Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Μόνο το τυπικό κομμάτι απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ντιέγκο Αρίας, αφού ο Κολομβιανός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

στο βιντεακι με εντυπωσιασε ... πιτ μπουλ κανονικοο...ειπα να μην ενθουσιαστω γιατι εχουμε φαει φωλα πολλες φορες απο βιντεακια.... βλεπε κριστιανο ( μεγαλυτερη ολων ο γκρασιαν του λικισκου που στο βιντεακι φαινοταν κραμα μεσι -ζιζου).... αμα ομως ειναι οπως στο βιντεακι τον βαζεις man to man στο μεσι,εχοντας δεξια του τον βιτολο και αριστερα τον γκαρσια...και φυσικα πισω τον κονδορα να σκουπιζει και αν δεν παρω 0-0 μεσα στο καμπ νοου ψιλοανετα,να μου κοπει απο την ριζα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Α) Ο κριστιάνο δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στα βιντεάκια που είχαν κυκλοφορήσει.. δυο φάουλ νορμάλ σαφώς χειρότερα απο λίνο ή πάμπλο είχε, και ενα δυο γκολ απο το ένα μέτρο.. Έψαχνα να βρω κάτι στα βιντεάκια που να με εντυπωσιάσει και δεν είχε τπτ.. Η πάσα που έβγαλε πέρσι με τον αστέρα ήταν σαφώς πιο χαι λαιτ απο τα βιντεάκια του..
Β) Ο Γκρασιάν ήταν όντως παιχταράς στα μέρη του, και κατά καιρούς είχε ακουστεί για σαφώς καλύτερες ομάδες απο τον ρούλη. Δεν βγήκε, τόσο το χειρότερο για αυτούς. Δεν δημιούργησαν όμως τα βίντεο τις προσδοκίες για το όνομα του..

Προφανώς όλα κρίνονται στο χορτάρι και τπτ δεν αποδεικνύεται στο ιντερνετ. Απλά διαφώνησα με τα παραδείγματα. ;)

Υ.γ. Δεν θέλω να γρουσουζέψω την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά με βάση τα σκυλίσια χαρακτηριστικά που διακρίνονται, θέλω μέσα στη Μόσχα να παίξουμε με καθαρούς κόφτες Αρίας-Βιτόλο, και λίγο πιο μπροστά στη μέση τον Πάμπλο, σε μια ποδοσφαιρική έκφραση και αποτύπωση του διαβολικού τριγώνου των βερμούδων, όπου οτι περάσει ανάμεσα τους, χάνεται μυστηριωδώς απο το χάρτη για πάντα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 20 Ιαν 2011, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Και εγω πελον αν δεν το δω στο χορταρι ...δεν εκφερω αποψη....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το ευρωπαϊκό σουπερ καπ δεν ειναι διπλοι αγωνες αλλα ενας σε ουδετερη εδρα μην μπερδευεσαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

desperando έγραψε:το ευρωπαϊκό σουπερ καπ δεν ειναι διπλοι αγωνες αλλα ενας σε ουδετερη εδρα μην μπερδευεσαι :opaokara:
προς νταμον
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

χαχαχαχα αυτο σκεφτομουν μετα οτι επρεπε να γραψω μονακο... οσο για τα βιντεακια για τον κριστιανο οντως εχεις δικιο τωρα που το σκεφτομαι θυμαμαι λεγαμε οτι δειχνει οτι ειναι γρηγορος δειχνει οτι εχει τριπλα.. οντως δεν εδειχνε τπτ το βιντεο αλλα η φαντασια μας... αυτο που προσπαθησα να πω ειναι αυτο που ειπατε... να τον δουμε στο χορταρι..
πι. ες θυμαμαι τον μιετσελ που ειχε πει οτι τα βιντεακια ειναι απατη και οτι αυτος αμα εκανε ενα θα φαινοταν σαν τον μαραντονα...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

PARASANDALOS έγραψε:Και εγω πελον αν δεν το δω στο χορταρι ...δεν εκφερω αποψη....

απο μικρο και απο πελον μαθαινεις την αληθεια..
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Γειά σας παίδες... Είπα να πω και εγώ ένα γειά... Και καμιά μ@λ@κί@... Και να φύγω... :D

Έφυγε ο Ζουέλα, θα φύγει και ο Μπαλάφας, ήρθε ο Αρίας...
Έφυγε ο Μπουσαϊντί, θα έρθει και ένα δεξί μπάκ...
Αν φύγουν και δύο εκ των Φιλομένο, Παπάζογλου, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο, ποιό ΠΑΟΚτσάκι θα έρθει...?? Άραγε... :lol:

Α και κάτι άλλο... Πριν δυο-τρείς εβδομάδες ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στον Έκτορ Κούπερ μου είπε κάτι... Αλλά επειδή αυτό το πρόσωπο έχει βυζιά (...) και το σενάριο δεν μου φάνταζε αληθοφανές, δεν έδωσα σημασία... Επειδή όμως το πρώτο σκέλος του σεναρίου ήδη επιβεβαιώθηκε εντελώς ξαφνικά, ας αναφέρω και το δεύτερο σκέλος... Το σενάριο έλεγε ότι ο Κούπερ δεν θα ανανέωνε στον άρη... Οτι θα παραιτείτο σύντομα... Πράγματα που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί... Και ότι το καλοκαίρι θα μεταπηδήσει στον παναθηναϊκό...!! Αυτό εκρεμμεί... Αλλά πληροφοριοδότη με βυζιά τον πιστεύεις...?? Δεν τον πιστεύεις... Τέλοσπάντων... Ίδωμεν... :mrgreen:

Και αφού ξαναμπήκα και εγώ μετά απο καιρό εδώ μέσα και είπα ένα γειά στους φίλους και είπα και τη μαλακία μου...
Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάνω απ'όλα... Πάνω απ'όλα είναι οι οικογένειες, τα παιδιά, οι φίλοι, οι ζωές μας... Γιατί μόλις συμβεί το κακό και φάμε την π@π@ρ@ στην προσωπική μας ζωή (κάτι που ειλικρινά απεύχομαι σε όλους) τότε αρχίζουμε και τρέχουμε και δεν φτάνουμε...
Επανέρχομαι λοιπόν στην καθημερινότητα και την αφάνεια που έχω επιλέξει απο τον Μάη... Να είστε καλά μάγκες... Και να θυμάστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάνω απ'όλα... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 20 Ιαν 2011, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Στα γραφεία ο Αρίας

Από νωρίς το μεσημέρι ο Ντιέγκο Αρίας βρίσκεται στην Τούμπα και σε λίγη ώρα θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του.

Όπως είναι γνωστό ο 26χρονος Κολομβιανός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από χθες. Σήμερα το μεσημέρι ο Αρίας πήγε στην Τούμπα και αφού είδε το γήπεδο και γευμάτισε, βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με την ΠΑΕ για την υπογραφή συμβολαίου του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια δυόμισι χρόνια. Η προοπτική για τον ΠΑΟΚ είναι ότι αν μετά το πρώτο εξάμηνο δεν έχει πεισθεί από την αξία του παίκτη, μπορεί να λύσει το συμβόλαιο.

Σε λίγη ώρα και εφόσον όλα πάνε καλά, η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την συμφωνία και στην συνέχεια ο Ντιέγκο Αρίας θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

Αυτό που γίνεται γνωστό είναι ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής καθυστερεί από ένα έγγραφο που περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την Κολομβία. Το έγγραφο αυτό θα πιστοποιεί ότι ο παίκτης δεν έχει οποιαδήποτε δέσμευση με σύλλογο της χώρας.

paok24
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Χαιρετώ τον arisk και του εύχομαι Καλή Χρονιά και να είναι πάντα καλά...
Να μας διαβάζεις τουλάχιστον ρε φίλε... 8-)

υγ. Πάντα ενδιαφέρουν οι γρίφοι σου....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 20 Ιαν 2011, 16:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Σωστά τα παραπάνω που ειπώθηκαν για τις φρούδες ελπίδες που δημιουργήθηκαν από βιντεάκια στο youtube για Ελ Ζαρ,Κριστιάνο και λοιπές μετριότητες,μόνο που έχω την εντύπωση πως τα βιντεάκια είναι πιό κοντά στην πραγματικότητα όταν πρόκειται για αμυντικογενείς παίκτες και όχι επιθετικογενείς.Ετσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον :)
Σε κάθε περίπτωση πάντως λόγω του ότι μιλάμε και για παίκτη που έρχεται απ' την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και που δεν έχει παίξει μπάλα στην Ευρώπη,το χορτάρι θα δείξει.....θετικό ότι υπάρχει δοκιμαστική περίοδος.
Να σαι καλά Αρη ;)
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

σωστος μπονο... αλλο να κανει τριπλιτσες και χαβαλε σε αμυνες της αλανας και αλλο να τρεχει σαν σκυλι να κανει τακλιν να κοβει συνεχεια...ετσι και αλλιως στο ελλαντα θα ερθει τον χαβιτο και τον καραγκουνη θα μαρκαρει ....
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου τον arisk.

Τί εννοείς με το "...ποιο ΠAOKτσακι θα ερθει???" Πάλι φωτιές μας ανάβεις...

Καλά αυτό με τον Κούπερ είναι παλιο. Το αλλο το καινουργιο το ακουσες; Απο χθές τα σκουλικιά δεν βρήσκουν Cooper ουτε σε περίπτερο
:opaokara:

Υ.Γ. να σαι καλα ρε arisk, πρέπει να πέρασες λούκι. Μην μασάς Π.Α.Ο.Κ. είσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 20 Ιαν 2011, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τζεμπουρ λεει το ενστικτο μου 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”