ρε άσιμε και γω κατευθείαν το αβατάρ σου θυμήθηκα με το που διάβασα την είδησηjohn4serres έγραψε:Asimos έγραψε:Επιτέλους δικαιώθηκε το Avatar μου.
κανόνισε γιατί μπορεί μέσα στο επικείμενο κράξιμο, να την "ακούσεις" και συ
ρε άσιμε και γω κατευθείαν το αβατάρ σου θυμήθηκα με το που διάβασα την είδησηjohn4serres έγραψε:Asimos έγραψε:Επιτέλους δικαιώθηκε το Avatar μου.
Ενω μεχρι τωρα ειμασταν το ευαγγελιο του savoir vivrepaok87 έγραψε:
Πάμε για σεζόν μεγάλης καλτίλας!
Δεν με απασχολεί το κράξιμο. Μετά από 10 χρόνια σκαψίματος και στησίματος όλων των γεγονότων που μας έκαναν να χάσουμε τα μαλλιά μας, επιτέλους οι καρποί της προσπάθειας δικαιώνονται.danirifle έγραψε:ρε άσιμε και γω κατευθείαν το αβατάρ σου θυμήθηκα με το που διάβασα την είδησηjohn4serres έγραψε:Asimos έγραψε:Επιτέλους δικαιώθηκε το Avatar μου.![]()
![]()
![]()
κανόνισε γιατί μπορεί μέσα στο επικείμενο κράξιμο, να την "ακούσεις" και συ![]()
+1paokovios1974 έγραψε: Ενω μεχρι τωρα ειμασταν το ευαγγελιο του savoir vivre
Συγγνωμη αδελφε αλλα αυτα τα ειρωνικα που γραφεις ειναι προσβολη για εναν ανθρωπο που εχει προσφερει πολλα στον ΠΑΟΚ κατω απο αντιξοες συνθηκες και ελπιζω να προσφερει περισσοτερα.Η ιστορια εχει γραφτει και ειναι υβρις να χλευαζουμε καποια πραγματα.Παντα φιλικα και με ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ διαθεση.iliasp έγραψε:Τον Αγγελο τον ηθελε Ρεαλ, Τσελσι, Μπαγερν και καταφεραμε και τον πηραμε εμεις. Μπραβο Ιβαν!!! Ακουγεται οτι ο Αγγελος θα φερει και την μιση ομαδα του Πλατανια μαζι του, οποτε του χρονου την εχουμε σιγουρη την παραμονη στην κατηγορια! Σωθηκαμε! Δε θα πεσουμε ποτε!
Y.Γ. Μαρινακης, Αλαφουζος κτλ εχουν ανοιξει σαμπανιες κιολας, θα φωταγωγηθει Πειραιας/Λεωφορος μολις ανακοινωθει επισημα η συμφωνια με Αγγελο κτλ.
http://www.youtube.com/watch?v=uZ5s-vWvvQw
riegel έγραψε:Φαινεται λοιπον οτι καταλήγουμε στον Άγγελο..
Κατ' εμε μια κίνηση που δείχνει α) οτι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός στην ομάδα, μιας και 2+ μηνες απο τη φυγη Στεφενς δεν έχεις κάνει επαφές με άλλους προπονητες
β) έλληψη οράματος γιατί επιλέγεις έναν άνθρωπο που ξέρεις τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κανει
και γ) φόβο διοτί μοιάζει κίνηση για να κατευνάσει τις αντιδράσεις ενος (μεγάλου ή μικρού δε θα κάτσω να ασχοληθώ) μέρους των φίλων της ομάδας μετα την αποτυχημένη χρονια...
Το τι μπορεί να κάνει ο Άγγελος είναι γνωστό..Θα έρθουν στην ομάδα "δικα του παιδια" συνήθως απο ομαδες που έχει δουλέψει (πλατανιας, γιαννενα, εθνικη Κύπρου) θα βρει και 2-3 ξένους "δουλευταράδες θα τους παθιάσει και θα παίζουμε με τσαμπουκα..Αυτο ήταν αρκετό πριν 15 χρόνια για να μας βάζει στην πρώτη 4αδα...Πριν 15 χρονια που ερχόμασταν απο εποχές που βλέπαμε την 4αδα με το κυάλι, κινδυνεύαμε με υποβιβασμό και είχαμε πρόεδρο τον Βουλινο. Αρκεί αυτό σήμερα;
Πλεον οι εποχές έχουν αλλάξει, οι στόχοι είναι διαφορετικοί, τα μπάτζετ έχουν ανοίξει και το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί..Καλός, χρυσός ο Άγγελος ομως βαδίζει στα 60+ (μια ηλικία που οι περισσότεροι άνθρωποι στα περισσότερα επαγγέλματα βγαίνουν στη σύνταξη) και έχει πάνω από 10 χρόνια να ασχοληθεί με προετοιμασία ομαδας και άλλα τόσα να κοουτσάρει ομάδα της πρώτης 5αδας.
