Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

shogoon έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Braithwaite απαντάει από εβδομάδα και είπαν άτομα μέσα από την διοίκηση στα ΑΡΔ ότι έχουν πληροφορίες για θετική απάντηση πάντως. Ο Κανοτε είναι στην μακρά λίστα με όλους τους ελεύθερους αλλά μάλλον από δευτέρα τρίτη θα σκάσει το φορ από Βαρκελώνη. Πάντως ο Braithwaite είναι πολυεκατομμυριούχος πάνω από 250 εκατομμύρια σε επενδύσεις έχει. Είναι ευκαιρία αν έρθει και κλίσει την καριέρα του στην Ελλάδα να τον πείσουμε να πάρει και τον μπάσκετ :mrgreen:
Λίγο που είδα στα σχόλια όλοι λένε ότι άδικα τον κράζανε στην Μπαρτσελονα. Δεν μιλάμε για καμιά μεσαία ομαδουλα για Μπαρτσα. Αν έρθει γκαβλωμενος δεν βλέπω πως δεν θα πετύχει στον ΠΑΟΚ. Ειδωμεν
Είναι από τους πιο υποτιμημένους στην Ισπανία. Παίζουν κάτι άλλα ταγάρια στην la liga και αυτός πήγε στην Εσπανιόλ. Βέβαια πήγε στην Εσπανιόλ γιατί ήθελε να μείνει στην Βαρκελώνη τότε λόγο επιχειρήσεων και μίας τεράστιας αλυσίδας μαγαζιών που έχει η γυναίκα του εκεί αλλά τώρα ψάχνει κάτι να ανανεωθεί και η πρόταση και το προτζεκτ του ΠΑΟΚ του αρέσει μάθανε από το στενό του περιβάλλον αν και δεν τον δίνουμε λίγα λεφτά κοντά στα 2 εκ. επί τρία χρόνια και λένε ότι μάλλον θα απαντήσει θετικά από εβδομάδα. Αλλά θα αργήσει να έρθει γιατί τελειώνει την Κυριακή τις υποχρεώσεις του με την Εσπανιόλ . Θα έρθει μετά τις 10 Ιουλίου λογικά αν απαντήσει θετικά φυσικά. Είναι παίχτης πολυδιάστατος όχι το βαρετό φορ που σηκώνει απλά τα χέρια και περιμένει στην περιοχή. Και δεν έχει ανάγκη από λεφτά για να τρέχει Αραβίες.

Ο Μεητέ τελικά το πρόβλημα του είναι και η προετοιμασία. Μόλις είδε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση από Αραβία κοιτάει τώρα πως θα γλυτώσει μερικές προπονήσεις παραπάνω. Ενα παιδί που δεν θέλει να κάνει προετοιμασία απλά.

Για τους ποιο παλιούς τι θυμίζει αυτό ότι ο μάνατζερ σου τάζει πρόταση από Αραβία με πολλά λεφτά αλλά τελικά η πρόταση αυτή δεν υπάρχει και ο παίχτης μετά παρακαλα πάλι τον ΠΑΟΚ να γυρίσει πίσω ????

ΒΑΡΕΛΑ=Μεητε

Γιαννούλης λένε ότι μάλλον γυρνάει Ελλάδα ή σε εμάς ή στον Τζαβέλα. Αλλά μετά θα βρεθείς μετά με 4+1 αριστερά μπακ Μπαμπα, Σοαρες, Τσαουση, Οττο + Γιαννούλης !
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Σουριναμέζος έγραψε:
Guitarman έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μήπως του χάκαραν το Instagram; :mrgreen:
Χωρίς αυτό που θα πω να αναιρεί την ποδοσφαιρική του αξία που την απέδειξε και με το παραπάνω ειδικά μετά τα Χριστούγεννα, αυτό το παιχνιδάκι με τα σοσιαλ μίντια τις τελευταίες μέρες, τα κάνουν 15χρονοι. Αντε 20χρονοι. Πάντα με εκπλήσσει αρνητικά πόσο λίγο μυαλό έχουν οι ποδοσφαιριστές και καθόμαστε εμείς και προσπαθούμε να αναλύσουμε ορθολογικά τις συμπεριφορές και "κινήσεις" τους.

Ουτε ο Φώσκολος τέτοια σαπουνόπερα ρε πστμ...
Καλά η όλη παράνοια πηγάζει από εμάς και το πώς δίνουμε τις ερμηνείες που θέλουμε για να μετριάσουμε την αγωνία μας για την έκβαση της υπόθεσης και όχι ότι πάτησε λαϊκ ο Μεϊτέ σε ποστ της ομάδας που αγωνιζόταν μέχρι πριν έναν μήνα.

