Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Τέλος πάντων ας κοιτάξουμε το καλο της ομάδας και ο ιβαν να μάθει γρήγορα πως δουλεύει το σύστημα και να τους τρυπησει τους πουστηδες .....για φέτος δεύτερη θέση και το καλοκαίρι είσοδος στους ομίλους θα ειναι δυνατή σφαλιάρα στον δαφνοστεφανωμενο αυτο σε πρώτη φάση .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

angelheart έγραψε:Η μεγάλη κληρονομιά του "Θείου" στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι φυσικά οι τίτλοι που άφησε στον ΟΣΦΠ. Τίτλους θα έπαιρνε ο ΟΣΦΠ έτσι και αλλιώς και με άλλον πρόεδρο. Είναι το ότι δημιούργησε μια γενιά οπαδών (σε ΟΛΕΣ τις ομάδες) που "έμαθαν" ότι ΜΟΝΟ αν γίνεις και "γαύρος" στη θέση του γαύρου θα πάρεις τίτλους. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν πλέον σε όλες τις ομάδες, και όχι μόνο στον ΟΣΦΠ.
Δε νομίζω ότι χρειαζόταν ο "Θείος" για να γαλουχηθεί ο οπαδός με το δόγμα "αν δεν γίνεις γάβρος δεν παίρνεις τίτλους". Το "γάβρος" αντιπροσωπεύει το σήμερα.
Τώρα είναι ο γάβρος, κάποτε ήταν ο βάζελος, το χανούμι, κάποτε πάλι ο γάβρος κοκ.
Άλλωτε ήταν ο κόκαλης, άλλωτε ο κοσκοτάς, ο τίγρης, ο σαλιαρέλης, ο καπετάνιος κλπ. Το ζητούμενο κοινό: ο έλεγχος των θεσμών που επηρρεάζουν και η δημιουργία υποτακτικών σωματείων (αν και το πρώτο φτάνει). Ο έλεγχος της ΕΠΟ, της ΕΠΑΕ και προσφάτως της σουπερλίγκας, με απότερο σκοπό την περιβόητη "προστασία της επένδυσης". Σας θυμίζει κάτι το τελευταίο;
Η μέχρι τώρα συζήτηση είναι καθαρά υποθετικού χαρακτήρα. ΤΩΡΑ, μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να δηλώνει περήφανος, άσπιλος και αμόλυντος.
ΑΝ και ΟΤΑΝ θα πάρουμε τίτλο, με τρίποντα από θυγατρικές και σφάξιμο των υπολοίπων, τότε να δω ποιοι θα βγουν να τα γράψουν.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

angelheart έγραψε:Εσύ πετάχτηκες σαν να μη πω τι, και άφησες υπονοούμενα για κάποιον, λέγοντας οτι πρέπει να "τον ξεριζώσουμε". Ε ακριβώς με την ΔΙΚΗ ΣΟΥ λογική πετάγομαι και εγώ και αφήνω υπονοούμενα για σένα. Και λέω οτι ΕΣΥ είσαι ο εχθρός και πρέπει να σε διώξουμε. Τη δική σου λογική ακολουθώ. Τίποτα παραπάνω.
μήπως τα μπέρδεψες λίγο; σε ποιο σημείο ακριβώς εγώ είπα οτί πρέπει να τον ξεριζώσουμε;

μια χαρά διαβάζω ακόμα. Εγώ λέω να σε διώξουμε. Είσαι ύποπτος. Μπορεί να είσαι και Αρειανός (συνεχίζω να αφήνω υπονοούμενα, έτσι στο άσχετο.)
Angelheart
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

DC έγραψε:ΑΝ και ΟΤΑΝ θα πάρουμε τίτλο, με τρίποντα από θυγατρικές και σφάξιμο των υπολοίπων, τότε να δω ποιοι θα βγουν να τα γράψουν.
εσένα θα σε χαλάσει αυτό αν γίνει; θα αντιταχθείς σε αυτό ή όχι;
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

tsou εσένα δεν θα σε χαλάσει;;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Eυτυχώς που υπάρχουν ακόμη (εδώ μέσα) άτομα σαν τον tsou και μου υπενθυμίζουν τα αυτονόητα.Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς αδερφέ (δεν ξεχνώ που συναντηθήκαμε στην Αθήνα παλαιότερα). ΠΑΟΚ μια ζωή.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Κώστα η παντοκρατορία του Καπετάνιου είχε κυρίως έναν αντίπαλο. Τον ΟΣΦΠ. Τους έκανε χοντρά χουνέρια ο Βαρδινογιάννης. Με τους υπόλοιπους δεν ήταν το ίδιο. Κοσκωτά δεν προλάβαμε. Θα τα έκανε σίγουρα και αυτός αλλά τον φάγανε τότε οι πολιτικοί. Παράγοντας Σαλιαρέλης δεν υπήρξε. ΑΣΤΕΙΟΣ ο άνθρωπος.

