Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Κοτάρσκι
46
33%
Βιεϊρίνια
1
1%
Κεντζιόρα
5
4%
Κουλιεράκης
25
18%
Μπάμπα
3
2%
Μεϊτέ
1
1%
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τάισον
36
26%
Σαματα
22
16%
Ότο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 139

Άβαταρ μέλους
astral

Re: Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από astral »

Δυστυχώς όλα όσα μαθαίνουμε γύρω από την συμπεριφορά της αστυνομία στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι τραγικά.

Ένα από τους εκατοντάδες φίλους του Δικεφάλου που αντιμετωπίστηκαν με αλόγιστη βία από την αστυνομία, επικοινώνησε με το PAOK24 και αυτά που μας καταγγέλλει είναι απίστευτα. Πρόκειται για τον Μάριο Ιωαννίδη, τον 41χρονο φίλαθλο της ομάδας από την Αθήνα.

Ο ίδιος, αγόρασε εισιτήριο από το διαδίκτυο έναντι 370 ευρώ και πηγαίνοντας στο γήπεδο συνελήφθη μαζί με περίπου δέκα ακόμη άτομα. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μόνο και μόνο επειδή είχαν εισιτήριο σε διαφορετική θύρα από αυτή των ΠΑΟΚτσήδων.

«Μας ξεφτίλισαν. Μας έβγαλαν τα ρούχα, μας έβαλαν χειροπέδες και μας πήραν τα εισιτήρια. Χωρίς καμία κατηγορία. Δεν κάναμε τίποτα! Δεν φορούσαμε καν διακριτικά! Δεν προκαλέσαμε. Μας έπιασαν και μας είχαν όλο το βράδυ μέσα. Είμαι 41 ετών από Αθήνα. Δεν έχω ούτε κλήση στη ζωή μου. Έχω τρία παιδιά και κλαίω από τα νεύρα μου. Δεν μπορώ να ηρεμήσω από το σοκ. Θέλω να πάω παντού, να υπάρξει αντίδραση» είναι όσα μας καταγγέλλει.

Πρόκειται για μια ακόμη περιπέτεια ΠΑΟΚτσή, στην εφιαλτική βραδιά στο Μπριζ. Και όλα αυτά, στα πλαίσια ενός αθλητικού γεγονότος και για την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα…
Σάπιοι ρατσιστές μπσταρδοι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ειναι η 1η φορα φετος (μαζι με το ματς του Α γυρου στο χαρτι) που δεν απειλουμε ομαδα. Καθολου.
Ακομα προσπαθω να καταλαβω αν ηταν επειδη οι μεσοεπιθετικοι μας βρεθηκαν σε αθλια μερα η οντως μας ακυρωσαν και δεν μας ταιριαζει σαν ομαδα και η ρεβανς θα ειναι ακομα πιο δυσκολη.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Αυτά που διαβάζουμε και ακούμε, από φίλους, γνωστούς κι αγνώστους είναι πραγματικά καταστάσεις άλλων εποχών.
Απίστευτα.
Η αντιμετώπιση των ανθρώπων από αυτά τα φασιστάκια είναι εκτός ορίων, εκτός ποδοσφαίρου.
Ευχομαι η ΠΑΕ και οι υπόλοιποι που έχουν δημόσιο λόγο, να είναι πραγματικά κοντά στους ανθρώπους που πέρασαν όσα πέρασαν χτες.
Δεν πρέπει να μείνει έτσι.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Τα διαβάζω κι εγώ σήμερα όλα. Ο θυμός μου είναι μεγάλος και δεν θα μπορω να είμαι Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα να βοηθήσω με την φωνή μου στο γήπεδο. Δεν νοείται ΤΟΥΜΠΑ που να μην είναι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ την επόμενη εβδομάδα ειδικά μετά από αυτά που συνέβησαν εχθές, που ακόμη κι εμείς μου μένουμε/μέναμε σε αυτήν την περιοχή της Ευρώπης δεν θα μπορούσαμε να τα αναμένουμε.

Η κατάσταση στο Βέλγιο και τις Βρυξέλλες γενικότερα είναι τεταμένη, μα το χθεσινό είναι προμελετημένο και με μίσος.

ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ (ποδοσφαιρικά/ηχητικά) σε μια εβδομάδα με ατελείωτη συμπαράσταση στην ομάδα.

