Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν μπορω να το χωνέψω ρε πουστη μου, πραγματικα. Χιλιες φορες να σερνόμασταν και να έλεγα δεν αξίζαμε τιποτα παρά αυτο το πράμα. Δεν μπορω ειλικρινά
- PAOK_Antarctica
Ποιο είναι αυτό;15_50 έγραψε:Να φύγει αν δεν μπορεί να υπηρετήσει το πλάνο που συμφώνησε να υπηρετήσει.sn0ufel4 έγραψε:Ανίκανη ομάδα λίγοι παίκτες
Κρίμα μόνο για τον Ράζβαν
Αυτή η διοίκηση δεν αξίζει τη φετινή συγκομιδή
Ναι και να φερουμε κανα ζωγραφο παλι πισω να κλαιμε παλι.
Ο Λουτσε θα φυγει εαν τον σκασουν και δεν τηρουν τις υποσχεσεις και το πλανο που του υποσχεθηκαν.
Ο Λουτσε θα φυγει εαν τον σκασουν και δεν τηρουν τις υποσχεσεις και το πλανο που του υποσχεθηκαν.
-
obanebane έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:το επίπεδο της ομάδας αυτό είναι.. όσοι βλέπουν πως είμαστε ισάξιοι των άλλων εθελοτυφλουν. σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
επιθετικό ήθελες; ; τι πήρες; ;
Τον βαζελο τον κάναμε με ψυχολογικά προβλήματα, με τον γαύρο δεν έχουμε ήττα, η χάρτινη είναι η μόνη που μας κέρδισε καθαρά.
Εσύ που είδες ότι δεν είμαστε ισάξιοι;τόσο καιρό γράφεις εδώ μέσα, μια καλή κουβέντα για ενα οποιοδήποτε τμήμα της ομάδας, δεν έχεις γράψει.
Είσαι ο ορισμός της μιζέριας και του αρνητισμού.
πραγματικότητα φίλε μου λέγεται κ ρεαλισμός.. μιζέρια είναι η σημερινή που απο 0-2 μια μεγάλη ομάδα χάνει το ματς από μια μικρή επαρχιακή.. αρνητισμος είναι αυτος που έχεις εσύ που δεν θέλεις να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι. Η αλήθεια είναι ότι όλα πάνε ρολόι σε όλα τα τμήματα κ εγώ είμαι μιζέρος κ δεν το βλέπω. δυστυχώς νοοτροπία επαρχιακής ομάδας έχουν πολλοί...
πετάει η ομάδα σε όλα τα τμήματα. στο βόλεϊ έγινες πελάτης του Ανδρεόπουλου κ διώχνεις τον καλύτερο Έλληνα προπονητή που δου παίρνει τίτλους. στο μπάσκετ όσο μπαίνουν τα τρίποντα κάτι γίνεται. το σύστημα μας είναι κατεβασια, τρίποντο κ κάνω τον σταυρό μου να μπει..
Πεταμε ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τσιριγωτης την Δευ 13 Φεβ 2023, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού δεν μπορούν οι παίκτες που έφεραν στον Λουτσέσκου να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, γιατί αυτός ως ο προφέσορας του ποδοσφαίρου που λέτε ότι είναι, δεν βάζει 3ο στόπερ και 3ο χαφ να κλειδώσει το 0-1 παραμόνο κάνει αλλαγές προσώπων, βάζοντας ποιο αργούς στις θέσεις αυτών που ήδη είχαν παίξει 75΄και ήταν κουρασμένοι;theo-drama έγραψε:Όταν πιο ΝΩΡΙΣ στο ματς, δεν το ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ, βάζοντας και 3 κ 4 γκολ, αυτά θα παθαίνεις.
Και είναι επανηλλημενα, αυτά τα λάθη, στο ΤΕΛΟΣ των αγωνων.
Λάθος ο Μπράντον, δεν βάζεις το γκολ στο 88 ο Κεντζιορα, λάθος στο μαρκάρισμα ο ΚΡΥΟΣ Κεντζιόρα, λάθη όλοι, μετά το γκολ στο 82 και μετά.
