ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha (C)
7
3%
Troost-Ekong
2
1%
Koulierakis
1
0%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tsingaras
1
0%
Schwab
1
0%
Konstantelias
4
2%
A. Zivkovic
2
1%
Taison
142
69%
Thomas
42
20%
Kedziora
1
0%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tzimas
1
0%
Murg
1
0%
Vrakas
1
0%

Σύνολο ψήφων: 206

Άβαταρ μέλους
shearer4

Re: ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από shearer4 »

Μπράβο σε όλους καταρχήν για την εικονα σε ολα τα προκριματικα, την σοβαροτητα και την συγκεντρωση στον πρωτο βασικοτατο στοχο της χρονιας. Πλεον παιρνουμε βαθια ανασα και παμε γερα, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, για μια μεγαλη σεζον.

Μαγικη βραδια χθες, γεματη ΠΑΟΚ οπως πρεπει να ειναι τα καλοκαιρια μας.. Απολαυση πραγματικη.

Κι επειδη πρεπει παντα να εχουμε τις κεραιες μας συντονισμενες, το πρωτοσελιδο της "αντικειμενικης" sportime κανει λογο για ΠΑΟΚαρα επι των αδυναμων Σκοτσεζων. Ταυτοχρονα ο gay ηταν τουρμπο, μπορουσε σκορ μαμουθ απεναντι στο μεγαθηριο της Τσουτσουνιτσα. Εγινε.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Συγχαρητήρια ΠΑΟΚάρα! :nairepaok:
Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και δεν άφησε περιθώριο στους Σκωτσέζους να πιστεψουν ότι μπορούν να πάρουν ούτε ισοπαλία.
Φοβερή κερκίδα χτες, έδωσε τρομερή ώθηση στην ομάδα. Και πάνω απ' όλα δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για τιμωρία.
Κρίμα που δεν μπήκε το σουτ του Βιερίνια, ήθελα να συνεχίζει να γράφει το κοντέρ του στα Ευρωπαϊκά :D
Είμαι πολύ αισιόδοξος απο τη πορεία μας στα φετινά προκριματικά, όχι μόνο γιατι αντιμετωπίσαμε την Ευρώπη ως ζήτημα ζωής και θανάτου και καταφέραμε να περάσουμε 3 προκριματικούς, αλλά κυρίως γιατί αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα και χωρίς υπεροψία, ομάδες του επιπέδου που θα βρούμε στον όμιλο. Αν συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και αντιμετωπίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια ως νοκ άουτ, θα βελτιώσουμε πολύ την Ευρωπαϊκή μας κατάταξη και θα πάμε πολύ μακριά φέτος, και γιατί όχι, ίσως κάνουμε άλλη μια εκδρομή στην Αθήνα τον Μάιο... Ας κανονίσουν όμως να βάλουν και τον τελικό κυπέλλου στα κοντά για να μην κατεβαίνουμε δυο φορες!
:opaokara:
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Montrealiotis έγραψε:Είχα να πάω στο γήπεδο από το ‘16 (λόγω εξωτερικού), σήμερα η κερκίδα θύμισε κάτι από παλιά. Εμένα μου θύμισε το ματς με την Στουτγκαρδη.
Μπράβο στην 4 και σε όλο το γήπεδο!
Φεύγω για Καναδά γεμάτος Τουμπα!

Τι με θύμησες Μοντρεαλιώτη, ήμουν μέσα σε εκείνο το παιχνίδι, ήταν η πρώτη μου εκδρομή, καθώς έφυγα απο Θεσσαλονίκη απο εκείνη τη χρονιά! Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ατμόσφαιρα, παρά την ήττα και τη βροχή!
Καλή επιστροφή και κράτα ψηλά την σημαία του ΠΑΟΚ στον παγωμένο Καναδά!
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Jack_MeHoff έγραψε:
gpap έγραψε:δεν γνωρίζω τι εικόνα πέρασε από τις οθόνες, αλλά σήμερα η Τούμπα, ήταν Τούμπα.

Κόσμος, ομάδα, και οι δύο αλληλοσυντονίζονταν και έδινε ο ένας ώθηση στον άλλον.

Ψήφισα κορυφαίο για πρώτη φορά τον Τόμας.
Κορυφαίος σήμερα.

