ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
3
3%
Jonny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
2
2%
Baba
5
5%
M. Antônio
1
1%
Meïtè
14
15%
A. Živkovic
8
8%
Murg
3
3%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
4
4%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
55
58%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Καλα αυτο που εκανε με τον Ντεσποτοφ ειναι πραγματικα τρατζικ..
Εγω βεβαια επειδη ζω εκτος απο Ολλανδια και στην Ρουμανια,ξερω πολλους λογους γιατι συνεβει..
Αλλα τι να εξηγησω τωρα ??
???
Αποστολη εχουν μια νοοτροπια περιεργη,με ιδαιτερες συμπαθειες και παιδια και αποπαιδια αλλα καλοπιανοντας
και τα αποπαιδια ομως..Επιμενουν στο συνεχομενο λαθος κατα εναν παραξενο τροπο..
Γι'αυτο σε πολλα θεματα παραμενουν στασιμοι και εξελισονται αργα..
Οι ξενοι επενδυτες βεβαια και οι Ρουμανοι που γνωριζουν το προβλημα,πληρωνουν εμας αδρα για να τους αλλαξουμε τον τροπο δουλειας και να τους δειξουμε τον δρομο..
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Καλα αυτο που εκανε με τον Ντεσποτοφ ειναι πραγματικα τρατζικ..
Εγω βεβαια επειδη ζω εκτος απο Ολλανδια και στην Ρουμανια,ξερω πολλους λογους γιατι συνεβει..
???
Πες κάτι Ολλανδέ, γιατί και χθες στο τοπικ του προπονητή αφέθηκαν υπονοούμενα για κακιές σχέσεις στα αποδυτήρια. Και στο δικό μου το μυαλό αυτό σημαίνει φαγωμάρα μεταξύ Ντεσπότοφ και Ζίλε για τη θέση του δεξιού εξτρέμ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δηλαδή παρέλυσε η ομάδα λόγω της βαλκανικής σαπουνοπερας;
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Εγώ θέλω να μάθω πως ο φίλος ζει σε δύο χώρες ταυτόχρονα και να του δώσω συγχαρητήρια που καμία από τις δύο δεν είναι η Αιλλάδα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

papwolf έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
???
Πες κάτι Ολλανδέ, γιατί και χθες στο τοπικ του προπονητή αφέθηκαν υπονοούμενα για κακιές σχέσεις στα αποδυτήρια. Και στο δικό μου το μυαλό αυτό σημαίνει φαγωμάρα μεταξύ Ντεσπότοφ και Ζίλε για τη θέση του δεξιού εξτρέμ.
Φαγωμαρα μεταξυ Ζιλε και Ντεσπο για την θεση θεωρω πως δεν υπαρχει..
Ειναι και οι δυο πολυ καλα παιδια και αν δεις τι λενε στις συνεντευξεις τους,ειναι και οι δυο
πολυ καλοι χαρακτηρες και προσγειωμενοι..
Η προσεγγιση του Λουτσεσκου με τις ιεραρχιες και τα μπαλανς "κουραφεξαλα" ειναι το θεμα..
Να σου θυμισω τον Καντουρι ?? τον Μπισε στο τελος?? τον Βιερινια φετος??
Απαντησα στον Αποστολη για την παλιομοδιτικη νοοτροπια των Ρουμανων που παρατηρησα δουλευοντας μαζι τους..
Ο Οζντοεφ ξαφνικα απο παιχταρα ειναι ξενερωμενος και μες τα νευρα !!
Τσιγγαρας εκτος αποστολης !!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η ιεραρχία σε μια ομάδα δεν υπογράφεται εκ των προτέρων, ούτε απο τα πόσα παίρνει κάποιος , ούτε τι πρόσφερε στο παρελθόν στην ομάδα.

Παίζει αυτός που μπορεί να παίξει καλύτερα , αυτός που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και στο πλάνο της.

Η εμπιστοσύνη των παικτών και η δικαιοσύνη προς αυτούς πρέπει να εκπέμπεται μέσα απο αυτόν τον τρόπο σκέψης και όχι απο μια κατεστημένη κατάσταση που πρέπει να είναι αποδεκτή υποχρεωτικά απο τους παίκτες.

Έχουμε άπειρα τέτοια παραδείγματα στην ομάδα μας , τι θα πει πρώτο σέντερ φορ ή πρώτο εξτρεμ ...στόπερ...χαφ ..εξτρέμ..μπακ... είναι αυτός . Παίζει αυτός που αποδίδει τα μέγιστα στην κάθε περίπτωση ότι εξυπηρετεί τον αγώνα...τις συνθήκες...τι ζητάει...κτλ.

