κανονισα λεει να παμε στον αδελφο μου...πεθανα στα γελια!!!!!καλα να περασεις την ειπα!!!!

Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Σε κάθε ματς βάζουμε λινκ ρε συ!!!δώσε ελεύθερα...Azrael έγραψε:Αν επιτρεπεται να ποσταρω κατι τετοιο μπορω να γραψω 2 σελιδες που μας δειχνουν παντα.
Σόρρυ αλλά η "αρχη" μας είναι να ΜΗΝ βάζουμε για ευνόητους λόγους νομιμότητας.pyrgioths έγραψε:Σε κάθε ματς βάζουμε λινκ ρε συ!!!δώσε ελεύθερα...Azrael έγραψε:Αν επιτρεπεται να ποσταρω κατι τετοιο μπορω να γραψω 2 σελιδες που μας δειχνουν παντα.
Υγ: εγώ δεν έχω υπολογιστή στην Αλόννησο, αν είναι κάτι που παίζει κι από κινητό...
Δικιο εχεις.. Ας του στείλω..astral έγραψε:Δύσκολα να σας πει mod να βάλετε link για συνταγές μαγειρικής που υποθέτω ότι αναφέρεστε (μερικοί αλητήριοι βεβαια τους ξεφεύγουν πριν το μάτσ!)
Καλύτερα ανταλλάξτε ένα mail (ή temp mail) να κάνετε τη δουλειά σας.
Τζακάρτα να ρωτήσουμε τον Krmencik.
Να είσαι ήρεμος σήμερα Αποστόλη, μην ανεβάσεις πίεση !ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες ρώτησα, για να μάθω κατά πόσον θα είναι επικίνδυνοι σήμερα, όπως ήταν οι Κροάτες πχ.
Γυρω στα 3300 απουλητα εχουν μεινει κ εχει αλλες 4 ωρες μεχρι την εναρξη του αγωνα. Αν συνυπολογισουμε οτι θα ειναι κλειστη και η 8, που χωραει γυρω στις 4000 κοσμο, λογικα θα εχουμε πανω απο 22000 κομαντα μεσα..Tupac έγραψε:Από κόσμο τι περιμένουμε σήμερα? Εισιτήρια από ότι βλέπω έχει αρκετά ακόμα
Μίλησα με φίλο και μου είπε δεν έχει σύνδεσμοHayate έγραψε:Ασχετο... Ξέρει κανείς που ειναι ο σύνδεσμος μας στην Τζακαρτα της Ινδονησίας γιατι τέτοια ωρα τοπικη που ειναι ο αγωνας τα sportcafe θα είναι κλειστα..
Οποιος γνωρίζει θα ήμουν ευγνώμων..
Ααα το έπιασα!!!rainmaker έγραψε:Σόρρυ αλλά η "αρχη" μας είναι να ΜΗΝ βάζουμε για ευνόητους λόγους νομιμότητας.pyrgioths έγραψε:Σε κάθε ματς βάζουμε λινκ ρε συ!!!δώσε ελεύθερα...Azrael έγραψε:Αν επιτρεπεται να ποσταρω κατι τετοιο μπορω να γραψω 2 σελιδες που μας δειχνουν παντα.
Υγ: εγώ δεν έχω υπολογιστή στην Αλόννησο, αν είναι κάτι που παίζει κι από κινητό...
Αν κάποιος ποσταρει κάτι και διαφεύγει της προσοχής μας είναι καταλάθος και όχι "βάλτε ελεύθερα"