Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Γιωργο ευχαριστουμε που τα μοιραζεσαι ρε!!!
Ερωτηση: ποιος θα τους διαλεξει τους παικτες.. Ρητορικη ειναι προφανως.. απλα φοβαμαι τις επιλογες Ραζβαν (Ολιβειρα, Λημνιος, Δωνης, Κουρτιτς, Καργας, Κεντζιορα μου φαινεται οτι ειναι πιθανοτερες επιλογες Ραζβαν παρα του εκαστοτε ΤΔ)..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η ομάδα θέλει αρκετές κινήσεις, αλλά ο κορμός είναι εκεί.

Για βασικούς θα ήθελα: φορ, αριστερό εξτρέμ, πελκα, κεντρικό χαφ.
Για αναπληρωματικούς θα ήθελα αριστερό εξτρέμ, αριστερό μπακ, κεντρικό αμυντικό και τερματοφυλακα

Και φυσικά να μη φύγουν Ζιφκοβιτς, Αουγκουστο, Ινγκασον, Κουλιερακης, Κωνσταντελιας και Κοταρσκι.

Αν έρθουν 4 παικταράδες του εκατομμυρίου για τις πρώτες 4 θέσεις, κάνουμε προετοιμασία και μπούμε Ευρώπη μπορεί ο Μποτο να ξοδέψει σε λαχεία για τις υπόλοιπες 4. Αλλιώς μπορούμε να αρκεστούμε σε παίκτες από Ελλάδα ή ΠΑΟΚ Β ή ακαδημίες για να τις καλύψουμε (πχ Μπραντονιτς για 5ο εξτρέμ, Μιχαηλιδη για 5ο στοπερ κτλ).

Από εκεί και πέρα η ομάδα είναι κάθε περσυ και καλύτερα εδώ κι 4 περίπου χρόνια.

Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτουν τα αισιόδοξα ποστ και άρθρα.

Αν δεν δω πράξεις δεν πιστεύω τίποτα, από προθέσεις χορτάσαμε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Αυτο με τον "κορμο" ποτε δεν το καταλαβα.
Δηλαδη σωνει και καλα πρεπει να κρατησεις παικτες βασικους ακομα και αν δεν κανουν επειδη πρεπει να εχεις "κορμο" απο περυσι??
Σε ποιον ποδοσφαιρικο πλανητη υπαρχει αυτος ο κανονας?
Δηλαδη δεν θα αλλαξω με ποιο ποιοτικους τους 2 μπακ μου για ποιο λογο? Για να λεω οτι εχω "κορμο" απο πριν?? Μα δεν εχω, ειναι ψεμα αυτο.
Το ιδιο και με το ποσοτικο κομματι.
Λενε εχουμε 6 χαφ, ε δεν μπορεις να αλλαξεις ολη την ομαδα.
Γιατι?
Τι να τα κανω αυτα τα χαφ. Σωνει και καλα πρεπει να εχω σβαμπ και νταντα ανυπαρκτους?
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

gergeo4 έγραψε:θα σας χαροποιήσω παιδιά .Από ότι έμαθα από χθες μεχρι αυτην την ώρα.Οι μεταγραφές θα φτάσουν στο διψήφιο και τα συμβολαια τουλάχιστον των μισων θα είναι υψηλα(850+χιλ.).θα υπαρξουν και εκπληξεις στις αποχωρησεις.πολλοι θα φυγουν....

και το κερασακι....ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ

Ο ΙΒΑΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ! :opaokara:
Νασαι καλα ρε Γιωργη
Ανατριχιασα με τα νεα που σου μετεφεραν.
Παω να αναψω ενα κερι και να ετοιμασω αρτοκλασια και ολα τα σχετικα.
Τι χαρμοσυνα νεα ειναι αυτα ρε φιλε ....
Πανε ξεχαστηκαν τα χτεσινα ρεζιλια και ολης της χρονιας και ολης της τριετιας να μην σου πω.
Μπραβο στα στελεχη που σηκωσαν μανικια εδω και μερες και πεσαν με τα μουτρα στην δουλεια.
Ολα θα πανε καλα, αισιοδοξια και θετικη ενεργεια απο ολους.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Η ειρωνεία πάει σύννεφο... Ελάτε παιδιά, κανείς δεν είναι χαρούμενος για ό,τι συνέβη τη φετινή χρονιά. Από εκεί και πέρα όμως, ο καθένας είναι ελεύθερος να βλέπει όπως θέλει την σεζόν που μας έρχεται. Με αισιοδοξία, με απαισιοδοξία, με αδιαφορία... Τώρα τι προσφέρουν οι τσακωμοί και οι ειρωνείες δεν καταλαβαίνω. Εγώ επιλέγω να είμαι αισιόδοξος μέχρι να μου δώσει λόγους η ομάδα/ο Μπότο/ο Ιβάν/ο Ραζβαν να μην είμαι..
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