Το γνωστό mute πέρασε στις οθόνες

Μάλιστα σε ένα σημείο δυνάμωσε τόσο πολύ η φωνή, που αναγκάστηκαν να το χαμηλώσουν κι άλλο, ξεφτιλιζοντας για ακόμη μια φορά τον εαυτό τους

Γαμω την Αθήνα σας μπασταρδοι

Στη μετάδοση του Viasat πάντως ο Σκωτσέζος εκφωνητής με το ζόρι ακουγόταν, λες και ήταν μετάδοση με φυσικό ήχο
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Μπραβο σε ολους για την χθεσινη βραδια.

Ομαδα και κοσμος ηταν πραγματικα ΕΝΑ.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

σδνα - Σπυρόπουλος

Στο Εδιμβούργο, ήταν ένα παρτάκι που ξεκίνησε μετά το 75'. Ωσπου να ζεσταθεί, τελείωσε κιόλας. Εδώ, στη Θεσσαλονίκη, απ' την αρχή ως το φινάλε έγινε το τέλειο πάρτι. Στην πανσέληνη νύχτα. Και "η πλατεία ήταν γεμάτη". Παρτάρα! Η ωραιότερη (ποδοσφαιρική) τιμωρία γκασμάδων, δεν είναι να (τους) χτυπάς κι εσύ σαν γκασμάς. Η ωραιότερη τιμωρία είναι να μπορείς να τους βάλεις, τα γκολ που αυτοί δεν μπορούν να βάλουν.

Δύο πράγματα, από τη ρεβάνς ΠΑΟΚ-Χαρτς. Ενα, η υπεραξία που προσδίδει εκείνο το σπάνιο πλάσμα. Κωνσταντέλιας. Εάν διαλέξει να πάει κοντά σε Μπάμπα/Τάισον, η "καλή πλευρά" της ομάδας είναι η αριστερή. Εάν αποφασίσει να κινηθεί κοντά σε Βιεϊρίνια/Ζίβκοβιτς για ένα αντίστοιχο τρίγωνο απέναντι, αυτομάτως η καλή πλευρά της ομάδας είναι η δεξιά.

Το δεύτερο, ο Βιεϊρίνια. 'Η, τι χάνει ο ΠΑΟΚ όταν ο προπονητής εκεί, για τους απολύτως κατανοητούς λόγους, παίζει με τον Κεντζόρα. Και στις δύο πλευρές του γηπέδου που λένε, από την προωθητική ενέργεια-σύνθημα με το δοκάρι στο μηδέν-μηδέν ως το μπλοκ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (που έκανε να είναι σκορ ανάπαυλας το 2-0 και όχι ένα 2-1), ο Βιεϊρίνια ήλθε να δείξει ό,τι σχολιάσαμε στην Ολλανδία την ημέρα της συμμετοχής του στο πρώτο-πρώτο φιλικό. Οτι δεν είναι μία "συμβολική" παρουσία, για τιμητικούς λόγους. Οτι (πρωτίστως ο ίδιος ο Βιεϊρίνια) εννοεί να είναι παρουσία στο γκρουπ, με πλήρη συνεισφορά ουσίας.

Αυτά, προς το παρόν αρκούν. Να το κλείσουμε για τον ΠΑΟΚ, στο τέλος αυτού του "θερινού πρωταθλήματος" των τριών γύρων και των έξι αναμετρήσεων, με την εξής επισήμανση. Από τις τέσσερις ομάδες της χώρας στις κληρώσεις σήμερα, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική που επιβίωσε πηδώντας στο κενό δίχως αλεξίπτωτο ασφαλείας. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, τίποτα δεν ήταν δεδομένο, το κυριότερο τίποτα δεν ήταν εξασφαλισμένο (ένα μαξιλαράκι, ας πούμε, για την αμέσως παρακάτω διοργάνωση) σε σενάριο αποτυχίας. Το μοναδικό σενάριο που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τρεις διαδοχικές φορές ήταν χάνεις, φεύγεις, ξαναέλα του χρόνου. Τρεις διαδοχικές φορές, έσκισε το σενάριο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Χίλια μπράβο στην ομάδα. Κατά τη γνώμη μου , η χρονιά έχει ήδη θετικό πρόσημο ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος , δε το περίμενα να περάσουμε 3 γύρους αλλά η ομάδα με δουλειά, πείσμα, τύχη , μεθοδικότητα τα κατάφερε. Χίλια μπράβο στους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση.

