Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Δεν νομιζω οτι αν υπαρχει "κλικα" εντος του ΠΑΟΚ κ δη "πρασινη" οτι εχει οποιαδηποτε ελπιδα να κανει οτιδηποτε,ας το δουμε απλα κ ομορφα.(αποψη μου παντα)
Κατσουρ,Σπυρο,Τζιωλης,Νινης.
Ο Τζιωλης εφυγε για αλλου
Ο Σπυρο ειναι παροπλισμενος
Ο Νινης οδευει για παροπλισμο
Ο Κατσουρ μολις γυρισει ο Βιτορ κ αν ειναι καλος ο Ινσα παει για παγκο ως αλλαγη σε περιπτωση αναγκης
Πως ειναι δυνατον ολοι αυτοι να εχουν δημιουργησει κλικα για να φανε τον οποιονδηποτε η μηπως περναμε για χαλβα τον Στεφενς?εχει δειξει οτι αν κατι δεν του αρεσει ο παροπλισμος παει συννεφο.
Θεωριες συνομωσιας ειναι αυτα οπως το οτι θα ερχοταν ο Καρνεζης οτι θα παιρναμε Βυντρα οτι οτι οτι...
Ολοι παιρνουν τις ευκαιριες τους ισως μερικες φορες αδικως αλλα κανεις δεν μπορει να παραπονεθει οτι δεν πηρε ευκαιριες,δηλαδη ο Γλυκος δεν ειναι ενα παραδειγμα προς μιμηση?δεν το βλεπουν αυτο οτι πλεον ειναι αναντικαταστατος επειδη η αποδοση του εχει ανεβει 200%.
Αν υπηρχε κλικα δεν θα ηταν πιο ευκολο να εκθεσουν τον προπονητη παιζοντας με τοσο παθος κ τοση θεληση ωστε ολοι εμεις να αναρωτιομασταν γιατι δεν τους εχει βασικους ο Στεφενς?
Ειναι δυνατον με τα ματια των ομοσπονδιακων προπονητων πανω τους να κανουν εμφανισεις παλαιμαχων για να διωξουν τον προπονητη?ρισκαρουν την συμμετοχη τους στο Μουντιαλ για ποιον λογο?
Εναν σοβαρο λογο να μου πειτε κ θα δεχτω οτι υπαρχει κλικα απο θεωριες συνωμοσιας προτιμω να βρω ποιος καθαρισε τον Κεννεντυ
Κατσουρ,Σπυρο,Τζιωλης,Νινης.
Ο Τζιωλης εφυγε για αλλου
Ο Σπυρο ειναι παροπλισμενος
Ο Νινης οδευει για παροπλισμο
Ο Κατσουρ μολις γυρισει ο Βιτορ κ αν ειναι καλος ο Ινσα παει για παγκο ως αλλαγη σε περιπτωση αναγκης
Πως ειναι δυνατον ολοι αυτοι να εχουν δημιουργησει κλικα για να φανε τον οποιονδηποτε η μηπως περναμε για χαλβα τον Στεφενς?εχει δειξει οτι αν κατι δεν του αρεσει ο παροπλισμος παει συννεφο.
Θεωριες συνομωσιας ειναι αυτα οπως το οτι θα ερχοταν ο Καρνεζης οτι θα παιρναμε Βυντρα οτι οτι οτι...
Ολοι παιρνουν τις ευκαιριες τους ισως μερικες φορες αδικως αλλα κανεις δεν μπορει να παραπονεθει οτι δεν πηρε ευκαιριες,δηλαδη ο Γλυκος δεν ειναι ενα παραδειγμα προς μιμηση?δεν το βλεπουν αυτο οτι πλεον ειναι αναντικαταστατος επειδη η αποδοση του εχει ανεβει 200%.
Αν υπηρχε κλικα δεν θα ηταν πιο ευκολο να εκθεσουν τον προπονητη παιζοντας με τοσο παθος κ τοση θεληση ωστε ολοι εμεις να αναρωτιομασταν γιατι δεν τους εχει βασικους ο Στεφενς?