Και ΝΑΙ λάθος και ο Λουτσε στις 2 τελευταίες αλλαγές του.
Τι σκατε ρε παιδια?
Εναν φορ θελαμε (και ενα επιθετικο που να το βαζεις το μαμημενο το γκολ).
Για τα ντερμπυ που ειναι κλειστα παιχνιδια με πολυ τακτικη κλπ ο Ολιβειρα ειναι πολυ καλος. Για ματς με μικρες ομαδες δεν ειναι καλος. Τοσο απλα ειναι τα πραματα. Θελαμε ενα αλλου τυπου παστελωτη. Ειδικα οταν για δευτερο εχουμε εναν καλο παικτη (κατα την γνωμη μου) που ομως δεν ταιριαζει και αυτος σε ματς με μικροτερες ομαδες.
Για τα ντερμπυ που ειναι κλειστα παιχνιδια με πολυ τακτικη κλπ ο Ολιβειρα ειναι πολυ καλος. Για ματς με μικρες ομαδες δεν ειναι καλος. Τοσο απλα ειναι τα πραματα. Θελαμε ενα αλλου τυπου παστελωτη. Ειδικα οταν για δευτερο εχουμε εναν καλο παικτη (κατα την γνωμη μου) που ομως δεν ταιριαζει και αυτος σε ματς με μικροτερες ομαδες.
Ποιο είναι αυτό;Totem_pk έγραψε:Ναι και να φερουμε κανα ζωγραφο παλι πισω να κλαιμε παλι.
Σε μια έδρα που κανένας από τους ανταγωνιστές μας;δεν κέρδισε μέχρι το 82 είχαμε διμπαλο και ειμασταν το αδιαμφισβήτητο αφεντικό.
Έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές;
Μπράντον και Μπισε μπήκαν το ματς ήταν υπό πλήρη έλεγχο και μπήκε το δεύτερο γκολ. Ο ζιλε βγήκε αναγκαστικά. Σαστρε και Αουγκούστο έπρεπε να βγουν;
Σαφώς. Το ματς είναι 2-0 έχει σβήσει, έχεις ματς με την κουλα, εάν δεν προστατέψεις τον Αουγκούστο και δεν δώσεις χρόνο στον κεντζιορα πότε θα το κάνεις;
Μπαίνει ο Τάισον και αντί να γυρίσει την μπάλα με το που την παίρνει κάνει ανεξέλεγκτες τρεχαλες λες και το ματς είναι ροντέο.....για τον κεντζιορα τι να πω....ο τύπος λες και έπαιζε σε γυναικείο πρωτάθλημα, άσε που στο γκολ χάνει το σιτο....ο Φιλίπε....τι να πούμε για τον Φιλίπε... μέσος που δεν κρατάει την μπάλα για πάνω από δέκατα του δευτερολέπτου δεν είναι μέσος...δεν ξέρω τι προβλήματα έχει το παλληκάρι... όσο για τον νασμπεργ...οκ... ήρθες από την βαλερεγκα αλλά είσαι στον ΠΑΟΚ... αντέχεις;;;; Στο δεύτερο γκολ βγάζουν εκτός τον Ιγκι με φάουλ και εσύ αντί να καλύψεις έχεις πλάτη και δεν βλέπεις καν την μπάλα.... Ράφα.... όντως δεν είσαι για πίεση.... δίκιο είχες όταν κολωσες στο ματς με τον γαβρο... βγήκαν Αουγκούστο σαστρε αντριγια και ξαφνικά γίναμε Κ17......
Και κάτι τελευταίο....ντελια αρχίζεις να μου θυμίζεις την περίοδο που ο τζολης είχε κλεισμένη μετεγγραφή και ήταν λίγο αλλού.
Αυτά τα ολίγα γιατί προχθές παραξενευτηκαμε για τα μπινελικια του ραζβαν περί ατομικότητας....
Η ομάδα δεν γίνεται σε μισή σεζόν....και είμαι σίγουρος ότι θα πέσουν πολλά μπινελικια απόψε από τον ραζβαν...
Έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές;
Μπράντον και Μπισε μπήκαν το ματς ήταν υπό πλήρη έλεγχο και μπήκε το δεύτερο γκολ. Ο ζιλε βγήκε αναγκαστικά. Σαστρε και Αουγκούστο έπρεπε να βγουν;
Σαφώς. Το ματς είναι 2-0 έχει σβήσει, έχεις ματς με την κουλα, εάν δεν προστατέψεις τον Αουγκούστο και δεν δώσεις χρόνο στον κεντζιορα πότε θα το κάνεις;
Μπαίνει ο Τάισον και αντί να γυρίσει την μπάλα με το που την παίρνει κάνει ανεξέλεγκτες τρεχαλες λες και το ματς είναι ροντέο.....για τον κεντζιορα τι να πω....ο τύπος λες και έπαιζε σε γυναικείο πρωτάθλημα, άσε που στο γκολ χάνει το σιτο....ο Φιλίπε....τι να πούμε για τον Φιλίπε... μέσος που δεν κρατάει την μπάλα για πάνω από δέκατα του δευτερολέπτου δεν είναι μέσος...δεν ξέρω τι προβλήματα έχει το παλληκάρι... όσο για τον νασμπεργ...οκ... ήρθες από την βαλερεγκα αλλά είσαι στον ΠΑΟΚ... αντέχεις;;;; Στο δεύτερο γκολ βγάζουν εκτός τον Ιγκι με φάουλ και εσύ αντί να καλύψεις έχεις πλάτη και δεν βλέπεις καν την μπάλα.... Ράφα.... όντως δεν είσαι για πίεση.... δίκιο είχες όταν κολωσες στο ματς με τον γαβρο... βγήκαν Αουγκούστο σαστρε αντριγια και ξαφνικά γίναμε Κ17......
Και κάτι τελευταίο....ντελια αρχίζεις να μου θυμίζεις την περίοδο που ο τζολης είχε κλεισμένη μετεγγραφή και ήταν λίγο αλλού.
Αυτά τα ολίγα γιατί προχθές παραξενευτηκαμε για τα μπινελικια του ραζβαν περί ατομικότητας....
Η ομάδα δεν γίνεται σε μισή σεζόν....και είμαι σίγουρος ότι θα πέσουν πολλά μπινελικια απόψε από τον ραζβαν...
Αυτο που καλειται να υπηρετησει. Το υπηρετουν το πλανο αυτοι που πρεπει? ο Λουτσε επαιξε με γαυρο με 4 20αρηδες και τον πατησε. Και ζητουσε απο το καλοκαιρι ενα σεντερ φορ και ενα δεκαρι. Τι πηρε?15_50 έγραψε:Ποιο είναι αυτό;Totem_pk έγραψε:Ναι και να φερουμε κανα ζωγραφο παλι πισω να κλαιμε παλι.
- thomas Murg
Εντωμεταξύ διαβάζω συνέχεια για το σημερινό για το φορ που δεν ήρθε κτλ.
Αυτό το επιχείρημα για το σημερινό είναι τελείως άκυρο.
Η ομάδα έβαλε δύο γκολ και δεν μπόρεσε να τα κρατήσει στα τέσσερα τελευταία λεπτά.
Κι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η μεταγραφή την έκανε την στραβή και στην επίθεση και στην άμυνα ο Κεντζιόρα μας πλήγωσε
Αυτό το επιχείρημα για το σημερινό είναι τελείως άκυρο.
Η ομάδα έβαλε δύο γκολ και δεν μπόρεσε να τα κρατήσει στα τέσσερα τελευταία λεπτά.
Κι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η μεταγραφή την έκανε την στραβή και στην επίθεση και στην άμυνα ο Κεντζιόρα μας πλήγωσε
Φορ έχουμε και είναι επιλογή του προπονητή.Totem_pk έγραψε:Τι σκατε ρε παιδια?
