Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Makis4444 »

Karelias έγραψε:Γενική παρατήρηση κι επειδή το βλέπω πολύ συχνά.

Δεν ξέρω ποιός και πως σας το είπε σε κάποιους απο σας, το forums δεν είναι ''δημοκρατικά''.
Για να το πω καλύτερα δεν έχουν ''δημοκρατικές διαδικασίες''.
Έχουν κανόνες που είτε τους εφαρμόζουν οι χρήστες είτε αναλαμβάνουν οι mods όταν οι χρήστες δεν σέβονται τους κανόνες του εκάστοτε forum.
Αν κάποιος παραβεί τους κανόνες, δεν θα γίνει πολλ στο φόρουμ, αν πρέπει να φάει μπαν ή όχι.
Ούτε θα ερωτηθεί ο ίδιος. Οι mods κρίνουν και ενίοτε κατακρίνουν. Σε όλα τα fora όλου του κόσμου αυτό γίνεται.

Το μόνο καθαρά ''δημοκρατικό'' σε ένα φόρουμ είναι ότι 1)Αν δεν σου αρέσει δεν κάνεις εγγραφή και 2)Αν έχεις μπει και κατά τη γνώμη σου έχει χαλάσει, την κάνεις. Όλα τα άλλα είναι μύξες και σαλιαμαλια.
Μόνη λύση η επιστροφή του Τεράτιου σε θέση moderator.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Είναι άκρως συγκινητικό, έπειτα από ενάμιση χρόνο ενασχόλησης με το forum, να διαπιστώνεις ότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο να σου πει ευχαριστώ ρε μπαγλαμά για τον χρόνο σου, αλλά αποφασίσαμε ότι δε μας κάνεις πλέον γιατί τόλμησες να τηρήσεις τους κανόνες και να στεναχωρήσεις τον "πριν μου σβήνεις σχόλια καλύτερα να ρωτάς αυτούς που σε κάναν αντμίν αν πρέπει ή όχι", ή γιατί δε σε γουστάρει το νέο ανερχόμενο αρδστέρι του site, ή γιατί ξέρω'γω ο Ερμής είναι ανάδρομος και ο ήλιος δε βγάζει κέρατα. Είναι επίσης έντιμο να μην ενημερώνεσαι καν για τις αλλαγές, έστω για τους τύπους, παρά να το μαθαίνεις από τον Ρarasandalo. Από μικρό κι από τρελό που λένε...

Όπως και να'χει το θέμα, εγώ προσωπικά είχα ενημερώσει εδώ και 3 μήνες ότι η τακτική και η πολιτική που ακολουθεί το site και το forum τον τελευταίο καιρό δε με εκφράζει, αλλά όπως κατάλαβα δεν είχε και πολλή σημασία. Αντιθέτως, το "καπέλωμα" και η σύνδεση με Κάιρο πήγαιναν σύννεφο. Η απάντηση ήρθε σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά που μαζί ασχοληθήκαμε με μεράκι και ανιδιοτέλεια έτσι ώστε το forum να μη γίνει μπουρδέλο. Απ'ότι φάινεται, δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, ακούσαμε τουλάχιστον το ευχαριστώ.

Καλή δύναμη στους εναπομείναντες!

ΥΓ: Τελικά υπάρχει Θεός! Μετά από 12.491 δημοσιεύσεις, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Keep posting!
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

