Αυτα.Κι εμενα με καιει το πως θα παιξουμε περισσοτερο απ τ αποτελεσμα.Και να χασεις υπαρχουν τα πλειοφ.marsantos έγραψε:Είναι από τις περιπτώσεις που όλες οι οπτικές πριν από τον αγώνα έχουν βάση.
Και ο psykoman και o Αποστόλης έχουν δίκιο.
Ότι αποτέλεσμα και να έρθει τη Δευτέρα δε θα έχει αλλάξει κάτι δραματικά.
Όμως σίγουρα είναι άλλο πράγμα η νίκη και άλλο η ήττα.
Πολλά θα εξαρτηθούν και από το πως θα έρθει ένα αποτέλεσμα. Η εικόνα του αγώνα μετράει..
Ακόμα και σε περίπτωση νίκης.
Σκεφτείτε να καταφέρουμε ένα καθαρό 2-0 με μορφή αγώνα ίδια με τον Ατρόμητο. Η άεκ να μην περάσει το κέντρο. Κατευθείαν κλονίζεται η αίσθηση της άεκ ότι είναι ανίκητη στα ντέρμπι και για τον ΠΑΟΚ δημιουργείται η αίσθηση οδοστρωτήρα.
Σκεφτείτε αντίστοιχα να κερδίσουμε 1-0 με ένα χαζό γκολ και να έχει η άεκ 3 δοκάρια, έξι χαμένα τετ α τετ και να είμαστε κρεμασμένοι από τα δίχτυα να γλιτώσουμε. Δε θα νιώθουμε το +5 ασφαλές.
Η ουσία είναι μία. Είναι ένα μεγάλο ματς που όμοιό του δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή 2 πραγματικά καλές ομάδες, με διαφορετικό στυλ, σε φόρμα και οι 2, ξεκούραστες και οι 2, ο πρώτος με το δεύτερο, σε απόσταση μικρότερη της μιας νίκης και σε κεκλεισμένων.
Με λίγα λόγια το απόλυτο ματς..
Υγ. Ελπίζω να μην ασχολούμαστε με διαιτησία τη Δευτέρα..
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports
- AlxNeapoli1
Νικη ή στη χειροτερη ισοπαλια. Δεν πρεπει να δωσουμε την ευκαιρια να νιωσουν ανικητοι αν παρουν διπλο.
Σε όλα τα ντέρμπι είναι βασικό ακόμη και αν δεν παίξεις καλά ή στραβώσει το ματς και δεν μπορέσεις κερδίσεις, να πάρεις τουλάχιστον την ισοπαλία.
Πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος 2-0 με το μαγικό του Ντέλια, ήμουν μέσα και μάλιστα στην 7 (σπάνιο φαινόμενο), οπότε είδα με προσοχή τον αγώνα. Θυμάμαι την ομάδα να δίνει το 200% των δυνάμεων της για να αντιπαρέλθει στο.(αντι)αθλητικό παιχνίδι της χάρτινης και των μεγαλύτερων κορμιών των παιχτών της. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι πέσαν όλοι κάτω από την υπερπροσπάθεια. Θέλω να ξαναδώ αυτή την ένταση απέναντί τους και τον Κουλιεράκη να ξανασβήνει τον Λιβάι.
Εγώ διαφωνώ, είναι με διαφορά το πιο σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Αυτό το αν χάσουμε δεν έγινε και τίποτα ειδικά μου ακούγεται εξωγήινο. Θα πάμε να παίξουμε στα πλέι οφ όντας πίσω στη βαθμολογία και με ψυχολογία ότι έχουμε 6 συνεχόμενες ήττες μέσα έξω? Και αυτοί την αντίθετη?Και τι περιμένουμε να γίνει?
Από την άλλη με δική μας νίκη και +5 θα πάρουμε τέτοια φορά που θα περάσουμε κυριολεκτικά πάνω από κάθε αντίπαλο στα επόμενα ματς. Βαζελο-γαβρο.
6 συνεχόμενες είναι πολλές, παρά πολλές. Δεν ξέρω αν στην ιστορία της ομάδας έχει ξαναγίνει. Όχι και δεν έγινε τίποτα
Αυτό το αν χάσουμε δεν έγινε και τίποτα ειδικά μου ακούγεται εξωγήινο. Θα πάμε να παίξουμε στα πλέι οφ όντας πίσω στη βαθμολογία και με ψυχολογία ότι έχουμε 6 συνεχόμενες ήττες μέσα έξω? Και αυτοί την αντίθετη?Και τι περιμένουμε να γίνει?
