ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Αποστολή
Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.
Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.
Μη κρινετε απο το πρωτο ματς μεσοβδομαδο,με τα νεα μετρα και με αρθρα -που αλλου- για 400 αστυνομικους γυρω-γυρω.Αυριο τιγκα θα ειναι.theo-drama έγραψε:18.000 εισητηρια κόψαμε με μπεναλτιακο στο Κύπελλο.giliopoulos έγραψε:Sold out αποκλειεται.Patron έγραψε:Τα εισιτήρια πώς πάνε; Θα έχουμε sold out?
Θα εχει περισσοτερο κοσμο απ οτι με παναθηναικο.
Για να δούμε αύριο,θα πιάσουμε τις 20.000.
Δυσκολακι το σολντ άουτ.
Εδώ τις εποχές των 2ΝΤΑΜΠΛ,δεν κάναμε σολντ άουτ.
Τέλος πάντων,ας κερδίσουμε αύριο κι όλα καλά.
- figurehead4
Πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι γράφουμε γράφουμε γράφουμε και δεν βρίσκουμε άκρη, γιατί απλά κοιτάζουμε το ίδιο ακριβώς πράγμα, από διαφορετική όμως οπτική. Έτσι επιμένουμε ορθά κατά τη γνώμη μας να λέμε, να δεν βλέπετε ότι είναι μαύρο, ενώ από την πλευρά του άλλου μπορεί να φαίνεται γκρι και να επιμένει σωστά κι αυτός και από του παράλλου λευκό κοκ. Όλοι έχουν δίκιο και ταυτόχρονα άδικο.
Σε ό, τι αφορά το αυριανό ματς. Θα κρίνει οριστικά κάτι; Όχι άλλα θα έχει μια επίδραση σε ομάδα και οπαδούς. Εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπει κανείς. Αυτός που πιστεύει ότι πάμε για πρωτάθλημα δεν θα πει ότι το πήραμε, αλλά θα πιστέψει παραπάνω, θα πωρωθεί κτλ. Αν χάσουμε θα απογοητευτεί, θα παγώσει, θα είναι ευάλωτος να πιστέψει στα κραξιματα των αλλων κτλ
Αυτός που φοβάται μην βγούμε τέταρτοι και εκτός Ευρώπης, αν νικήσουμε θα ανακουφιστει για την εξασφάλιση της 3ης τουλάχιστον θέσης, αλλά δεν θα τρελαθεί κιόλας, αφού δεν έχει προσδοκίες.και θα αναμένει την επόμενη σφαγή. Αν χάσουμε θα τρελαθεί γιατί θα πάνε να γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες του πραγματικότητα.
Βάλε τώρα αυτούς τους δύο να συζητήσουν για το τι σημαίνει νίκη ή ήττα και έχεις πετύχει το χάος.
Εγώ π.χ. για να μην μιλάω γενικά είμαι σίγουρος μέσα μου ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα νικώντας θεους και δαίμονες. Αν στραβώσει κάτι θα ψάξω να βρω αιτίες.
Θα μου πείτε πως δικό μου το πρόβλημα αν κάνω βεβαιότητα τη δική μου πραγματικότητα και θα απαντήσω πως το ίδιο κάνετε κι εσείς με τη δική σας πραγματικοτητα και η ζωή θα συνεχιστεί όμορφα κι ωραια
Σε ό, τι αφορά το αυριανό ματς. Θα κρίνει οριστικά κάτι; Όχι άλλα θα έχει μια επίδραση σε ομάδα και οπαδούς. Εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπει κανείς. Αυτός που πιστεύει ότι πάμε για πρωτάθλημα δεν θα πει ότι το πήραμε, αλλά θα πιστέψει παραπάνω, θα πωρωθεί κτλ. Αν χάσουμε θα απογοητευτεί, θα παγώσει, θα είναι ευάλωτος να πιστέψει στα κραξιματα των αλλων κτλ
Αυτός που φοβάται μην βγούμε τέταρτοι και εκτός Ευρώπης, αν νικήσουμε θα ανακουφιστει για την εξασφάλιση της 3ης τουλάχιστον θέσης, αλλά δεν θα τρελαθεί κιόλας, αφού δεν έχει προσδοκίες.και θα αναμένει την επόμενη σφαγή. Αν χάσουμε θα τρελαθεί γιατί θα πάνε να γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες του πραγματικότητα.
