László Bölöni
Re: László Bölöni
2 προπονητές διαφορετικής νοοτροπίας και προσέγγισης..
Μην αναλωνόμαστε τώρα στον Σάντος ,εδώ μιλάμε για τον Μπόλονι..
Μην αναλωνόμαστε τώρα στον Σάντος ,εδώ μιλάμε για τον Μπόλονι..
dj_timo έγραψε:Olorin έγραψε:Καλος ειναι, αλλα Σαντος δεν ειναι.
Μετα απο ενα μηνα βγηκε το πορισμα?
Δε βγήκε το πόρισμα αλλά είναι η σκλήρη πραγματικότηα...Εύχομαι να μας διαψεύσει,με όλη μου τη ψύχη
...Έχω έναν σέντερ φορ τον Αθανασιάδη, δεν είμαι πάντα ευχαριστημένος μαζί του, αλλά λόγω της κατάστασης του ΠΑΟΚ πρέπει να του δίνω ευκαιρίες....
Τι θέλει να πεί ο ποιητης;
Τι θέλει να πεί ο ποιητης;
-
george aspromayros έγραψε:επειδη ειναι δασκαλος και για μενα πολυ εξυπνος κ μεγαλο μυαλο γιαυτο δε μου αρεσε ουτε το ρημα ελπιζω ουτε φυσικα η 4αδα...
Φυσικα κ θελω χαμηλα τη μπαλα κ να μη μιλαμε για πρωταθλημα κ τετοια...αλλα οχι να ακουω και για τετραδα....
ποιος τον ξερει τι σκεφτηκε κ το πε!
αντε να ξεκολλαμε τωρα γιατι εχουμε σημερα μπαλιτσα!!![]()
Γενικά πάντως έχει αυτήν την τάση...Θυμήσου π.χ. "Θα είμαι ευχαριστημένος με το Χ στην Βαλερένγκα"
- PAPA TSIBIKOS
george aspromayros έγραψε:Δε μου αρεσαν οι δηλωσεις αυτη τη φορα..
Εμένα δεν με άρεσε καθόλου μα καθόλου το στήσιμο της αμάδας καθώς και η διαχείρηση
του αγώνα.
Ονόματα να μην λέμε , αλλά ο κοντός ΔΕΝ βγαίνει όταν το ματς είναι στα κουλούρια.
Έχει άλλους να βγάλει....που του την λένε κιόλας.
παιδια ...δυστυχως δεν ειναι καλη η εικονα της ομαδας και δεν μιλω φυσικα μονο για το σημερινο παιχνιδι..αλλα ειναι ακομη νωρις ..πολυ νωρις ....και δεν πρεπει να βγαζουμε ετσι συμπερασματα ...αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν κανει λαθοι ΠΟΤΕ !! και το χειροτερο οτι μολις του ορμηξαν ο χαλκιας και η παρεα του εγινε αληφη !! κριμα . δασκαλος !!! .....ολοι η παρεα μεσα...τελος αδερφια θα κριθει στο τελος της σεζον...ετσι ειναι το σωστο....και δεν θα κανουμε οπως πέρσι
- george aspromayros
Η σκληρη λοιπον πραγματικοτητα λεει οτι ο Σαντος δεν ειχει ΠΟΤΕ 16 και ΘΛΑΣΕΙΣ!
αυτο με τσουρουφλιζει....και αντε εγιναν..μετρα δεν πηραν ακομη για να σταματησουν?
αυτο με τσουρουφλιζει....και αντε εγιναν..μετρα δεν πηραν ακομη για να σταματησουν?
- navigator11
ας αφεθούν στην άκρη οι συγκρίσεις με το σάντος.ο σάντος για μένα έθεσε πάρα πολύ ψηλά τον πήχη στον τομέα της αποτελεσματικότητας,ακολουθώντας τη δική του μέθοδο,η οποία είχε σε αρκετούς εξ ημών αρνητικότατο αντίκτυπο.πέτυχε αυτά που πέτυχε.όλοι τα γνωρίζουμε.ο μπόλονι κινείται ΙΔΕΑΤΑ σε άλλη κατεύθυνση,διαφορετική από του προκατόχου του (μιάς και όσοι ήρθαν μετά τον πορτογάλο δε λογίζονται προπονητές) αλλά ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙΝ δουλεύει με "υλικά" του παρελθόντος,διαλεγμένα προς υλοποίηση παρόμοιων στόχων με τους νύν τεθέντες αλλά με παντελώς διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία.προς τούτο είναι εξ ορισμού άδικο να τον κρίνουμε και τόσο πρόωρα και τόσο αυστηρά.προσωπικά τη χρονιά τούτη δεν προτίθεμαι να ασκήσω ούτε καν ελαφριά κριτική στο λάζλο.απλά (θα) περιμένω,(θα) βλέπω,άλλοτε (θα) πανηγυρίζω κι άλλοτε (θα) υπομένω.