giapas έγραψε:
Άρα καλά θα κάνετε παλικάρια μέχρι να γίνουν 2-3 κινήσεις που να δείχνουν συγκεκριμένη ρότα , να μη βγάζετε κάτι προς τα εξω.
Να και το πρώτο όνομα για μεταγραφή σε κρυπτογραφημενο μήνυμα του giapas. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εγώ θυμάμαι και το είχα ξανα-γράψει οπως δεν πιστεύω τίποτα ούτε κανένα Χρήστη εδώ με nickname ginola ή georgeo
γιατί δεν ξέρουν τίποτα από την μυστικότητα της ΠΑΕ στα μεταγραφικά και τα αρδοσαιτ γράφουν ότι λέμε και εμείς εδώ να πιάσουν βελόνα μέσα σε χωράφι εκτός αν είναι ξάδερφος με την οικογένεια Σαββίδη ή κανένα κολλητάρι του Lucesku και πήραν πληροφορίες. Anyway sorry ε; Αυτή είναι η γνώμη μου.

Μέχρι να δω να έρχεται παίχτης να υπογράφει δεν 'πιστεύω τίποτα όπως και κανένας φίλος από εδώ΄.
Μακάρι να έρθουν ότι είπε σε δηλώσεις του ο Σαββίδης junior 6-7 και να φύγουν άλλοι τόσοι και μετά να δουν δεν έχουμε και χρόνο πωλήσεις κτλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 25 Μάιος 2023, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

rainmaker έγραψε:Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφόρηση, για ποιον κορμό θα μιλάμε;

Προσωπικά, χωρίς να έχω απολύτως καμία διάθεση να αμφισβητήσω γιατί ο Γιώργος προσπαθεί να κάνει δημοσιογραφική έρευνα ενώ εμείς οχι (άσε που γαλουχημένοι από τα Σπορ του Βορρά, διψάμε για οκταστηλα μεταγραφών με 15 θαυμαστικά από δίπλα...), θεωρώ δύσκολο να γίνουν τόσο πολλές κινήσεις.

Για την ακρίβεια, και δύσκολο αλλά και λάθος. Άποψή μου βέβαια.
Έχεις απόλυτο δίκιο ότι είναι απόλυτα αναγκαίο να υπάρχει ένας κορμός 6-7 τουλάχιστον βασικών για τα παιχνίδια του καλοκαιριού και όχι μόνο. Και θα είναι λάθος αν γίνουν τοσες πολλές αλλαγές. Αλλά πραγματικά, μπορείς να σκεφτείς ποιος άλλος θα μπορούσε να πάρει θέση βασικού σε μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και ευρωπαική πορεία, εκτός από τους Κοτάρσκι, Ινγκι, Αγκούστο, και ισως Νάρευ, Ζίφκοβιτς; (Για να μην παρεξηγηθω, τους Ντελια και Κουλιε τους θαυμαζω και αγαπω αλλα δεν ειναι ακομα ετοιμοι για βασικοι σε ομαδα πρωταθλητισμου). Κατα την ταπεινη μου άποψη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δυο σκορπιες σκεψεις για αυτα που εχουν γραφτει ως τωρα...σχετικα με τις μεταγραφες αλλα και οχι σχετικα
1. Αν επαληθευτει η πληροφορηση του Γιωργου θεωρω οτι τις κινησεις δεν τις κανει ο Μποτο και πολυ γρηγορα θα εχουμε εξελιξεις (να σημειωσω εδω οτι δεν χαλιεμαι)
2. Μια γενικη παρατηρηση. Αυτο που ζειτε ως ΠΑΟΚτσηδες το διαστημα 2015-2023 (τον ΠΑΟΚ να διεκδικει ΚΑΘΕ σεζον τιτλους) ειναι η εξαιρεση σε ενα κανονα πολλωωωωωων ετων συνεχομενων αποτυχιων. Αυτο για να μην ξεχναμε το παρελθον. (να σημειωσω οτι δεν υπονοω οτι δεν πρεπει να γινεται καμια κριτικη προς την ιδιοκτησια η τα στελεχη)
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Γιώργο, θα συνταχθώ κι εγώ με τον giapas στο συγκεκριμένο θέμα και ξέρεις ότι σε έχω στηρίξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

Δεν λέω ότι οι πληροφορίες που μεταφέρεις δεν είναι έγκυρες.