Ενα ευχαριστω κ απο εμενα για την βοηθεια κ για την κατανοησει που διξατε η δεν διξατε μαζι μου...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

yiannisPAOKitalia έγραψε: ΥΓ: Τελικά υπάρχει Θεός! Μετά από 12.491 δημοσιεύσεις, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Keep posting!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Είναι άκρως συγκινητικό, έπειτα από ενάμιση χρόνο ενασχόλησης με το forum, να διαπιστώνεις ότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο να σου πει ευχαριστώ ρε μπαγλαμά για τον χρόνο σου, αλλά αποφασίσαμε ότι δε μας κάνεις πλέον γιατί τόλμησες να τηρήσεις τους κανόνες και να στεναχωρήσεις τον "πριν μου σβήνεις σχόλια καλύτερα να ρωτάς αυτούς που σε κάναν αντμίν αν πρέπει ή όχι", ή γιατί δε σε γουστάρει το νέο ανερχόμενο αρδστέρι του site, ή γιατί ξέρω'γω ο Ερμής είναι ανάδρομος και ο ήλιος δε βγάζει κέρατα. Είναι επίσης έντιμο να μην ενημερώνεσαι καν για τις αλλαγές, έστω για τους τύπους, παρά να το μαθαίνεις από τον Ρarasandalo. Από μικρό κι από τρελό που λένε...

Όπως και να'χει το θέμα, εγώ προσωπικά είχα ενημερώσει εδώ και 3 μήνες ότι η τακτική και η πολιτική που ακολουθεί το site και το forum τον τελευταίο καιρό δε με εκφράζει, αλλά όπως κατάλαβα δεν είχε και πολλή σημασία. Αντιθέτως, το "καπέλωμα" και η σύνδεση με Κάιρο πήγαιναν σύννεφο. Η απάντηση ήρθε σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά που μαζί ασχοληθήκαμε με μεράκι και ανιδιοτέλεια έτσι ώστε το forum να μη γίνει μπουρδέλο. Απ'ότι φάινεται, δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, ακούσαμε τουλάχιστον το ευχαριστώ.

ΥΓ: Τελικά υπάρχει Θεός! Μετά από 12.491 δημοσιεύσεις, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Keep posting!
Τι εγινε ρε παιδια?Γιατι βγηκε ο γιαννης?

Τον εβρισκα πολυ σωστο στις δημοσιευσεις του.
Να σε καλα γιαννη παντως.Ξερω πως ειναι να εισαι μοντερειτορ και να εχεις τον καθε καβλωμενο να μπαινει και να τα γαμαει ολα και συ να πρεπει να εισαι ουδετερος και συγκρατημενος.

Δυσκολη δουλεια παντως να μπει ταξη σε αυτο το φορουμ.
Ο λογος ? Ο πολυς καναπες που εκφραζεται εδω μεσα, και ειναι και απολυτος κι ολας.

Οπως και η ανοχη του σαιτ, να αφηνει να χαρακτηριζουν θεσμους του ΠΑΟΚ χωρις οριο οπως οι συνδεσμοι, και καπου εκει αρχιζει και μπερδευεται η κατασταση.

Ειναι ευκολο να κρινεις απο τον καναπε.
Πριν βιωσεις τον ΠΑΟΚ και απο τους δρομους , και απο τα επισημα,
δικαιουσε να κρινεις αλλα να μην εισαι απολυτος.

Ειναι θεμα οπτικης γωνιας.
Αλλα με το συμπαθειο, ο καναπες δεν μπορει ΠΟΤΕ να εκφραζεται απολυτα. (50%+ της 5-6, που πρεπει να τους φωναξει 10 φορες η 4 για να παρουν μπρος)

Αυτος που ξερει τι γινεται , ναι , αυτος να μιλησει.

Πως τους ξεχωριζεις?
Ενα ατομο που εστω μια φορα βρεθηκε στο δρομο σε κατασταση, θα εκτιμησει τα παιδια που στεκονται εκει και κραταν το λαβαρο ψηλα. Ποτε μα ποτε και για κανενα λογο δε θα πει να μπουν φυλακη, να σαπισουν, ή να τους χαρακτηρισει. Θα πει εκαναν μαλακια. Γιατι ξερει.....Οτι τα παιδια αυτα αγαπανε την ομαδα.Ναι υπαρχουν μπερδεμενοι.. Ομως κι αυτοι οι μπερδεμενοι αγαπαν την ομαδα.