Ειναι δυνατον με τα ματια των ομοσπονδιακων προπονητων πανω τους να κανουν εμφανισεις παλαιμαχων για να διωξουν τον προπονητη?ρισκαρουν την συμμετοχη τους στο Μουντιαλ για ποιον λογο?
Εναν σοβαρο λογο να μου πειτε κ θα δεχτω οτι υπαρχει κλικα απο θεωριες συνωμοσιας προτιμω να βρω ποιος καθαρισε τον Κεννεντυ
- sourmenetes
- Moderator
Και ο rain εχει ενα λογικο σκεπτικο και οι υπολοιποι.
Δε νομιζω οτι ειναι ολα μαυρο ή ασπρο.Και δε νομιζω οτι μονο οι παιχτες φταινε ή μονο ο προπονητης.
Βγαζουμε καποια συμπερασματα λιγο ανορθοδοξα μου φαινεται και ισως πιο πολυ η περιρεουσα ατμοσφαιρα μας επηρεαζει παρα η εικονα της ομαδας.
Τι θελω να πω??
Μιλαει ο rain για μια σειρα αγωνων στους οποιους η ομαδα δεν τραβαει και κοινως δε βλεπεται.Για μενα τα ματς ειναι 2μισι+μισο.Λεωφορος-πλατανιας-πρωτο ημ.οφη και τελευταιο μισαωρο με πανιωνιο.
Αυτα ειναι τα ασχημα ματς μετα τα χριστουγεννα.
Στα εν λογω ματς ο ΠΑΟΚ παιζει με αλλο κεντρο(μαντουρο-κατσε-λαζαρ) και η απουσια του τζιολη(πολλοι μπορει να στραβωσουν)ειναι εμφανης.Επισης στο ματς με βαζελο και οφη(πρωτο ημ.)ο ΠΑΟΚ παιζει χωρις επιθετικογενη ακρα(σαλπι-νινη).Μια παραξενη εικονα βγαινει προς τα εξω αλλα υπαρχουν και καποιες δικαιολογιες.
Ο κατσουρανης και εμενα με εκνευρισε προχθες με τα τοσα λαθη αλλα δεν εχει χασει ματς.Πως να το κανουμε??Ενα παραδειγμα εφερα.
Γενικως τεινω και γω προς το γεγονος οτι ουτε ενα ματς πολυ καλο λεει πολλα ουτε 2 ματς πολυ μετρια λενε πολλα.Ο ΠΑΟΚ στην ευρωπη παντα ειναι ξεχωριστος και παντα παλευει με ιδιαιτερο τροπο.
Δε νομιζω οτι ειναι ολα μαυρο ή ασπρο.Και δε νομιζω οτι μονο οι παιχτες φταινε ή μονο ο προπονητης.
Βγαζουμε καποια συμπερασματα λιγο ανορθοδοξα μου φαινεται και ισως πιο πολυ η περιρεουσα ατμοσφαιρα μας επηρεαζει παρα η εικονα της ομαδας.
Τι θελω να πω??
Μιλαει ο rain για μια σειρα αγωνων στους οποιους η ομαδα δεν τραβαει και κοινως δε βλεπεται.Για μενα τα ματς ειναι 2μισι+μισο.Λεωφορος-πλατανιας-πρωτο ημ.οφη και τελευταιο μισαωρο με πανιωνιο.
Στα εν λογω ματς ο ΠΑΟΚ παιζει με αλλο κεντρο(μαντουρο-κατσε-λαζαρ) και η απουσια του τζιολη(πολλοι μπορει να στραβωσουν)ειναι εμφανης.Επισης στο ματς με βαζελο και οφη(πρωτο ημ.)ο ΠΑΟΚ παιζει χωρις επιθετικογενη ακρα(σαλπι-νινη).Μια παραξενη εικονα βγαινει προς τα εξω αλλα υπαρχουν και καποιες δικαιολογιες.
