Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Μεγαλε ακομη δεν χαθηκε τιποτα,εισαι στο -1 απ το πρωτάθλημα και στους 16 της ευρωπης. Απλα οχι αλλο σαματααααα
- Amsterdamer_87
Και με το 2-0 αν εμενε..Daskalos_4 έγραψε:Χωρις ιχνος ειρωνιας: με τι σκορ θα βγάζατε το καπελο στον Λουτσε για το χθεσινο κοουτσαρισμα και το στησιμο της ομαδας γενικότερα;
Αλλα και με το 2-1 παλι τον επικροτω..Διπλο τους πηραμε ρε φιλε,τους κερδισαμε !!!
Πρεπει ομως να μαθει και να εμπεδωσει στους παιχτες να κραταν το αποτελεσμα στο τελος..
Εχει συμβει παρα πολλες φορες δεν ειναι συπμτωση..
- Amsterdamer_87
Ακριβως τους πηραμε τα σωβρακα και τους πατησαμε ξαναμανα στην εδρα τους..abc_o_ karpouzas έγραψε:καθαριστε το μυαλο σας....
ο ΠΑΟΚ δεν αποκλειστηκε ...σε ροη...αγωνα...
κανονικη διαρκεια 0-1
παραταση 1-1
ο ΠΑΟΚ κερδισε τον αγωνα 1-2
Σαν τα ποντικια αισθανονταν οι κλανοπατοι..
Ginola παίρνοντας αφορμή από αυτό το κομμάτι που έγραψες,θέλω να σε ρωτήσω κάτι και αν θες μου απαντάς,αν γνωρίζεις βέβαια..GINOLA έγραψε: Ναι αλλά τον βάζει. Είναι αποφαση της οικογένειας να εξαντλούν κάθε πιθανότητα να παίξουν τα μεγάλα συμβόλαια. Και πέρσι ζήτησε ο προπονητής μέσο επιθετικό και η απάντηση ήταν,έχεις τον μουργκ,βάλε αυτόν.το ίδιο έγινε το Γενάρη με το σαματά.
Γράφεις ότι εξαντλούν κάθε πιθανότητα για να παίξουν τα μεγάλα συμβόλαια.
Δηλαδή βάζουν πρώτα την επένδυση τους ακομα και αν τους βγηκε λαθος και σε δεύτερη μοίρα ένα πρωτάθλημα η ακόμα και μια παρουσία στον τελικό του κονφερενς;
Δεν θα έπρεπε να το βλέπει και λίγο συναισθηματικά και όχι ξερά επιχειρηματικα;
Βάλε στα αποδυτήρια μια αφίσα με το ποστ της επίσημης παε βαζελ στο insta τους.
Να τη βλέπουν όλοι οι παίκτες κάθε μέρα
Εσύ είμαι σίγουρος ότι δεν θα τη βγάλεις από το μυαλό σου...
Με αυτό το ρόστερ, δεν φανταζόμουν οτι ο ΠΑΟΚ θα έφθανε στους 16 Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης, ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου και οτι θα ήταν στην Πρώτη θέση της βαθμολογίας για 3-4 μήνες μέχρι σχεδόν τα Play Off.
Αν η Διοίκηση δεν θεωρεί οτι χρειάζεται επένδυση στο ρόστερ, τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα.
Ο Προπονητής έχει κάνει για ακόμη μια σεζόν εξαιρετική δουλειά.

Αν η Διοίκηση δεν θεωρεί οτι χρειάζεται επένδυση στο ρόστερ, τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα.
Ο Προπονητής έχει κάνει για ακόμη μια σεζόν εξαιρετική δουλειά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aeon την Πέμ 22 Φεβ 2024, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί τι έγραψαν;bane1980 έγραψε:Βάλε στα αποδυτήρια μια αφίσα με το ποστ της επίσημης παε βαζελ στο insta τους.
αυτη η αηδια της παε βαζελας ποιος την ποσταρε?κανα 15 χρονο?τοσο πολυ μικρυναν σαν ομαδα.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΙΟΝΤΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
Έχουν ένα animation με ένα ιμάντα απολεσθέντων αντικειμένων σε αεροδρόμιο και να κάνει βόλτες πάνω του το σκουφί του Λου...
Εγώ θεωρώ ότι το βλέπουν αλλιώς γτ προφανώς είναι συναισθηματικοι,αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος.Θεωρουν οτι αυτό είναι το σωστό,και δεν είναι λύση η αλλαγή προπονητή με την πρώτη ευκαιρία,το αναθεματισμα σε παίκτες συμβόλαια κτλ. Αν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι παίρνουν οποιαδήποτε απόφαση για να γλυτώσουν χρήματα ενώ θεωρούν ότι είναι λάθος. Θεωρούν ότι είναι το σωστό.markos4 έγραψε:Ginola παίρνοντας αφορμή από αυτό το κομμάτι που έγραψες,θέλω να σε ρωτήσω κάτι και αν θες μου απαντάς,αν γνωρίζεις βέβαια..GINOLA έγραψε: Ναι αλλά τον βάζει. Είναι αποφαση της οικογένειας να εξαντλούν κάθε πιθανότητα να παίξουν τα μεγάλα συμβόλαια. Και πέρσι ζήτησε ο προπονητής μέσο επιθετικό και η απάντηση ήταν,έχεις τον μουργκ,βάλε αυτόν.το ίδιο έγινε το Γενάρη με το σαματά.