Το καλοκαίρι που θα λήξει το συμβόλαιό του (1 εκ. που παίρνει), τότε θα δούμε και αν θέλει ο προπονητής να τον αντικαταστήσει με άλλον ή όχι. Εσύ τι λες, θα θέλει;
- Shivaspace
εμ όταν βάζεις το 16 να παίξει δεξιά στον ΠΑΟΚ προκαλείς την τύχη σου..
-
Buzzer bitter, πικρό μόνο για μας. Ηλίθιες απώλειες βαθμών με ΟΦΗ επί 2, στην Λειβαδιά, στο Περιστέρι, στην Τούμπα με τον γαύρο, αλλά το σημερινό ξεπερνά κάθε όριο. Υπάρχουν 100 τρόποι για να χάσει μια ομάδα ένα δικό της παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έχει διδάξει τους 99.
Κανένας Μπίσε-, έστω κι αν λίγο πριν το 2-2 έκανε τάκλιν σε συμπαίκτη του, κανένας Ζίφκοβιτς, κανένας Κεντζιόρα δεν μου φταίει. Άσχετα αν ο Αφάνας δεν πρέπει να είναι ούτε στον πάγκο, ούτε καν στην κερκίδα γιατί είναι πρώην εδώ και 3 χρόνια. Αν τα ρίξουμε σε παίκτες συγκεκριμένους βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Φταίει αποκλειστικά η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που έχει φέτος η ομάδα, που δεν μπορεί ή δεν θέλει να διδαχθεί από τα εγκλήματα που της στοίχισαν που ούτε και εμείς δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσους βαθμούς. Μία τελική μας είχε κάνει στο β΄ η Τρίπολη μέχρι το 84΄ και κατάφεραν όλοι τους να δεχθούν δύο γκολ σε τρία λεπτά των καθυστερήσεων. Τρία γ@@@μένα λεπτά είναι, παίρνεις την μπάλα, την κρύβεις στο σορτσάκι, ένα-δύο φάουλ ή πλάγια να κερδίσεις και έληξε. Τόσο δύσκολο είναι;
Μην γκρινιάζουμε για την αλλαγή του Αντρέα, ο ίδιος την ζήτησε.
Με αυτή την νοοτροπία φέτος, όχι πρώτη (ποια;) ή δεύτερη θέση δεν αξίζουμε, αλλά ούτε καν την τρίτη.
Η αιώνια κατάρα του ΠΑΟΚ το buzzer bitter. To 1991 σε δύο τελικούς με τον συμπολίτη να είμαστε 4 πόντους στα 14-15΄΄και με πανομοιότυπο τρόπο να χάσουμε και τους δύο και το πρωτάθλημα που φαινόταν μέχρι τα 15΄΄σίγουρο. Το 1992 με την Ρεάλ ανατρέπουμε διαφορά 16 πόντων, κερδίζουμε την τελευταία επίθεση, έχουμε την ψυχολογία και το χέρι του Μπάνε-πούλημα μπάλας και ήττα σε χρόνο μηδέν. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις έφυγα από το Παλέ και γυρνούσα στους δρόμους, πήγα σπίτι μετά μία ώρα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα, ούτε η τότε μνηστή και νυν σύζυγος με πήρε, συναισθανόμενη πως είμαι και παρότι Σάββατο, δεν βγήκαμε. Μετά την Ρεάλ καθόμουν αποσβολωμένος μπροστά στο γυαλί.
Το 1993 κάτοικος τότε Λονδίνου πληροφορήθηκα τηλεφωνικά αφού δεν ήταν δυνατό να το δω στην τηλεόραση πως κάποιο παιδάκι(α)-Raggazzi, μας πέταξε έξω από τον τελικό. Ευτυχώς τα μπαρ του Λονδίνου είχαν και έχουν καταπληκτικό ουίσκι.
Κάπως έτσι με βρήκε και σήμερα η λήξη του αγώνα. Προσπαθώ να ηρεμήσω και να κοιμηθώ μετά από μια πολύ γεμάτη μέρα στο νοσοκομείο, αύριο πρέπει να ξυπνήσω και πάλι νηφάλιος (ευτυχώς στο θέμα αυτό έχω αυτοσυγκέντρωση).
