και εμπόρους αυτοκινήτων μην ξεχνάς.rainmaker έγραψε:Το θέμα είναι να έχουμε επιστήμονες επαγγελματίες στα πόστα που κρίνουν τη πορεία της ομάδας. Γιατρούς, γυμναστές, σκαουτς, προπονητές, υπεύθυνους εμπορικών τμημάτων.

και εμπόρους αυτοκινήτων μην ξεχνάς.rainmaker έγραψε:Το θέμα είναι να έχουμε επιστήμονες επαγγελματίες στα πόστα που κρίνουν τη πορεία της ομάδας. Γιατρούς, γυμναστές, σκαουτς, προπονητές, υπεύθυνους εμπορικών τμημάτων.
paoktzis έγραψε:φημες παντος λενε οτι ο λογος που εφυγε εχει σχεση με την δηλωση σαββιδη που εκανε χθες
Καμία φήμη. Ήταν ξεκάθαρο. Κανεις δεν πράττει επι θεμάτων που αποφασίζω εγώ είπε ο ιβαν, ο τζακ πήρε μια πρωτοβουλία κ το πλερωσε αναγκάζοντας τον σε παραίτηση. Γιατί πρέπει να γράφουμε μασημένη τροφή.efthimis_paok έγραψε:Να ποιος μίλησε με Αναστασίου ...
Πέστα ρε ρειν... Ήμαρτον δηλαδή κάθε μέρα... Μπαίνουμε για το διάλλειμά μας.. Και μας ανεβαίνει η πίεση..rainmaker έγραψε:Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.
logios έγραψε:Ρε σεις ξεκολάτε με το δεν έκανε τίποτα.
Διοικεί εταιρία , δεν είναι celebrity. Τι του είχε ανατεθεί γνωρίζετε; Το έκανε σωστά , γνωρίζετε;
Τι μανία είναι αυτή με τους αφορισμούς ;
Κολοπολύξεροι έλεγε η γιαγιά μου .......................
Όχι δεν τον έφερε ο Τζακ ρε.Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Σαββίδη που έχει κάνει καλή δουλειά. Πρέπει να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του και θα κάνω ό,τι μπορώ. Ο Αγγελίδης με κυνήγησε σε όλη την Ευρώπη για να διασφαλίσει πως είμαι ο κατάλληλος. Είναι τιμή μου να υπηρετήσω αυτό τον μεγάλο σύλλογο που τον ξέρω από τότε που ήμουν παίκτης. Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα. Έχω τρία πεδία αρμοδιοτήτων... Η πρώτη ομάδα με το ιατρικό επιτελείο, τις ακαδημίες και το τμήμα σκάουντινγκ. Όλοι έχουν το ίδιο βαθμό σπουδαιότητας. Πρέπει να θέσω προτεραιότητες και αυτές είναι η πρώτη ομάδα και το τμήμα σκάουτινγκ. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάμε καλά παρά τον λίγο χρόνο που έχουμε να προετοιμαστούμε. Βλέποντας την νοοτροπία στην Ελλάδα και την ιστορία του συλλόγου, καταλήξαμε σε μια λίστα υποψηφίων. Ήθελα ο προπονητής να είναι νέος, πεινασμένος, να έχει προσωπικότητα. Εγώ είμαι ο έμπειρος, οπότε θα βοηθώ τον προπονητή και ήταν σημαντικό να είναι νέος. Κάθε επιτυχία στον Τούντορ".
ετσι....simba έγραψε:Και τι θ περασουν οι περιεργοι?οτι αυτος π στηριζε μαζι με φρανκ τον ιγκορ, εκανε την κρουση στον Αναστασίου![]()
Και γω μαζι...desperando έγραψε:καιρο ειχαμε να συμφωνησουμεrainmaker έγραψε:Αυτή τη ΛΥΣΣΑ που βγάλατε πολλοί εδώ στο φόρουμ με το Βεζυρτζή, ειλικρινά απορώ που τη βρήκατε.