Είναι ο ζιφκο ικανός να ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες? ΚΑΛΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ...δεν είναι? ποιος μπορεί να το κάνει? ο ΝΤΕΣΠΌΤΟΦ ? τότε παίζει αυτός!!!

Οι αλλαγές μας γίνονται πάντα στο ίδιο χρονικό σημείο , και είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες.

Η ομάδα μας έχει χάσει αρκετά απο αυτή την αντίληψη περί δικαίου και ιεραρχίας στην ομάδα. Είδαμε ότι μόνο εξ ανάγκης ανατρέπεται η υπάρχουσα <άρχουσα τάξη> . Ντέλιας, τσιγγάρας το καλοκαίρι, μιχαηλίδης, τζίμας, σάστρε .
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Τό πρόβλημα τής ομάδας είναι ξεκάθαρα ότι δεν έχουμε παίκτες αλογάτα, παίκτες δυνατους κυρίως σέ θέσεις όπως σέντερ μπακ, στα 3 χαφ ,στα σέντερ φορ.

Κ ακόμα ακόμα στα εξτρέμ όπου υπάρχουν παίκτες με ύψος 180+ όι οποίοι καί ταχύτατοι είναι καί δυνατοί.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο, παίζεται με παίκτες γεροδεμενους,παίζετε πλέον με παίκτες ψηλούς, αλτικους, πού να έχουν πνευμόνια να παίξουν δύο σερί 90 λεπτά.
Με παίκτες μαχητές, aggressive, πού θά κάνουν sliding tackle χωρίς αύριο πάνω στην μπάλα φυσικά.

Παραδείγματα πολλά. Η Λειψία των 8 μαύρων παικτών πού βγήκε για πλάκα CHL τούς περισσότερους μετά τους πούλησε σχεδόν όλους σέ μεγάλες ομάδες.

Η φετινή αήττητη τού Αλόνσο Λεβερκούζεν η οποία με ένα 3421 έχει 3 σέντερ μπακ πίσω μαύρα συν τον Κολομβιανό Χινκαπιέ τόν όποιο αγόρασε με 6 μύρια και πλέον τόν θέλουν ομάδες όπως Λίβερπουλ, με 70-80 χαρτιά.Η τον πουλεν μου Κοσονου

Πού κολλάνε όλα αυτά πού λέω. Εχθές παίξαμε με 6 κοντούς αδύναμους παίκτες. Αν βάλω καί τίς αλλαγές ανεβαίνει το ποσοστό.
Κερδίσαμε εχθές κοντά στα 10 κόρνερ πάνω κάτω . Κερδίσαμε 4-5 φάουλ και δεν κάναμε ούτε φάση.

Αυτό ο οφείλεται στο γεγονός ότι ομάδες όπως ρουλης,αεχ, γαύρος (τον βαζελο τον θεωρώ την χειρότερη ομάδα ακόμα κ νταμπλ αν πάρει) έχουν πιο δυνατούς παίκτες καί κερδίζουν τίς μονομαχίες καί στα στημένα δεν έχουμε καμία τύχη.

Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι τό σκάουτινγκ που έχουμε είναι κωμικοτραγικό. Έψαξα μέσω τού σάιτ τής παε νά δω ποιοι δουλεύουν. Λίγοι όλοι.

Τό σταφ τού Λουτσεσκου αυτό πού βλέπω προσωπικά στον πάγκο (γιατί για παράδειγμα οι 3 Ιταλοί γυμναστές δεν βλέπω τι γυμναστική τους κάνουν καί δεν μπορώ νά εκφέρω άποψη) είναι πολύ λίγο.
Λουτσεσκου μήπως πρέπει νά αναθεωρήσεις κάποια πράγματα γιατί έχεις κολλήματα ακόμα καί με το σταφ σου καί νά ζητήσεις νά έρθουν άνθρωποι πού θά είναι κλάσης καλύτεροι από αυτούς πού έχουμε;
Εγώ δεν μπορώ νά καταλάβω τί προσφέρει συγκεκριμένος βοηθός σού με ύψος 1,60 ;

Γίνεται πεντακάθαρο πέναλντι με χέρι καί καπάκια δίνει στον Τάισον παρόμοιο κ το δίνει φάουλ. Στον πάγκο δεν κουνιέται φύλλο κ οι σοφτ παίκτες μας δεν παίρνουν καροτσάκι τόν διαιτητή.