Και εν πάση περιπτώση δεν καταλαβαίνω αυτο που ακούγεται απο πολλους "εδω που φτάσαμε ο καταλληλότερος είναι ο Άγγελος".. τι απελπισία είναι αυτη; Που φτάσαμε και για τι πραγμα ειναι κατάλληλος; Για να βγούμε 3οι; για να πάρουμε ένα ηρωικό κύπελλο με τον Κατσικά και τον Ιντζίδη; Και μετα; Εγώ θέλω κάποιον που να μπορεί να δημιουργήσει μια σύγχρονη ομάδα, σωστα προπονημένη που θα παιζει σωστο και μοντερνο ποδόσφαιρο..
Για να το πετύχεις αυτο απο τη στιγμή που είναι δύσκολο να φέρεις τα τοπ ονόματα προπονητών θεωρώ ότι η λύση του να φέρεις κάποιον νεό και φιλόδοξο που να έχει εμπειρίες απο μεγάλες ευρωπαικές ομάδες είναι η καταλληλότερη..Ακόμα και στο βάζελο με 0 λέφτα το δίδυμο Αναστασίου-Νταμπίζα πέτυχε εμας γιατι μας έχει πιάσει τοση απελπισία;
++++++++iliasp έγραψε:Τον Αγγελο τον ηθελε Ρεαλ, Τσελσι, Μπαγερν και καταφεραμε και τον πηραμε εμεις. Μπραβο Ιβαν!!! Ακουγεται οτι ο Αγγελος θα φερει και την μιση ομαδα του Πλατανια μαζι του, οποτε του χρονου την εχουμε σιγουρη την παραμονη στην κατηγορια! Σωθηκαμε! Δε θα πεσουμε ποτε!
Y.Γ. Μαρινακης, Αλαφουζος κτλ εχουν ανοιξει σαμπανιες κιολας, θα φωταγωγηθει Πειραιας/Λεωφορος μολις ανακοινωθει επισημα η συμφωνια με Αγγελο κτλ.
Ισχυροποίησες το επιχείρημα μου...δηλαδή, ΓΙΑΤΙ δεν αφήνετε τον εκάστοτε προπονητή να κάνει το έργο του και συνέχεια θέλετε κάτι διαφορετικό;;;;; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι συγκεκριμένα ο Άγγελος αλλά μιλάω για την νοοτροπία σου και άλλων εδώ μέσα σχετικά με το θέμα προπονητή.stelyk έγραψε:το εγραψες στις 28/08/2013 ουτε καν δευτερολεπτο δεν του δινεις πιστωση αλλου τις εξυπναδες λοιπονPaokArxis έγραψε:Ε Σαββίδη ΑΚΟΥΣ; Μέχρι τον Οκτώβρη δίνει χρόνο ο "στελύκ" στον Άγγελο...ΜΕΤΑ κρυφτείτε!stelyk έγραψε:Λαθος η προσληψη του Αγγελου εν ετη 2014 για τον παγκο μας, τον αγαπω, τον εκτιμω αλλα δεν τον θελω προπονητη στην αντρικη ομαδα. Αν παλι τελικα προσληφθει θα του δωσω πιστωση εως και τον οκτωβρη, μετα θα αρχησω μουρμουρα...
Και προς Θεου αν αποτυχει μην τυχον δω τυπου ΓΧ για να βγει η χρονια, τοτε θα βγω απεναντι .&-
Φυσικα μακαρι να κανω κωλοτουμπες γυμνος στην τσιμισκη και ο ΠΑΟΚ να πετυχει τους στοχους του.
Και εγώ θέλω να γ@!$ει η ομάδα τον οκτώβρη ΑΛΛΑ οι ομάδες θέλουν χρόνια να χτιστούν και υπάρχουν τόσα παραδείγματα στην Ευρώπη. 2 χρόνια πέρασαν αλλά συνέχεια ο κόσμος περνάει αυτή την ανυπομονησία στην ομάδα και είναι σαν το γιοφύρι της άρτας αφού γίνονται συνέχεια λάθος κινήσεις.
Αφήστε μια φορά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γίνουμε ομάδα......καλά εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο....εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτό που έβλεπα και φαίνεται η δουλειά που γίνεται....
άκους εκέι Άγγελο λέει... αναπωλεί τις γιόμες ?!?
Ενώ με όλους τους άλλους πονάνε τα χέρια μας από το να σηκώνουμε τίτλους!!!iliasp έγραψε:Τον Αγγελο τον ηθελε Ρεαλ, Τσελσι, Μπαγερν και καταφεραμε και τον πηραμε εμεις. Μπραβο Ιβαν!!! Ακουγεται οτι ο Αγγελος θα φερει και την μιση ομαδα του Πλατανια μαζι του, οποτε του χρονου την εχουμε σιγουρη την παραμονη στην κατηγορια! Σωθηκαμε! Δε θα πεσουμε ποτε!