφσμπουργκ, έστω σαν δανεικός κάπου;

περσι πηγε σεντ ετιεν οπου δεν επιασε, επειτα βασικος στη λα κορυνια..
για μενα ιδανικος αριστερα ή μαλλον και αριστερα εχει και τις 3 θεσεις...με 300 000 ανετα δικος μας.....ιδια ηλικια με μακ γκολασα......

το πρόβλημα θα ναι στον προυπολογισμο :D των γκολ μιας και συνολο με μακ στην καριερα τους τα 10 γκολ δεν τα πιανουνε...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Νομίζω πως το ...χάσαμε το κορμί πατριώτη!!! :| --->> http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/1 ... 9_SzGPrWSp
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”