ΓκαντέμηςGospi έγραψε:θλαση?
21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Μή μασάτε.. ίσως και να μην έχει τίποτα...
Θα δείξει. Είναι μια λύση που βολεύει όλους ο τραυματισμός
Θα δείξει. Είναι μια λύση που βολεύει όλους ο τραυματισμός
Τίποτα σοβαρό με μπαμπα... απλά μια μικρή ενόχληση ειχε
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιθανοτερο να ξενερωσε απο τη γιουχα και να μην ηθελε να παιξει. Καλυτερα για μας
- Patricio_4
Mundobasket το λένε και οι Ισπανόφωνοι, οπότε ανήκουμε στην πλειοψηφίαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Εν τω μεταξύ, τι Copa Africa ρε μαλάκα Μπαρκαρούτσε; Μόνο στην Ελλάδα μάλλον το λένε έτσι, όπως το "Μουντομπάσκετ" που λέμε εμείς και νομίζω κάποιοι Σλάβοι..
Africa Cup Of Nations (AFCON)!
Έλα ντε, δεν ελεγε το άρθρο…Patricio_4 έγραψε:Γιατί τον γιούχαραν ?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://myjoyonline.com/black-stars-med ... a-friendly
Δεν μελετουσα κανα κατομμυριο ευρω καλυτερα?!Immemoric έγραψε:ΓκαντέμηςGospi έγραψε:θλαση?
Δεν μελετουσα κανα κατομμυριο ευρω καλυτερα?!Immemoric έγραψε:ΓκαντέμηςGospi έγραψε:θλαση?
- anekfrastos
Κάπου διάβασα νομίζω ότι φαινόταν αδιάφοροςImmemoric έγραψε:Έλα ντε, δεν ελεγε το άρθρο…Patricio_4 έγραψε:Γιατί τον γιούχαραν ?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://myjoyonline.com/black-stars-med ... a-friendly
-
τσιριγωτης
Του τα έχουν μαζεμένα από αυτά που διάβασα γιατί δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια και πιστεύουν παίζει βυσματικα γιατί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ήταν παλιός του μάνατζερ. Επίσης έχουν έναν άλλον εκεί στα αριστερά, τον Γκίντεον Μένσα, που τον προτιμούν...
Είναι αρκετά τεταμένο το κλίμα για τον παίκτη στην Γκάνα, παρότι οι φίλαθλοι τα έχουν περισσότερο με την ομοσπονδία, φαίνεται να την πληρώνει ο Μπάμπα, λόγω της σύνδεσης που έχει με τον πρόεδρο της.
Ελπίζω να μην τον έχει επηρεάσει αυτό.
Να δούμε επίσης αν υπάρχει πιθανότητα να μην πάει στο τουρνουά... Δεν νομίζω, ακόμα και σαν αναπληρωματικός λογικά θα πάει, αλλά βλέπουμε...
Είναι αρκετά τεταμένο το κλίμα για τον παίκτη στην Γκάνα, παρότι οι φίλαθλοι τα έχουν περισσότερο με την ομοσπονδία, φαίνεται να την πληρώνει ο Μπάμπα, λόγω της σύνδεσης που έχει με τον πρόεδρο της.
Ελπίζω να μην τον έχει επηρεάσει αυτό.
Να δούμε επίσης αν υπάρχει πιθανότητα να μην πάει στο τουρνουά... Δεν νομίζω, ακόμα και σαν αναπληρωματικός λογικά θα πάει, αλλά βλέπουμε...
-
Μπαρκαρούτσος
Εάν φοράς τον δικέφαλο δεν υπάρχει περίπτωση να σε αποδοκιμάσουν.... ο Σαλπιγγίδης ήταν η εξαίρεση και ο Πέλκας και ο Καντουρί και ο Μπίσεσβαρ στο τέλος.......