βάζελος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- hasio_john
- ΑποστόληςΑ
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
120 γκολ μέχρι τώρα και άλλοι 8 αγώνες μπροστά μας, χωρίς τα Ευρωπαϊκά.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.......ΓΕΡΑ .....ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ.......ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΜΟΥ .....ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ .........ΣΟΛΝΤ ΟΥΤ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ......ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ......

Μπράβο στην ομάδα ευελπιστώ να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι στην συνέχεια
[youtube]462JpADs3ak[/youtube]
Αχ Καραπι Τεριμ πι Τεριμ πι Τεριμ

Αχ Καραπι Τεριμ πι Τεριμ πι Τεριμ

Δεν υπάρχει fair play όταν και μισό γκολ μπορεί να κάνει τη διαφορά στη βαθμολογία στο τέλοςmakispaspartou έγραψε:Στο τέλος οι παίκτες κάνουνε fair play στους συναδέλφους τους που τα έχουν φτύσει σωματικά και ψυχικά και αυτοί βάζουνε γκολ. Ντροπή τους .. για όσους το κατάλαβαν … ελπίζω οι δικοί μας να πήραν το μάθημα τους και να μην τους ξανά εμπιστευτούν …
- PAOK_Antarctica
Δεν κάναμε φερ πλέι, αντιθέτως ψάξαμε το γκολ με τον Τάισον.
- ΑποστόληςΑ
Σχετικά με τους Kedziora και Οττο:
ινπαοκ
Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές μοιάζουν καλά στην υγεία τους, παρά το γεγονός ότι ανησύχησαν το ιατρικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων». Ο Κεντζιόρα πονούσε, μετά το χτύπημα στο κεφάλι, ωστόσο δεν μοιάζει ο τραυματισμός του να είναι σοβαρός.
Όσον αφορά τον Ισπανό ακραίο οπισθοφύλακα, αυτός είχε μια μικροενόχληση, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, καθώς το πρόλαβαν.
Φυσικά, οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εξετάσεις, ώστε να αποσαφηνιστεί ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.
ινπαοκ
Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές μοιάζουν καλά στην υγεία τους, παρά το γεγονός ότι ανησύχησαν το ιατρικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων». Ο Κεντζιόρα πονούσε, μετά το χτύπημα στο κεφάλι, ωστόσο δεν μοιάζει ο τραυματισμός του να είναι σοβαρός.
Όσον αφορά τον Ισπανό ακραίο οπισθοφύλακα, αυτός είχε μια μικροενόχληση, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, καθώς το πρόλαβαν.
Φυσικά, οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εξετάσεις, ώστε να αποσαφηνιστεί ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.
- keep_paokizein
Όταν κάνεις το 3-1 στο 90' δεν χρειάζεται να πατήσεις κανέναν, όπως θέλουν μερικοί, γιατί παρασυρεσαι κι αφήνεις χώρους. Κάθεσαι πίσω και κλείνεις όλους τους χώρους και τέλος. Η ομάδα όμως εκείνα το λάθος, πήγε να τους πατήσει, γι αυτό κι έφαγε το γκολ.
Πάντως λίγη σημασία έχουν όλα αυτά και απορώ γιατί ψάχνετε λόγους να μετριαστεί η χαρά από ένα μεγάλο και σχετικά άνετο διπλό.

Πάντως λίγη σημασία έχουν όλα αυτά και απορώ γιατί ψάχνετε λόγους να μετριαστεί η χαρά από ένα μεγάλο και σχετικά άνετο διπλό.

Ηταν οκ η διαιτησιαpaokkerkir έγραψε:Μονο εγω ειδα καλη την διαιτησία;
- iremidynami 4+
θα συμφωνησω απολυτα με τον κυριοJack_MeHoff έγραψε:Δεν χρειάζεται καν δίπλωση, τα πάντα χωράνε σε αυτές τις τρύπες από τόση ψωλή
Άντε καλοφαγωτη γαμώ τη χαβούζα σας
Να περάσει, δε βρίζω

και ενα μηνυμα στοΝ κυριο τεριμ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Κυρ 31 Μαρ 2024, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε παίξει και καλύτερα εκεί μέσα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αρκετοί παίχτες ήταν μέτριοι ή είναι πάντα μέτριοι, θεωρώ ότι κερδίσαμε γιατί ο βάζελος ήταν απλά χειρότερος.
Στο 2-3, από τα νεύρα μου ένιωσα ένα σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό, συνοδευόμενο από κάτι χριστοπαναγίες. Είναι αυτά που λέει ο προπονητής για κάτι λεπτομέρειες που λείπουν ακόμα από την ομάδα.
Στο 2-3, από τα νεύρα μου ένιωσα ένα σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό, συνοδευόμενο από κάτι χριστοπαναγίες. Είναι αυτά που λέει ο προπονητής για κάτι λεπτομέρειες που λείπουν ακόμα από την ομάδα.
κι εγω!paokkerkir έγραψε:Μονο εγω ειδα καλη την διαιτησία;

Εχει χαζέψει ο Τερίμ, για δυο κόκκινες μιλάει.
Με τις ντομάτες θα σε πάρουν στο τέλος.
Με τις ντομάτες θα σε πάρουν στο τέλος.