Γιατι η αφελης αποψη οτι αμα δεν ειχαμε εμεις τετοιους και συνδεσμους δεν θα ειχαμε προβληματα ειναι σαν να λες, αν δεν εχουμε στρατο δεν θα μας κανει επιθεση η Τουρκια γιατι θα μας λυποτανε.

Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.
Ετυχε να ερθουν κοντα σε ωρα αγωνα αρειανα στη τουμπα και να μπουν μπροστα οι συνδεσμοι και εννοειτε να καθαρησουν, αλλα εκει δεν ειδα καποιο καναπε ουτε στην πρωτη γραμμη ουτε στη τελευταια.

Παραμονο πισω πισω και να ζητοκραυγαζουν να τους γαμησουμε.
Τα παιδια αυτα, ειναι αρρωστα με τον ΠΑΟΚ οπως και ολοι μεσ τους συνδεσμους.
Σιγουρα υπαρχουν και ατομα που δεν ειναι σωστα , οπως παντου.

Αλλα το να χαρακτηριζεις παδια που οργανωνουν την εικονα του ΠΑΟΚ,μεσα και εξω απο τη Τουμπα και παντου,αφιερωνοντας παρα πολυ χρονο απο τη καθημερινοτητα τους ρισκαροντας πολλα, και θυσιαζοντας αλλα, για την ομαδα που εσυ ο ιδιος υποστηριζεις, εισαι τουλαχιστον μ@λ@κ@ς.

Αλλοι εγιναν ΠΑΟΚ επειδη ηταν η μεγαλτερη ομαδα της θεσσαλονικης, και επειδη τους αρεσει το ποδοσφαιρο και θα μπορουν να την πουν στους αλλους στο καφενειο και στην οποια αντιστοιχη κατασταση.

Αλλοι εγιναν ΠΑΟΚ για την αυθορμητη συνεχομενη τρελα, τις εκδρομες,το υγιες τσαμπανταν, το αμπαλαεα,το τουμπα λιμπρε, τα τσιμεντα της τουμπας, το τριξιμο του μπετον την ωρα των συνθηματων, την ιδεα να πολεμας το αδικο, την αδερφοσυνη, την οικογενεια που χαρακτηριζει αυτη την ομαδα, τον δυναμισμο, τον τσαμπουκά, το ντου σε ολα το γηπεδα,την βαρια ιστορια, για την Πολη,
γιατι νοιωθει ταυτοχρονα οικεια , χαρα και ευθυνη, οταν βλεπει εξω απ τη τουμπα πριν τον αγωνα χιλιαδες κοσμο με μαυρες φανελες και δικεφαλους,απο ολες τις χωρες και πολεις του κοσμου κορδελιο , κοζανη , νεαπολη, θυρα 4, μακεδονες, αμπαλαεα, μηχανιωνα, πανελληνιος,βεμ, λεμμυ, west rebbels,αμβουργο, νεα υορκη,βρυξελες κτλπ, ολοι σοβαροι και ετοιμοι να παν σε πολεμο, το δικο μας πολεμο,
θα ξυπνησεις φωναζοντας γκολ, δε θα φας για να εισαι μαζι με τα αδερφια σου στην εβδομαδιαια μαχη,
η γυναικα-σχεση σου θα ξερει την 11αδα του ΠΑΟΚ και ολα τα συνθηματα απ τις πολλες φορες,
γιατι νοιωθεις τιμη και σηκωνεις το βαρος της ιστοριας σου, οταν μυριζεις το μπαρουτι απ τα τσιμεντα της τουμπας δυο ωρες πριν την εναρξη,
γιατι οταν φωναζεις αναποδα εδω και τοσες χιλιαδες χρονια, βλεπεις να περνα απ τα ματια σου ο μεγα αλεξανδρος πανω στ αλογο με φουτερ το δικεφαλο και τη φατσα μισοκρυμμενη και να κατηφοριζει στην Αθηνα ...

