Razvan Lucescu III
- john4serres
Re: Razvan Lucescu III
Τη γ*μησες την ομάδα, έδιωξες τον κόσμο απ το γήπεδο.
Παραιτήσου σήμερα. Πριν τις 12!
Έχεις μια ώρα και κάτι.
Παραιτήσου σήμερα. Πριν τις 12!
Έχεις μια ώρα και κάτι.
...................
...................
...................
στεναχώρησες τα παιδιά πλέον ρουμάνε ... για εμένα τελείωσες ...
...................
...................
στεναχώρησες τα παιδιά πλέον ρουμάνε ... για εμένα τελείωσες ...
Σήκω και φύγε και πάρε και μαζί σου αυτούς που σε έβαλαν πάνω από την ομάδα.
Και σε όλους τους οπαδούς που σε έβαλαν πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Άντε σήκω και φύγε που δε θέλεις η ομάδα να βγει Ευρώπη και κυνηγάς την αποζημίωση ένα χρόνο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άντε σήκω και φύγε που δε θέλεις η ομάδα να βγει Ευρώπη και κυνηγάς την αποζημίωση ένα χρόνο.
Αλλαξε πλευρο θα πιαστεις. Υπνε ε υπνε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα τον ανανεωσουν για καμια 3ετια ακομη. Θα χτιζουμε νον στοπ και θα καταληγουμε ολο και πιο χαμηλαParolos έγραψε:Σήκω και φύγε και πάρε και μαζί σου αυτούς που σε έβαλαν πάνω από την ομάδα.
Λουτσεσκου γεμισες την ομαδα ηττοπαθεια
Παραιτησου κ σηκω φυγε
Παραιτησου κ σηκω φυγε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τετ 24 Μάιος 2023, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Razvan Lucescu III
Σηκω και φυγε μονος σου. Εχεις καταντησει πολυ-λουζερ απο πολυνικης.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται προπονητή με ψυχολογια νικητη, οχι να φοβάσαι να βαλεις φορ 90’ με παικτη παραπανω.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται προπονητή με ψυχολογια νικητη, οχι να φοβάσαι να βαλεις φορ 90’ με παικτη παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 24 Μάιος 2023, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεγαλύτερος χεστης και από παιδάκι 1ης γυμνασίου που θέλει να μιλήσει στην όμορφη του σχολείου . Άτολμος . Βάζει στο 80 δεύτερο επιθετικό . Απίστευτο πως κατάφερε να κάνει μια ομάδα άνευρη σε έναν τελικό .
Ας τελειώνουμε με αυτό το αστείο γιατί έχει καταντήσει ο νέος Χιμένεθ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ας τελειώνουμε με αυτό το αστείο γιατί έχει καταντήσει ο νέος Χιμένεθ.
- ToMousiTouCrespo
- hasio_john
Φωνάζαμε εδώ μερικοί να βάλει Τζήμα από την αρχή του ημιχρόνου και τελικά τον έβαλε στην λήξη και πρόλαβε το παλικάρι να δείξει τι σημαίνει σωστό σουτ στην εστία ..
Σε εξέθεσε Ρασβαν και γι' αυτό δεν τον έβαλες νωρίτερα, επειδή είσαι πεισματάρης!
Σ' ευχαριστούμε για όλα, αλλά πραγματικά ΜΗΝ γυρίσεις!!!
Σε εξέθεσε Ρασβαν και γι' αυτό δεν τον έβαλες νωρίτερα, επειδή είσαι πεισματάρης!
Σ' ευχαριστούμε για όλα, αλλά πραγματικά ΜΗΝ γυρίσεις!!!
Περίμενες το 85 για να βάλεις δεύτερο φορ σε τελικό, απέναντι σε δέκα, χάνοντας 1-0 γεμίζοντας την ομάδα παίχτες που την αντίπαλη περιοχή την βλέπουν σαν ναρκοπέδιο. Σ έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο μεγάλε.
Οι επιστροφές ποτε δεν βγήκαν σε καλό.
Οι επιστροφές ποτε δεν βγήκαν σε καλό.
- paokovios1974
-
pavlaras k
Όλα τα καλά έχουν και μια ημερομηνία λήξης. Του λουτσεσκου έχει έρθει εδώ καιρό, σήμερα απλά είπε να μας το υπενθυμίσει.
Τραγικός ο Λουτσέσκου. Με Π.Γκαρσία θα είχαμε 1 τουλάχιστον ακόμη κύπελλο και 5εκ περίπου παραπάνω χρήματα διαθέσιμα (1.8εκ χ 2 έτη συν εφορία).
Ομάδα δίχως αρχή και τέλος. 10 αγώνες πλέιφ οφ, έχασε μέσα έξω ΟΛΑ τα ντέρμπη, και όχι δεν είχαμε τόσο χάλια υλικό. Μακάρι τέτοιο να δίνανε στον Άγγελο Αναστασιάδη. Μέχι και ο ΆΑ ανώτερος από το φετινό του Ραζβάν.
Μακάρι να γυρίσει ο Ίβιτς που διαλέγει και παίκτες σωστά για να δούμε ξανά τίτλους. Δεν ξεχνώ ποιος πραγμαικά έστησε την ομάδα που μετά έφερε τίτλους, παίρνοντας και το 1ο μας κύπελλο επί Σαββίδη.
Ομάδα δίχως αρχή και τέλος. 10 αγώνες πλέιφ οφ, έχασε μέσα έξω ΟΛΑ τα ντέρμπη, και όχι δεν είχαμε τόσο χάλια υλικό. Μακάρι τέτοιο να δίνανε στον Άγγελο Αναστασιάδη. Μέχι και ο ΆΑ ανώτερος από το φετινό του Ραζβάν.
Μακάρι να γυρίσει ο Ίβιτς που διαλέγει και παίκτες σωστά για να δούμε ξανά τίτλους. Δεν ξεχνώ ποιος πραγμαικά έστησε την ομάδα που μετά έφερε τίτλους, παίρνοντας και το 1ο μας κύπελλο επί Σαββίδη.