Βάλε τώρα αυτούς τους δύο να συζητήσουν για το τι σημαίνει νίκη ή ήττα και έχεις πετύχει το χάος.
Εγώ π.χ. για να μην μιλάω γενικά είμαι σίγουρος μέσα μου ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα νικώντας θεους και δαίμονες. Αν στραβώσει κάτι θα ψάξω να βρω αιτίες.
Θα μου πείτε πως δικό μου το πρόβλημα αν κάνω βεβαιότητα τη δική μου πραγματικότητα και θα απαντήσω πως το ίδιο κάνετε κι εσείς με τη δική σας πραγματικοτητα και η ζωή θα συνεχιστεί όμορφα κι ωραια
-
- Mr Ξερόλας 2019
Λοιπόν εγώ μιλάω για εισητηρια και όχι για θεατές.
2018-2019
Με Τρίπολη 16.255 εισητηρια
Με αεχ 23.763
Με Απόλλων 15.918
Με ΠΑΟ 20.389
Με Παναιτωλικό 15.168
Με Ξάνθη 14.747
Με Λάρισα 15.219
Με Γιάννινα 10.837
Με Πανιώνιο 15.961
Με ΟΦΗ 15.619
Με Ολυμπιακό 25.097
Με Άρη 22.544
Με Ατρόμητο 19.941
Με Λαμία 22.125
Με Λεβαδειακο 26.001
Επειδή είχα διαρκείας κ ερχόμουν συνέχεια από Δράμα,πέστε μου εκτός από τα ντέρμπι,που κι από αυτά,μερικά δεν ήταν τίγκα,ποτέ κάναμε στα υπόλοιπα σολντ άουτ.
Σε μια πόλη 1 εκατομμυρίου κ γυρω γύρω,από την πολη,άλλο 1 εκατομμυριο,ΔΕΝ μπορούμε να γεμίσουμε γήπεδο 28.700 θέσεων.
Και λέμε για νέο γήπεδο 41.926 θέσεων.
Τέλος πάντων αυτή είναι η γνώμη μου.
ΥΓ.
Αύριο θέλω όσοι πάτε,μόνο φωνή κ τα υπόλοιπα,θα τα κανονίσουν ο Λουτσε με τους παικταραδες μας.
2018-2019
Με Τρίπολη 16.255 εισητηρια
Με αεχ 23.763
Με Απόλλων 15.918
Με ΠΑΟ 20.389
Με Παναιτωλικό 15.168
Με Ξάνθη 14.747
Με Λάρισα 15.219
Με Γιάννινα 10.837
Με Πανιώνιο 15.961
Με ΟΦΗ 15.619
Με Ολυμπιακό 25.097
Με Άρη 22.544
Με Ατρόμητο 19.941
Με Λαμία 22.125
Με Λεβαδειακο 26.001
Επειδή είχα διαρκείας κ ερχόμουν συνέχεια από Δράμα,πέστε μου εκτός από τα ντέρμπι,που κι από αυτά,μερικά δεν ήταν τίγκα,ποτέ κάναμε στα υπόλοιπα σολντ άουτ.
Σε μια πόλη 1 εκατομμυρίου κ γυρω γύρω,από την πολη,άλλο 1 εκατομμυριο,ΔΕΝ μπορούμε να γεμίσουμε γήπεδο 28.700 θέσεων.
Και λέμε για νέο γήπεδο 41.926 θέσεων.
Τέλος πάντων αυτή είναι η γνώμη μου.
ΥΓ.
Αύριο θέλω όσοι πάτε,μόνο φωνή κ τα υπόλοιπα,θα τα κανονίσουν ο Λουτσε με τους παικταραδες μας.