Πείτε του κάποιος να κάνει προπονήσεις αλα Χάβος να μην έχουμε θλάσεις..και να αφήνει στην εξέδρα τους παίκτες κλειδιά για να μην τραυματίζονται ποτέ..άντε με τον πανάσχετο που μπλέξαμε, ούτε το σύγχρονο 9-1-0 του Αναστό δεν μπόρεσε ν'αντιμετωπίσει..ρε φέρτε πίσω Μάκη Χάβο που είναι και δικό μας παιδί..Λάζλο go village
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- george aspromayros
Χρηστο, αν ειχε ο Βαλβερδε ή ο καθε Βαλβερδε τοσες θλασεις...θα βουιζε ολη η αθηνα!
Οσο αφορα το Χαβο απο αυτον μπορει να το περιμενα λογω της απειριας του...οχι ομως απ το Λαζλο..
Ο καθενας κρινεται συμφωνα και με τις περγαμηνες του....και συμφωνα με το αντικειμενο που εχω σπουδασει μου λεει οτι σ αυτο τον τομεα το τημ θες, ο προπονητης, κανει καποιο λαθος.... τα πραγματα με την επιβαρυνση των συνεχομενων αγωνων μπορει να γινουν ακομη χειροτερα αν δεν διορθωθει το λαθος που γινεται!
τωρα εσυ λεγε οτι θες...η κριτικη που κανω ειναι ελαφρια (κλεμμενο επιθετο απ τον navigator11!
)
Οσο αφορα το Χαβο απο αυτον μπορει να το περιμενα λογω της απειριας του...οχι ομως απ το Λαζλο..
Ο καθενας κρινεται συμφωνα και με τις περγαμηνες του....και συμφωνα με το αντικειμενο που εχω σπουδασει μου λεει οτι σ αυτο τον τομεα το τημ θες, ο προπονητης, κανει καποιο λαθος.... τα πραγματα με την επιβαρυνση των συνεχομενων αγωνων μπορει να γινουν ακομη χειροτερα αν δεν διορθωθει το λαθος που γινεται!
τωρα εσυ λεγε οτι θες...η κριτικη που κανω ειναι ελαφρια (κλεμμενο επιθετο απ τον navigator11!

Γιώργο δεν μένδιαφέρει τι κάνει ο Βαλβέρδε, αν και στο Αθενς τον κατηγορούν ότι στην προπόνηση μόνο μήλα που δεν τους βάζει να παίζουν..και πάλι είναι γεμάτος θλάσεις και τραυματισμούς..ξέρεις πόσους τραυματίες έχει αυτή τη στιγμή?Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις γιατί το τσίρκουλο του Πειραιά έχει 45 άτομα ρόστερ σχεδόν ισάξια.
Όσο για μας, παίκτες που επί ένα χρόνο γυμνάζονταν κάτω από οδηγίες άσχετων και αρχαρίων, με το που κάνουν κανονικές προπονήσεις παθαίνουν θλάσεις, όπως όλοι οι αγύμναστοι..που ακριβώς κολλάς?
Όσο για μας, παίκτες που επί ένα χρόνο γυμνάζονταν κάτω από οδηγίες άσχετων και αρχαρίων, με το που κάνουν κανονικές προπονήσεις παθαίνουν θλάσεις, όπως όλοι οι αγύμναστοι..που ακριβώς κολλάς?
- kataramenos5
Το θεμα των θλασεων , μηπως ειναι και λογω του οτι μετα απο σχεδον ενα χρονο και βαλε οι παικτες εκαναν προετοιμασια της προκοπης και μαλιστα σκληρη και επιπονη ?
Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα των θλασεων ωστε να αποδιδονται και ευθυνες...
Απο εκει και περα αλλα " μαθηματα " παρεδιδε ο πορτογαλλος δασκαλος και αλλα ο ρουμανος ...
Προσωπικα περιμενω και αλλες γκελες και αλλα ατυχη αποτελεσματα.
Ειναι μεσα στο προγραμμα , μεχρι να τους περασει το στυλ παιχνιδιου που αυτος θελει ...
Δεν ειναι τυχαιος αλλωστε . Η δουλεια του θα φανει ...
Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα των θλασεων ωστε να αποδιδονται και ευθυνες...
Απο εκει και περα αλλα " μαθηματα " παρεδιδε ο πορτογαλλος δασκαλος και αλλα ο ρουμανος ...

Ειναι μεσα στο προγραμμα , μεχρι να τους περασει το στυλ παιχνιδιου που αυτος θελει ...
Δεν ειναι τυχαιος αλλωστε . Η δουλεια του θα φανει ...