Για την Κυριακή μόνον αισιόδοξος δεν είμαι, αλλά τώρα μιλάει μόνον η πίκρα και η οργή.
Κανένας Μπίσε-, έστω κι αν λίγο πριν το 2-2 έκανε τάκλιν σε συμπαίκτη του, κανένας Ζίφκοβιτς, κανένας Κεντζιόρα δεν μου φταίει. Άσχετα αν ο Αφάνας δεν πρέπει να είναι ούτε στον πάγκο, ούτε καν στην κερκίδα γιατί είναι πρώην εδώ και 3 χρόνια. Αν τα ρίξουμε σε παίκτες συγκεκριμένους βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Φταίει αποκλειστικά η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που έχει φέτος η ομάδα, που δεν μπορεί ή δεν θέλει να διδαχθεί από τα εγκλήματα που της στοίχισαν που ούτε και εμείς δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσους βαθμούς. Μία τελική μας είχε κάνει στο β΄ η Τρίπολη μέχρι το 84΄ και κατάφεραν όλοι τους να δεχθούν δύο γκολ σε τρία λεπτά των καθυστερήσεων. Τρία γ@@@μένα λεπτά είναι, παίρνεις την μπάλα, την κρύβεις στο σορτσάκι, ένα-δύο φάουλ ή πλάγια να κερδίσεις και έληξε. Τόσο δύσκολο είναι;
Μην γκρινιάζουμε για την αλλαγή του Αντρέα, ο ίδιος την ζήτησε.
Με αυτή την νοοτροπία φέτος, όχι πρώτη (ποια;) ή δεύτερη θέση δεν αξίζουμε, αλλά ούτε καν την τρίτη.
Η αιώνια κατάρα του ΠΑΟΚ το buzzer bitter. To 1991 σε δύο τελικούς με τον συμπολίτη να είμαστε 4 πόντους στα 14-15΄΄και με πανομοιότυπο τρόπο να χάσουμε και τους δύο και το πρωτάθλημα που φαινόταν μέχρι τα 15΄΄σίγουρο. Το 1992 με την Ρεάλ ανατρέπουμε διαφορά 16 πόντων, κερδίζουμε την τελευταία επίθεση, έχουμε την ψυχολογία και το χέρι του Μπάνε-πούλημα μπάλας και ήττα σε χρόνο μηδέν. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις έφυγα από το Παλέ και γυρνούσα στους δρόμους, πήγα σπίτι μετά μία ώρα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα, ούτε η τότε μνηστή και νυν σύζυγος με πήρε, συναισθανόμενη πως είμαι και παρότι Σάββατο, δεν βγήκαμε. Μετά την Ρεάλ καθόμουν αποσβολωμένος μπροστά στο γυαλί.
Το 1993 κάτοικος τότε Λονδίνου πληροφορήθηκα τηλεφωνικά αφού δεν ήταν δυνατό να το δω στην τηλεόραση πως κάποιο παιδάκι(α)-Raggazzi, μας πέταξε έξω από τον τελικό. Ευτυχώς τα μπαρ του Λονδίνου είχαν και έχουν καταπληκτικό ουίσκι.
Κάπως έτσι με βρήκε και σήμερα η λήξη του αγώνα. Προσπαθώ να ηρεμήσω και να κοιμηθώ μετά από μια πολύ γεμάτη μέρα στο νοσοκομείο, αύριο πρέπει να ξυπνήσω και πάλι νηφάλιος (ευτυχώς στο θέμα αυτό έχω αυτοσυγκέντρωση).
Για την Κυριακή μόνον αισιόδοξος δεν είμαι, αλλά τώρα μιλάει μόνον η πίκρα και η οργή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Δευ 13 Φεβ 2023, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Σε ποσα ματς χασαμε βαθμους με ανατροπη?
Σε ποσα χασαμε βαθμους μετα το 90'?
Ουτε η Λειβαδια δε τα κανει αυτα
Φτανει ρε
Σε ποσα χασαμε βαθμους μετα το 90'?
Ουτε η Λειβαδια δε τα κανει αυτα
Φτανει ρε