Καλή επιστροφή σε όλους τους συνοπαδους μας.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Όπως στην Ελλάδα, έτσι κι εκεί ορισμένες επαγγελματικές κατηγορίες ελκύουν κομπλεξικούς, σιχαμερούς ανθρώπους. Όπως στην Ελλάδα, έτσι κι εκεί αυτά τα δίποδα ξεσπάνε μόνο όπου τους παίρνει και κάνουν τσιμπούκι@ όπου δεν τους παίρνει. Δεν έχει καμία σημασία τι πολιτική άποψη έχετε, αυτή είναι η αλήθεια και αν δεν την ξέρετε, ίσως να μην έχετε ταξιδέψει ποτέ με το "ΣΤΙΓΜΑ" του ΠΑΟΚ. Στα ατ σε Τρίπολη, Γιάννενα, Λαμία, Βαβυλώνα θα ζήλευαν τους Βέλγους ομόσταυλούς τους χθες.

Η ΠΑΕ να απαιτήσει από την γκιαούρικη αστυνομία να δηλώσει ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των Βέλγων οπαδών. Να έρθουν εδώ μόνο καλοκαίρι να τους πιάσουν τον κώλ0 στα νησιά και τη Χαλκιδική.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Adamandad έγραψε:Οι φίλοι της Μπριζ που θα έρθουν στην Τούμπα να δούνε την ομάδα τους δεν έχουν ευθύνη για τα αίσχη του μαλάκα του δημάρχου τους και της μπατσαρίας. Ας επιφυλάξει η ΠΑΕ την χειρότερη φιλοξενία στην διοίκηση της Μπριζ που έχει την μεγάλη ευθύνη.
Η ζωή είναι άδικη και η Ελλάδα αφιλόξενη. Κρίμα. Ελπίζω φυσικά να μην πάθει κανείς τους τίποτα :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Φαντάζομαι η ΠΑΕ θα αντιδράσει δυναμικά...
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Με τα οσα απαραδεκτα διαβαζουμε οτι εγιναν το μονο που καταφεραν με τις φασιστικές μεθοδους τους ειναι να καταφέρουν να μας συσπειρώσουν και να σκαψουν τον λάκκο τους. Ειμαι σίγουρος οτι η Τούμπα κυριολεκτικά θα βράζει την Πέμπτη. Θα τους πιουμε το αιμα με τις φωνες μας. Και επειδη οι παίχτες μας έχουν αποδείξει οτι νιωθουν, είμαι σίγουρος οτι θα εμφανιστούν με το ιδιο παθος.

Στρακιαπου ελατε με την οπισθεν. Οπως ειπε κι ενας φιλος θα καταλαβουν απο το πρώτο λεπτο οτι η Τούμπα δεν ειναι Σαρλερουά και Λέουβεν.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Φαντάζομαι η ΠΑΕ θα αντιδράσει δυναμικά...
Οπως παντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Παρ 12 Απρ 2024, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

όταν ο μεσαίος σου, δίπλα στον μειτέ δεν τρέχει ή δεν είναι σε καλή ημέρα τότε θα βλέπουμε γκολ ή χαμένες ευκαιρίες για τους αντιπάλους. και φυσικά θα μας φταίνε οι αμυντικοί.

καλά με καμπανιακό δεν θυμάμαι να έχουμε παίξει ούτε καμπανιακούς αντιμετωπίζουμε στο πρωτάθλημα.

γράφετε για πιτσιρικάδες οι άλλοι λες και οι δικοί μας είναι παλαίμαχοι!!!

μια μέτρια ομάδα είναι και δεν δέχομαι δικαιολογίες. τους έχουμε, μπορούμε και πρέπει.
πίστη, θέληση, πνεύμα, αισιοδοξία!!!
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Τρικυμίας έγραψε:
Adamandad έγραψε:Οι φίλοι της Μπριζ που θα έρθουν στην Τούμπα να δούνε την ομάδα τους δεν έχουν ευθύνη για τα αίσχη του μαλάκα του δημάρχου τους και της μπατσαρίας. Ας επιφυλάξει η ΠΑΕ την χειρότερη φιλοξενία στην διοίκηση της Μπριζ που έχει την μεγάλη ευθύνη.
Η ζωή είναι άδικη και η Ελλάδα αφιλόξενη. Κρίμα. Ελπίζω φυσικά να μην πάθει κανείς τους τίποτα :lol:
Συγγνώμη, αλλά διαφωνώ 100% με αυτό.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πληρώσουν οι Βέλγοι οπαδοί για τις εγκληματικές ενέργειες της αστυνομίας τους.

Αντίθετα, οι οπαδοί τους πρέπει να τύχουν της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την αλήθεια για το ποιά είναι η Τούμπα και η Θεσσαλονίκη, και ποιοί είναι οι άνθρωποι για τους οποίους δέχτηκαν πλύση εγκεφάλου πως είναι τέρατα, χούλιγκαν, τρομοκράτες και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.

