29.Róbert Mak

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: 11.Róbert Mak

Δημοσίευση από simba »

Μπραβο ρε μαγκα για το γκολ!

Λιγοτερο εγωισμο ομως γενικα ε ;)
EDIT Sorry ρε παλικαρε, νομιζα οτι πανηγυρισες στους επισημους οπως στην τουμπα γι'αυτο στην ειπα και στο ημιχρονο..
Αλλα εσυ πηγες στο λαο!
:pano:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Best seller
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συν 23
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Αμεσα ανανεωση με υψηλοτερες απολαβες και ρητρα. Με καλο euro οι προτασεις θα ειναι αναπαντεχες.

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Δυο μπαλάκια πέταξες στους Γερμανούς καμία φορά δεν σε πήραν χαμπάρι πως τους έφυγες. 8-)

Στο Γιούρο βλέπω να χτυπάς λιμιτ απ.

Ανανέωση επιβάλλεται, με υψηλή ρήτρα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

[dailymotion]x3hne14_robert-mak-goal-dortmund-0-1-paok-10-12-2015_sport[/dailymotion]

Παντως ρε μπαγασα, τη μπαλα την ανοιξες πολυ προς στα αριστερα, πολυ ρισκαδορικο..

Αλλα φανταστικο τελειωμα με το κακο σου ποδι!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όλος ο συνδυασμός τελειος και το τελείωμα ιδανικό

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θέλω γκολ και στη Λιβαδειά, η ευστοχία είναι το ζητούμενο σλοβακε.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

τσιριγώτης έγραψε:Για ποιο λόγο να πουληθεί; ποτέ δεν θα στρωσουμε ομάδα έτσι. Να μείνει και το καλοκαίρι να πάρουμε έναν ακόμη καλύτερο.
++++
MANIAKOS έγραψε:Πάρτε το πρέφα πάρτε το πρέφα θα σας πουλήσουμε τον Μακ και αλλους δέκα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

τσιριγώτης έγραψε:Για ποιο λόγο να πουληθεί; ποτέ δεν θα στρωσουμε ομάδα έτσι. Να μείνει και το καλοκαίρι να πάρουμε έναν ακόμη καλύτερο.
Μη τους το χαλάς ρε συ.

Εδώ γίνανε μάνατζερς.

Οπως στη Μονοπολι.

Πετάς τα ζάρια κ αγοράζεις ή πουλάς.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ρε συ mapogo για πες μου, στο τσαμπιονς ληγκ δεν παιζουμε (πρωταθλημα δεν περνουμε), στο γηπεδο έχει δεν έχει 10000 κόσμο και απο πάνω μου ζητάς να πάρει δυοτρεις σεντερμαπακαρες που να μασανε σιδερα, τρειστεσσερις χαφαρους που να καταπίνουν χιλιομετρα και καναδυο σεντερφορ που να τα παστελωνουν. Ε αμα δεν πουλησεις, μπορεις να μου πεις που θα βρεις τα εσοδα;;; Δηλαδη μια ζωη ο ιβαν θα πρεπει να βαζει το χερι στην τσεπη κ αμα δεν το βαλει να τον λες και καβουρα απο πανω;;;;;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:Πάρτε το πρέφα πάρτε το πρέφα θα σας πουλήσουμε τον Μακ και αλλους δέκα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑνιακέ έχεις κανα μήνα είσαι σε φούλ φόρμα ρε πουλέν!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

zarathustra79 έγραψε:Ρε συ mapogo για πες μου, στο τσαμπιονς ληγκ δεν παιζουμε (πρωταθλημα δεν περνουμε), στο γηπεδο έχει δεν έχει 10000 κόσμο και απο πάνω μου ζητάς να πάρει δυοτρεις σεντερμαπακαρες που να μασανε σιδερα, τρειστεσσερις χαφαρους που να καταπίνουν χιλιομετρα και καναδυο σεντερφορ που να τα παστελωνουν. Ε αμα δεν πουλησεις, μπορεις να μου πεις που θα βρεις τα εσοδα;;; Δηλαδη μια ζωη ο ιβαν θα πρεπει να βαζει το χερι στην τσεπη κ αμα δεν το βαλει να τον λες και καβουρα απο πανω;;;;;;
Έτσι είναι ας είμαστε βρέξει χιονίσει 20000 στο γήπεδο για να απαιτούμε να χώσει και άλλα λεφτά

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

zarathustra79 έγραψε:Ρε συ mapogo για πες μου, στο τσαμπιονς ληγκ δεν παιζουμε (πρωταθλημα δεν περνουμε), στο γηπεδο έχει δεν έχει 10000 κόσμο και απο πάνω μου ζητάς να πάρει δυοτρεις σεντερμαπακαρες που να μασανε σιδερα, τρειστεσσερις χαφαρους που να καταπίνουν χιλιομετρα και καναδυο σεντερφορ που να τα παστελωνουν. Ε αμα δεν πουλησεις, μπορεις να μου πεις που θα βρεις τα εσοδα;;; Δηλαδη μια ζωη ο ιβαν θα πρεπει να βαζει το χερι στην τσεπη κ αμα δεν το βαλει να τον λες και καβουρα απο πανω;;;;;;
Δόθηκαν φίλε αυτά τα λεφτά.αλλά σε λανθασμένες και αποτυχημένες επιλογές.

Κάνε μια σούμα Μαντούρο-Μάρτενς-Κόστα,βάζω(για να γίνω κακός) και όλσεν-λέοβατς(1,2 εκ είναι πάρα πολλά για αυτόν τον παίκτη) και φτάνουμε τα 4-5 εκ ευρω

ποσό με το οποίο-αν ξοδευόταν σωστά-έκανες παππάδες

αν βάλουμε και αποζημιώσεις Δώνη-Στέφενς, καθώς και όσα δόθηκαν σε Χούσεν-Νίνη-Σπυρόπουλο-Καμαρά-Ολίσε-Νέτσιντ,φτάνουμε το ιλλιγιώδες ποσό των 10 εκ

ΥΓ άλλωστε το να΄φέρεις καλό παίκτη,δεν χρειάζονται πάντα λεφτά(βλέπε Μαλεζάς-Μακ-Ροντρίγκεζ)
για να μην πούμε το χιλιοειπωμένο παράδειγμα του Αστέρα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

"""και όλσεν-λέοβατς(1,2 εκ είναι πάρα πολλά για αυτόν τον παίκτη) και φτάνουμε τα 4-5 εκ ευρω""

Φαντάζομαι και για τον Σάμπο και τον Τσίμιροτ, είναι πάρα πολλά τα λεφτά, θα έλεγες μέχρι πριν 2 εβδομάδες.
Βιάζεσαι και θα εκτεθείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”