Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από K_geo »

rainmaker έγραψε:Το θέμα είναι να έχουμε επιστήμονες επαγγελματίες στα πόστα που κρίνουν τη πορεία της ομάδας. Γιατρούς, γυμναστές, σκαουτς, προπονητές, υπεύθυνους εμπορικών τμημάτων.
και εμπόρους αυτοκινήτων μην ξεχνάς. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από efthimis_paok »

paoktzis έγραψε:φημες παντος λενε οτι ο λογος που εφυγε εχει σχεση με την δηλωση σαββιδη που εκανε χθες
efthimis_paok έγραψε:Να ποιος μίλησε με Αναστασίου ...
Καμία φήμη. Ήταν ξεκάθαρο. Κανεις δεν πράττει επι θεμάτων που αποφασίζω εγώ είπε ο ιβαν, ο τζακ πήρε μια πρωτοβουλία κ το πλερωσε αναγκάζοντας τον σε παραίτηση. Γιατί πρέπει να γράφουμε μασημένη τροφή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Δευ 01 Φεβ 2016, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αν όντως ισχύει ότι σε απολύσανε, λυπάμαι πάρα πολύ και σ ευχαριστώ που προσπάθησες τόσο πολύ να ανεβάσεις το επίπεδο αυτής της τόσο αρρωστημένης Π.Α.Ε. μας... :cry:

Καλή συνέχεια να έχεις όπου κι αν πας... 8-)

Ουδείς αναντικατάστατος όμως ;) ...Ίδωμεν... :roll:

Μακάρι με τον επόμενο να "γιατρευτούμε" επιτέλους...αν και δεν το βλέπω εφικτό μ αυτούς που μένουν... :roll:

Edit: Τα είπες όλα με την δήλωση σου...Μακάρι ο επόμενος να είναι ο Σλοβάκος γιατί όποιος άλλος...ΔΕΝ... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Φεβ 2016, 16:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ρε σεις ξεκολάτε με το δεν έκανε τίποτα.
Διοικεί εταιρία , δεν είναι celebrity. Τι του είχε ανατεθεί γνωρίζετε; Το έκανε σωστά , γνωρίζετε;
Τι μανία είναι αυτή με τους αφορισμούς ;
Κολοπολύξεροι έλεγε η γιαγιά μου .......................
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

rainmaker έγραψε:Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.
Πέστα ρε ρειν... Ήμαρτον δηλαδή κάθε μέρα... Μπαίνουμε για το διάλλειμά μας.. Και μας ανεβαίνει η πίεση..

Τον Σαββίδη τον κλέβουν λεφτά, το Αγγελίδης είναι ο πρόεδρος που θέλουμε,ο Άρνεσεν θα είναι ο επόμενος, αποτυχημένη χρονιά κτλ κτλ...

Ποιος Αγγελίδης μωρέ? Τον έχουμε πρόεδρο για τα γκαλά της ουέφα και το συνέδριο Κ-17 στο Κιντερμιστερ της Αγγλίας?Πόσα χρόνια είναι ο Αγγελίδης πρόεδρος? Πόσα μέσα στην ομάδα? Δεν όφειλε να γνωρίζει για το τρύπημα το περσινό? Δεν οφείλει να είναι μπροστάρης στα πάντα? Πάτησε καμιά φορά στην προπόνηση? Μίλησε με κανέναν ποδοσφαιριστή?

Ο Άρνεσεν.. Χρυσός, καλός, αλλά είχε όλο τον χρόνο το καλοκαίρι και τα χριστούγεννα να κάνει ομάδα σοβαρή, και μετράμε ήδη μια 20αρα πίσω από τον γαυρο...

Υγ. Φυσικά αν ακούς το όνομα του Σαββίδη στα σαιτ 50 φορές την μέρα, και του Αγγελίδη καμία, ο Σαββίδης είναι ο κακός μετά... Πλήρωσε τα χρέη, βάζει λεφτά, προσπαθεί να σε κάνει μεγάλο κλαμπ.. Όχι μόνο επηρεάζεστε από τα αρδ, αλλά προσπαθείτε να επιβάλλετε και την γνώμη σας..