Ο κατσουρανης και εμενα με εκνευρισε προχθες με τα τοσα λαθη αλλα δεν εχει χασει ματς.Πως να το κανουμε??Ενα παραδειγμα εφερα.
Γενικως τεινω και γω προς το γεγονος οτι ουτε ενα ματς πολυ καλο λεει πολλα ουτε 2 ματς πολυ μετρια λενε πολλα.Ο ΠΑΟΚ στην ευρωπη παντα ειναι ξεχωριστος και παντα παλευει με ιδιαιτερο τροπο.
+ το ματς με Ξάνθη.
Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να βγούμε οφ τόπικ. Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς δεν έκανε ΚΑΝ προσπάθεια να περάσει τη μπάλα στα χαφ. Η ομάδα έδειχνε εντελώς στα χαμένα. Θέλω να δω αν ξαφνικά θα βγει ομοιογένεια στο πιασάρικο ματς.
Χωρικέ σε ο,τι έχει να κάνει με το κείμενο μου έχω να σου πω πως ο καθένας μπορεί να διαφωνεί, αλλά ΔΕΝ γράφω στην τύχη. Το τι μπορεί να γράψουν άλλα site Με αφήνει παγερά αδιάφορο. Στον ΠΑΟΚ δεκαετίες τώρα γίνεται της συγκάλυψης το κάγκελο σε διάφορα θέματα.
Και σε ο,τι αφορά τον καυγά με τον Καρχαρία δεν νομίζω οτι είναι θέμα συζήτησης. Θα επικοινωνήσω εγώ ο ίδιος με τον ίδιο αν αυτό κριθεί αναγκαίο και θα τελειώσει εκεί το θέμα.
Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να βγούμε οφ τόπικ. Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς δεν έκανε ΚΑΝ προσπάθεια να περάσει τη μπάλα στα χαφ. Η ομάδα έδειχνε εντελώς στα χαμένα. Θέλω να δω αν ξαφνικά θα βγει ομοιογένεια στο πιασάρικο ματς.
Χωρικέ σε ο,τι έχει να κάνει με το κείμενο μου έχω να σου πω πως ο καθένας μπορεί να διαφωνεί, αλλά ΔΕΝ γράφω στην τύχη. Το τι μπορεί να γράψουν άλλα site Με αφήνει παγερά αδιάφορο. Στον ΠΑΟΚ δεκαετίες τώρα γίνεται της συγκάλυψης το κάγκελο σε διάφορα θέματα.
Και σε ο,τι αφορά τον καυγά με τον Καρχαρία δεν νομίζω οτι είναι θέμα συζήτησης. Θα επικοινωνήσω εγώ ο ίδιος με τον ίδιο αν αυτό κριθεί αναγκαίο και θα τελειώσει εκεί το θέμα.
Κι εγώ να θυμήσω ότι από τους παραπάνω, μόνο ο ένας έπαιξε στο ματς με το βάζελο (και έκανε όντως πολλά λάθη, αλλά μερικά τα διόρθωσε ο ίδιος, όπως π.χ. το τάκλιν που έφαγε την κίτρινη), που αποτελεί για πολύ κόσμο και ΜΜΕ την - όχι σταγόνα - ανοιχτή βρύση που ξεχείλισε το ποτήρι.guardian4 έγραψε:Να σου θυμισω εφιλτατε καρχαρια, οτι το λαγονικο(σπυροπουλος) τα ειχε σπασει με στεφενς και ηταν εξω μερικους μηνες. Ο τζιολης ζητησε να φυγει δανεικος, ενω οπως εθεσε και ο ντεσπε στο αντιστοιχο θεμα ο κατσουρανης βγαζει 5 ασσιστ σε αντιπαλο ανα ματς.
Μεταξυ αλλων να σου θυμισω το φακ οφ του στοχ.