Γράφεις ότι εξαντλούν κάθε πιθανότητα για να παίξουν τα μεγάλα συμβόλαια.
Δηλαδή βάζουν πρώτα την επένδυση τους ακομα και αν τους βγηκε λαθος και σε δεύτερη μοίρα ένα πρωτάθλημα η ακόμα και μια παρουσία στον τελικό του κονφερενς;
Δεν θα έπρεπε να το βλέπει και λίγο συναισθηματικά και όχι ξερά επιχειρηματικα;
Επίσης μετά το βαλε βάλε του νταμπλ κάπου κοιτάνε και το να γίνει ο ΠΑΟΚ όσο το δυνατόν βιωσιμος.
Ακομα πρέπει να είναι κατανοητο από όλους σας ότι λόγω καταστάσεων δεν γίνεται να προκαλούν οικονομικά με τεράστιες υπερβολές, δεν είναι ο Μαρινακης να κάνει όργια και να περνάνε στο ντούκου.
Τεσπα ,πλατιασε, δεν έχω να πω κάτι άλλο, του χρόνου θα παίζουμε τσ.λ. ,κάπως θα ισορροπήσει το χθεσινό μεταφυσικο,δεν γίνεται.
Πρωτάθλημα είτε με σαματά,είτε με τζιμα ,είτε με όποιον τύχει.
Ραζβαν γαμησε τους και γίνε πιο προκλητικός από ποτέ. Αλλά ήρθε η ώρα να τους γαμησεις ολοκληρωτικά.
2 μήνες είναι, πάμε για all in
Μαζί σου Ζινολά και μπράβο που στον απόηχο της χθεσινής πίκρας, δίνεις αχτιδες λογικής και αισιοδοξιας/συσπείρωσης.
Να τους γ@μησει ασαλιωτα πρέπει ο Λου. Αλλά τα πέναλτι δεν μπορεί να τα βαράει ο ίδιος...
Να τους γ@μησει ασαλιωτα πρέπει ο Λου. Αλλά τα πέναλτι δεν μπορεί να τα βαράει ο ίδιος...
- navigator11
Παρότι έχω μια μικρή περιέργεια, δεν πρόκειται να ενδώσω στον πειρασμό.bane1980 έγραψε:Βάλε στα αποδυτήρια μια αφίσα με το ποστ της επίσημης παε βαζελ στο insta τους.
Πρωτάθλημα δεν παίρνεις με όποιον τύχει όμως.
Η ομάδα έμεινε απο δυνάμεις και ενισχύσεις. Γιατί δεν υπήρξε περαιτέρω επένδυση.
Η ομάδα έμεινε απο δυνάμεις και ενισχύσεις. Γιατί δεν υπήρξε περαιτέρω επένδυση.
- navigator11
Χτες, αυτοί που επένδυσαν πάντως αφειδώς τον Γενάρη χρειάστηκαν 130 λεπτά για να πάνε το ματσάκι στα πέναλτι. Με τον ΠΑΟΚ να χάνει απόλυτα κομβικό παίχτη του και να παίζει στο πιο κρίσιμο κομμάτι του αγώνα με 10. Για να τα λέμε ως έχουν, ε;
Σωστά, πέρασαν όμως και είναι στον τελικό.
Επίσης και οι άλλοι που επένδυσαν, πέρασαν 1-4 απο την Τούμπα πριν απο λίγες ημέρες.
Ο ΠΑΟΚ παίζει με δανεικό Χάφ και βλέπουμε σε 5-6 μήνες. Η συνολική συγκομιδή 3 επιθετικών είναι (10 γκολ) όση ο Ελ Καμπί μόνος του και 1 γκολ λιγότερο απο τον Γκαρσία της ΆΕK, και 2 λιγότερα απο τον Μορόν του συμπολίτη.
Επίσης και οι άλλοι που επένδυσαν, πέρασαν 1-4 απο την Τούμπα πριν απο λίγες ημέρες.
Ο ΠΑΟΚ παίζει με δανεικό Χάφ και βλέπουμε σε 5-6 μήνες. Η συνολική συγκομιδή 3 επιθετικών είναι (10 γκολ) όση ο Ελ Καμπί μόνος του και 1 γκολ λιγότερο απο τον Γκαρσία της ΆΕK, και 2 λιγότερα απο τον Μορόν του συμπολίτη.