Από την άλλη με δική μας νίκη και +5 θα πάρουμε τέτοια φορά που θα περάσουμε κυριολεκτικά πάνω από κάθε αντίπαλο στα επόμενα ματς. Βαζελο-γαβρο.
6 συνεχόμενες είναι πολλές, παρά πολλές. Δεν ξέρω αν στην ιστορία της ομάδας έχει ξαναγίνει. Όχι και δεν έγινε τίποτα
Το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για πολλούς λόγους …
Έως βέβαια τα επόμενα εάν ερθουν …
Είναι παιχνίδι 6 βαθμών με το φαβορί για το πρωτάθλημα … εάν κερδίσουμε είμαστε πλέον στα ίσια και ίσως με λίγο αβαντάζ …
Τους σιχαίνομαι πλέον περισσότερο από όλους … την υπεροψία τους και δεν ξεχνώ ποτέ το κλεμμένο
Ραζβαν κανόνισε την τακτική και να είναι οι παίχτες έτοιμοι και πλήρως αυτό συγκεντρωμένοι
Έως βέβαια τα επόμενα εάν ερθουν …
Είναι παιχνίδι 6 βαθμών με το φαβορί για το πρωτάθλημα … εάν κερδίσουμε είμαστε πλέον στα ίσια και ίσως με λίγο αβαντάζ …
Τους σιχαίνομαι πλέον περισσότερο από όλους … την υπεροψία τους και δεν ξεχνώ ποτέ το κλεμμένο
Ραζβαν κανόνισε την τακτική και να είναι οι παίχτες έτοιμοι και πλήρως αυτό συγκεντρωμένοι
-
Περιμένω να δω και από τις δύο ομάδες να παρατάνε το build up και να παίζουν με μεγάλες μπαλιές ώστε να αποφύγουν την απώλεια της μπάλας ενόσω έχουν ψηλά τους παίκτες
Πιθανά σκορ: 1-0, 0-0, 2-2 κατά σειρά πιθανότητας
Πιθανά σκορ: 1-0, 0-0, 2-2 κατά σειρά πιθανότητας
Όποιος κερδίσει γίνεται φαβορί για τον τίτλο ενώ η ισοπαλία αφήνει περίπου ίσες πιθανότητες και στους δύο αλλά και στον Παναθηναϊκό.
Σε δική μας νίκη είμαστε στο +5 από αεκ και τουλάχιστον +3 από παο οπότε λογικά πάμε στα πλέι οφ με μαξιλάρακι ασφαλείας και ψυχολογία στα ύψη.
Σε ήττα μας η αεκ πάει στο +1 από εμάς και παο. Βαθμολογικά θα είμαστε όλοι κοντά αλλά με ψυχολογία υπέρ της αεκ και καλύτερη συγκομιδή στα ντέρμπι που της δίνει πλεονεκτημα για τα πλέι-οφ.
Σε ισοπαλία πάμε στο +1 από παο και μένει το +2 από αεκ και είναι όλα πολύ ρευστα. Εμείς έχουμε πιο δύσκολο πρόγραμμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας και έξτρα δυσκολία με αρη στα πλειοφ οπότε σίγουρα δεν είμαστε φαβορί αλλά παραμένουμε πρώτοι. Ο παο πλησιάζει παίρνει ψυχολογία και κερδίζει χρόνο, η αεκ μένει αήττητη στα ντέρμπι και έχει μια διοργάνωση...
Από όλα αυτά νομίζω βγαίνει το συμπέρασμα ότι εμάς πιο πολύ μας καίει η νίκη παρά την αεκ. Αλλά κανέναν δεν τον παίρνει να χάσει, καθόλου. Οπότε θεωρώ ότι θα δούμε ένα ματς που θα μοιάζει με το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον παο, χωρίς πολλά ρίσκα από τις ομάδες και πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του ματς να σκοράρουμε το πρώτο γκολ. Στοιχηματικα ίσως η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.
Αν κερδίσουμε πάντως δεύτερο σερί ντέρμπι κορυφής μετά δε μας φοβάμαι, θα έχουμε τρομερό αέρα και δε μας πιάνει κανείς.
Σε δική μας νίκη είμαστε στο +5 από αεκ και τουλάχιστον +3 από παο οπότε λογικά πάμε στα πλέι οφ με μαξιλάρακι ασφαλείας και ψυχολογία στα ύψη.
Σε ήττα μας η αεκ πάει στο +1 από εμάς και παο. Βαθμολογικά θα είμαστε όλοι κοντά αλλά με ψυχολογία υπέρ της αεκ και καλύτερη συγκομιδή στα ντέρμπι που της δίνει πλεονεκτημα για τα πλέι-οφ.