Να νοιωθεις οτι ο ΠΑΟΚ ζει απ τη ζωη σου, αναπνεει απ την αναπνοη σου , μεγαλωνει απο τους αγωνες σου και απ της θυσιες σου,αντιδρα με τους μυς σου, μεγαλωνει με το υστερημα σου, χτυπα με την καρδια σου, ρεει με το αιμα σου, θα ταξιδεψεις με τα ταξιδια του, θα ακουστει με τις φωνες σου.

Ειναι το κοινο μας μυστικο, οτι ολοι κανουμε ολα αυτα για να μεγαλωσουμε την τρελα μας, να ζησουμε το ονειρο μας.Γιατι κανεις δε θα μας βοηθησει, και δε θελουμε να μας βοηθησει, οτι κανεις θες να το πετυχεις με την αξια σου και μονο.

Και οταν μπαινει στην Τουμπα νοιωθει τον αλλο διπλα του, αδερφο, και του μιλα με αυτον τον τροπο.
Νοιωθει οτι παλι βρεθηκαν ολα τα αδερφια του, στην καθορισμενη μαχη της Κυριακης, για να τιμησουν ξανα τον ορκο τους, τον ορκο του να εισαι ΠΑΟΚ.
Γιατι καθε ματς κοντα στις 4 οκτωμβρη νοιωθει οτι εχασε αδερφια και φευγει και κανα γαμημενο δακρυ καμια φορα.

Για αυτο δεν αφηνουμε τον ΠΑΟΚ ποτε μονο του. Δεν γινεται να παιξει μονος του. Γιατι ειναι ΙΔΕΑ, ειναι ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ, ειναι ΟΡΚΟΣ, ειναι ΖΩΗ, ειναι ΟΝΕΙΡΟ, ειναι η ΧΑΡΕΣ μας, ειναι Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Οποιος , μα οποιος δεν αρεσει εστω ενα απο αυτα, απλα δεν ειναι ΠΑΟΚ.. Ειναι ο δικος του ΠΑΟΚ.

Η εισαι ΠΑΟΚ σε ολα, ή δεν εισαι σε τιποτα.
Ετσι το βλεπω, και εγω δε θα αφησω ποτε, μα ποτε ,καμια πουτανα εξευρωπαικιση, η οποιδηποτε αλλο λογο,να χαλασει τη μαγεια και την ιδεα του ΠΑΟΚ.

Απο ενα πολυ ΠΑΟΚτσηδικο πρωινο , ο αδερφος σας.

Υ.Γ.1 Η ερωτηση ειναι πολυ απλη προς τους αντμιν.
Θελετε να εχετε εδωπερα τον ΠΑΟΚ, η το καφενειο, γιατι και τα δυο οπως βλεπεται δε γινεται.
Υ.Γ.2 Οταν γραφω για τον ΠΑΟΚ δε μπορω να σεκφτομαι ορθογραφια, γιατι γραφω με παρορμυνση και δε χωρανε σκεψεις για ορθογραφια εκεινη την ωρα, τι να κανουμε να πουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Guardian, ωραίο το ποστ σου και συμφωνώ. Και δεν νομίζω να διαφωνεί και κανένας φυσιολογικός ΠΑΟΚτσής. Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι οι σύνδεσμοι θα πρέπει να περιορίζονται στην κερκίδα κι όχι στα γραφεία της Μ. Ασίας. Ούτε να κάνουν σκληρή κριτική σε έναν αποδεδειγμένα όχι κακοπροαίρετο πρόεδρο. Τέλοσπάντως, στα άλλα συμφωνώ απόλυτα.

Ιταλέ και Σάββα, να στε καλά για ότι προσφέρατε τόσο καιρό στο σάιτ. Είχατε και κάτι μ@λ@κες σαν και μένα :mrgreen: να σας πρήζουν που και που αλλά ντάξει... ΠΑΟΚ είσαι.. :D

Τα υπόλοιπα που γράφεις Γιάννη μάλλον πρέπει να τα πείτε off the record με τους υπεύθυνους...