Νομίζω τα επίσημα νούμερα που ανακοινώνονται είναι αρκετά μικρότερα από τον πραγματικό κόσμο που είναι στο γήπεδο. Με Λρβαδειακό και γαύρο το 19 είχε 100% πάνω από όσο χωράει το γήπεδο, μάλλον και πάνω από 30κ.
- ΑποστόληςΑ
Έμπαιναν πολλοί τζαμπατζήδες, αλλά και παιδιά που συνόδευαν αυτόν που είχε το εισιτήριο.
Στην 4 είχαν σπάσει τα τουρνικέ και περνούσαν όλοι έτσι, είτε είχαν εισιτήριο είτε όχι. Οπότε πολλοί με εισιτήριο μπήκαν χωρίς να το χτυπήσουν (και άρα χωρίς να μετρηθεί στα επίσημα νούμερα?)
- ΑποστόληςΑ
Η 20μελής αποστολή ανά θέση:
ΤΕΡΜ: Kotarski, Z. Zivkovic
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Vieirinha, Sastre, Otto, Baba
ΣΤΟΠΕΡΣ: Kedziora, Κουλιε, Μιχαηλίδης
ΧΑΦ: Meite, Ozdoev, Schwab, Marcos Antonio
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντέλιας, Murg, A. Zivkovic, Despodov
ΦΟΡ: Samatta, Brandon, Τζίμας
ΤΕΡΜ: Kotarski, Z. Zivkovic
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Vieirinha, Sastre, Otto, Baba
ΣΤΟΠΕΡΣ: Kedziora, Κουλιε, Μιχαηλίδης
ΧΑΦ: Meite, Ozdoev, Schwab, Marcos Antonio
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντέλιας, Murg, A. Zivkovic, Despodov
ΦΟΡ: Samatta, Brandon, Τζίμας
Μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε τον γκει και να ρίξουμε στο καναβάτσο τον Ατζουνιακο.
Και για ψυχολογικούς λόγους για την Τετάρτη θα είναι σημαντική η νίκη.
Όσον αφορά το γήπεδο και τον κόσμο , ο βαζελος σήμερα δεν κατάφερε να γεμίσει γήπεδο 16000 θέσεων μετά από δυο μήνες και μετά από διπλό στην Τούμπα. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στον κόσμο για το αύριο και πλέον υπολογίζει και το τελευταίο cent.
Τέλος πάντων αφήστε τον καθένα να κρίνει ποτέ μπορεί και ποτέ δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μεγάλη δίψα από όλους.
Με την νίκη…
Και για ψυχολογικούς λόγους για την Τετάρτη θα είναι σημαντική η νίκη.
Όσον αφορά το γήπεδο και τον κόσμο , ο βαζελος σήμερα δεν κατάφερε να γεμίσει γήπεδο 16000 θέσεων μετά από δυο μήνες και μετά από διπλό στην Τούμπα. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στον κόσμο για το αύριο και πλέον υπολογίζει και το τελευταίο cent.
Τέλος πάντων αφήστε τον καθένα να κρίνει ποτέ μπορεί και ποτέ δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μεγάλη δίψα από όλους.
Με την νίκη…
-
Eτσι οπως ηρθαν τα πραγματα τεραστιο ματς αυριο
Αφηνεις πισω 3 βαθμους τον αλαφουζο και 10 τον μαρινακη...
Αλλες εποχες και θα ειχε 40χιλιαδες μεσα και αλλες τοσες απ εξω.
Μεγαλη ματσαρα
Μεγαλη ματσαρα
Στην Τουμπα τα καρεκλάκια είναι 28700.
Οταν στα ντέρμπι,δεν βλέπεις διαδρόμους σε καμιά κερκίδα,και στην Θ4 (με τα 9600 καρεκλάκια) έχει 12000+ αφου πολλοί μπαινουν τζαμπα,τότε υπολογίζεις περίπου 33000 κόσμο.
Και ΝΑΙ,ΘΕΛΟΥΜΕ και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ Νεα Τουμπα 40000 θεσεων.