Σε ισοπαλία πάμε στο +1 από παο και μένει το +2 από αεκ και είναι όλα πολύ ρευστα. Εμείς έχουμε πιο δύσκολο πρόγραμμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας και έξτρα δυσκολία με αρη στα πλειοφ οπότε σίγουρα δεν είμαστε φαβορί αλλά παραμένουμε πρώτοι. Ο παο πλησιάζει παίρνει ψυχολογία και κερδίζει χρόνο, η αεκ μένει αήττητη στα ντέρμπι και έχει μια διοργάνωση...
Από όλα αυτά νομίζω βγαίνει το συμπέρασμα ότι εμάς πιο πολύ μας καίει η νίκη παρά την αεκ. Αλλά κανέναν δεν τον παίρνει να χάσει, καθόλου. Οπότε θεωρώ ότι θα δούμε ένα ματς που θα μοιάζει με το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον παο, χωρίς πολλά ρίσκα από τις ομάδες και πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του ματς να σκοράρουμε το πρώτο γκολ. Στοιχηματικα ίσως η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.
Αν κερδίσουμε πάντως δεύτερο σερί ντέρμπι κορυφής μετά δε μας φοβάμαι, θα έχουμε τρομερό αέρα και δε μας πιάνει κανείς.
-
Η πικρή αλήθειαTolaros έγραψε:Εγώ διαφωνώ, είναι με διαφορά το πιο σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Μονοδρομος η νικη. Οχι οτι αν χασουμε ή φερουμε ισοπαλια τελειωσαν ολα, αλλα θες οπως και δηποτε διαφορα ασφαλειας στα play off κι αυτο γιατι το μονο σιγουρο ειναι πως οι αθηναιζοι στο τελος θα μαγειρεψουν τα παντα μεταξυ τους προκειμενου να μη παρει το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ.
Μη περιμενετε να δειτε ντερμπι στα ισια οπως εγινε περυσι με το γαυρος-ζελος. Αν μια απο τις τρεις βρωμοομαδες καιγεται να παρει ένα μεταξυ τους ματς για να κλεψει το πρωταθλημα απο τον ΠΑΟΚ να ειστε σιγουροι πως θα τα συμφωνησουν μια χαρα.
Γι αυτο νικη και μονο νικη για να μην ασχολουμαστε καθολου με το τι μαγειρευουνε μεταξυ τους
Μη περιμενετε να δειτε ντερμπι στα ισια οπως εγινε περυσι με το γαυρος-ζελος. Αν μια απο τις τρεις βρωμοομαδες καιγεται να παρει ένα μεταξυ τους ματς για να κλεψει το πρωταθλημα απο τον ΠΑΟΚ να ειστε σιγουροι πως θα τα συμφωνησουν μια χαρα.
Γι αυτο νικη και μονο νικη για να μην ασχολουμαστε καθολου με το τι μαγειρευουνε μεταξυ τους

Καλά είστε...μακάκες;;;
Διαβάζω τώρα δυο τρεις σελίδες και λέει με ήττα τι γίνεται, με ήττα δεν καταστρεφόμαστε, με ήττα καταστρεφόμαστε κ.λ.π. Από πότε σαν ΠΑΟΚτσήδες ασχολούμαστε με τόσο απίθανα ενδεχόμενα;; ποιά ήττα ρε σεις, σοβαρευτείτε.
Ειδάλλως να φύγετε να πάτε αλλού , που έλεγε και ο Μάξιμος! Στην SteBoCo μάνια ας πούμε!

Ειδάλλως να φύγετε να πάτε αλλού , που έλεγε και ο Μάξιμος! Στην SteBoCo μάνια ας πούμε!

Το γκολ από το κέντρο το έβαλε ο Τζο Ναγκμπε!!!xrisitsapa έγραψε:Πω ρε φίλε τί μου θυμισες τώρα....Blackgr4 έγραψε:Πιτσιρικάς εκείνη τη χρονιά, πριν λίγο καιρό παίζαμε με Σπάρτακ Τρνάβα. Είμαι μέσα στη 4 και στο 0-3 κάθομαι και σκύβω το κεφάλι.apple64 έγραψε:Στο ΠΑΟΚ Άρσεναλ βγήκα από το γήπεδο με κλάματα γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να τους βάλουμε και άλλα.
Στο 3-3 με την Ατλέντικο πίστευα πως θα βάλουμε 6. Στο 4-3 μόνο στοίχημα δεν έβαλα.
Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να τρομάζει αν ο ΠΑΟΚ είναι καλά.
Υ.Γ. Στο 1-3 με την Ατλέντικο η Τούμπα ήταν ηφαίστειο. Το 1-3 έγινε 4-3 και τελικά 4-4. Σιγά μην τρομάξουμε από την ΑΕΚ. Ντέρμπι είναι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Αλλά όχι και να φοβόμαστε.
Με σκουντάει ένας άγνωστος 30άρης, μου λέει "μη μασάς ρε πιτσιρικά, χαμογέλα, ΠΑΟΚ είσαι" και μου σκάει ένα χαμόγελο.
Στο σουτ του Ολιβάρεζ σχεδόν από το κέντρο που έκανε το 5-3 δεν πίστευα στα μάτια μου..
Υ.Γ. Ποιος ήταν τέρμα στο 4-4 με την Ατλέτικο και για ποιο λόγο;
(Μεγάλος Άγγελος Αναστασιάδης, δεν μασούσε τίποτα. Έκανες μαλ@κία; Έβγαινες!).
- Amsterdamer_87
Πουτσα-Ξυλο-Σουτια στα Α4..
Η ομαδαρα δεν μασαει..
Σιγα μην φοβηθω σιγα μην "κλασω"..
Η ομαδαρα δεν μασαει..
Σιγα μην φοβηθω σιγα μην "κλασω"..
Το γκολ απ'το κέντρο το έβαλε ο Πέρσι, αλλα με την Ατλέτικο! Γι αυτό τα μπερδεύειval4 έγραψε: Το γκολ από το κέντρο το έβαλε ο Τζο Ναγκμπε!!!
- figurehead4
Γατάκια που δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό, τουλάχιστον ως πρωταγωνιστές ηταν πολλοί. Σάστρε, Ράφα και Φιλιπε, Ντάντας, Αουγκούστο, Ολιβειρα, Νάρεϊ, Νάσμπεργκ. Επίσης ο Λύρατζης κι ο Κάργας. Ίσως μόνο ο Ινγκι να μην ήταν, από όσους έφυγαν, αλλά και πάλι ίσως.Χωρικός έγραψε:
Ποιά είναι βρε τα ...περσινά γατάκια;; Οι ίδιοι παίχτες είναι!Ο Ντάντας, ο Ναρει και ο Ολιβέιρα λείπουν , από αυτούς που επαιζαν τουλαχιστον.-Ελπίζω να μην πει κανείς ...γατάκια τον Καντουρί και τον Μπίσε. Αφενός δεν πολυέπαιζαν πέρυσι αφετέρου είναι δις νταμπλούχοι. Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από γατάκια
Η διαφορά του καλού παίχτη με τον πρωταθλητή, είναι κάτι τέτοια ματς. Σε όλο τον κόσμο. Δεν έχει να κάνει τόσο με την αξία, όσο με αλλα χαρίσματα, ψυχικά.
Οι περσινοι λύγισαν. Οι αντικαταστατες τους, πολύ δύσκολα να λυγισουν μπροστά στην πίεση.
Όταν κάτι στραβώνει, πεισμώνουν. Δεν τρέμουν. Γιατί έχουν ποιότητα και αυτό μετράει μέσα στο χόρτο. Ο ένας μετράει τον άλλον. Αυτό ζήτησε ο Λουτσέσκου και αυτό πήρε.
Μπάμπα, Οττο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ντεσπότοφ, Κεντζιόρα δεν φοβούνται το αυριανό ματς. Το αναμένουν.
Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας δεν φοβόταν ή δεν λυγισαν από τα λάθη τους ούτε καν πέρυσι.
Ζίφκοβιτς, Τάισον, Μπράντον, Σβαμπ, Μουργκ από τους παλιούς το έχουν μέσα τους. Μαζί και ο Τσιγγάρας που δεν μάσησε ποτέ.
Καμία σχέση φίλε. Και οι δυνατοί μπορούν και τραβούν μαζι τους και δίνουν δύναμη και στους άλλους, το Σάστρε και τον Ραφα. Τους μετατρέπουν σε πρωταθλητές. Αν προσεχες πέρυσι το χαζοχαρούμενο ύφος των δύο στις περσινές προπονήσεις και το πως είναι φέτος, θα το έβλεπες καθαρά. Γενικά όλο το κλίμα ήταν πέρυσι χαζοχαρουμενο και φέτος οχι
Ο βάζελο τα έζησε όλα αυτά, σειρά έχει η κούλα. Ματσάρα θα γίνει, αλλά είμαστε ανώτεροι σε όλα πλεον