+1 στη δεύτερη παράγραφο.sourmenetes έγραψε: Μιλαει ο rain για μια σειρα αγωνων στους οποιους η ομαδα δεν τραβαει και κοινως δε βλεπεται.Για μενα τα ματς ειναι 2μισι+μισο.Λεωφορος-πλατανιας-πρωτο ημ.οφη και τελευταιο μισαωρο με πανιωνιο.
Στα εν λογω ματς ο ΠΑΟΚ παιζει με αλλο κεντρο(μαντουρο-κατσε-λαζαρ) και η απουσια του τζιολη(πολλοι μπορει να στραβωσουν)ειναι εμφανης. Επισης στο ματς με βαζελο και οφη(πρωτο ημ.)ο ΠΑΟΚ παιζει χωρις επιθετικογενη ακρα(σαλπι-νινη). Μια παραξενη εικονα βγαινει προς τα εξω αλλα υπαρχουν και καποιες δικαιολογιες.
Δεν υπάρχει «σειρά αγώνων». Δεν υπάρχει καν «σειρά αγώνων με εξαίρεση ένα ματς». Η ομάδα παρουσίασε αγωνιστική κοιλιά των περίοδο των γιορτών, όταν στη Γερμανία έχουν διακοπή και προετοιμασία. Δηλαδή από το ματς με τον Λεβαδειακό έως αυτό με τον Παναιτωλικό᾿ συμπτωματικά ή όχι, η ομάδα νίκησε σε όλα τα ματς. Εν συνεχεία έπαιξε καλά με τον Πανιώνιο, τον Ηρακλή, τη Βέροια, τον Απόλλωνα, το πρώτο ημίωρο με Πλατανιά και το δεύτερο ημίχρονο με ΟΦΗ. Οι άσχημες εμφανίσεις είναι με τον Πλατανιά αφού το φάγαμε, το πρώτο ημίχρονο με ΟΦΗ και όσο διάστημα παίζαμε με 11 εναντίον του βάζελου (όπου έβαλαν και άλλοι το χεράκι τους).
Επιπροσθέτως, εκείνη η καραμελίτσα με τα «γκολ που τρώμε από κόντρα επιθέσεις» έλιωσε μαζί με τα χιόνια στο Σότσι. Στις 3 τελευταίες ήττες, δεχτήκαμε δύο γκολ σε κόντρα και τέσσερα από στημένα (το ένα εξ αυτών με χέρι, αλά Μαραντόνα).
Τέλος, βασική, βασικότατη διαφορά μεταξύ των εντός και εκτός συνόρων αγώνων, πέρα από την τακτική των αντιπάλων και την κ@βλα των παικτών (και του κόσμου) είναι και ... ε, δεν θα τα λέω όλα, ρίξτε μια ματιά στο καταπληκτικό άρθρο του Αρκαδοπόντιου.
ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ,
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΟΠΙ
ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.
προφανώς έχεις δίκιο , και προφανώς μπορώ να διαφωνώ , και διαφωνώ! Απλώς το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και ειδικά την κεντρικη του σελίδα την διαβάζουν πάρα πολλοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και μη. ''κόκκινος ''είσαι όμως και εκ θέσεως μπορείς να επιλέξεις τι πρέπει να γράφει η αρχική σελίδα. Όσο για την διαφορά με τον Σαρκ,φυσικά και πάλι έχεις δίκιο, αν υπάρχει θέμα μόνοι σας θα το λύσετε, δεν χρειάζεται κανείς υποστήριξη από ..δικηγόρους. Το θέμα όμως δημιουργήθηκε στο φόρουμ , και όχι πριβέ, ως εκ τούτου μοιραία και εξ ορισμού παρεμβαίνουν οι συμφορουμίτεςrainmaker έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να βγούμε οφ τόπικ.