:nairepaok:

ΥΓ: Καλή δύναμη στους νέους mod. Ελπίζω να υπάρξει αντικειμενικότητα και να τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες. Και φυσικά για όλους.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Είναι άκρως συγκινητικό, έπειτα από ενάμιση χρόνο ενασχόλησης με το forum, να διαπιστώνεις ότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο να σου πει ευχαριστώ ρε μπαγλαμά για τον χρόνο σου, αλλά αποφασίσαμε ότι δε μας κάνεις πλέον γιατί τόλμησες να τηρήσεις τους κανόνες και να στεναχωρήσεις τον "πριν μου σβήνεις σχόλια καλύτερα να ρωτάς αυτούς που σε κάναν αντμίν αν πρέπει ή όχι", ή γιατί δε σε γουστάρει το νέο ανερχόμενο αρδστέρι του site, ή γιατί ξέρω'γω ο Ερμής είναι ανάδρομος και ο ήλιος δε βγάζει κέρατα. Είναι επίσης έντιμο να μην ενημερώνεσαι καν για τις αλλαγές, έστω για τους τύπους, παρά να το μαθαίνεις από τον Ρarasandalo. Από μικρό κι από τρελό που λένε...

Αυτα που αναφέρεις, θα έπρεπε να στείλεις ένα Mail στους διαχειριστές του σαιτ και να αναζητήσεις τους λόγους που σε ξήλωσαν και όχι να το ποστάρεις εδώ για λόγους εντυπωσιασμού και μονο
γιατί αυτοί αποφασίζουν- αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις ..
Τωρα για το
"ευχαριστώ" που λες ,τι να πω...?
Σιγα μην δώσουν και αποζημίωση...!!
Αν δεν ήθελες να συμμετεχεις , θα έλεγες "όχι ευχαριστώ"...και όχι να ειρωνεύεσαι...
Πριν απο εσένα υπήρχαν κάποιοι άλλοι, μετά κάποιοι άλλοι και πάει λέγοντας...
Το site αυτο μας φιλοξενεί, δεν μας ανήκει ..

ΥΓ. Τα υπονοούμενα του ποστ σου, καλό θα ήταν να τα αναφέρεις ονομαστικά(εφοσον ανταποκρινονται στην πραγματικότητα) αν θέλεις να λεγεσαι σοβαρός..
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Δεν έχω πιάσει το νόημα όλου του θέματος αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον yiannisPAOKitalia,τον gsavvas και το Gash(ίσως ξεχνώ και κανένα) για την υπομονή τους όλο αυτό τον καιρό.
Κάτι τρέχει με το φόρουμ το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρω που θα βγάλει η όλη κατάσταση.
Για να μην μείνει στο τέλος μια παρέα εδώ μέσα...
ΥΓ Με τον Teratio και τον Kolokotroni τι έγινε ? Κάντε τους και αυτούς μοδεράτορες να ησυχάσουμε και να μιλήσουμε για μπαλίτσα μετά.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

geoavr έγραψε:τον gsavvas και το Gash(ίσως ξεχνώ και κανένα) για την υπομονή τους όλο αυτό τον καιρό.
Toν paok87, τον sidpanos και τον Pegasus. Κατά κόσμον Χάρης, Πάνος και Λευτέρης! ;)

Μοican4, αυτοπλασάρεσαι για εξυπνάκιας αλλά μάλλον δεν κόβει, και με αναγκάζεις να σου απαντήσω για τελευταία φορά, όχι γιατί σου κάνω καμιά χάρη, αλλά γιατί δε θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τους υπόλοιπους συντονιστές.

