Κύπελλο Ελλάδας 2024-25
Re: Κύπελλο Ελλάδας 2024-25
Γενικώς το γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας, κοιμάται.
Δεν ξέρω αν κοιμάται. Είμαι στην Αθήνα και δεν μπορώ να έχω πλήρη εικόνα. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι δε θα ήθελα με τίποτα μηχανισμό σαν αυτόν της αεκ. Φτάνει στα όρια του αισχρού.
- Montrealiotis
Το θέμα είναι ότι αυτή η αισχρότητα τιμώρησε τον Λουτσεσκου και πιθανόν επηρέασε το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ.
Ακριβώς φίλε Montrealioti.
Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση. Πώς κατάφερε αυτός ο μηχανισμός να έχει τόση δύναμη που να επηρεάζει καταστάσεις; Ο παο όταν τα έβαλε με το Λουτσεσκου και του έκανε μηνύσεις σχεδόν δεν κουνήθηκε φύλλο πέρα από λίγες μέρες έντασης και κάποιες ανταλλαγές ανακοινώσεων. Ο κιτρινόμαυρος μηχανισμός πριν από τον αγώνα μεθόδευσε καταστάσεις και το πέτυχε. Αυτό ως τώρα το κατείχε ο οσφπ ως μονοπώλιο. Πλέον δουλεύουν με αντίστοιχο τρόπο και οι κίτρινοι και χωρίς υποτίθεται να βρίσκονται μες στα πράγματα.
Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση. Πώς κατάφερε αυτός ο μηχανισμός να έχει τόση δύναμη που να επηρεάζει καταστάσεις; Ο παο όταν τα έβαλε με το Λουτσεσκου και του έκανε μηνύσεις σχεδόν δεν κουνήθηκε φύλλο πέρα από λίγες μέρες έντασης και κάποιες ανταλλαγές ανακοινώσεων. Ο κιτρινόμαυρος μηχανισμός πριν από τον αγώνα μεθόδευσε καταστάσεις και το πέτυχε. Αυτό ως τώρα το κατείχε ο οσφπ ως μονοπώλιο. Πλέον δουλεύουν με αντίστοιχο τρόπο και οι κίτρινοι και χωρίς υποτίθεται να βρίσκονται μες στα πράγματα.
Φιλικά σωματεία με αδελφικές σχέσειςVfB v2 έγραψε:Το ότι δεν έβγαλε ανακοίνωση ο παλέτας νομίζω τα λέει όλα. Ολα όμως. Σε περίπτωση που κάποιος είχε ενδοιασμούς.
Ο αρχιστράτηγος Μάντζιος είχε έξω τον Μορόν, τον καλύτερο παίκτη και τον έβαλε στο 76'
Εξάλλου ο μπουγάτσας της Παπαναστασίου πάει για πρωτάθλημα φέτος
Δεν τον ενδιαφέρει ο μαστραπας του κυπέλλου, που τον έχει κατακτήσει τόσες πολλές φορές από το 1970
Ουπς
Τι, όχι?
- thomas Murg
Λοβοτομημένα χαζοσκούλικα. Πήρα τηλέφωνο χθες σε φίλους σκουλίκια για να τους πω: "Σ'αυτήν την κωλοομάδα που σας έσφαξε χθες θέλατε να δώσετε το πρωτάθλημα τον Μάιο?" και η απάντησή τους ήταν. Ε! εντάξει. Καλό αποτέλεσμα πήραμε. Μπορούμε να το γυρίσουμε το ματς!!
- Μπαρκαρούτσος
Καλά, το τι θα ακούμε τον Απρίλη (ή και νωρίτερα) πάλι από λήκια για τον ΚΑ.Ρ.Η.πίδη...

- ΑποστόληςΑ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Η χάρτινη από την επάνοδο της και μετά στην Α Εθνική έχει γίνει copy paste της παράγκας του Κόκκαλη σε χειρότερη όμως μορφή μιας και το βοθρολιμανο στο χτυπούσε κατάμουτρα ότι έχει στήσει τα πάντα ενώ τα κιτρινόμαυρα σιχαματα το παίζουν ασπιλες κατατρεγμένες παρθένες!marsantos έγραψε:Ακριβώς φίλε Montrealioti.
Ο αρειανισμος ήτο (και είναι δυστυχώς και στις μέρες μας - που επιβιώνει σε κάτι γειτονιές της πόλης μας) καταπτυστος και βδελυρα αιρέσις κύριεΑποστόληςΑ έγραψε:Αν πάρει το κύπελλο ο.α.ρ.η.σ. θα γίνω Άρειος.
- ΑποστόληςΑ
Μια π@@@ θα πάρουν στα χαρτιά και θα τελειώσει το έργοthomas Murg έγραψε:Λοβοτομημένα χαζοσκούλικα. Πήρα τηλέφωνο χθες σε φίλους σκουλίκια για να τους πω: "Σ'αυτήν την κωλοομάδα που σας έσφαξε χθες θέλατε να δώσετε το πρωτάθλημα τον Μάιο?" και η απάντησή τους ήταν. Ε! εντάξει. Καλό αποτέλεσμα πήραμε. Μπορούμε να το γυρίσουμε το ματς!!
Πλάκα πλάκα, ευτυχώς που ο αγώνας με το Αιγάλεω είναι στην Τούμπα και υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες για νίκη στην έδρα μας ύστερα από 3 μήνες.
Γιατί στα υπόλοιπα εντός αυτού του έτους μας βλέπω δύσκολους.
Με Φερεντσβαρος το θεωρώ εφάμιλλης δυσκολίας με Πλζεν.
Με αεκ μου φαίνεται δύσκολο να σκοράρουμε περισσότερα από όσα θα δεχτούμε (εκτός κι αν ο πρώτος αγώνας πάει για Γενάρη).
Με Ατρόμητο ίσως μπορέσουμε γιατι θα έχει κι αυτός ματς κυπέλλου. Όταν όμως δε μπορούμε να κρατήσουμε προβάδισμα με οφη και Καλλιθέα τότε με Ατρόμητο είναι πολύ σκούρα τα πράγματα.
Γιατί στα υπόλοιπα εντός αυτού του έτους μας βλέπω δύσκολους.
Με Φερεντσβαρος το θεωρώ εφάμιλλης δυσκολίας με Πλζεν.
Με αεκ μου φαίνεται δύσκολο να σκοράρουμε περισσότερα από όσα θα δεχτούμε (εκτός κι αν ο πρώτος αγώνας πάει για Γενάρη).
Με Ατρόμητο ίσως μπορέσουμε γιατι θα έχει κι αυτός ματς κυπέλλου. Όταν όμως δε μπορούμε να κρατήσουμε προβάδισμα με οφη και Καλλιθέα τότε με Ατρόμητο είναι πολύ σκούρα τα πράγματα.
δηλαδή μπορεί να λέμε 4 μήνες με μία μόνο νίκη στην Τούμπα? απαπαπα..... πάει κι η καραμέλα από τον αύγουστο νίκη!