Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Guitarman »

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα γραπτά η ΚΑΕ:

1) Είτε ήξερε οτι το cube ειναι δυνητικά προβληματικό και έπαιζε με την υγεία ανθρώπων

2) Είτε ξέρει ότι το cube ειναι μια χαρά και λείπει κάποιο τυπικό έγγραφο το οποιο τακτοποιειται εύκολα παρολα αυτα αποφάσισε να στείλει εξώδικο

Τους επιθετικούς προσδιορισμους για το τι ειναι κάποιος που κάνει το 1 ή το 2 καθώς και για αυτούς που υποστηρίζουν μια ΚΑΕ που κάνει ειτε το 1 ειτε το 2 τους αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του καθενός...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 4):
gervasio artigas, sandrel, Maklaz, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ηδη μου λειπει ο Χατζοπουλος.Τουλαχιστον εκει ειχα το κεφαλι μου ησυχο οτι ολα γινονται για το καλο της ομαδας...
These users thanked the author Azrael for the post (total 8):
KalamarGiannis, gervasio artigas, sandrel, st4this, Apil44, paok apo epilogi, paokfreedom, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ αυτό.
Ο Χατζό έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα, ελάχιστα λαθάκια και πολύ ανθρώπινα. Αλλά γενικότερη παρουσία, πάθος, ορθολογική διαχείριση, σχέδιο, προσήλωση στο στόχο. Τα κατάφερε όλα. Είχε πει βέβαια θα βρω επενδυτή και θα αποσυρθώ έχοντας βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Οπότε δεν θα έπρεπε -για το καλό και του ίδιου και της υγείας του- να έχουμε απαιτήσεις να παραμείνει κι άλλο.
Αυτό που θα έπρεπε να γίνει, είναι ο επόμενος να θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου. Και δυστυχώς, μάλλον δε το καταλαβαίνει, αλλά το πάει πολύ λάθος ο επόμενος.
Δηλαδή κύριε Αρίστο, έχεις ζήσει μια ζωή στην αφάνεια, και μπαίνεις να "επενδύσεις" στο τρύπιο βαρέλι που λέγεται μπάσκετ στην Ελλάδα.
Ξέρεις ότι θα κάψεις χρήμα, άρα γιατί το κάνεις; για την τρέλα σου που είσαι ΠΑΟΚ κι εσύ, και για την αγάπη του κόσμου. Ε, ρε φίλε, κινήσου με μια λογική που να συμβαδίζει με τη λογική του κόσμου αυτού, και μην προκαλείς όλες αυτές τις κόντρες. Πόσο δύσκολο είναι με τν επιφάνειά σου , να πας να φτιάξεις μια επιτροπή από πχ.15 άτομα γνωστούς φιλάθλους , και να παίρνεις τη γνώμη τους πως θα συμπλεύσεις με το λαό που θέλεις να εκπροσωπείς ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ;
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Azrael, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:59 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ αυτό.
Ο Χατζό έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα, ελάχιστα λαθάκια και πολύ ανθρώπινα. Αλλά γενικότερη παρουσία, πάθος, ορθολογική διαχείριση, σχέδιο, προσήλωση στο στόχο. Τα κατάφερε όλα. Είχε πει βέβαια θα βρω επενδυτή και θα αποσυρθώ έχοντας βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Οπότε δεν θα έπρεπε -για το καλό και του ίδιου και της υγείας του- να έχουμε απαιτήσεις να παραμείνει κι άλλο.
Αυτό που θα έπρεπε να γίνει, είναι ο επόμενος να θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου. Και δυστυχώς, μάλλον δε το καταλαβαίνει, αλλά το πάει πολύ λάθος ο επόμενος.
Δηλαδή κύριε Αρίστο, έχεις ζήσει μια ζωή στην αφάνεια, και μπαίνεις να "επενδύσεις" στο τρύπιο βαρέλι που λέγεται μπάσκετ στην Ελλάδα.
Ξέρεις ότι θα κάψεις χρήμα, άρα γιατί το κάνεις; για την τρέλα σου που είσαι ΠΑΟΚ κι εσύ, και για την αγάπη του κόσμου. Ε, ρε φίλε, κινήσου με μια λογική που να συμβαδίζει με τη λογική του κόσμου αυτού, και μην προκαλείς όλες αυτές τις κόντρες. Πόσο δύσκολο είναι με τν επιφάνειά σου , να πας να φτιάξεις μια επιτροπή από πχ.15 άτομα γνωστούς φιλάθλους , και να παίρνεις τη γνώμη τους πως θα συμπλεύσεις με το λαό που θέλεις να εκπροσωπείς ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ;
Δεν είμαι απολύτως σίγουρος γι'αυτό
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
Kaizen, Montrealiotis
Franky

