γαύρος - ΠΑΟΚ 2-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
5
2%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
3
1%
Κουλιεράκης
2
1%
Baba
14
7%
Ozdoev
1
0%
Meïtè
8
4%
Murg
63
30%
A. Zivkovic
11
5%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
100
48%
Κωνσταντέλιας
3
1%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 210

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: γαύρος - ΠΑΟΚ 2-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συνέντευξη τύπου:

[youtube]DBDjaION688[/youtube]

Επίσης, στο μπάσκετ ανακοινώθηκε ότι από αύριο ξεκινούν μεταγραφές! Σπεύσατε!!
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Μεγάλη η χαρά μου, μεγαλυτερη η γκαυλα και μεγάλη ευτυχία που ο στουπερμαν κρατουσε σκατα στα χέρια του στο σουτ του Αντριγια και επίσης το γιο γιό που τον έκανε ο "μακριά από την εθνική" Κωνσταντελιας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νηφαλιότητα

Αυτογνωσία

Ηρεμία

Συγκέντρωση

Και βεβαίως, όπως λέγαμε και στις δύσκολες στιγμές, πίστη.

Σήμερα, με πιο ορθολογικό σχήμα και χωρίς υστερικό αντίπαλο στο χορτάρι, παίξαμε ένα καλό ματς που αν είχαμε καλύτερη συγκεντρωση και πειθαρχία στο α μέρος θα είχε τελειώσει ακόμα νωρίτερα.

Απαράδεκτα τα δυο γκολ που δεχτήκαμε, καλά έκανε και τους έκραξε ο Ραζβάν.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή στο ματς της Πέμπτης.

Όπως έχουμε όλοι πει τόσες φορές, υπάρχει δρόμος μπροστά και στόχος είναι ο ΠΑΟΚ να είναι ψηλά, το Μάρτιο. Εν οψει των π.ο.

Εως τώρα έχουμε καλή συγκομιδή, αντικειμενικά έπρεπε να είναι καλύτερη αφού χάσαμε ματς από μαλακίες. Ενώ ταυτόχρονα αντίπαλοι όπως ο βάζελος στάθηκαν φοβερά τυχεροί και απο συγκυρίες πήραν αποτελέσματα (χ με εμάς, νίκη στη Λαμία που έπρεπε να είναι ήττα, δικαστική νίκη με γαύρο).

Συνεπώς η βαθμολογία είναι κάπως πλασματική, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Μπράβο σε όλους, θα σταθώ έξτρα στο καταπλητικό α μέρος του Μπάμπα, στο φοβερό ματς του Μπράντον (άδικη κίτρινη από ΓΑΥΡΙΣΜΟΥΣ των αντιπάλων), στο καλό ματς του Μειτε (αν και βαρύς πάλι, κινήθηκε σωστά νομίζω σε μεγάλο μέρος του ματς), καθώς και στο πολύ ώριμο ματς του Μουργκ.

Ζιφκοβιτς, Οζντοεφ με καλές αλλά και κακές επιλογές (στο 30 Ζιφκο μόνος του είναι ο Μπραντον...)

Ταισον, Κοτάρσκι δε μου άρεσαν χωρίς αυτό να τους καθιστά άχρηστους.

Επιτέλους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παίξαμε έξυπνα σε τέτοιο ματς. Όσο ήταν ισορροπημένο, παίξαμε ωραία και ώριμα, δεν εκβιάσαμε καταστάσεις και αν είχαμε κάνει σωστότερες επιλογές θα είχαμε σκοράρει νωρίτερα.

Και στο β μέρος τους τρυπήσαμε άριστα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

rainmaker έγραψε:Εως τώρα έχουμε καλή συγκομιδή, αντικειμενικά έπρεπε να είναι καλύτερη αφού χάσαμε ματς από μαλακίες.

Μία μαλακία, η μανσέτα του ποδοσφαιριστή του Ο. Α.Ρ.Η.Σ. στην περιοχή που δεν δόθηκε πέναλτυ. 2 βαθμοί.
Η άλλη μαλακία, το πέναλτυ στον Thomas που δεν πήραμε εναντίον του Ο.Φ.Η.!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα για την χαρά που προσέφεραν στα παιδιά μου και εμένα σήμερα …

Περηφάνια είναι η λέξη που ταιριάζει για κάθε νίκη μέσα στο μπουρδελο σύμβολο της Ελλάδας. Ποσο μάλλον αυτή η νίκη …

Πολύ κακή η εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Μηδέν παραγωγή ποδοσφαιρου. Γιόμες πάλι από Κεντζιορα και κοταρσκι ήταν ο κανόνας … τραγικός ο προπονητής μας παρά την εφορία που υπάρχει …

Αυτή την φορά όμως οι παίχτες ήταν μαχητικοί και το ματς ήταν ισορροπημένο … εκτός από τον Μπαμπα που έκανε πάρτι και βέβαια τον Σέρβο που κάρφωσε τον γκολ. Καλύτερος όμως παίχτης ήταν ο Μπράντον με την απίστευτη πίεση που άσκησε σε όλο το ματς.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν μαγικός και εμφάνισε την δουλειά που έχει γίνει στην γρήγορη μετάβαση … τρομερή η ισόρροπια οου έφερε σε αυτό και η παρουσία του σαστρε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Το κερασάκι είναι το μαγικό που κάνει ο Ντελιας. Τον ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί με αυτό το γκολ ξεπλένεται η ντροπή του γκολ που μας είχαν βάλει με Ριβαλντο, ζιοβανι που είχε χαθεί η μπάλα.

Τον ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί ότι έκανε το έκανε μέσα στο τηγάνι.

