34. Tarik Tissoudali
Re: 34. Tarik Tissoudali
το ακυρωμένο με άρεσε πιο πολύ, ευτυχώς μπήκε στα χαιλαιτς.
Μπουσουλώντας στα 4 θα τον μαρκάρουν αυτόν
Μπουσουλώντας στα 4 θα τον μαρκάρουν αυτόν
- sourmenetes
- Moderator
Μέσα σε μια βδομάδα είναι σα να είδες άλλο παίκτη.
Το. Ιδιο είδαμε και με άλλους παίκτες.
Και ο τσαλοφ στα πρώτα ματς ήταν πολύ συντηρητικός και ο μπαμπα και ο ταυσον.
Και βλέπουμε ότι η ομάδα λυνεται
Ο. Τισουνταλι είχε τεράστια διαφορά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκολαρα έβαλε
Τον περιμένω βασικό την Πέμπτη για να δείξει περισσότερα πράγματα και σε ροή παιχνιδιού
Τον περιμένω βασικό την Πέμπτη για να δείξει περισσότερα πράγματα και σε ροή παιχνιδιού
Το ίδιο και εγώ φίλε.sn0ufel4 έγραψε:Γκολαρα έβαλε
+μφωνώ και επαυξάνω γράμμα προς γράμμα που είπες.sourmenetes έγραψε:Μέσα σε μια βδομάδα είναι σα να είδες άλλο παίκτη.
Άρχισε ο κορυφαίος διαχειριστής προσωπικοτήτων το μασάζ
Όσο για τον Τισουντάλι, τόνισε: «Μπορεί να παίξει και ως κλασικός επιθετικός, αλλά και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Αυτή την χρονική περίοδο, τον προτιμώ να παίξει πιο μπροστά. Είναι μία πρόκληση για τον ίδιο για να δείξει τις δυνατότητές του. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσάλοβ. Ο επιθετικός πρέπει να δείχνει τις δυνατότητές του. Είχα μία συζήτηση με τον Τισουντάλι, του εξήγησα πως δεν είναι εύκολο να ξεκινά βασικός. Του είπα όλες τις συνθήκες που επικρατούν κατά την διάρκεια ενός αγώνα και μέχρι να προσαρμοστεί στην ομάδα. Προφανώς ήθελε περισσότερο χρόνο. Όταν ένας παίκτης έχει αυτή την ποιότητα, πρέπει να μάχεται για κάθε μπαλιά, να παίζει από παιχνίδι σε παιχνίδι και να βελτιώνεται. Θα προτιμούσα να τον είχα στην προετοιμασία για να μάθει πολλά περισσότερα. Είναι λογικό να μάθει τις κινήσεις μέσα στο γήπεδο, τι θέλει από τους συμπαίκτες του. Τον είδα λίγο πεσμένο και του μίλησα. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Είναι ένας παίκτης που θα είναι μαζί μας για καιρό.
- john4serres
Εκτέλεση επιθετικού που σπάνια βλέπεις σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος
Ε πολυ μου αρεσουν αυτες οι δηλωσεις. Σαν να μπηκε αλλος παικτης ητανε σημερα.nunies4 έγραψε:Άρχισε ο κορυφαίος διαχειριστής προσωπικοτήτων το μασάζΌσο για τον Τισουντάλι, τόνισε: «Μπορεί να παίξει και ως κλασικός επιθετικός, αλλά και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Αυτή την χρονική περίοδο, τον προτιμώ να παίξει πιο μπροστά. Είναι μία πρόκληση για τον ίδιο για να δείξει τις δυνατότητές του. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσάλοβ. Ο επιθετικός πρέπει να δείχνει τις δυνατότητές του. Είχα μία συζήτηση με τον Τισουντάλι, του εξήγησα πως δεν είναι εύκολο να ξεκινά βασικός. Του είπα όλες τις συνθήκες που επικρατούν κατά την διάρκεια ενός αγώνα και μέχρι να προσαρμοστεί στην ομάδα. Προφανώς ήθελε περισσότερο χρόνο. Όταν ένας παίκτης έχει αυτή την ποιότητα, πρέπει να μάχεται για κάθε μπαλιά, να παίζει από παιχνίδι σε παιχνίδι και να βελτιώνεται. Θα προτιμούσα να τον είχα στην προετοιμασία για να μάθει πολλά περισσότερα. Είναι λογικό να μάθει τις κινήσεις μέσα στο γήπεδο, τι θέλει από τους συμπαίκτες του. Τον είδα λίγο πεσμένο και του μίλησα. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Είναι ένας παίκτης που θα είναι μαζί μας για καιρό.
- Μπαρκαρούτσος
Άρα έχει περισσότερα γκολ από όσα θα ήταν αναμενόμενο να βάλει!
Ωστόσο, το 0.17 xG ανά σουτ, με φαίνεται μικρό. Να με προβληματίζει; Έχουμε το αντίστοιχο νούμερο από άλλους επιθετικούς; Πχ ο Halland έχει 0.80 ξέρω 'γώ, ή μετριέται κάπως αλλιώς;
Ωστόσο, το 0.17 xG ανά σουτ, με φαίνεται μικρό. Να με προβληματίζει; Έχουμε το αντίστοιχο νούμερο από άλλους επιθετικούς; Πχ ο Halland έχει 0.80 ξέρω 'γώ, ή μετριέται κάπως αλλιώς;
0.25 premier , 0.19 CHL o haaland,Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άρα έχει περισσότερα γκολ από όσα θα ήταν αναμενόμενο να βάλει!
Κούκλος είναι ο Μαροκινός
Sent from my iPad using Tapatalk
0.10 είναι ο μέσος όρος νομίζω. Τώρα για σέντερ φορ ίσως είναι αναμενόμενο να βρίσκεται λίγο πιο πάνω αφού συνήθως σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά το 0.17 είναι πολύ καλό νούμερο και ως τέτοιο το ανέφερε κι ο Καίσαρης.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άρα έχει περισσότερα γκολ από όσα θα ήταν αναμενόμενο να βάλει!