Δημοσίευση από Franky »

"Στρίβειν δια του αρραβώνος" :?: :?:
These users thanked the author Franky for the post:
sandrel
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Οι φίλοι σου στη metropolis και τα Metromedia ήπιαν το αμίλητο νερό???
Άβαταρ μέλους
XamenoKormi

Δημοσίευση από XamenoKormi »

Βγάζεις το cube ε; Η "ασφάλεια του γηπέδου" ειναι οτι σε χαλάει που το πήρε ο Χατζόπουλος με φράγκα απ την τσέπη του ε;
Παίξε τώρα μπροστά σε 500 νοματαίους στο παλατάκι,
These users thanked the author XamenoKormi for the post (total 3):
katafraktos, sandrel, leomatos88
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτος τελικά εχει βάλει κανα φράγκο; Τα συμβολαια που φορτωθηκαν ποιος θα τα πληρώσει;
These users thanked the author black death for the post:
sandrel
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αν κάποιος με ξεγελασει μια φορά πρέπει να ντρέπεται.
Αν με ξεγελασει δύο φορές πρέπει να ντρέπομαι εγώ......

Ιταλική παροιμία

Καληνύχτα σας....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
sandrel, st4this, Guitarman
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ιδιοκτητης ειναι παιδια, οχι φαντομας. Αν ειναι δυνατον, τι οφελος θα εχει ας πουμε αν ριξει στα βραδια τη ΚΑΕ, τι λεμε τωρα
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 16:01 Ιδιοκτητης ειναι παιδια, οχι φαντομας. Αν ειναι δυνατον, τι οφελος θα εχει ας πουμε αν ριξει στα βραδια τη ΚΑΕ, τι λεμε τωρα
Για να είσαι ιδιοκτήτης πρέπει να τηρήσεις τους όρους
της συμφωνίας αγορας της ΚΑΕ.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
sandrel, leomatos88
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Επίσης είχε εξαγγείλει μια ΑΜΚ 12 εκατομμυρίων που επικροτησαμε.
Πριν δύο μήνες.....
Μήπως ξέρει κανείς τι καιρό κάνει στο Μπαντεν-Μπαντεν; :lol: :lol: :lol:
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 16:21 Επίσης είχε εξαγγείλει μια ΑΜΚ 12 εκατομμυρίων που επικροτησαμε.
Πριν δύο μήνες.....
Το Μπάντεν Μπάντεν είναι στην Γερμανία! Το Μπάντεν εδώ στην Ελβετία είναι γκρίζο σήμερα…
Φαν φακτ στο γυρισμό απ το καφεδάκι μου στην Βέρνη είδα ένα ίδιο Escalade για πούλημα και σκέφτηκα να το πάρω και να βάλω αυτοκόλλητο "Είμαι ΠΑΟΚ στην Ελβετία αλλά εγώ πληρώνω τα χρωστούμενα μου"…
These users thanked the author MrSam1926apc for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, sandrel
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Κυρ 08 Φεβ 2026, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

MrSam1926apc έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 16:27
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 16:21 Επίσης είχε εξαγγείλει μια ΑΜΚ 12 εκατομμυρίων που επικροτησαμε.
Πριν δύο μήνες.....
Το Μπάντεν Μπάντεν είναι στην Γερμανία! Το Μπάντεν εδώ στην Ελβετία είναι γκρίζο σήμερα…
Φαν φακτ στο γυρισμό απ το καφεδάκι μου στην Βέρνη είδα ένα ίδιο Escalade για πούλημα και σκέφτηκα να το πάρω και να βάλω αυτοκόλλητο "Είμαι ΠΑΟΚ στην Ελβετία αλλά εγώ πληρώνω τα χρωστούμενα μου"…
Το τι καιρό να κάνει στο Μπαντεν Μπαντεν είναι έκφραση
από τους δύο ξένους και χρησιμοποιήθηκε για να σπάσει
την αμηχανία σε μια συγκεκριμένη κατάσταση😉😉😉
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”