ΠΑΟΚ-ολυμπιακός Κυριακή 10/11/2024 20.30 Nova Sports
Re: ΠΑΟΚ-ολυμπιακός Κυριακή 10/11/2024 20.30 Nova Sports
Δεσπότη ευκαιρία σου να κουβαλήσεις και να μονιμοποιηθεις στην εντεκάδα. Mvp και Any time scorer.
Μπακαγιοκο κοίτα να παίξεις σήμερα, βαρέθηκα να σε κράζω στο προσωπικό σου θέμα.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θέλω να βγάλω καθόλου αρνητική ενέργεια αλλά βλέποντας τον γαύρο με Κωστούλα, Μουζακίτη, Τζολακη κτλ και εμείς να έχουμε έναν έλληνα στην αποστολή και αυτόν στον πάγκο, εκνευρίζομαι και με την διοίκηση και με τον προπονητή. Που να μην είχαμε καλές ακαδημίες.
-
Δεν μπορεις ρε φιλε να βγαζεις καθε χρονο.gika έγραψε:Δεν θέλω να βγάλω καθόλου αρνητική ενέργεια αλλά βλέποντας τον γαύρο με Κωστούλα, Μουζακίτη, Τζολακη κτλ και εμείς να έχουμε έναν έλληνα στην αποστολή και αυτόν στον πάγκο, εκνευρίζομαι και με την διοίκηση και με τον προπονητή. Που να μην είχαμε καλές ακαδημίες.
Ουτε η μπαρτσα δεν εβγαζε καθε χρονο.
Καποιες φουρνιες ειναι καλες καποιες οχι
Με χαλαει ο Μπραντον αντι Τααλοφ, ερωτηματικο ο Μπακας, αλλα καποτε θα πρεπει να αποδειξει κι αυτος αν μπορούμε να βασιστουμε πανω του ή οχι. Νοεμβριος μπηκε. Γουσταρω παντως τριαδα Ντεσποντοφ, Ταισον, Ζιφκο.ΑποστόληςΑ έγραψε:sdna
Αντρίγια και Ντεσπόντοφ μπαίνουν μαζί στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό - Οζντόεφ και Μπακαγιόκο οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου στα χαφ!
Ό,τι ακριβώς δοκίμασε στη μίνι προετοιμασία, ρίχνει και στο χορτάρι της Τούμπας ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι, με τετράδα στην άμυνα τους Ότο, Λόβρεν, Κόλεϊ και Μπάμπα. Στα χαφ επιστρατεύεται το δίδυμο Μπακαγιόκο με Οζντόεφ ενώ μπροστά ξεχωρίζει η συνύπαρξη Αντρίγια - Ντεσπόντοφ μαζί με τον Τάισον στην επιθετική τριπλέτα. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας.
Το μεγαλύτερο μπουρδέλο (δις)
ειναι ο ο ολυμπιακός (δις)

Παμε ν τους μαμησουμε το σπιτι και τη μανα

Πάλι ο γαύρος στην Τούμπα με 3 χαφ. Εμείς πάμε με 1
Εξω ο Καμαρα, Τσαλοφ και Τισου. Απιστευτα πραγματα.chri5ti9 έγραψε:Παλι Τάισον ; Γιατί Μπακαγιόκο ;
- kataramenos5
giapas έγραψε:Ωραίο.hasio_john έγραψε: ...
Σουρμ καταλαβαίνω τον "πυροσβεστικό" ρόλο που έχεις στο φόρουμ και μπράβο σου που το αντέχεις όλο αυτό, αλλά καλό είναι και κάπου κάπου ν' αφήνεις στην άκρη τους οπαδούς και να σχολιάζεις και συ λίγο τον προπονητή!
...
Μπορείς να μας πεις Σουρμε γιατί δε σχολιάζεις το προπονητή;

Ρε τι ζουμε
Τες πα
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Θεωρώ ότι το αποψινο παιγνίδι δεν έχει καμία σχέση με αυτά των προηγούμενων ετών.
Και οι δύο ομάδες πλέον έχουν στόχο την ευρωπαϊκή καθιέρωση, ο γαβρουλης τα τελευταία χρόνια και εμείς μετά το μάγκικο περσινό, οπότε η Σουπερλίγκα των χαμηλών εσόδων και της περιορισμένης προβολής περνάει σε δεύτερη μοίρα (τουλάχιστον προς το παρόν...)
Μην γελιομαστε τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν για εμάς είναι τα τρία επερχόμενα ευρωπαϊκά και το αποψινο έχει κυρίως συναισθηματική αξία.
Ο ντελιας θα χρησιμοποιηθεί ως game changer και νομίζω ότι θα πρέπει να δοθεί μία τελευταία ευκαιρία στον τσαλοφ.
Ο μπακαγιοκο θεωρητικά είναι ο πιο φρέσκος χαφ οπότε καλώς ξεκινάει.
Ο σορετιρε στο Μάντσεστερ όσο έπαιξε είχε μόνο λάθη, δεν γίνεται σε τέτοια ματς να ξεκινάει.
Και οι δύο ομάδες πλέον έχουν στόχο την ευρωπαϊκή καθιέρωση, ο γαβρουλης τα τελευταία χρόνια και εμείς μετά το μάγκικο περσινό, οπότε η Σουπερλίγκα των χαμηλών εσόδων και της περιορισμένης προβολής περνάει σε δεύτερη μοίρα (τουλάχιστον προς το παρόν...)
Μην γελιομαστε τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν για εμάς είναι τα τρία επερχόμενα ευρωπαϊκά και το αποψινο έχει κυρίως συναισθηματική αξία.
Ο ντελιας θα χρησιμοποιηθεί ως game changer και νομίζω ότι θα πρέπει να δοθεί μία τελευταία ευκαιρία στον τσαλοφ.
Ο μπακαγιοκο θεωρητικά είναι ο πιο φρέσκος χαφ οπότε καλώς ξεκινάει.
Ο σορετιρε στο Μάντσεστερ όσο έπαιξε είχε μόνο λάθη, δεν γίνεται σε τέτοια ματς να ξεκινάει.
Εγώ ξέρω με το που ανακοινώθηκε Μπακαγιοκο εντεκάδα επεσε ο άσος του ΠΑΟΚ
- sourmenetes
- Moderator
Μην ξεχνιόμαστεEqualizer έγραψε:Άνοιξε και το λαιβ στην κεντρική, για περάστε...
https://www.paokmania.gr/podosfairo/pro ... tch-center
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος αδικήθηκε πάλι από τις ακαδημιες;gika έγραψε:Δεν θέλω να βγάλω καθόλου αρνητική ενέργεια αλλά βλέποντας τον γαύρο με Κωστούλα, Μουζακίτη, Τζολακη κτλ και εμείς να έχουμε έναν έλληνα στην αποστολή και αυτόν στον πάγκο, εκνευρίζομαι και με την διοίκηση και με τον προπονητή. Που να μην είχαμε καλές ακαδημίες.
- navigator11
Γράφει το πρώτο ο Κόλει σήμερα. Πιστεύω και σε Ντεσποτοφ πολύ. Πάμε ΠΑΟΚάρα!!!
Μακαρι να βγει η επιλογη Μπραντον και Μπακαγιοκο αλλα εγω δεν βλεπω καμια λογικη σε αυτην. Ειδικα για τον Μπραντον που ειναι ο χειρότερος των 3ων.