Συμφορουμίτες εδώ και 2-3 ημέρες στην κεντρική δεν μου εμφανίζονται τα 3 κύρια θέματα από τα οποία κανείς μπορεί να επιλέξει (και να εμφανιστεί μεγενθυμενο) ένα ώστε να το διαβάσει αλλά μόνο ένα και δεν μπορώ να επιλέξω!
Οταν δεν μπάινω στο paokmania από το pc αλλα από άλλο μέσο πχ κινητό ή ταμπλέτα, η κεντρική εμφανίζεται κανονικά παρακαλείται όποιος ειδικός γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει!
Ευχαριστώ!
Οταν δεν μπάινω στο paokmania από το pc αλλα από άλλο μέσο πχ κινητό ή ταμπλέτα, η κεντρική εμφανίζεται κανονικά παρακαλείται όποιος ειδικός γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει!
Ευχαριστώ!

Μπάααααα δεν γίνεται τπτ !!!dimbar έγραψε:Καθάρισες τα cookies;
Από Οπερα μπάινω !!! Αν μπω μέσω Chrome όλα καλά!!!
οσον αφορα το αρθρο για τα χθεσινα ωραια πραγματακια στον σταθμο
δεν θα παω κατι
η απορια ομως για τις μολοτοφ τα ροπαλα κτλ που βρθηκαν κοντα στο γηπεδο της ριζουπολης να πω
οτι κατα 99% ανηκουν σε οπαδους ομαδας γ εθνικης που σχεδιαζαν επιθεση σε οπαδους μας που πηγαιναν στο γηπεδο
η επιθεση αυτη δεν εγινε γιατι τους πηραν χαμπαρι οι μπατσοι και τους εδιωξαν
οπως ειναι ευκολο να κατανοησει κανενας η μολοτοφ δεν θα επεφτε σε συνδεσμιτες αποκλειστικα η σε οσους δεν γουσταρουν τον κοντο
οι ενεδρες με ροπαλα θα μπορουσαν ανετα να γινουν σε παιδια που που οχι μονο δεν ειναι μελη και σε καποιο σφ αλλα ειναι και εναντια σε σφ
το εργο ομως θα ηταν το ιδιο
οι πρεζακιδες -φυλακη ολοι κτλ
η αφελεια του 99% του λαου που ειναι εναντια σε σφ και η πανεξυπνη τακτικη του 1% που εφερε αποτελεσμα
χαρητε λοιπον τις συνεπειες τωρα που ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ολος ο λαος ομως θεωρειτε εγκληματικη οργανωση
ανοιξτε διαλογο με τους ροπαλοφορους αντιπαλους οπαδους κατα τις βιας
εκφραστε τις θεσεις σας για τα συνθηματα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ στην απολογιας στον ανακριτη
και παρτε τηλ την παε να σας επισκεφτει στο νοσοκομειο
ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΘΥΕΛΕΣ
η συνεπειες του αντισυνδεσμιτικου αγωνα θα γινουν φανερες
καλη τυχη σε ολους μας
δεν θα παω κατι
η απορια ομως για τις μολοτοφ τα ροπαλα κτλ που βρθηκαν κοντα στο γηπεδο της ριζουπολης να πω
οτι κατα 99% ανηκουν σε οπαδους ομαδας γ εθνικης που σχεδιαζαν επιθεση σε οπαδους μας που πηγαιναν στο γηπεδο
η επιθεση αυτη δεν εγινε γιατι τους πηραν χαμπαρι οι μπατσοι και τους εδιωξαν
οπως ειναι ευκολο να κατανοησει κανενας η μολοτοφ δεν θα επεφτε σε συνδεσμιτες αποκλειστικα η σε οσους δεν γουσταρουν τον κοντο
οι ενεδρες με ροπαλα θα μπορουσαν ανετα να γινουν σε παιδια που που οχι μονο δεν ειναι μελη και σε καποιο σφ αλλα ειναι και εναντια σε σφ
το εργο ομως θα ηταν το ιδιο
οι πρεζακιδες -φυλακη ολοι κτλ
η αφελεια του 99% του λαου που ειναι εναντια σε σφ και η πανεξυπνη τακτικη του 1% που εφερε αποτελεσμα
χαρητε λοιπον τις συνεπειες τωρα που ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ολος ο λαος ομως θεωρειτε εγκληματικη οργανωση
ανοιξτε διαλογο με τους ροπαλοφορους αντιπαλους οπαδους κατα τις βιας
εκφραστε τις θεσεις σας για τα συνθηματα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ στην απολογιας στον ανακριτη
και παρτε τηλ την παε να σας επισκεφτει στο νοσοκομειο
ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΘΥΕΛΕΣ
η συνεπειες του αντισυνδεσμιτικου αγωνα θα γινουν φανερες
καλη τυχη σε ολους μας
Φίλε, καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου, αλλά δεν είναι ώρα για διχασμούς.