Τα επιμέρους τα είπαν ήδη φίλοι πριν από μένα.
Εμένα μου έμεινε χτες η κίνηση του Βιερίνια με το δοκάρι και μετά που γλύτωσε το γκολ. Καψούρα ατελείωτη για λόγους ποδοσφαιρικούς, συναισθηματικούς, φυσιογνωμικούς. Αυτή η γαμημένη ανατριχίλα που λες ρε πούστη μου ας είχε αυτός ο άνθρωπος 3-4 χρόνια μπάλας ακόμα. Το ίδιο που ένιωθα για το Μπάνε όταν ήταν στα τελειώματά του. Πόσο τυχερός είμαι που τον είδα, που τον έζησα, που τον χάρηκα.

Από εδώ και πέρα ΟΤΙ και να γίνει δε με νοιάζει. Ήδη η χρονιά είναι εντάξει. Ότι γράψει το κοντέρ , καλοδεχούμενο.

Στις δε μεταγραφές κι εκεί μια από τα ίδια. Δε περίμενα να γίνει ότι έγινε, ότι παραπάνω γράψει κέρδος είναι.

Αυτά. Πάλι μπράβο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Για αυτά που λέει ο Σπυρόπουλος ψήφισα mvp τον Βιεϊρίνια.
Με το σουτ που πήγε στο δοκάρι έδωσε στην ομάδα την αυτοπεποίθηση ότι σήμερα θα τους λιανισουμε.
Και με το μπλοκ στο 44',εκεί που είναι στην σωστή θέση, που περιμένει την κίνηση του επιθετικού, κράτησε το 2-0 για την ανάπαυλα.
Και βέβαια για την σταθερή του εμφάνιση όσο αγωνίστηκε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

[youtube]QxVzgHfiDdY[/youtube]
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Eντωμεταξυ το σουτ του Βιειρινια γινεται στο 12 λεπτο !!! Ας το εχουμε στο νου μας για τυχον μελλοντικα κερδη απο στοιχημα :P
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Να παραμιλαει ολη η ευρωπη
Παμε ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ..
k_1_episkeptis

Δημοσίευση από k_1_episkeptis »

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του ολοκληρώνουν με άπταιστο τρόπο ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι χάρη και στην στήριξη του κόσμου. Γράφει ο Κώστας Κεφαλογιάννης.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα πολύ δύσκολο, άκρως ΠΑΟΚτσήδικο καλοκαίρι. Το οποίο, εξαιτίας του κακού φινάλε της περασμένης χρονιάς και της μεταγραφικής καθυστέρησης στην τρέχουσα, ξεκίνησε με τρομακτική απαξίωση των πάντων και με τον ίδιο τον Λουτσέσκου να δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ φέτος δεν μπορεί να διεκδικήσει τίτλο. Και ολοκληρώνεται με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες σε οκτώ ματς (απομένει το πολύ δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ), τρεις προκρίσεις, παρουσία σε ομίλους Κόνφερενς Λιγκ, γεμάτο ρόστερ, μεγάλα όνειρα και τον Ιβάν Σαββίδη ξανά σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραπάνω πιστώνεται ασφαλώς στον Ράζβαν. Ο Ρουμάνος καθάρισε το κεφάλι του μετά την αρχική τσαντίλα και εν συνεχεία δούλεψε στοχευμένα για να πετύχει αυτό που λίγοι στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν τόσο καλά όσο αυτός: να φτιάξει ένα γκρουπ δεμένο, πνευματικά δυνατό, με ικανότητα προσαρμογής σε κάθε δυσκολία και κυρίως με το μαχαίρι στα δόντια. Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ είχε τρεις στις τρεις προκρίσεις, χωρίς τους Ίνγκασον, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ντάντας, Ολιβέιρα, Καντουρί, Μπίσεσβαρ και σε μεγάλο βαθμό Νάραϊ σε σχέση με το περυσινό ρόστερ, με ουσιαστική παρουσία από τις μεταγραφές μονάχα από τον Μπάμπα και τον Έκονγκ, παίζοντας με ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις και με πρωταγωνιστές παιδιά όπως ο Χάρης Τσιγγάρας που ξέρουν ότι από Σεπτέμβριο θα υποχωρήσουν στο rotation. Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο – όχι τόσο για τα αποτελέσματα που χρειάστηκαν φυσικά και δόση τύχης, αλλά για το δέσιμο και την ατσάλινη εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου έβγαζε διαρκώς λαγούς από το καπέλο του, έκανε παπάδες για να το πω λαϊκά και ίσως θα ήταν δίκαιο να ακουστεί και το δικό του όνομα από την Τούμπα.

