Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
-
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Αμα στην λευκη ειναι τα γραμματα και οι αριθμοι πορτοκαλι με μαυρο περιγραμμα ειναι μουρλια !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokarakis την Τετ 02 Αύγ 2023, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλες τα σπάνε!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Βάλτε μπρε καμιά φωτογκραφία μπρε...
Μαζί με την κλασική ριγέ μας θεωρώ ότι είναι η πιο επιτυχημένη τετράδα επί Macron!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
Η pinstripe είναι από τις κορυφαίες όλων των εποχών μαζί με την αντίστοιχη των Orlando Magic.
Δεν μου κολλάει όμως η πολύ σκληρή μπλε για 3η. Έχουμε μια ασπρόμαυρη, μια μαύρη και μια σχεδόν μαύρη. Μήπως δεν είναι 3η αλλά 4η η σκούρη μπλε;
Δεν μου κολλάει όμως η πολύ σκληρή μπλε για 3η. Έχουμε μια ασπρόμαυρη, μια μαύρη και μια σχεδόν μαύρη. Μήπως δεν είναι 3η αλλά 4η η σκούρη μπλε;
Στη μαύρη οι ρίγες συνεχίζουν σε όλη τη πλάτη οπότε δεν αποκλείω να μην έχουμε ασπρόμαυρο nameset...paokarakis έγραψε:Αμα στην λευκη ειναι τα γραμματα και οι αριθμοι πορτοκαλι με μαυρο περιγραμμα ειναι μουρλια !!
- pirate_salonica
Την άσπρη την κατέβασαν... ρε τους μ@λάκες... φαντάζομαι αυτές τις μέρες θα παρουσιαστούν και επίσημα πάντως, μπορεί και αύριο στο ημίχρονο 

- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
pirate_salonica έγραψε:Την άσπρη την κατέβασαν... ρε τους μ@λάκες... φαντάζομαι αυτές τις μέρες θα παρουσιαστούν και επίσημα πάντως, μπορεί και αύριο στο ημίχρονο
Όντως η άσπρη (2ο λινκ) βγάζει 404..

Edit: Τώρα βγάζει και η σκούρη μπλε error!

Πωωωω η σκουρη μπλε και η λευκη ειναι σκετη αρρώστια! Εγω που δεν ειμαι φαν του λευκου την βρισκω καταπληκτική!
-
Ο ατελείωτος λαβύρινθος της σύγχυσης του να αγαπάει κανείς τον ΠΑΟΚ, είναι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jack_MeHoff την Τετ 02 Αύγ 2023, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
ΠΑΟΚ σ'αγαπάμε,
ΠΑΟΚ είσαι ένας,
φανέλα πριν την ώρα της
δεν πούλησε κανένας!
ΠΑΟΚ είσαι ένας,
φανέλα πριν την ώρα της
δεν πούλησε κανένας!
- Μπαρκαρούτσος
Ξαναβγήκαν διαθέσιμες.
Τώρα δεν με αρέσει καμία, δεν παίρνω φανέλα. Πολύ μπέρδεμα και stress.
Τώρα δεν με αρέσει καμία, δεν παίρνω φανέλα. Πολύ μπέρδεμα και stress.
Μικρή σημασία έχει. Στην Ευρώπη μπορεί και δεύτερη να είναι η μπλε ανάλογα.Jack_MeHoff έγραψε:Η pinstripe είναι από τις κορυφαίες όλων των εποχών μαζί με την αντίστοιχη των Orlando Magic.