Κατ'αρχήν, κράτα τις υποδείξεις για την πάρτη σου. Αν έστειλα ή αν θα στείλω mail ή τηλεγράφημα με σήματα morse, να'σαι σίγουρος ότι ούτε τη γνώμη σου θα ζητήσω, ούτε και θα σε ενημερώσω. Όπως επίσης να'σαι σίγουρος ότι πρώτος εγώ δήλωσα στον teacher ότι δε με καλύπτει πλέον η πολιτική που ακολουθεί το site και το forum, γι'αυτό και από τον Μάιο έπαψα να ασχολούμαι ως συντονιστής. Από'κει και πέρα, οι ασυναρτησίες που γράφεις για ξηλώματα και αποζημιώσεις είναι για τα πανηγύρια και δεν έχω σκοπό να ξοδέψω άλλη φαιά ουσία για να σου αποδείξω ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με φιλότιμο.

Και sorry ρε'συ που δεν αναφέρθηκα ονομαστικά, δε θα το ξανακάνω! Εσένα εννοούσα, δεν το κατάλαβες? Και ξέχασα να γράψω ότι είσαι και φερέφωνο αλλά ευτυχώς μου το θύμησες, sorry και πάλι! (Άσε, μη μπεις στον κόπο να ψάξεις, πάνε στο 8.2 κατ'ευθείαν)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

:o :o :o γιατι ρε μαγκες????
paok87 sidapanos gsavvas pegasus kai o giannispaokitalia....ηταν καλα παιδια(καναν σωστη δουλια) μλκια που τους ξηλωσατε εγω που ειμαι στη μλκια ολη την ωρα περναγα ευχαριστα μαζι τους χωρις να εχω προβληματα .....

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους βγαλατε απο τι στιγμη που τους συμπαθουσε κ ο κοσμος ???? τι ειναι μεταγραφες???? :lol: :lol:
η πηρε ο φλοριδης το φορουμ????? :lol: :lol:

και απαιτω να ξαναγινουν οι συγκεκριμενοι απο τι στιγμη που ηταν σωστοι....

μην ξενερωνετε τον κοσμο...

φιλικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Σάβ 06 Αύγ 2011, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Ποιοί είναι οι mods πλέον?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δε ξερω ρε φιλε δεν εχω προβλημα με κανεναν ....αλλα ξενερωμα μεγαλο ......
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

ABALAEA2 έγραψε:Ποιοί είναι οι mods πλέον?
moican ρίξε μια ενημέρωση ρε φίλε
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
geoavr έγραψε:τον gsavvas και το Gash(ίσως ξεχνώ και κανένα) για την υπομονή τους όλο αυτό τον καιρό.
Toν paok87, τον sidpanos και τον Pegasus. Κατά κόσμον Χάρης, Πάνος και Λευτέρης! ;)

Μοican4, αυτοπλασάρεσαι για εξυπνάκιας αλλά μάλλον δεν κόβει, και με αναγκάζεις να σου απαντήσω για τελευταία φορά, όχι γιατί σου κάνω καμιά χάρη, αλλά γιατί δε θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τους υπόλοιπους συντονιστές.

Κατ'αρχήν, κράτα τις υποδείξεις για την πάρτη σου. Αν έστειλα ή αν θα στείλω mail ή τηλεγράφημα με σήματα morse, να'σαι σίγουρος ότι ούτε τη γνώμη σου θα ζητήσω, ούτε και θα σε ενημερώσω. Όπως επίσης να'σαι σίγουρος ότι πρώτος εγώ δήλωσα στον teacher ότι δε με καλύπτει πλέον η πολιτική που ακολουθεί το site και το forum, γι'αυτό και από τον Μάιο έπαψα να ασχολούμαι ως συντονιστής. Από'κει και πέρα, οι ασυναρτησίες που γράφεις για ξηλώματα και αποζημιώσεις είναι για τα πανηγύρια και δεν έχω σκοπό να ξοδέψω άλλη φαιά ουσία για να σου αποδείξω ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με φιλότιμο.