Προφανώς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αξίζουν επίσης ένα θερμό χειροκρότημα. Με την απόδοση και την αποτελεσματικότητά τους, έσωσαν το κλαμπ από πολύ δύσκολες καταστάσεις, έδωσαν χρόνο (ίσως και κίνητρο) στη διοίκηση να πράξει όσα έπρεπε και έβαλαν τις βάσεις για μια πραγματικά καλή χρονιά.

Αλλά αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο πρωτίστως στην Τούμπα. Μια από τις πιο καυτές μα και από πιο ιδιαίτερες έδρες στον κόσμο . Η Τούμπα, όπως και όλα τα γήπεδα, αγαπά τις νίκες και τις επιτυχίες. Μα αγαπά επίσης την προσπάθεια, την αυταπάρνηση, την αυτοθυσία. Την τρέλα στο μάτι, τα ελαττώματα, την ειλικρίνεια. Και αγαπά με πάθος μια καλή ιστορία όπου το αουτσάιντερ υπερκεράζει όλα τα εμπόδια, φυσικά και τεχνητά, για να φτάσει στον στόχο του, όταν ελάχιστοι πίστευαν πώς θα τα καταφέρει (την πεμπτουσία της ιστορίας του ΠΑΟΚ δηλαδή).

Η Τούμπα έχει υπάρξει στο παρελθόν καταπληκτική, ανεβαστική, δύστροπη, αυτοκαταστροφική. Ελάχιστες φορές ήταν τόσο ώριμη, τόσο συνειδητοποιημένη, τόσο ουσιαστική, τόσο πραγματικά και χειροπιαστά ο δωδέκατος παίκτης όσο το καλοκαίρι του 2023.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:Χίλια μπράβο στην ομάδα. Κατά τη γνώμη μου , η χρονιά έχει ήδη θετικό πρόσημο ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος , δε το περίμενα να περάσουμε 3 γύρους αλλά η ομάδα με δουλειά, πείσμα, τύχη , μεθοδικότητα τα κατάφερε. Χίλια μπράβο στους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση.

Τα επιμέρους τα είπαν ήδη φίλοι πριν από μένα.
Εμένα μου έμεινε χτες η κίνηση του Βιερίνια με το δοκάρι και μετά που γλύτωσε το γκολ. Καψούρα ατελείωτη για λόγους ποδοσφαιρικούς, συναισθηματικούς, φυσιογνωμικούς. Αυτή η γαμημένη ανατριχίλα που λες ρε πούστη μου ας είχε αυτός ο άνθρωπος 3-4 χρόνια μπάλας ακόμα. Το ίδιο που ένιωθα για το Μπάνε όταν ήταν στα τελειώματά του. Πόσο τυχερός είμαι που τον είδα, που τον έζησα, που τον χάρηκα.

Από εδώ και πέρα ΟΤΙ και να γίνει δε με νοιάζει. Ήδη η χρονιά είναι εντάξει. Ότι γράψει το κοντέρ , καλοδεχούμενο.

Στις δε μεταγραφές κι εκεί μια από τα ίδια. Δε περίμενα να γίνει ότι έγινε, ότι παραπάνω γράψει κέρδος είναι.

Αυτά. Πάλι μπράβο στην ομάδα.

Αλίμονο αν με μια πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, Γιάννη , μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη ήδη μια σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχους σοβαρούς και με 2 καλές προσθήκες στο ρόστερ μπορεί και να κάνει μέγα χουνέρι στους άλλους 3. Οι οποίες προσθήκες, λογικά, θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

[youtube]srcxHq2hKSQ[/youtube]
Απόλαυση
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εκείνη την Αμπρεντίν να κερδίσω
Κλειδωμένο