Η μεγάλη διαφορά του Ρίγκο από τον Θείο ήταν ότι ο Θείος ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ το ποδόσφαιρο. Πήρε πρωταθλήματα με ΑΣΤΕΙΟΥΣ παίκτες. Με 2-3 διαφορετικούς προπονητές, την ίδια σεζόν, με ανατροπές δικαστικών αποφάσεων με με με...Γενικά ήθελε να ΔΕΙΞΕΙ κιόλας οτι κάνει οτι γουστάρει. Και οι μ@λ@κες οι "γαύροι" βαρούσαν και παλαμάκια ρυθμικά.

Επί Ρίγκο πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα ενώ και η ΚΑΛΗ ομάδα της ΑΕΚ πήρε 3 (αν θυμάμαι καλά). Σιγά μην άφηνε ο Θείος να γίνει κάτι τέτοιο. Το 85, τον καλό ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ του έκανε 4-0 στον ημιτελικό του κυπέλλου εδώ. Λες εσύ οτι αυτό θα γινόταν ποτέ επί Θείου ; που είναι κύπελλο δλδ ΑΣΧΕΤΟ με τα λεφτά του Τσου Λου.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:tsou εσένα δεν θα σε χαλάσει;;
από τα προηγούμενα post μου τι κατάλαβες; φυσικά και θα με χαλάσει. θα πάθω κρίση ταυτότητας, να στο πω απλά.
paok87 έγραψε:Eυτυχώς που υπάρχουν ακόμη (εδώ μέσα) άτομα σαν τον tsou και μου υπενθυμίζουν τα αυτονόητα.Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς αδερφέ (δεν ξεχνώ που συναντηθήκαμε στην Αθήνα παλαιότερα). ΠΑΟΚ μια ζωή.
γεια σου τρελόΠΑΟΚτσάκι να περνάς καλά εκεί πάνω και αν έρθεις καμιά αθήνα, μακάρι να ξανακανονίσουμε κανα 5*5 με τα άλλα τα ΠΑΟΚια, να θυμηθούμε λίγο τα παλιά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

το θέμα δηλαδή είναι οτι οκ, να μας προστατέψει, αλλά 50-50, όχι να αδικούμε. Και αυτό είναι αρκετό δηλαδή; οκ, έστω και οτι εμείς δίνουμ 30 ματς 50-50 και ο γαύρος 28 στο 90-10 και τα δύο με εμάς 50-50. Πάλι Μάιο θα παίζουμε.

Ούτε εγώ θέλω να γίνω γαύρος στη θέση του γαύρου, αλλά ναι, εάν μπορώ να τους σκίσω και φανερά και κρυφά και ξεφτυλισμένα και με 15 πέναλτι και 11 κόκκινες, ναι, το θέλω, αυτούς τους πρασινοκοκκινοκίτρινους της Αθήνας, γιατί τόσα χρόνια που με σφάζουν, ναι μεν η αδικία με έκανε πιο ΠΑΟΚτσή, αλλά μου στέρησε σχεδόν όλα όσα θα μπορούσα να έχω γευτεί και χαρεί ως ομάδα. Όχι, όταν με βαράν, θα βαρέσω και εάν μπορώ και πρώτος, και αυτό είναι επίσης στο DNA του ΠΑΟΚτσή, δεν είναι;

Το οτι επικεντρωνόμαστε στο ΒΓ για μένα είναι επιφανειακή προσέγγιση. Δλδ εαν ο Ιβάν έφερνε χωρίς να ακουστεί κιχ κανά γατόνι σιβηριανό και έκοβε και έραβε, τι θα γινόταν; Μας ενοχλεί οτι είναι το συγκεκριμένο λαμόγιο που εθεάθη στην Τούμπα χθες πιο πολύ από το οτι δυστυχώς χρειαζόμαστε και τέτοιες δυνάμεις για να πάρεις αυτό που θα σου αξίζει αγωνιστικά εδώ στο Ελλαδιστάν; Τέλος, χωρίς παρασκήνιο εδώ δεν κάνεις τίποτα.