Μέσω σκαϊπ λέει ο Σαββίδης... Βρε κανονικά έπρεπε μια φορά τον χρόνο.. Τι έγινε πέτυχες τους στόχους σου? Ναι, καλώς, μένεις... Όχι? πάμε παρακάτω...
Δεν το ξέραμε ότι ο φαταούλ είναι στο γραφείο του κάθε μέρα και ασχολείται μόνο με τον γαύρο και όχι με τις επιχειρήσεις του...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από efthimis_paok »

logios έγραψε:Ρε σεις ξεκολάτε με το δεν έκανε τίποτα.
Διοικεί εταιρία , δεν είναι celebrity. Τι του είχε ανατεθεί γνωρίζετε; Το έκανε σωστά , γνωρίζετε;

Με Ωμεγα να υποθέσω το κολο Ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Δευ 01 Φεβ 2016, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τα πρώτα λόγια του Άρνεσεν ως Τ.Δ. του ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Σαββίδη που έχει κάνει καλή δουλειά. Πρέπει να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του και θα κάνω ό,τι μπορώ. Ο Αγγελίδης με κυνήγησε σε όλη την Ευρώπη για να διασφαλίσει πως είμαι ο κατάλληλος. Είναι τιμή μου να υπηρετήσω αυτό τον μεγάλο σύλλογο που τον ξέρω από τότε που ήμουν παίκτης. Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα. Έχω τρία πεδία αρμοδιοτήτων... Η πρώτη ομάδα με το ιατρικό επιτελείο, τις ακαδημίες και το τμήμα σκάουντινγκ. Όλοι έχουν το ίδιο βαθμό σπουδαιότητας. Πρέπει να θέσω προτεραιότητες και αυτές είναι η πρώτη ομάδα και το τμήμα σκάουτινγκ. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάμε καλά παρά τον λίγο χρόνο που έχουμε να προετοιμαστούμε. Βλέποντας την νοοτροπία στην Ελλάδα και την ιστορία του συλλόγου, καταλήξαμε σε μια λίστα υποψηφίων. Ήθελα ο προπονητής να είναι νέος, πεινασμένος, να έχει προσωπικότητα. Εγώ είμαι ο έμπειρος, οπότε θα βοηθώ τον προπονητή και ήταν σημαντικό να είναι νέος. Κάθε επιτυχία στον Τούντορ".
Όχι δεν τον έφερε ο Τζακ ρε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και τι θ περασουν οι περιεργοι?οτι αυτος π στηριζε μαζι με φρανκ τον ιγκορ, εκανε την κρουση στον Αναστασίου :lol: :evil:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Mingus ++++
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΚΎΡΙΟς ήρθες, ΚΥΡΙΟΣ φεύγεις.
Μερικοί που δεν καταλαβαίνουν το τί έκανες, στην εταιρεία ΠΑΟΚ, μάλλον αγνοούν πολλά... Δεν πειράζει.

Για να τρολαρω λίγο... Παραιτήθηκε ο Αγγελίδης αναλαμβάνει ο Άγγελος.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

simba έγραψε:Και τι θ περασουν οι περιεργοι?οτι αυτος π στηριζε μαζι με φρανκ τον ιγκορ, εκανε την κρουση στον Αναστασίου :lol: :evil:
ετσι....

παντως ο "πολεμος" που ειχε φαει απο τα παντα εγκριτα και αθωα μας μμε ειναι σε εκ διαμετρου αντιθετη λογικη απο το σουπερ ντουπερ υπεργλυψιμο που εχει φαει ο "νεος"... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:
rainmaker έγραψε:Αυτή τη ΛΥΣΣΑ που βγάλατε πολλοί εδώ στο φόρουμ με το Βεζυρτζή, ειλικρινά απορώ που τη βρήκατε.
Δηλαδή ποιό είναι το μεγάλο έγκλημα που έκανε;
Υπάρχει κανένας που να ασχολήθηκε στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ και να μη τον βγάλαμε λαμόγιο, αρχιαπατεώνα, χρεωκοπημένο κλέφτη; Εδώ αργούσε ο Ζαγοράκης να κατέβει στο λεωφορείο μετά απο εκτός έδρας ασποτολή και έβγαινε αμέσως φήμη οτι πηδιότανε με τη Λίλη και αδιαφορούσε για την ομάδα (αληθινή ιστορία) την ώρα που ο άλλος κουτουλούσε στα ντουβάρια απ το άγχος για την ομάδα.

Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.

Ο Αγγελίδης έχετε μάθει πόσα έπερνε δυο χρόνια τώρα; Για να κάνει τι; ΤΙ ακριβώς έκανε ο συμπαθής Τζάκ και ήταν απαραίτητος; Εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΦΟΒΟΤΑΝΕ να πάει στα συμβούλια στην Αθήνα; Τέτοιο πρόεδρο θέλει ο ΠΑΟΚ;

Λοιπόν εγώ προσωπικά μιλώντας εντελώς στο άσχετο με τον Teacher πριν τρία χρόνια στο παλατάκι ένα απόγεμα, έλεγα οτι ο Βεζυρτζής, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ, είναι μια χαρά λύση για να κουμαντάρει το καράβι.

ΑΝ ΤΩΡΑ υπάρχουν συμφέροντα πίσω απο αυτό, δεν το ξέρω και ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Στράφηκε σε άλλες λύσεις πρώτα ο Ιβάν και όλοι απέρριψαν.

ΥΓ. Απο που κι ως που "το κλείσαμε το μαγαζι";;;;;; Δηλαδή τόσα χρόνια που τσιρίζαμε να ξηλώσει τη μισή ομάδα, δεν το κλείναμε το μαγαζί; Τώρα που φεύγει ένας για αφορμή που ακόμα δεν εξακριβώσαμε, σημαίνει οτι καταρρέει η ομάδα; Ήταν ο Αγγελίδης ακρογωνιαίος λίθος του ΠΑΟΚ; Πλάκα μου κάνετε;
καιρο ειχαμε να συμφωνησουμε :D
Και γω μαζι...

Χαλασε ο κοσμος...

Θυμαμαι οτι η τελευταια ανοιχτη επιστολη ηταν οτι καποιοι θα μας εβρισκαν μπροστα τους...το ειδαμε...

Ακομα περιμενουν να μας δουν..ας ηρεμησουμε λιγο με την ιντριγκα και με τον ανθρωποφαγο νικολα...σαν προεδρος του ΠΑΟΚ ποτε βγηκε να μιλησει;;;ποτε βγηκε μπροστα;;;ποτε χτυπησε το χερι;;;προεδρος στον ΠΑΟΚ εισαι...

Ας αφησουμε λιγο τις νουβελες και τα κλαψουρισματα γιατι δεν μας ταιριαζουν..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

logios έγραψε:Ρε σεις ξεκολάτε με το δεν έκανε τίποτα.
Πες μου τοτε εσυ τι εκανε...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Μιχελ γραφουν για προεδρος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Mīngus έγραψε:Τα πρώτα λόγια του Άρνεσεν ως Τ.Δ. του ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Σαββίδη που έχει κάνει καλή δουλειά. Πρέπει να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του και θα κάνω ό,τι μπορώ. Ο Αγγελίδης με κυνήγησε σε όλη την Ευρώπη για να διασφαλίσει πως είμαι ο κατάλληλος. Είναι τιμή μου να υπηρετήσω αυτό τον μεγάλο σύλλογο που τον ξέρω από τότε που ήμουν παίκτης. Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα. Έχω τρία πεδία αρμοδιοτήτων... Η πρώτη ομάδα με το ιατρικό επιτελείο, τις ακαδημίες και το τμήμα σκάουντινγκ. Όλοι έχουν το ίδιο βαθμό σπουδαιότητας. Πρέπει να θέσω προτεραιότητες και αυτές είναι η πρώτη ομάδα και το τμήμα σκάουτινγκ. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάμε καλά παρά τον λίγο χρόνο που έχουμε να προετοιμαστούμε. Βλέποντας την νοοτροπία στην Ελλάδα και την ιστορία του συλλόγου, καταλήξαμε σε μια λίστα υποψηφίων. Ήθελα ο προπονητής να είναι νέος, πεινασμένος, να έχει προσωπικότητα. Εγώ είμαι ο έμπειρος, οπότε θα βοηθώ τον προπονητή και ήταν σημαντικό να είναι νέος. Κάθε επιτυχία στον Τούντορ".

Όχι δεν τον έφερε ο Τζακ ρε.

Αν ισχύει αυτό τότε ισχύει και οτι ο Τζακ παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”