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως εννοεις με το παραπανω?τι ξερεις εσυ που εμεις οι υπολοιποι δεν γνωριζουμε?rainmaker έγραψε:+ το ματς με Ξάνθη.
Χωρικέ σε ο,τι έχει να κάνει με το κείμενο μου έχω να σου πω πως ο καθένας μπορεί να διαφωνεί, αλλά ΔΕΝ γράφω στην τύχη.
?
Despe κατ αρχας ξεκαθαριζω πως δεν εχω την οποιαδηποτε διαθεση αντιπαραθεσης ή καυγα κλπ κλπ
Απο εκει και περα θεωρω πως ειναι προφανες οτι ολοι εμεις που εχουμε την ευθυνη διαχειρισης του site προφανως δεν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια διαβαζοντας απλα τις εφημεριδες. Ψαχνουμε, ρωταμε, κυνηγαμε. Το αν εν τελει μαθαινουμε κατι παραπανω απο καποιον αλλο δεν το ξερω και δεν μ πεφτει κ λογος. Τωρα αν καποιος ξερει λιγοτερα ή περισσοτερα δεν νομιζω οτι το εθιξα.
Μπορει λοιπον να μην ειμαστε και να μη θελουμε να γινουμε μεγαλοι δημοσιογραφοι (να βγαζουμε τον ΠΑΟΚ τσ.λ. ας πουμε) αλλα προσπαθουμε να μη μιλαμε στην τυχη για το καλο του ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ. Νομιζω δε πως αν περιμεναμε να διαμορφωσουμε αποψη απ τους λοιπους αρδ, τοτε κλαφτα χαραλαμπε...
Despe κατ αρχας ξεκαθαριζω πως δεν εχω την οποιαδηποτε διαθεση αντιπαραθεσης ή καυγα κλπ κλπ
Απο εκει και περα θεωρω πως ειναι προφανες οτι ολοι εμεις που εχουμε την ευθυνη διαχειρισης του site προφανως δεν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια διαβαζοντας απλα τις εφημεριδες. Ψαχνουμε, ρωταμε, κυνηγαμε. Το αν εν τελει μαθαινουμε κατι παραπανω απο καποιον αλλο δεν το ξερω και δεν μ πεφτει κ λογος. Τωρα αν καποιος ξερει λιγοτερα ή περισσοτερα δεν νομιζω οτι το εθιξα.
Μπορει λοιπον να μην ειμαστε και να μη θελουμε να γινουμε μεγαλοι δημοσιογραφοι (να βγαζουμε τον ΠΑΟΚ τσ.λ. ας πουμε) αλλα προσπαθουμε να μη μιλαμε στην τυχη για το καλο του ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ. Νομιζω δε πως αν περιμεναμε να διαμορφωσουμε αποψη απ τους λοιπους αρδ, τοτε κλαφτα χαραλαμπε...
- navigator11
Συνεπώς,δεν υπαινίσσεσαι στην τύχη πως πιθανώς παίχτες,πολλοί,λίγοι,όλοι,έχουν βάλει στο ... πιάτο τον προπονητή.