ισχυει η πληροφορια οτι μεσα στο MoU παε-ας (που δεν εχουμε δει) υπαρχει συμφωνια για συγκεκριμενη προεδρια μεχρι την κατασκευη του γηπεδου?
κατι τετοιο σιγοτραγουδιεται αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο πλην συμφωνιας κυριων(οτι αλκη σε στηριζουμε εμεις η παε και στην επομενη εκλογικη διαδικασια γιατι το γηπεδο δεν θα ειναι ετοιμο) ,ειναι πολυ δυσκολα γραπτως να υπαρχει αυτος ο ορος.
Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Οι συμβάσεις δεσμεύουν το δς του ας όχι τα πρόσωπα. Είτε αυτό αφορά την ΠΑΕ είτε την ΚΑΕ. Εκλογές ο σύλλογος δεν κάνει οπότε θέλει αλλά βάση νόμου και καταστατικού οπότε αυτό προβλέπεται. Εξροσ Αν εννοείς να παραιτηθεί το παρόν δς του ερασιτέχνη. η σύμβαση δεν έχει υπογραφεί γιατί έπρεπε να προηγηθούν η σύσταση του νομικού προσώπου που θα τρέξει το γήπεδο και οι αποφάσεις της ΠΑΕ και του spv για την υπογραφή σύμβασης . Αυτές αναρτήθηκαν στο γεμη το Μάρτιο αφού τηρήθηκαν όλες οι χρονικές περίοδοι ενστάσεων.δεν βλέπω τον λόγο που διαδίδονται παπαριες. Η εκκρεμότητα του ας αφορά την ενοικίαση του κλειστού στην ΚΑΕ. Το θέμα του γηπέδου στη μπάλα τελείωσε. Η κατασκευή δόθηκε στον ιβαν. Εκεί θα υπάρξει θέμα μόνο αν η πλευρά σαββιδη δεν μπορέσει να ανταποκριθει με υπαιτιότητα της.ουτε αυτό διαφαίνεται.
Εκλογές έχουμε τον Οκτώβρη του 27 λογικά. Νομίζω κάθε τρία χρόνια είναι
Εκλογές έχουμε τον Οκτώβρη του 27 λογικά. Νομίζω κάθε τρία χρόνια είναι
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εγω βλεπω οτι τσαλοπουλος χατζοπουλος μαλιος χασεκιδης ειναι πραγματικα εργατες υπηρετες της ιδεας του ΠΑΟΚ κατι αλλοι δημοκρατες τρομαρα τους λειτουργουν οπως η ΝΔ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕς παρακουμπαρα κλπ. λες και ο ΑΣ ειναι δημοσιο.....