Δηλαδή ποιό είναι το μεγάλο έγκλημα που έκανε;
Υπάρχει κανένας που να ασχολήθηκε στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ και να μη τον βγάλαμε λαμόγιο, αρχιαπατεώνα, χρεωκοπημένο κλέφτη; Εδώ αργούσε ο Ζαγοράκης να κατέβει στο λεωφορείο μετά απο εκτός έδρας ασποτολή και έβγαινε αμέσως φήμη οτι πηδιότανε με τη Λίλη και αδιαφορούσε για την ομάδα (αληθινή ιστορία) την ώρα που ο άλλος κουτουλούσε στα ντουβάρια απ το άγχος για την ομάδα.
Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.
Ο Αγγελίδης έχετε μάθει πόσα έπερνε δυο χρόνια τώρα; Για να κάνει τι; ΤΙ ακριβώς έκανε ο συμπαθής Τζάκ και ήταν απαραίτητος; Εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΦΟΒΟΤΑΝΕ να πάει στα συμβούλια στην Αθήνα; Τέτοιο πρόεδρο θέλει ο ΠΑΟΚ;
Λοιπόν εγώ προσωπικά μιλώντας εντελώς στο άσχετο με τον Teacher πριν τρία χρόνια στο παλατάκι ένα απόγεμα, έλεγα οτι ο Βεζυρτζής, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ, είναι μια χαρά λύση για να κουμαντάρει το καράβι.
ΑΝ ΤΩΡΑ υπάρχουν συμφέροντα πίσω απο αυτό, δεν το ξέρω και ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Στράφηκε σε άλλες λύσεις πρώτα ο Ιβάν και όλοι απέρριψαν.
ΥΓ. Απο που κι ως που "το κλείσαμε το μαγαζι";;;;;; Δηλαδή τόσα χρόνια που τσιρίζαμε να ξηλώσει τη μισή ομάδα, δεν το κλείναμε το μαγαζί; Τώρα που φεύγει ένας για αφορμή που ακόμα δεν εξακριβώσαμε, σημαίνει οτι καταρρέει η ομάδα; Ήταν ο Αγγελίδης ακρογωνιαίος λίθος του ΠΑΟΚ; Πλάκα μου κάνετε;
Πες μου τοτε εσυ τι εκανε...logios έγραψε:Ρε σεις ξεκολάτε με το δεν έκανε τίποτα.
Διοικεί εταιρία , δεν είναι celebrity. Τι του είχε ανατεθεί γνωρίζετε; Το έκανε σωστά , γνωρίζετε;
Τι μανία είναι αυτή με τους αφορισμούς ;
Κολοπολύξεροι έλεγε η γιαγιά μου .......................
Mīngus έγραψε:Τα πρώτα λόγια του Άρνεσεν ως Τ.Δ. του ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Σαββίδη που έχει κάνει καλή δουλειά. Πρέπει να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του και θα κάνω ό,τι μπορώ. Ο Αγγελίδης με κυνήγησε σε όλη την Ευρώπη για να διασφαλίσει πως είμαι ο κατάλληλος. Είναι τιμή μου να υπηρετήσω αυτό τον μεγάλο σύλλογο που τον ξέρω από τότε που ήμουν παίκτης. Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα. Έχω τρία πεδία αρμοδιοτήτων... Η πρώτη ομάδα με το ιατρικό επιτελείο, τις ακαδημίες και το τμήμα σκάουντινγκ. Όλοι έχουν το ίδιο βαθμό σπουδαιότητας. Πρέπει να θέσω προτεραιότητες και αυτές είναι η πρώτη ομάδα και το τμήμα σκάουτινγκ. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάμε καλά παρά τον λίγο χρόνο που έχουμε να προετοιμαστούμε. Βλέποντας την νοοτροπία στην Ελλάδα και την ιστορία του συλλόγου, καταλήξαμε σε μια λίστα υποψηφίων. Ήθελα ο προπονητής να είναι νέος, πεινασμένος, να έχει προσωπικότητα. Εγώ είμαι ο έμπειρος, οπότε θα βοηθώ τον προπονητή και ήταν σημαντικό να είναι νέος. Κάθε επιτυχία στον Τούντορ".
Όχι δεν τον έφερε ο Τζακ ρε.