ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Κοτάρσκι
19
10%
Βιεϊρίνια
11
6%
Εγκονγκ
3
2%
Κουλιερακης
34
18%
Μπαμπα
23
12%
Οζντοεφ
1
1%
Μειτε
77
41%
Ζίφκοβιτς
11
6%
Τάισον
1
1%
Μουργκ
5
3%
Σαματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
1
1%
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 187

paokarakis

Re: ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμ

Δημοσίευση από paokarakis »

Τι σου είναι όμως η ζωή ρε παιδιά!!! Πριν 5 μέρες κλαιγαμε για γκολ στο 90 και σήμερα χαιρόμαστε για γκολ στο 90 !!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ματσάρα, 3ποντάρα, κερκιδάρα, ομαδάρα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπορουμε καπου να ξαναδουμε το παιχνιδι;Να το δω πιο ηρεμα κ απολαυστικα.Το εχει πουθενα;
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Τα συναισθήματα που βίωσα εψες το βράδυ είναι δύσκολα να σας τα περιγράψω.Το είδα από το γερμανικό, ήταν σαν να είμαι μες το γήπεδο αυτός κυρίως ήταν ο λόγος.#(karl) ευχαριστώ#Τωρα στα δικά μας.Οσοι δεν έχετε καταλάβει τι ομαδάρα πάει να δημιουργήσει ο Λουτσε με τους παίκτες που έμειναν συν αυτούς που ήρθαν λυπάμαι.Οι αντίπαλοι παντως το γνωρίζουν από πρώτο χέρι.Κατα τις δύο μετά μπήκα να δω από τη χεσμετε στιγμιότυπα.Επαθα σοκ.Κλειστα μικρόφωνα και ο άλλος αντί να φώναξει ΓΚΟΟΟΟΟΛ λέει μέσα Κατάντια Δεν πειράζει που ξετυλίζεσται, ελεύθερα από μένα αλλά να ξέρετε ένα από τα χειρότερα πράγματα στον κόσμο είναι το ανάθεμα.Πηγη μεγάλων ανεξήγητων πραγμάτων στην ζωή μας.Με τους άλλους του ΠΟΚ δεν θα ασχοληθώ.Πρεπει να τους πω ότι όσο μου βάζουν εμπόδια γινόμαστε τρεις φορές πιο δυνατοί και σκληροί,το είδατε ψες το βράδυ.ΥΣΛουτσε εσύ στον στοχυπιυ έχω κάνει εικόνα.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Απ ευθειας κοκκινη σε αρχηγο ομαδος δε συνιστα και διπλη τιμωρια η κανω λαθος?

για τον τερματα τους ομιλω..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ευχαριστω Βετερανε
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

astral έγραψε:O παίκτης της Φρανκφούρτης έχει γεννηθεί χωρίς φτέρνα ο καημένος ... και ο Σαματα δεν έκοψε τα νύχια του.
Και όμως, το τρίτο πόδι ήταν Οφ σαιντ:(
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ypnos έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Θέλω να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τη "γηπεδική" μου ιστορία πάρα το γεγονός ότι δεν ήμουν στο γήπεδο.
Ζω στο Καρλόβασι της Σάμου. Εχτές κατά τις οχτώ και κατι μετά το μάθημα πηγαίνω σε ένα τοπικό καφε με σκοπό να τσιμπήσω κάτι να πιω και κάνα δυο μπυρες και να πάω στις 10 να δω το ματς. Δε βλέπω τα ματς της ΠΑΟΚάρας έξω εδώ γιατί η περιοχή είναι γεμάτη με γαυροβαζελοχανούμια και μου τη σπανε.
Εκεί, που κάθομαι έρχεται ένας τύπος όρθια ντουλάπα και ρωτάει τον καταστηματαρχη αν θα δείξει ΠΑΟΚ. Αφού διαπιστώνει πως ναι, κάθεται, και τον προσκαλώ να καθίσουμε παρέα. Εκεί διαπιστώνω ότι είναι αδερφός με πολλά χιλιόμετρα με τον ΠΑΟΚ και πιάνουμε κουβέντα. Περνάει η ώρα, πλησιάζει η ώρα του ματς και ενώ σκεφτόμουν αν θα μείνω ή αν θα φυγω μας λένε κάτι πιτσιρικια φοιτητές που καθοντουσαν μπροστά μπροστά, δεν έρχεστε να το δείτε το ματς εδώ μαζί μας;
Όντως πηγαίνουμε και βλέπω κάτι παληκαρακια γνήσια ΠΑΟΚτσακια κάποια από το σύνδεσμο Γιαννιτσών!!! και καναδυο φοιτητές μου (που δεν τους είχα δει φυσικά πότε στο μάθημα! ;) )
Έτσι από το πουθενά, κάναμε κερκίδα σε ένα ξεχασμένο καφε στο Καρλοβασι!!!
Είδαμε το ματς σε πόλη ωραια ατμόσφαιρα, χαρήκαμε στεναχωρηθηκαμε και στο τέλος λυτρωθηκαμε. Μια βραδιά εντελώς ΠΑΟΚ δηλαδή. Τι να σας πω παιδιά, συγκινήθηκα πολύ. Ήταν σα να περνώ γεύση Τούμπας. Τέτοιες βραδιές μας κάνανε ΠΑΟΚ...
Συγνώμη αν σας κούρασα
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!
:nairepaok: :nairepaok:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ευρωπαϊκή βραδιά βγαλμένη από τα πιο υγρά μας όνειρα. ΠΑΟΚτσιδικη.

Τι να πω που δεν έχει ειπωθεί...

Πάλι καλά που υπάρχουν και τέτοιες βραδιές για να ξεχνάμε τη σαπίλα του καρτέλ στο οποίο ζούμε.

