EDIT Sorry ρε παλικαρε, νομιζα οτι πανηγυρισες στους επισημους οπως στην τουμπα γι'αυτο στην ειπα και στο ημιχρονο..Μπραβο ρε μαγκα για το γκολ!
Λιγοτερο εγωισμο ομως γενικα ε
Αλλα εσυ πηγες στο λαο!
EDIT Sorry ρε παλικαρε, νομιζα οτι πανηγυρισες στους επισημους οπως στην τουμπα γι'αυτο στην ειπα και στο ημιχρονο..Μπραβο ρε μαγκα για το γκολ!
Λιγοτερο εγωισμο ομως γενικα ε
++++τσιριγώτης έγραψε:Για ποιο λόγο να πουληθεί; ποτέ δεν θα στρωσουμε ομάδα έτσι. Να μείνει και το καλοκαίρι να πάρουμε έναν ακόμη καλύτερο.
MANIAKOS έγραψε:Πάρτε το πρέφα πάρτε το πρέφα θα σας πουλήσουμε τον Μακ και αλλους δέκα
Μη τους το χαλάς ρε συ.τσιριγώτης έγραψε:Για ποιο λόγο να πουληθεί; ποτέ δεν θα στρωσουμε ομάδα έτσι. Να μείνει και το καλοκαίρι να πάρουμε έναν ακόμη καλύτερο.
MANIAKOS έγραψε:Πάρτε το πρέφα πάρτε το πρέφα θα σας πουλήσουμε τον Μακ και αλλους δέκα
Έτσι είναι ας είμαστε βρέξει χιονίσει 20000 στο γήπεδο για να απαιτούμε να χώσει και άλλα λεφτάzarathustra79 έγραψε:Ρε συ mapogo για πες μου, στο τσαμπιονς ληγκ δεν παιζουμε (πρωταθλημα δεν περνουμε), στο γηπεδο έχει δεν έχει 10000 κόσμο και απο πάνω μου ζητάς να πάρει δυοτρεις σεντερμαπακαρες που να μασανε σιδερα, τρειστεσσερις χαφαρους που να καταπίνουν χιλιομετρα και καναδυο σεντερφορ που να τα παστελωνουν. Ε αμα δεν πουλησεις, μπορεις να μου πεις που θα βρεις τα εσοδα;;; Δηλαδη μια ζωη ο ιβαν θα πρεπει να βαζει το χερι στην τσεπη κ αμα δεν το βαλει να τον λες και καβουρα απο πανω;;;;;;
Δόθηκαν φίλε αυτά τα λεφτά.αλλά σε λανθασμένες και αποτυχημένες επιλογές.zarathustra79 έγραψε:Ρε συ mapogo για πες μου, στο τσαμπιονς ληγκ δεν παιζουμε (πρωταθλημα δεν περνουμε), στο γηπεδο έχει δεν έχει 10000 κόσμο και απο πάνω μου ζητάς να πάρει δυοτρεις σεντερμαπακαρες που να μασανε σιδερα, τρειστεσσερις χαφαρους που να καταπίνουν χιλιομετρα και καναδυο σεντερφορ που να τα παστελωνουν. Ε αμα δεν πουλησεις, μπορεις να μου πεις που θα βρεις τα εσοδα;;; Δηλαδη μια ζωη ο ιβαν θα πρεπει να βαζει το χερι στην τσεπη κ αμα δεν το βαλει να τον λες και καβουρα απο πανω;;;;;;