Καλύτερος παίχτης για εμένα πέραν από τον Μπράντον είναι ο κουλιερακης ο οποίος τους έφαγε πραγματικά όπου και να βρίσκονταν … και ας έκανε την μαλακια με το σουτ από τα 40 μέτρα.

Καλά έκανε ο Λουτσε και του την είπε βέβαια … θελουμε όχι απλά να ειναι καλός. Θελουμε να γίνει ένα από τα καλύτερα στόπερ στην Ευρώπη.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μπράβο στην ομαδάρα για την μεγάλη νίκη! Και βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογίας μετά το στραπάτσο της Δευτέρας. Και μεγάλο μάθημα για όσους ζητούσαν να φύγουν ως άσχετοι αυτοί που σήμερα έκαναν μεγάλο παιχνίδι και ξεφτίλισαν τον γάβρο. Τώρα βέβαια ζητάνε να φύγουν ως άσχετοι αυτοί που πήραμε το καλοκαιρι με μεγάλα συμβόλαια και είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν στην ομάδα με την σειρά τους.
Το αρνητικό της ομάδας είναι ότι δεν εχει ακόμη τη ψυχολογία που είχε η ομάδα του αήττητου πρωταθλήματος που δεν δεχόταν να φάει γκολ με τίποτα. Μπράβο στον Λου που τους έκραξε για τα 2 γκολ του γαβρου.
Το θετικό είναι ότι τώρα αρχίζει η περίοδος του "σκούφου"!
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

tad έγραψε:τραγικός ο προπονητής μας παρά την εφορία που υπάρχει

Φτου φτου μακριά από εμάς.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Με τον βαζελο ισοφαρίζεσαι στο 96 και πανηγυρίζουν σαν να πήραν τσουλου . Με τον γαύρο κερδίζεις 0-4 και ξενερώνουμε που τρώμε γκολ.
Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο ανεπιστρεπτί . Μακάρι να αλλάξουμε και εμείς και να είμαστε λίγο λιγότερο καυστικοί σε κακές μέρες όπως την προηγούμενη βδομάδα .
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ρε παιδιά γιατί μόνο 10 σελίδες μέχρι τώρα...???
Είτε μας αρέσουν κάποια πράγματα μες την ομάδα, είτε όχι, σήμερα ο ΠΑΟΚ μας και πάνω απ' όλα τα σπλάχνα μας, τα παιδιά των ακαδημιών μας, τα ΠΑΟΚτσάκια μας πάτησαν χάμω, στα ίσια, ότι πιο βρώμικο έχει βγάλει ο Ελληνικός αθλητισμός μέσα στο σπίτι του, μπροστά σε 33.000 οπαδούς του. Δε νίκησαν απλά αλλά εξευτέλισαν με κάθε δυνατό τρόπο τον ερυθρόλευκο καρκίνο και τους υποτακτικούς του. Υποχρέωσαν κάθε οπαδό της σαβούρας να σκύψει το κεφάλι και γέμισαν τον ύπνο του με εφιάλτες.
Κι εγώ μπορεί να μη συμπαθώ ιδιαίτερα τον Λουτσέσκου και να θέλω κάτι πολύ καλύτερο για τον πάγκο της ομάδας, να τον έχω περάσει πολλές φορές πριονοκορδέλα και θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά σήμερα δε μπορώ να παρά να είμαι τρισευτυχισμένος με αυτό που κατάφερε μαζί με τα παλικάρια μας.
Ελπίζω όλα να οφείλονται στο μεθύσι της χαράς της σημερινής μέρας.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και όλους...!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

[youtube]lT9F0Ei4TDW5[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κάτι έχεις βάλει λάθος, τσέκαρέ το.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

[youtube]3euG3HH8nWQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Πολύ καλή εμφάνιση, τσόντα από τις λίγες. Άψογοι Μπράντον Μουργκ Μπαμπά αν δεν έκανε το λάθος στο τέλος. Λουτσος στρατηγός αν και τα είχε ακούσει την περασμένη εβδομάδα. Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά, κρίμα για το φερ πλέι στο τελος.Ο Μουργκ και ο Κεντζιορας στην σωστή τους θέση. Που να μην είχαμε τις βλακείες και τις μανσέτες και τους εγωισμους στις προηγούμενες εμφανίσεις μαζί με τα φάλτσα εξωθεν. Ξεκίνησε ως ερωτική κομεντί ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, έγινε έρωτας σε κοινή θέα σε αποχρώσεις του γκρι, και όσο και να θέλαμε να γίνει blacks on blondes με τον αναμενόμενο προικισμένο Mandingo, δυστυχώς μας προέκυψε Πίου και το έργο κατάντησε ένα απλό ιδιαίτερο γιαπωνεζικο yaoi με πρωταγωνιστή τον Μπράντον όπου κάποιος ξέχασε να βγάλει τα πίξελ στα επίμαχα σημεία. Περίμεναν οι δισμοιροι απόγονοι του Γανυμήδη τον πουά Jeff Stryker αλλά τους προέκυψε ο straight Manuel Ferrara σε έξαλλη κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Hawklord respect

Αν και ανησυχω που καταλαβα το σχολιο 100% [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για τη βραδινή σας:

[youtube]9LHn7J4hCOU[/youtube]

Έβαλα να τα δω και οφείλω να πω ότι το πέναλτυ που κερδίζει ο ΠΑΟΚ δεν είναι πέναλτυ. Ο μπακ του οσφπ πάει στην μπάλα, αλλά παρεμβαίνει στη φάση ο Thomas και πέφτει πάνω στα πόδια του αμυντικού. Καμία πρόθεση, καμία παράβαση, ο διαιτητής έπρεπε να αφήσει τον αγώνα να συνεχιστεί.

Carpetόπουλε κτλ, 500€ στο ΙΒΑΝ μου και σε αφήνω να λες αυτήν την ατάκα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”