Καί αυτό οφείλεται προφανώς ΚΑΙ στον Λουτσεσκου αφού βλέπει,αν το βλέπει ότι με παίκτες φτιαγμένους από βούτυρο κ σωματικά αλλά και στην ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ τίτλο δεν πρόκειται να δεις ..
Για μένα αυτό είναι τό πρόβλημα της ομάδας καί ότι δεν παίζουμε ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΑΦ στο κέντρο..
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μια λαμπάδα στον Πογιέτ που ζήτησε αναβολή. Αν παίζαμε τώρα με βάζελο θα μπαίναμε σοβαρά σε περιπέτειες για 4η θέση. Τώρα υπάρχει ελπίδα γιατί θα παίξουμε επί ίσοις όροις.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Jack_MeHoff έγραψε:Εγώ θέλω να μάθω πως ο φίλος ζει σε δύο χώρες ταυτόχρονα και να του δώσω συγχαρητήρια που καμία από τις δύο δεν είναι η Αιλλάδα :lol: :lol: :lol:
Thanks.. :D
Φιλε θα σου πω..
Ηρθα στην Ολλανδια το '87 και σπουδασα Τεχνολογια Τροφιμων,οταν τελειωσα συνεχισα εδω και
μπηκα στην ΝΗορεκα στον τομεα του τουρισμου και εγινα Διεθνης Σεφ με εξτρα ειδικευση στην Νοσοκομειακη Σιτιση..
Εχω κανει 16 χειμωνες στην Αμερικη και σε πολλα αλλα μερη..
Η Ρουμανια ειναι η χωρα της συζυγου,ειμαστε στο σπιτι μας,οποτε εδω δεν θεωρουμαι μεταναστης οπως νοιωθω στην Ολλανδια,ασχετως αν ειμαι εδω 30+ χρονια..
Στην Ελλαδα και την αγαπημενη γενετειρα Επταλοφο βρισκομαι σταδιακα 2 με 3 μηνες τον χρονο..
Παντως αυτη την στιγμη η Ρουμανια ειναι καλυτερη χωρα απ την Αιλλαδα σε καστος ζωης.. ;)
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

James Moriarty έγραψε:Τό πρόβλημα τής ομάδας είναι ξεκάθαρα ότι δεν έχουμε παίκτες αλογάτα, παίκτες δυνατους κυρίως σέ θέσεις όπως σέντερ μπακ, στα 3 χαφ ,στα σέντερ φορ.

Κ ακόμα ακόμα στα εξτρέμ όπου υπάρχουν παίκτες με ύψος 180+ όι οποίοι καί ταχύτατοι είναι καί δυνατοί.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο, παίζεται με παίκτες γεροδεμενους,παίζετε πλέον με παίκτες ψηλούς, αλτικους, πού να έχουν πνευμόνια να παίξουν δύο σερί 90 λεπτά.
Με παίκτες μαχητές, aggressive, πού θά κάνουν sliding tackle χωρίς αύριο πάνω στην μπάλα φυσικά.

Καί αυτό οφείλεται προφανώς ΚΑΙ στον Λουτσεσκου αφού βλέπει,αν το βλέπει ότι με παίκτες φτιαγμένους από βούτυρο κ σωματικά αλλά και στην ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ τίτλο δεν πρόκειται να δεις ..
Για μένα αυτό είναι τό πρόβλημα της ομάδας καί ότι δεν παίζουμε ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΑΦ στο κέντρο..
Αυτο ακριβως.
Μας λειπει τρομερα η ταχυδυναμη..
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Bravo Amsterdamer!!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Μεγάλη πίκρα σήμερα. Hands down..
Σα να είσαι στη μέρα της μαρμότας κ να βλέπεις το ίδιο έργο ξανά.

Δεν ξερω αν στους παίχτες υπάρχει κ κάποιος με το authority να πει καναδυο λογάκια με κόουτς.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

tolis01 έγραψε:Bravo Amsterdamer!!
Νασαι καλα φιλε..
Η μονη αγαπη που μου εμεινε απ την αδικη πουστοχωρα ειναι η ΠΑΟΚΑΡΑ μας..
Εχω παει σε ολα τα ευρωπαικα Ποδοσφαιρο και Μπασκετ συνεχομενα μεχρι τον Κοβιντ..
Και παντα εβρισκα τον "κολλητο" μου τον αειμνηστο Επταλοφιτη,τον Νικο τον Κιρτσανη-Τουβλο..
Μακαρι να προκριθουμε την Πεμπτη γιατι θα κανω 1000χλμ για να το δω ζωντανα στην Τουμπα..
Το χθεσινο πονεσε πολυ και οσο περναει η ωρα τα νευρα αντι να πεσουν ανεβαινουν..
Κατεβαινω Επταλοφο και Τουμπα μπας και ηρεμησω και εκτονοθω..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

van rooy έγραψε:Η ιεραρχία σε μια ομάδα δεν υπογράφεται εκ των προτέρων, ούτε απο τα πόσα παίρνει κάποιος , ούτε τι πρόσφερε στο παρελθόν στην ομάδα.