Αλλιώς θα κινηθούμε εκδικητικά απέναντι σε ανθρώπους που δε φταίνε σε τίποτα, με πολλαπλές ζημιές για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Το καταλαβαίνω πως το αίμα βράζει, το καταλαβαίνω πως είμαι έξω από το χορό καθώς δεν πέρασα τις αθλιότητες που πέρασαν οι συνοπαδοί μου που πήγαν στο Βέλγιο.

Αλλά η αντίδραση πρέπει να είναι μαζική, συντονισμένη, θεσμική, και στα κατάλληλα όργανα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Adamandad έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Maxmad έγραψε:Δεν μου πολυφανηκε για πεναλτυ παντως...
Ηταν γιατι δεν βρισκει μπαλα ο Κοταρσκι.
Γενικά δεν βρίσκει τίποτα. Ούτε μπάλα αλλά Ούτε και πόδια. Τα χέρια του προσγειώνονται στο χορτάρι. Κανένα πέναλτι. Αλλά όταν δεν διαμαρτύρεσαι ούτε εσύ ο ίδιος μην περιμένεις χαίρι.
Πραγματικά και γω δεν είδα να τον ακουμπάει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ο Γερμανος ρεφερυ ειναι γνωστος βλακας,τι ψαχνετε να βρειτε..
Τοσο βλακας και εγωισταρος που και στην οθονη να πηγαινε,παλι ανυπαρκτο πεναλτυ θα εδινε..
Επηλθε Θεια Δικη με την αποκρουση του Κοταρσκι και τελος..
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

TylerDurden έγραψε:[quote="Τρικυμίας"

Συγγνώμη, αλλά διαφωνώ 100% με αυτό.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πληρώσουν οι Βέλγοι οπαδοί για τις εγκληματικές ενέργειες της αστυνομίας τους.

Αντίθετα, οι οπαδοί τους πρέπει να τύχουν της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την αλήθεια για το ποιά είναι η Τούμπα και η Θεσσαλονίκη, και ποιοί είναι οι άνθρωποι για τους οποίους δέχτηκαν πλύση εγκεφάλου πως είναι τέρατα, χούλιγκαν, τρομοκράτες και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.

Αλλιώς θα κινηθούμε εκδικητικά απέναντι σε ανθρώπους που δε φταίνε σε τίποτα, με πολλαπλές ζημιές για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Το καταλαβαίνω πως το αίμα βράζει, το καταλαβαίνω πως είμαι έξω από το χορό καθώς δεν πέρασα τις αθλιότητες που πέρασαν οι συνοπαδοί μου που πήγαν στο Βέλγιο.

Αλλά η αντίδραση πρέπει να είναι μαζική, συντονισμένη, θεσμική, και στα κατάλληλα όργανα.
Δεν πρόκειται ποτέ να σε παραδεχτούν για ο,τιδήποτε και θα σε πουν και κορόιδο αν είσαι καλός μαζί τους. Έτσι είναι η πλειοψηφία, εξαιρέσεις υπάρχουν σίγουρα. Είναι μάταιη ελπίδα.

Προφανώς και καταδικάζουμε τη βία απ' όπου και αν προέρχεται, από εκεί και πέρα η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη έχει αυξηθεί και η καθημερινότητα ιθαγενών και τουριστών είναι κάπως πιο δυσκολη σε σχέση με παλιά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου είναι απάνθρωπα !!!

Ίσως να ήταν οργανωμένο σχέδιο ...Να μας προκαλέσουν...ώστε στη Τούμπα να γίνουν επεισόδια και να πάρουν την πρόκριση αβαβα και η ομάδα μας να τιμωρηθεί με πέταμα εκτός Ευρώπης.

Αυτοί οι λαοί ποτέ δεν δρουν χωρίς σχεδιασμό οργάνωση και στόχο.

Η ΠΑΕ οφείλει να προβεί σε νομικές ενέργειες για να προστατέψει τον κάθε φίλαθλο της ομάδας , την ίδια την ομάδα και να αποδοθούν ευθύνες και δικαίωση για όσα υπέστησαν οι συνοπαδοί μας.

Ας τους ανταποδώσει η ελληνική αστυνομία την ανάλογη φιλοξενία...με θεσμικό τρόπο ...κρυμμένοι και εμεις πίσω απο το επίσημο κράτος. Καμία συμμετοχή της ομάδας και των φιλάθλων.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”