ας κάνει παράγκα α λα κρόκους ο Ιβάν και τα ξαναλέμε, για την ώρα, απλά έχουμε φήμες. Οκ, δεν λέμε να γίνουμε γαύροι α λα κρόκους, αλλά ούτε με το σταυρό στο χέρι γίνεται δουλειά.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

tsou έγραψε:μια ερώτηση να κάνω στους αδερφούς eorptol και ταγματάρχη.
λέτε για έναν ΠΑΟΚ δυνατό παντού. κάτι που με βρίσκει σύμφωνο.
το δυνατός όμως έχει άλλη έννοια και άλλα όρια για τον καθένα.
αν ο ΠΑΟΚ(λέμε υποθετικά ΑΝ) ξεκινήσει να οικοδομεί κάτι τόσο ισχυρό, όσο αυτό που ξεκίνησε να οικοδομεί ο γαύρος το 96-97. παράγκες, συστήματα, διαπλεκόμενα, γνωριμίες κτλ. και πράγματι αρχίσουν και έρχονται τα πρωταθλήματα το ένα πίσω από το άλλο με πέναλτυ με σφαγές και γενικά με παπουτσέληδες, με παπαπέτρους, με βαλιάνους, με κασναφέρηδες κτλ.
τότε θα χαλαστήτε; ναι ή όχι; θα αντιδράσετε; ναι ή όχι;
θελώ ειλικρινή απάντηση όμως αν γίνετε.

λοιπον....επειδη ομελετα χωρις να σπασεις αυγα δεν γινεται
ας παρει 4 παικταραδες...να ριχνουμε σε ολα τα χωρια (μικρα-μεγαλα) ντορτια στην Τουμπα
και απο εκει και περα ας βρει εναν τροπο με Τον η Τους καταλληλους ανθρωπους και ας μας προστατεψουν απο τις ''σφαγες'' στα εκτος εδρας με τα χωρια(μικρα-μεγαλα).
και παμε τωρα στο Π.Ο.Κ. γιατι για αυτους θελω sex και βια μαζι.

αυτους λοιπον θελω να τους γ@μησω με ολους τους τροπους, και σε ολες τις στασεις...
και να τους ξευτιλισω με τους παικταραδες που θα εχω,,αλλα και αν τυχον βρεθω σε ασχημη μερα..λεμε τωρα...
να μου δωσει το κορακι το αμβισβητουμενο πεναλτυ,η να μη σηκωσει την σημαια ο εποπτης αν ειμαι στο οριο....
και να τους φορτωσει με καρτες,και να τους δωσει και καμια κοκκινη στο 60'λεπτο και μετα να το φτασω το κοντερ στο ντορτι....και αμα λαχει να με παιζει 60-40 μεσα στο καραισκακη...
αυτα θελω....και στα π@παρια μου αν με πουν κατεστημενο αυτοι οι κ@ργιοληδες....ετσι να ποναει θελω...
και μετα να βγαινουν οι κοκκινοπρασινη βρυκολακες να κλαιγωνται στα παραθυρα....και να βγαινει κανανας δικος μας και να τους την λεει με το γνωστο Σαλονικιωτικο υφος και στραβοστομιασμα....
ελα μωρε...τι φωναζετε....ενταξει...και τι εγεινε;
4 φαγατε :mrgreen:
βρε καντε πρωτα ομαδα,και μετα μιληστε για διατησια :lol:
και μετα να πηγαινουν οι σκ@τογαυροι στου ρεντη
και να κυνηγανε τον προεδρο τους ...και να πλακωνουν στο ξυλο τους παικτες τους :lol: :lol: :lol:

αυτα θελω....
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Εγω παντως πιστευω οτι το πουλι ποναει περισσοτερο οταν απο την πλευρα σου εισαι καθαρος... και αν ειναι να γινω γαυρος, καλυτερα να αλλαξω ομαδα... Ετσι στεγνα...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:αυτους λοιπον θελω να τους γ@μησω με ολους τους τροπους, και σε ολες τις στασεις...
και να τους ξευτιλισω με τους παικταραδες που θα εχω,,αλλα και αν τυχον βρεθω σε ασχημη μερα..λεμε τωρα...
να μου δωσει το κορακι το αμβισβητουμενο πεναλτυ,η να μη σηκωσει την σημαια ο εποπτης αν ειμαι στο οριο....
και να τους φορτωσει με καρτες,και να τους δωσει και καμια κοκκινη στο 60'λεπτο και μετα να το φτασω το κοντερ στο ντορτι....και αμα λαχει να με παιζει 60-40 μεσα στο καραισκακη...
αυτα θελω....και στα π@παρια μου αν με πουν κατεστημενο αυτοι οι κ@ργιοληδες....ετσι να ποναει θελω...
και μετα να βγαινουν οι κοκκινοπρασινη βρυκολακες να κλαιγωνται στα παραθυρα....και να βγαινει κανανας δικος μας και να τους την λεει με το γνωστο Σαλονικιωτικο υφος και στραβοστομιασμα....
ελα μωρε...τι φωναζετε....ενταξει...και τι εγεινε;
4 φαγατε :mrgreen:
βρε καντε πρωτα ομαδα,και μετα μιληστε για διατησια :lol:
και μετα να πηγαινουν οι σκ@τογαυροι στου ρεντη
και να κυνηγανε τον προεδρο τους ...και να πλακωνουν στο ξυλο τους παικτες τους :lol: :lol: :lol:
αυτα θελω....
για μένα δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι από μικρός. είναι κάτι άλλο. κάτι ξένο και αποκρουστικό.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ανούσια συζήτηση. Αυτός που βάζει τα λεφτά αυτός αποφασίζει. Τζάμπα σκοτώνεστε. Το θέμα είναι να φτιάξει ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο και να τη χαίρετε ο κόσμος. Αν το κάνει αυτό κανείς δε θα ασχοληθεί με τον Γκαγκάτση και τον οποιονδήποτε Γκαγκάτση βάλει στη διοίκηση. Αυτά είναι δευτερεύοντα και ξαναλέω από τη στιγμή που η ΠΑΕ έχει ιδιοκτήτη δε μας πέφτει και λόγος. Θα κριθεί κι αυτός εκ του αποτελέσματος. Και το αποτέλεσμα είναι ο μηδενισμός των χρεών η δημιουργία ομάδας που θα διεκδικεί τίτλους και το γήπεδο. Αν πιστεύει ότι σε κάτι από αυτά θα τον βοηθήσει ο Γκαγκάτσης ας τον φέρει. Όλα τ άλλα ότι ήταν υπάλληλος του μαρινάκη και του κόκκαλη είναι για λαϊκή κατανάλωση. Είδαμε και τους παοκαρχες που μας φτάσανε ένα βήμα πριν τη διάλυση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Άιντε πάλι απο την αρχή.

1. Ξεκινάτε με λάθος υπόθεση και πάλι. Νομίζετε οτι φέρνει Γκαγκάτση για να πάρει διαιτησία με το μέρος του σε κάποια ματς. ΔΕΝ είναι αυτός ο στόχος. Στόχος για μένα είναι να διαλύσει το σύστημα στην Αθήνα, να μην τους αφήνει να πιέζουν καταστάσεις και να κινούν τα νήματα. Να τα κινεί αυτός (ο Ιβάν), ξεζουμίζοντας παραγοντικά τους αντιπάλους του... Εδώ είναι το ερώτημα : Θα καταφέρει να το κάνει αυτό χωρίς να ρίξει την ηθική του ΠΑΟΚ; Αυτό μένει να το δούμε...

2. Επειδή ο Γαύρος είχε προμετωπίδα τη διαιτησία για να κερδίζει, δε σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ θα κάνει το ίδιο. Ο Σαββίδης θέλει να κάνει ομάδα αλλά να καλύψει και τα νώτα του. ΔΕΝ θα βάλει τον αυτόματο πιλότο στην Ελλάδα για να γελοιοποιείται στην Ευρώπη, όπως ο γαύρος...

Όλα αυτά βεβαίως στην Ελλάδα λίγο μετράνε... Απο τη στιγμή που τα καμένα μυαλά θα γράψουν στα σχόλια του χ site οτι "α ο ΠΑΟΚ πήρε Γκαγκάτση, ου Βούλγαροι που το παίζατε επαναστάτες", τότε άντε να αναστρέψεις το κλίμα. Σε αυτή την περίπτωση θέλει αρχίδια για να πεις, "σας έχω γραμμένους, όποιος έχει να προσάψει κάτι ας το κάνει. Αν δεν έχετε στοιχεία και ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σφαγές όπως επί Κόκκαλη, μη μου τα ζαλίζετε..."
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

adamroxas έγραψε:Εγω παντως πιστευω οτι το πουλι ποναει περισσοτερο οταν απο την πλευρα σου εισαι καθαρος... και αν ειναι να γινω γαυρος, καλυτερα να αλλαξω ομαδα... Ετσι στεγνα...
Γαύροι θα γίνουμε θα γίνουμε όταν θα πάρουμε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα και θα σφάζουμε τις ομάδες διαιτητικά παντού. Αν γίνει αυτό να υπάρξει η γκρίνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”