Πηγαίνετε σε κανένα σχολείο να δειτε τι έρχεται τα επόμενα χρόνια.
Την ώρα που εμείς αυξανόμαστε,σκουλίκια και γριές
αργοσβήνουν οπαδικά.
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΠΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Οταν στα ντέρμπι,δεν βλέπεις διαδρόμους σε καμιά κερκίδα,και στην Θ4 (με τα 9600 καρεκλάκια) έχει 12000+ αφου πολλοί μπαινουν τζαμπα,τότε υπολογίζεις περίπου 33000 κόσμο.
Και ΝΑΙ,ΘΕΛΟΥΜΕ και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ Νεα Τουμπα 40000 θεσεων.
Πηγαίνετε σε κανένα σχολείο να δειτε τι έρχεται τα επόμενα χρόνια.
Την ώρα που εμείς αυξανόμαστε,σκουλίκια και γριές

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΠΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
- AlxNeapoli1
Οπως ειπα στο ματς με αεχ, το ματς της χρονιας ως το επομενο. Ουτε σκεψη για ισοπαλιαgiliopoulos έγραψε:Eτσι οπως ηρθαν τα πραγματα τεραστιο ματς αυριο
Μεγαλη ματσαρα
Αύριο το τρένο περνάει πάνω από τον γκευ-σίχαμα και την Τετάρτη πάνω από ζελοσπορ.
Επιβιβαστείτε και προσδεθείτε ….
Καλή απόλαυση
Επιβιβαστείτε και προσδεθείτε ….
Καλή απόλαυση
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το παιχνίδι αυτό είναι εντελώς απρόβλεπτο.
Εμείς θα κατεβούμε με εντελώς άλλη 11άδα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Η απουσία του Τάισον με την παρουσία του Ντέλια από την αρχή και του Δέσποτα στα δεξιά με εκτός τον Αντρίγια, συνθέτουν άλλον ΠΑΟΚ. Ο γάβρος τα ίδια, θα παίξει χωρίς Φορτούνη, Ντόη και (Χ)έσε νομίζω, δεν θα είναι η ίδια ομάδα όπως με την Βάρος.
Αυτά που είδα στα πρόσφατα ντέρμπι απο παίκτες και Λουτσέσκου ούτε εμένα μου άρεσαν. Αλλά σήμερα θα είναι αλλιώς. Ελπίζω να δούμε κανονικόν ΠΑΟΚ, κυρίαρχο. Ελπίζω, λέω, αλλά το μάτς θα είναι δύσκολο και θα πάει πρός ισοπαλία. Πρέπει επιτέλους να βρούμε τρόπους σκοραρίσματος σε τέτοια must win παιχνίδια. Στα προηγούμενα 3 ματς και βάζω και την Χαλκηδόνα, είχαμε φοβερή δυστοκία και δυσκολία δημιουργίας καθαρών φάσεων.
Εμείς θα κατεβούμε με εντελώς άλλη 11άδα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Η απουσία του Τάισον με την παρουσία του Ντέλια από την αρχή και του Δέσποτα στα δεξιά με εκτός τον Αντρίγια, συνθέτουν άλλον ΠΑΟΚ. Ο γάβρος τα ίδια, θα παίξει χωρίς Φορτούνη, Ντόη και (Χ)έσε νομίζω, δεν θα είναι η ίδια ομάδα όπως με την Βάρος.
Αυτά που είδα στα πρόσφατα ντέρμπι απο παίκτες και Λουτσέσκου ούτε εμένα μου άρεσαν. Αλλά σήμερα θα είναι αλλιώς. Ελπίζω να δούμε κανονικόν ΠΑΟΚ, κυρίαρχο. Ελπίζω, λέω, αλλά το μάτς θα είναι δύσκολο και θα πάει πρός ισοπαλία. Πρέπει επιτέλους να βρούμε τρόπους σκοραρίσματος σε τέτοια must win παιχνίδια. Στα προηγούμενα 3 ματς και βάζω και την Χαλκηδόνα, είχαμε φοβερή δυστοκία και δυσκολία δημιουργίας καθαρών φάσεων.