Λαϊκ στις αντίστοιχες δημοσιεύσεις έχει πατήσει και ο Μάρκος Αντόνιο για παράδειγμα αλλά δεν υπάρχει καμία συζήτηση "μύνημα παραμονής" από Μαρκαντωνη.

Ο Μεϊτέ δεν είναι ούτε στα μαχαίρια με τον ΠΑΟΚ, ούτε έχει ήδη υπογράψει επειδή έκανε λαϊκ. Έχει μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ πολύ καλή και κοιτάει τις επιλογές του. Από την στιγμή που δεν είναι άνεργος αυτή την στιγμή αλλά έχει ενεργό συμβόλαιο 1.5 τον χρόνο από την Μπενφίκα μέχρι το 2026 δεν είναι αυτός που βιάζεται, ο ΠΑΟΚ βιάζεται. Όλες οι υπόλοιπες διαρροές (from both sides) είναι στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης.
Η παράνοια ειναι όντως δική μας. Για αυτό και λέω ότι είναι λάθος από λαικς του παίκτη να προσπαθεί να βγει συμπέρασμα. Αλλά και αυτό το παλικαράκι το βάζει το χεράκι του στην όλη παράνοια. Από ό,τι λένε αυτοί που τον ακολουθούν, τα ποσταρίσματα για ΠΑΟΚ και τα λαικς ξεκίνησαν όταν ο ΠΑΟΚ είπε στην ομάδα του ότι δεν ενδιαφερόμαστε... αν όντως ισχύει αυτό, ε το λες και συμπεριφορά 15χρονου.
Taseos έγραψε:Έγινε κέντρο του κόσμου ο μειτε. Δεν έχει τοπικ ο παίκτης; Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάναν παπά και διαβάζουμε για τον μειτε. Δεν θελουμε άλλες μαντικές ικανότητες ούτε εκτιμήσεις για μειτε. Παπάδες θελουμε για παίκτες και κουσκους
Taseos, παραθέτω το δικό σου ποστ αλλά απευθύνομαι σε όλα τα παιδιά που λέτε να μη μιλάμε για Μειτε σε αυτο το θρεντ. Από όσο ξέρω ο Μειτε είναι μεταγραφικός στόχος. Εκτός αν κάτι άλλαξε... Όπως πριν λίγο καιρό ήταν μεταγραφικός στόχος της Σαλτσμπουργκ ο Κωνσταντέλιας και όλη η συζήτηση γινόταν εδώ. Όχι στο θρεντ του Ντελια. Γιατί αφορούσε ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν προς τι οι νουθεσίες και οι υποδείξεις. Αυτό είναι το σωστό θρεντ για να γίνει η κουβέντα. Με αυτή τη λογική, όσοι ανεβάζουν τις επιθυμίες τους (και τους παπάδες τους) εδώ μέσα, να πάνε να το κάνουν στο θρεντ "ποιον παίκτη θέλετε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ" κοκ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Παρ 21 Ιουν 2024, 10:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Πόσα άγραφα ρεπό λέτε να πήρε ο Μειτε χωρίς να παρεξηγηθουν οι υπόλοιποι που τρέχουν Μεσημβρία από τις 20 Ιούνη; Εγώ θα πω ότι θα αξίζει... Άποψη μου ότι από βδομάδα θα έχουμε χαρμόσυνα νέα και για πρώτη φορά σχεδόν πλήρες ρόστερ για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Equalizer έγραψε:Θάνο έχεις κάποιο στοιχείο οτι το μέλος που απευθυνεσαι είναι αυτός που λες;

Έχεις κάποιον λόγο να είσαι τόσο επιθετικός;
συγγνώμη αλλά αυτό το ποστ ήταν επιθετικό?
τόσα χρόνια εδώ μέσα πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα!
διαβάζουμε ποστ και ποστ κάθε μέρα αλλά ξεχώρισες το δικό μου ως επιθετικό..οκ
επίσης δεν απευθύνομαι στο μέλος αλλά στον Στέργιο που παρεξηγήθηκε...
τώρα αν είναι και ο ίδιος ο Στέργιος και γράφει μια στο τόσο στο φόρουμ ενώ μπαίνει να ψαρέψει καμιά είδηση, ε καλά κάνει, πιο εύκολο από το να τρέχει έξω να βγάλει το ψωμί του
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

O Ψυχρας λέει τώρα για μία σπουδαία άφιξη από εβδομάδα σύμφωνα με ιαματικές πηγές του (δεν αφορά τον Μεητε το διευκρινίζει) .