Και sorry ρε'συ που δεν αναφέρθηκα ονομαστικά, δε θα το ξανακάνω! Εσένα εννοούσα, δεν το κατάλαβες? Και ξέχασα να γράψω ότι είσαι και φερέφωνο αλλά ευτυχώς μου το θύμησες, sorry και πάλι! (Άσε, μη μπεις στον κόπο να ψάξεις, πάνε στο 8.2 κατ'ευθείαν)
Κανεις λες και σου πηδηξαν την γκομενα..
Το φορουμ θα λειτουργησει οπως πρεπει ΠΛΕΟΝ και οχι οπως ηθελες εσυ , που επαψες να εισαι διαχειριστης απο τον Μαιο αλλα τα ποστ σου και η παρουσια σου στο φορουμ ηταν μεχρι χθες...!!!!! :lol: :lol: :lol:
Δυστυχως δεν μπηκες καν να διαβασεις τους κανονες του φορουμ , που ποτε δεν εκτελεσες, κατα εμενα προσωπικα...(δεν εχω την διαθεση να σου το αποδειξω ποτε και πως αλλα μπορω ανετα αλλα φροντισες ενα βραδυ σαν τον κλεφτη να τα σβησεις).
Οπως βλεπεις δεν ασχολειται κανενας με αυτα που γραφεις παρα μονο εγώ.
Και για να σε βοηθησω, αναρωτησου γιατι εμειναν καποιοι μοντ παλιοι...
Και κατι τελευταιο.
Οσο αναφορα τις υποδειξεις, εννοειται πως δεν σε "παιρνει" να μου λες τι να κανω..
Το ποστ σου αφορα προσωπικο σου θεμα και οχι κατι σχετικα με το φορουμ αλλα το αφησα..

Για όλα τα υπολοιπα που λες προσωπικα για εμενα, ειμαι σιγουρος πως οταν θα ερθεις Θεσ/νικη, θα βρεθουμε να τα συζητησουμε και απο κοντα..!!

arrivederci ..

ΥΓ. Προς abalaea..
http://forum.paokmania.gr/memberlist.php?mode=group&g=4
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Προσωπικα ζήτησα την αποχώρησή μου από συντονιστής μέσω του ίδιου ατόμου που μου πρότεινε τη θέση ένα χρόνο πριν. Βύσμα :D . Μιλαω μόνο για τον εαυτό μου και το κανω γιατί με αναφέρατε πιο πανω μιας και δεν το σκόπευα εξαρχής. Δε θα συμμετασχω περισσότερο. Οι νέοι mods φαίνονται στην ομαδα των γαλαζιων "γενικοί συντονιστές". Στους παλιούς, είτε συνεχίζουν είτε όχι, να είστε καλα κι ευχαριστώ!

Η απόφασή μου να μην είμαι συντονιστής παρθηκε απλα γιατί δεν επιθυμούσα να είμαι συντονιστής πια, δεν είχα διαθεση να προσφέρω αλλο. Σε συνδυασμό με καποιες διαφωνίες μου με ζητήματα πολιτικής, παρόμοιες με του Γιαννη που δούλεψε πολύ για το φόρουμ αλλα και λογικές όταν κατι τόσο μεγαλο όσο αυτό το σαιτ συντονίζεται από πολλα ατομα που έχουν αλλο σκεπτικό, αλλες προτεραιότητες και δε γνωρίζονται καλα, σκέφτηκα ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση. Το τελευταίο που χρειαζεται παντως αυτό το χιλιοβασανισμένο και χιλιοπεσμένο φόρουμ που τόσο ασπρόμαυρο κόσμο εξυπηρετεί ανα τον κόσμο (αυξανονται συνεχώς τα μέλη και θα συνεχίσουν!) είναι ακόμα μια εστία διαμαχης και μαλιστα "εσωτερικής". Ό,τι έγινε έγινε. Καθένας παίρνει το δρόμο του και κανονίζει τους λογαριασμούς του.

Εθελοντικα πρόσφερα καποιο χρόνο εδώ κι ελπίζω να σας αφησα καλές εντυπώσεις. Καλή συνέχεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”