Απλά επειδή σε έχουν «εκθέσει» άπειρες φορές τα τελευταία δυο χρόνια αυτοί που στα μεταφέρουν (και εσενα και τους άλλους ρεπόρτερ) θα συνιστούσα να είσαι πιο εγκρατής στις προβλέψεις σου.

Μέχρι, τουλάχιστον, να φανεί στην πράξη ότι αυτά που λένε τα εννοούν.

Όχι τίποτα άλλο, ενθουσιάζεται ο κόσμος έτσι, μετά έρχονται Νασπεργκ και Καργες και η γκρίνια (όπως είναι λογικό) χτυπάει κόκκινο.

Δεν είναι μομφή για σένα αυτό που λέω αλλά φιλική συμβουλή.

Sent from my iPhone using Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Καλα δεν ειπε και κατι το τρομερο.
Προφανως θα πρεπει να αντικατασταθουν αυτοι που φευγουν.
Καντουρι κουρτιτς ολιβειρα μπισεσβαρ ισως και μπραντον καργας, ολοι αυτοι κανουν κοντα στα 3,5/4 μυρια συμβολαιο.
Οποτε φτανουν για 5 παικτες ελευθερους over 850k
Αν βαλεις μεσα και νταντας ισως φελιπε, κεντζορα κτλ παιρνεις και αλλους με το αντιστοιχο μπατζετ.

Ουσιαστικα δηλαδη πανηγυριζουμε αν το μπατζετ ειναι το ιδιο
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

επετρεψε μου να σε διορθωσω σε κατι.
Ενθουσιαζονται ΜΟΝΟ αυτοι που πρεπει ντε και καλα να ενθουσιαστουν.
Οι υπολοιποι ειμαστε εδω και καιρο υποψιασμενοι οτι θα δουμε σε επαναληψη το ιδιο κακογουστο εργο.
Κανενα σασπενς .....
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

gergeo4 έγραψε:θα σας χαροποιήσω παιδιά .Από ότι έμαθα από χθες μεχρι αυτην την ώρα.Οι μεταγραφές θα φτάσουν στο διψήφιο και τα συμβολαια τουλάχιστον των μισων θα είναι υψηλα(850+χιλ.).θα υπαρξουν και εκπληξεις στις αποχωρησεις.πολλοι θα φυγουν....

Παρακαλάω να δικαιωθείς στις 8 τελευταίες λέξεις!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μόνο που πέρσι έφυγε ο Βαρέλα των 1.2Μ και ο Κρεσπο των 700Κ (σύνολο 1.9Μ) και ήρθαν ο Νασμπεργκ των 400Κ και ο Καργας των 200Κ (σύνολο 600Κ).

Δεν χρησιμοποίησα τυχαία αυτούς τους 2 σαν παράδειγμα.

Γι’ αυτό λοιπόν και μέχρι να αποδειχθεί στην πράξη ότι τουλάχιστον τα ακριβά συμβόλαια που φεύγουν θα αντικατασταθούν με ισάξια (εννοώ χρηματικής αξίας) ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paok vs all έγραψε:

Νασαι καλα ρε Γιωργη
Ανατριχιασα με τα νεα που σου μετεφεραν.
Παω να αναψω ενα κερι και να ετοιμασω αρτοκλασια και ολα τα σχετικα.
Τι χαρμοσυνα νεα ειναι αυτα ρε φιλε ....
Πανε ξεχαστηκαν τα χτεσινα ρεζιλια και ολης της χρονιας και ολης της τριετιας να μην σου πω.
Μπραβο στα στελεχη που σηκωσαν μανικια εδω και μερες και πεσαν με τα μουτρα στην δουλεια.
Ολα θα πανε καλα, αισιοδοξια και θετικη ενεργεια απο ολους.
Το να μοιράζεται κάποιος κάτι, σωστό λάθος θα φανεί, δε νομίζω ότι σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”