Μάλλον μιλάνε για το φορ τον Δανό. Ο οποίος και να έρθει να υπογράψει σίγουρα θα τον δώσουν μία άδεια μετά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως καλύτερα να μπείς στην εκπομπή τους στο 24 και να διαμαρτυρηθείς ο ίδιος. Το να τους κράζουμε εδώ με τα ονόματά τους, δεν το λές και σωστό. Τη γνώμη του λέει κι αυτός σε μιά εκπομπή που κάνει. Εμάς τί μας νοιάζει τι ακριβώς πιστεύει;

Εγώ πχ καμιά φορά τους παρακολουθώ για χαβαλέ. Όχι για να μάθω τί πιστεύουν για τον Μειτέ και τον Σβάμπ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ρε φίλε ποιο είναι το κράξιμο? θα τρελαθούμε?
ούτε χοντροφοβικό σχόλιο έκανα, ούτε για τη μιζέρια μίλησα
επειδή είπα τη λέξη παρεξηγήθηκες?
επιπλέον σε σχόλιο φίλου απάντησα, δεν τους ακούω και έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Gospi έγραψε:Λιγο π ειδα φασεις και γκολ του, δεν μπορω να αντιληφθω σε τι υπερτερει του Σαματτα περα απο το υψος? Και πιο αργος μ φανηκε, και πιο ατεχνος, και πιο δυσκινητος. Δεν μπορω να δω πως ταιριαζει ενας τετοιος παιχτης στο στυλ παιχνιδιου του Λουτσεσκου.
βαζει γκολ
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

thanos-xanthi έγραψε:
Equalizer έγραψε:Θάνο έχεις κάποιο στοιχείο οτι το μέλος που απευθυνεσαι είναι αυτός που λες;

Έχεις κάποιον λόγο να είσαι τόσο επιθετικός;
συγγνώμη αλλά αυτό το ποστ ήταν επιθετικό?
τόσα χρόνια εδώ μέσα πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα!
διαβάζουμε ποστ και ποστ κάθε μέρα αλλά ξεχώρισες το δικό μου ως επιθετικό..οκ
επίσης δεν απευθύνομαι στο μέλος αλλά στον Στέργιο που παρεξηγήθηκε...
τώρα αν είναι και ο ίδιος ο Στέργιος και γράφει μια στο τόσο στο φόρουμ ενώ μπαίνει να ψαρέψει καμιά είδηση, ε καλά κάνει, πιο εύκολο από το να τρέχει έξω να βγάλει το ψωμί του
Δεν ειμαι ο Στεργιος ουτε ο Σταυρος ουτε η Ελενη η Μπουντου.Αντε να τελιωνει η μιρλα που σας φταινε οι 24 και οι 48..Προτεινω να ακουτε μονο τους αθηναιους που αποδεδειγμενα θελουν το καλο μας..
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

thanos-xanthi έγραψε:ρε φίλε ποιο είναι το κράξιμο? θα τρελαθούμε?
Θάνο, ισχύει ότι δεν είσαι σε καμία περίπτωση άνθρωπος που δημιουργεί εντάσεις (από όσο σε διαβάζω εδώ μέσα).

Αλλά αν διαβάσεις με κρύο αίμα την απάντηση που δίνεις στον giaxxo, φαίνεται σαν να θεωρείς δεδομένο ότι ο giaxxo είναι ο Αναστασιάδης. Πιστεύω για αυτό σου την "έπεσε" ο equalizer. Δε λέω ότι έγραψες κάτι υπερβολικό. Απλώς παραθέτω (νομίζω) τα γεγονότα για να λυθεί το όποιο θέμα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

thanos-xanthi έγραψε:ρε φίλε ποιο είναι το κράξιμο? θα τρελαθούμε?
Γενικά μιλάω όχι για σένα ειδικά. Σορρυ που χρησιμοποίησα 2ο πρόσωπο. Η ένστασή μου δεν είναι στο κράξιμο αλλά στο προσωπικό. Δηλαδή στο όνομα. Οι πιό πολλοί εδώ μέσα, μαζί κι εγώ έχουμε κράξει αρδ για ασυναρτησίες που γράφουν.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