Παίζει αυτός που μπορεί να παίξει καλύτερα , αυτός που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και στο πλάνο της.

Η εμπιστοσύνη των παικτών και η δικαιοσύνη προς αυτούς πρέπει να εκπέμπεται μέσα απο αυτόν τον τρόπο σκέψης και όχι απο μια κατεστημένη κατάσταση που πρέπει να είναι αποδεκτή υποχρεωτικά απο τους παίκτες.

Έχουμε άπειρα τέτοια παραδείγματα στην ομάδα μας , τι θα πει πρώτο σέντερ φορ ή πρώτο εξτρεμ ...στόπερ...χαφ ..εξτρέμ..μπακ... είναι αυτός . Παίζει αυτός που αποδίδει τα μέγιστα στην κάθε περίπτωση ότι εξυπηρετεί τον αγώνα...τις συνθήκες...τι ζητάει...κτλ.

Είναι ο ζιφκο ικανός να ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες? ΚΑΛΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ...δεν είναι? ποιος μπορεί να το κάνει? ο ΝΤΕΣΠΌΤΟΦ ? τότε παίζει αυτός!!!

Οι αλλαγές μας γίνονται πάντα στο ίδιο χρονικό σημείο , και είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες.

Η ομάδα μας έχει χάσει αρκετά απο αυτή την αντίληψη περί δικαίου και ιεραρχίας στην ομάδα. Είδαμε ότι μόνο εξ ανάγκης ανατρέπεται η υπάρχουσα <άρχουσα τάξη> . Ντέλιας, τσιγγάρας το καλοκαίρι, μιχαηλίδης, τζίμας, σάστρε .
Dat Klopt..
Αυτο μας εχει κουρασει με τον Ραζβαν..
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

ή ζητάς παίκτες που χρειάζεσαι για τον τρόπο παιχνιδιού σου ή προσαρμόζεις το παιχνίδι στα χαρακτηριστικά των παικτών που σου φέρνουν και έχεις.

3 διοργανώσεις ....θέλεις παίκτες που να αντέχουν να παίζουν 2 ματς τη βδομάδα και να προπονούνται κατάλληλα για αυτό.

Περισσότερο απ όλα με ενοχλεί ότι στην φόρμα μας δεν βλέπουμε κανέναν αντίπαλο, μαγική ομάδα μαγική εικόνα !!!

Βρείτε έναν τρόπο να διατηρηθεί η ομάδα σε τέτοια φόρμα . Με μαεστρία φτιάχνεις μια τέτοια αρμάδα που σαρώνει στο πέρασμα της όποιον βρει μπροστά της και μετά ξεφουσκώνουμε σαν κάτι χαλασμένες σαμπρέλες ποδηλάτου.

Φέτος τα δυνατά σημεία της ομάδας ήταν η ασφυκτική πίεση , οι δεύτερες μπάλες και το επιθετικό μας τρανζίσιον.

Κανένα απο τα χαρακτηριστικά μας δεν εμφανίστηκε στα 2 τελευταία ματς. Επιστρέψαμε στο ανόητο παιχνίδι της ανούσιας κατοχής και της προσπάθειας διάσπασης πολυπρόσωπης άμυνας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έχει αποδεχτεί ότι δεν τα καταφέραμε τα 2 προηγούμενα χρόνια.

Επήλθε κούραση? ντεφορμάρισμα? απουσίες? μια κακή μέρα ? έχε μια εναλλακτική παιχνιδιού ώστε να βοηθήσεις τον εαυτό σου και την ομάδα .

Μάθε απο τα λάθη σου...αυτό ισχύει παντού, όμως εμείς επαναλαμβάνουμε ακριβώς τα ίδια λάθη. Δεν σπάει ρε φίλε μου ο βράχος με ένα ξύλο ακόμα και αν το κοπανήσεις 1,000,000 φορές πάνω στο βράχο. Το ξύλο θα σπάσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”