Σκέψη 1
Ξεχυνεται ο Τάισον. Φάουλ καρμπόν με την Κυριακή. Χθες φάουλ και κάρτα. Στο στημένο τους, κάρτα ο Τάισον.

Σκέψη 2
Όταν έκανε το λάθος ο Κουλιε, ήμουν σίγουρος ότι θα βάλει γκολ από στημένο. Ειλικρινά περισσότερο σίγουρος για αυτό πάρα ότι θα κρατουσαμε το 2-1

Σκέψη 3
Όταν έγινε το 2-1 το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "ελπίζω να μάθατε κάτι από την Κυριακή...". Έμαθαν.

Μακάρι να μπορέσω να ανέβω με Αμπερντην να ζήσω τέτοια ατμοσφαιρα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο Μαρκαντώνης λογικά χτες πήρε μια πρώτη ιδέα ότι δεν έχει έρθει σε κανένα παρακμιακό καφενείο. Ήρθε σε καφενειακό πρωτάθλημα, βέβαια. Εύχομαι να μπει τάχιστα στο κλίμα με όρεξη να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θέλω να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τη "γηπεδική" μου ιστορία πάρα το γεγονός ότι δεν ήμουν στο γήπεδο.
Ζω στο Καρλόβασι της Σάμου. Εχτές κατά τις οχτώ και κατι μετά το μάθημα πηγαίνω σε ένα τοπικό καφε με σκοπό να τσιμπήσω κάτι να πιω και κάνα δυο μπυρες και να πάω στις 10 να δω το ματς. Δε βλέπω τα ματς της ΠΑΟΚάρας έξω εδώ γιατί η περιοχή είναι γεμάτη με γαυροβαζελοχανούμια και μου τη σπανε.
Εκεί, που κάθομαι έρχεται ένας τύπος όρθια ντουλάπα και ρωτάει τον καταστηματαρχη αν θα δείξει ΠΑΟΚ. Αφού διαπιστώνει πως ναι, κάθεται, και τον προσκαλώ να καθίσουμε παρέα. Εκεί διαπιστώνω ότι είναι αδερφός με πολλά χιλιόμετρα με τον ΠΑΟΚ και πιάνουμε κουβέντα. Περνάει η ώρα, πλησιάζει η ώρα του ματς και ενώ σκεφτόμουν αν θα μείνω ή αν θα φυγω μας λένε κάτι πιτσιρικια φοιτητές που καθοντουσαν μπροστά μπροστά, δεν έρχεστε να το δείτε το ματς εδώ μαζί μας;
Όντως πηγαίνουμε και βλέπω κάτι παληκαρακια γνήσια ΠΑΟΚτσακια κάποια από το σύνδεσμο Γιαννιτσών!!! και καναδυο φοιτητές μου (που δεν τους είχα δει φυσικά πότε στο μάθημα! ;) )
Είδαμε το ματς σε πόλη ωραια ατμόσφαιρα, χαρήκαμε στεναχωρηθηκαμε και στο τέλος λυτρωθηκαμε. Μια βραδιά εντελώς ΠΑΟΚ δηλαδή. Τι να σας πω παιδιά, συγκινήθηκα πολύ. Ήταν σα να περνώ γεύση Τούμπας. Τέτοιες βραδιές μας κάνανε ΠΑΟΚ...
Συγνώμη αν σας κούρασα
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!

Πόσο όμορφες εικόνες! Ευχαριστούμε! :pano: :pano: :pano: :pano:
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Συγνώμη αν σας κούρασα
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!
Ωραίος! Χαιρετισμούς στη Σάμο! αγαπημένο νησί, εκει που είναι οι καταρράκτες και η παραλία Το Ποτάμι.. Μαγικά! Υπάρχει ένα μαγαζί, στο δρόμο από Καρλόβασι προς Πυθαγορειο, στο χωριό Πλάτανος, που λέγεται Οριζοντας. Δεν ξέρω αν είναι ανοικτό, αλλα η θεα στη Δύση του Ήλιου. ΜΑΓΙΚΗ!

ΥΓ. Σορρυ ρε φίλε, αλλά προς στιγμήν νόμιζα ότι διαβάζω ερωτική ιστορία, που θα κατέληγε σε βράδυ πάθους :lol: αυτό, με το μαγαζί, μπαίνει ο ένας, έρχονται και οι άλλοι 2 :lol:
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Μπραβο μεγαλε ΠΑΟΚ.
τι γκολ ακυρωσαν; ξεφτιλικια πραγματα
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Μπράβο στην ομάδα και στον κόσμο!
Ξεχώρισαν ο Αρχηγός και ο... Αρχηγός του αύριο!
(πανυγηρισαν μαζί το 1ο γκολ)
:pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Όταν το καλοκαίρι λέγαμε η ομάδα φέτος θα είναι καλή μην σπάτε @@ δεν περίμενα ότι θα κάναμε 5 σερι νίκες Ευρώπη με Χάιντουκ Άιντραχτ και διπλάρες Σκωτία Φιλανδια .
Και που είστε ; όλα αυτά χωρίς Μ.Αντονιο,Ντεσποντοφ με Μειτε Οζντοεφ Εκονγκ Σαματτα τώρα να αρχίζουν να δείχνουν . Ουσιαστικα με την περσινή ομάδα και τον μπαμπα.
Χθες στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε να βλέπουμε . ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
Συγχαρητηρια σε όλους και ειδική μνεία στον μεγαλύτερο παιχτη που έχει φορέσει την φανέλα μας ( Κούδα δεν προλαβα) Αντρε τα λόγια είναι περιττά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”