icue έγραψε:
nunies4 έγραψε:Θα περασουμε σε off topic για ακομα μια φορα, αλλα οχι δεν ειναι τοσο αβασιμο. Το "ποιος Μειτε" το καλλιεργουν ολη την σεζον.
Εδω και μερες το εχουν παει στο ακρο βεβαια. Οτι δεν πηδαει για κεφαλιες, οτι ο Σβααμπ ηταν ο καλυτερος χαφ της ομαδας, οτι υπαρχει ζωη και μετα τον Μειτε (ασχετα αν δεν υπηρχε για 4 χρονια μεχρι να ερθει ο Μειτε) και φυσικα το εσκεμενο ψεμα αρχες Ιουνιου (και ειμαι βεβαιος οτι ηταν εσκεμενο) οτι η προταση του ΠΑΟΚ ηταν 1,5 ενω τελικα ειναι 1,2.
Για το τελευταιο θα το ξαναγραψω, γιατι χαθηκε μαλλον καπου αναμεσα στα λαικ και στα φολοου. Χθες στο sport24 ενας δημοσιογραφος που σιγουρα δεν ειναι ΠΑΟΚτσης και προφανως δεν εχει καμια σχεση με τους 24, ειπε πρωτον οτι ο Μειτε στην Μπενφικα παιρνει 1,2-1,3 (αρα καμια σχεση με το 1,7 που διαβαζα εδω και οτι θα του δωσουμε 400 χιλιαρικα λιγοτερο το χρονο) και δευτερον οτι εμεις του προτειναμε ενα συμβολαιο 15% πανω απο αυτα που παιρνει στην Μπενφικα. Δηλαδη ενα ποσο γυρω στο 1,5 το χρονο.

Το μονο που δεν ειπε σε νουμερο, γιατι λογικα ειναι κατι που κανεις δεν το ξερει, ειναι ποσα και αν ζητησε συγκεκριμενο ποσο απο εμας. Ειπε μονο οτι ψαχνει ενα πολυ μεγαλο συμβολαιο, προφανως πολυ μεγαλυτερο απο το 1,5.

Βαση οσων ακουσα (και φυσικα με την προυποθεση οτι ισχυουν) καταλαβα οτι εμεις του προτειναμε ενα συμβολαιο μεγαλυτερο απο αυτα που παιρνει στην Μπενφικα και ο Μειτε απλα δεν απαντησε. Δεν ειπε θελω τοσα.
Το άκουσα κι εγώ αυτό το κομμάτι που μιλούσαν για τον Μειτε. Είναι μια εκπομπη που κάνουν στο γιουτιουμπ 2 φορες τη βδομαδα για τις μεταγραφες. Ο ρεπορτερ που έδωσε τα στοιχεία για Μειτε λέγεται Αντώνης Οικονομίδης. Είναι ένας από τους λίγους σοβαρούς ρεπόρτερ που έχουν στο 24, ο οποίος κάνει πολύ καλό ρεπορτάζ για τις μεταγραφές, έχει βγάλει κατά καιρούς σημαντικές ειδήσεις, φαίνεται ότι έχει πολλές άκρες με μάνατζερ, είναι πάντα μετρημένος στα λόγια του και ποτέ δεν έχει πουλήσει παπά. Έχει πάντα πολύ αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με οικονομικά δεδομένα μεταγραφών. Έχει ήπιο και αντικειμενικό προφίλ, τόσο πολύ που δεν έχω καταλάβει ποτέ ποια ομάδα υποστηρίζει. Μαλλον γάβρος πρέπει να είναι γιατί οι περισσότερες ειδήσεις που βγάζει αφορούν το λιμάνι. Μόνο απο κει φαίνεται όμως.
Με βάση τα παραπάνω πιστεύω ότι τα νούμερα που έδωσε για Μειτέ πλησιάζουν πολύ στην πραγματικότητα.

υ.γ. θεωρώ δεδομένο ότι είναι πιο αξιόπιστος και έγκυρος από κάτι βορειοελλαδίτικα αρδ που έχουν μαυρα μεσανυχτα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOK1LIFE έγραψε:O Ψυχρας λέει τώρα για μία σπουδαία άφιξη από εβδομάδα σύμφωνα με ιαματικές πηγές του (δεν αφορά τον Μεητε το διευκρινίζει) .

Μάλλον μιλάνε για το φορ τον Δανό. Ο οποίος και να έρθει να υπογράψει σίγουρα θα τον δώσουν μία άδεια μετά.
O ποιος;;; Ρε τι εχουμε παθει...ο Ψυχρας, ο Κυρι, ο Μυρι κλπ κλπ...Παρανοια.. :D
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

In Ψυχρας we trust !!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O Psyxras στα τόσα χρόνια που τον ακολουθώ, όταν αναφέρεται σε ''μεταγραφικά'' ή εννοεί κάτι άλλο εντέλει (και καλά τρολλάρει) ή δεν πέφτει μέσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”